"Majstori" parkiranja
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- insomnia78
#2526 Re: "Majstori" parkiranja
Aha garant, sve neki internat huligani i utjerivaci pravde a malo malo slika kad je neko bolje auto "eto ja u prolazu slikao" nije smio ni izac slikati, sto rece neko pola ih nema ni vozacku garant
Last edited by insomnia78 on 04/04/2011 21:13, edited 1 time in total.
- quasar
#2527 Re: "Majstori" parkiranja
Moram ispricati sta sam neki dan uradio, mada to ne lici na mene uopste.
Lik sa golfom (sic!) se parkirao tako da se ukosio preko dva mjesta, na parkingu pred zgradom gdje su to jedina dva mjesta koja su slobodna.
I ja za njim dolazim i svirnem mu i gestikuliram da se malo pomakne da obojica stanemo.
On meni mangupski: sta je?
Jao kakva me huja uhvatila ja sam tako izletio iz auta i preko svoje haube zaskocio i urlam "ulazi u auto, ulazi u auto, ulazi..." i frajer je usao i pomakao se...
. Dok sam se ja parkirao on je nekud nestao.
Mene poslije malo stid bilo sto sam izgubio kontrolu, a realno lik je bio veci i tezi od mene, plus mladji... ali ja sam sangvinik i zacrvenim se ko paprika kad sam bijesan... Poslije kontam mogao sam na kakvu vecu budalu naletiti, ali eto. dobro se zavrsilo...
Lik sa golfom (sic!) se parkirao tako da se ukosio preko dva mjesta, na parkingu pred zgradom gdje su to jedina dva mjesta koja su slobodna.
I ja za njim dolazim i svirnem mu i gestikuliram da se malo pomakne da obojica stanemo.
Jao kakva me huja uhvatila ja sam tako izletio iz auta i preko svoje haube zaskocio i urlam "ulazi u auto, ulazi u auto, ulazi..." i frajer je usao i pomakao se...
Mene poslije malo stid bilo sto sam izgubio kontrolu, a realno lik je bio veci i tezi od mene, plus mladji... ali ja sam sangvinik i zacrvenim se ko paprika kad sam bijesan... Poslije kontam mogao sam na kakvu vecu budalu naletiti, ali eto. dobro se zavrsilo...
- newklear
#2528 Re: "Majstori" parkiranja
Dobro ti se završilo ovaj put i ne pokušavaj opetquasar wrote:Moram ispricati sta sam neki dan uradio, mada to ne lici na mene uopste.
Jao kakva me huja uhvatila ja sam tako izletio iz auta i preko svoje haube zaskocio i urlam "ulazi u auto, ulazi u auto, ulazi..." i frajer je usao i pomakao se.... Dok sam se ja parkirao on je nekud nestao.
- quasar
#2529 Re: "Majstori" parkiranja
A čuj, ne bih ja ni taj put, nego nešto se prevrnu u meni. Valjda je to taj PTSP u tragovima.newklear wrote:
Dobro ti se završilo ovaj put i ne pokušavaj opet![]()
![]()
Ma dijagnoze smo svi mi, samo srecom pa sam svjestan toga pa se borim sa tim. Jucer mi se lik sa Tuaregom napenalio i nece da se skloni da se mimoidjemo, meni dosla opet zuta, kontam papak jedan uzjahao u SUV i sad misli da je cesta njegova, kad skontam da ipak on ima prednost i vratim se...
ha ja... bitno je ipak malo pod rucnom reagovati
-
MAN-lion's coach
#2530 Re: "Majstori" parkiranja
Ispred buregdžinice Nagib u Novom Sarajevu redovito se papci parkiraju na obilježen pješački prelaz.Tamo pješak ne može normalno proći sem da se exponira na kolovoz i rizikuje da ga zalijpi neko s leđa.
- cute poison
#2531 Re: "Majstori" parkiranja
Eh sto bih volio da na mene naletis i da mi tako svasta nagovoris, pa da vidis kako ja "prosikcem".Control panel wrote:ja kada vidim papka da se pogresno parkirao ja mu se svasta nagovorim. oni nesto prosikcu i odu. vide da su pogrijesili.cute poison wrote:Ogroman potpis, svi su spremni pametovati o parkiranju, smijem se kladiti da ih 70% nema ni polozen vozacki ispit. Sam parking u Sarajevu je lutrija, pogotovo u strogom centru. Moras se dobro namuciti da parkiras, a jos vise da izadjes iz auta.bordo_boy wrote:Da mi je uhvatiti nekoga od vas koji prijetite ovako preko foruma sa mjerama tipa : Treba mu gume izbušiti /ispuhati, treba mu farbu prosuti po autu, ili treba mu izgrebati farbu... da mi je jednog takvog zateči oko mog auta sa "sprovođenjem" vlastite politike... kroz šake bih ga propustio na licu mjesta...
Većina vas koji ovdje slikate neke "parking papke" ne dođete tu u vrijeme kada se parkiranje desilo, nego 2 sata kasnije. 100 puta sam bio u situaciji kada žurim i moram ostaviti auto u ono malo prostora koje mi je ostalo, na način da imam po 20 cm sa strana, i da se izvlačim iz auta ko zmija. Par sati kasnije, dolazim do auta, parking je poluprazan, a moj auto zjapi sada ukoso parkiran, poprijeko preko linije. Tada na scenu stupa lik s početka posta, koji sprovodi neki svoj hir, i proglašava me parking papkom...
Dakle, ako ima dovoljno parking mjesta (garaže, velika parkirališta... ) podržavam slikanje i akciju. U mjestima ispred zgrada i uskih prolaza, gdje je pronalazak parking mjesta rijetkost ,i gdje moraš ostaviti auto kako bilo, ova akcija po meni nema smisla.
Usput, koliko vas je zaista spremno nekome ispuhati gume, ili uništiti farbu, i koliko je vas to uopšte nekad uradilo ? Posao policije je da uklanja nepropisno parkirana auta, a nije na vama da istjerujete "pravdu".
- topcam
- Vozim: uzbrdo
#2532 Re: "Majstori" parkiranja

Evo ovaj soson samo sto Ismaru zardinjeru nije na vrata naguro.
Za uspomenu i dugo sjecanje, ostala mu je lijepa sparka.
- topcam
- Vozim: uzbrdo
#2533 Re: "Majstori" parkiranja

Sve soson do sosona, ali ovaj je poglavica..

Evo ga i frontalno.
-
zonbirile
#2535 Re: "Majstori" parkiranja
---------------------------------topcam wrote:
Evo ovaj soson samo sto Ismaru zardinjeru nije na vrata naguro.
Za uspomenu i dugo sjecanje, ostala mu je lijepa sparka.![]()
![]()
hajde što je bašta na trotoaru,ali što će žardinjera na cesti.Ismar,voli tako???
- chuchumbamayumbe
#2536 Re: "Majstori" parkiranja
Ako je Ismar vlasnik Milkmana onda ga pozdravi i reci neka pripazi kako parkira svog C6 u Olimpijskom. Nikada ga nisam vidio da je ispravno parkiran, uvijek je na trotoaru tako da pješaci uvijek moraju da idu cestom, ili ispred ulaza tako da se mora prelaziti preko krova od auta da bi se ušlo u ulaz. Najbolje je kada ga uparkira između 2 znaka zabranjenog parkiranja. I inače, ono Olimpijsko je katastrofa što se tiče nepropisnog i bahatog parkiranja, ali niko ništa ne preduzima. 
- metar_drva
#2537 Re: "Majstori" parkiranja
cute poison wrote:
Eh sto bih volio da na mene naletis i da mi tako svasta nagovoris, pa da vidis kako ja "prosikcem".
ma qrcu vi svi svirate, forumski mangupi
- DadoHacked
#2538 Re: "Majstori" parkiranja
Meni su vazda najgori bili oni u ferhadiji sto upale sva 4 i po sred trake ga ostave i on ode robu iznosti ili sta vec. A ja fino stanem iza, stanem na sirenu i tako je drzim pritisnutu dok ona ono ne pocne zavijati a svi me ljudi u ferhadiji gledaju ali isto tako vide i zasto sviram.
I ja svakom kazem sta, kako, pa i ako je jaci, ludzi nek me i dobro prebije, taman da mu jos pare uzmem.
I ja svakom kazem sta, kako, pa i ako je jaci, ludzi nek me i dobro prebije, taman da mu jos pare uzmem.
- olensoner
#2539 Re: "Majstori" parkiranja
Vozis auto FerhadijomDadoHacked wrote:Meni su vazda najgori bili oni u ferhadiji sto upale sva 4 i po sred trake ga ostave i on ode robu iznosti ili sta vec. A ja fino stanem iza, stanem na sirenu i tako je drzim pritisnutu dok ona ono ne pocne zavijati a svi me ljudi u ferhadiji gledaju ali isto tako vide i zasto sviram.
- DadoHacked
#2540 Re: "Majstori" parkiranja
ehheheolensoner wrote:Vozis auto FerhadijomDadoHacked wrote:Meni su vazda najgori bili oni u ferhadiji sto upale sva 4 i po sred trake ga ostave i on ode robu iznosti ili sta vec. A ja fino stanem iza, stanem na sirenu i tako je drzim pritisnutu dok ona ono ne pocne zavijati a svi me ljudi u ferhadiji gledaju ali isto tako vide i zasto sviram.
Nego mislio sam na onaj dio od vjecne pa do BBI.
-
photo
#2541 Re: "Majstori" parkiranja
e sto ne mogu ove "zajebane" "nabildane" "sta me gledas kako parkiram" ili "prosiktacu ja tebi po ledjima"cute poison wrote:
Eh sto bih volio da na mene naletis i da mi tako svasta nagovoris, pa da vidis kako ja "prosikcem".
lijepi moji, svi smo ucesnici u saobracaju. kako vi trazite parking, trazim ga i ja. sada je stvar do licne kulture hocu li se ja ili ti pokusavati uvaliti na mjesto gdje stojim nepropisno parkiran (bez obzira bilo to parking ili zelena povrsina) ili cu nastaviti kruziti i traziti mjesto gdje mogu normalno da stanem. svi nesto palamudimo kako nema mjesta za parkiranje a svi idu u grad kolima. ne moras se kur.... da te raja vidi kakvu makinu vozis. tvoja prava raja zna kakvu makinu vozis. ko to ne moze da shvati, njegov problem.
a za zajebane, ja reagujem, prvo ljubazno upozorim a daljnja moja akcija zavisi od njegove rekacije. mozda i dodje do "bliskog kontakta trece vrste" i mozda dobijem i ja batine, ali se sigurno ne zavrsi na tome......
zato razmislite prije nego sto pocnete sakama rjesavati nesto na sta vas je neko napomenuo a sto ste i sami trebali znati prije nego sto ste sjeli u auto
- DoradO
#2542 Re: "Majstori" parkiranja
... zadnja dva puta kad sam isao u bbi kroz radicevu na sred ceste, u kolovoznoj traci ljudi
, jednom parkiran plavi porsche a drugi put crni TT... raspad sistema

- kockica_kockica
#2543 Re: "Majstori" parkiranja
Jutros je jedna mlada dama u ulici Josipa Vancasa parkirala svoje auto ispred ulaza u jednu zgradu pri tome nije ostavila apsolutno nikakvog prostora stanarima te iste zgrade da udju ili izadju iz nje... Ja prosla tuda sa autom 6 puta i ona se napravila pametna... Jos izlazi iz auta sva puna sebe... 
- DadoHacked
#2544 Re: "Majstori" parkiranja
Ti homoseksualci uvijek tu parkiraju, svaki dan.DoradO wrote:... zadnja dva puta kad sam isao u bbi kroz radicevu na sred ceste, u kolovoznoj traci ljudi, jednom parkiran plavi porsche a drugi put crni TT... raspad sistema
![]()
- metar_drva
#2545 Re: "Majstori" parkiranja
ne znam jesu li pederi (ne bih ulazio u te stvari, to je lični izbor), al da su odvratni-jesuDadoHacked wrote:Ti homoseksualci uvijek tu parkiraju, svaki dan.DoradO wrote:... zadnja dva puta kad sam isao u bbi kroz radicevu na sred ceste, u kolovoznoj traci ljudi, jednom parkiran plavi porsche a drugi put crni TT... raspad sistema
![]()
-
photo
#2546 Re: "Majstori" parkiranja
koja svrha vozati porche ili TT ako te ne vide koke kako izlazis iz njega pred birtijom?
- cute poison
#2547 Re: "Majstori" parkiranja
Ni "zajeban" ni nabildan, a i ne govorim nikome "sta me gledas" itd, al' da mi pridjes tako i nesto da rondas, ne bi ti nikad vise palo napamet da nekom na taj nacin pridjes.photo wrote:e sto ne mogu ove "zajebane" "nabildane" "sta me gledas kako parkiram" ili "prosiktacu ja tebi po ledjima"cute poison wrote:
lijepi moji, svi smo ucesnici u saobracaju. kako vi trazite parking, trazim ga i ja. sada je stvar do licne kulture hocu li se ja ili ti pokusavati uvaliti na mjesto gdje stojim nepropisno parkiran (bez obzira bilo to parking ili zelena povrsina) ili cu nastaviti kruziti i traziti mjesto gdje mogu normalno da stanem. svi nesto palamudimo kako nema mjesta za parkiranje a svi idu u grad kolima. ne moras se kur.... da te raja vidi kakvu makinu vozis. tvoja prava raja zna kakvu makinu vozis. ko to ne moze da shvati, njegov problem.
a za zajebane, ja reagujem, prvo ljubazno upozorim a daljnja moja akcija zavisi od njegove rekacije. mozda i dodje do "bliskog kontakta trece vrste" i mozda dobijem i ja batine, ali se sigurno ne zavrsi na tome......
zato razmislite prije nego sto pocnete sakama rjesavati nesto na sta vas je neko napomenuo a sto ste i sami trebali znati prije nego sto ste sjeli u auto
- metar_drva
#2548 Re: "Majstori" parkiranja
pas koji laje ne ujedacute poison wrote: Ni "zajeban" ni nabildan, a i ne govorim nikome "sta me gledas" itd, al' da mi pridjes tako i nesto da rondas, ne bi ti nikad vise palo napamet da nekom na taj nacin pridjes.
- zambaklija
#2549 Re: "Majstori" parkiranja
jebote...pratim ovu temu i prosto nemogu da vjerujem šta mi oči sve vide????Ja uvijek mislio SA je grad kulture i kulturnih ljudi al vid'ti to,e svašta....bogami nije vam laki 
- metar_drva
#2550 Re: "Majstori" parkiranja
ma nisi ti dobro vidiozambaklija wrote:jebote...pratim ovu temu i prosto nemogu da vjerujem šta mi oči sve vide????Ja uvijek mislio SA je grad kulture i kulturnih ljudi al vid'ti to,e svašta....bogami nije vam laki
sarajevo je grad smrknutih tipova koji te pogledaju tako kao da si im komplet familiju pobio, iako te prvi put vide. pa vidiš na forumu koje su to frustracije. jedan kaže "da mi je uhvatit ove što prijete grebanjem auta kroz šake bih ga propustio", onda dođe drugi "ne bi meni ti tako mogo rondat", pa treći "šta ćeš ti, ja bih te slomio, nije mi tuča na pameti, al svakom kažem bez pardona", mislim, šta ba?! sve frustrirani i nesretni ljudi, kakva ba kultura, što onaj reče u filmu "nema u sarajevu 20 leptir mašni skupa s filharmonijskim orkestrom". kakva crna kultura i kulturni ljudi...