ovo je neka nova dimenzija zelje kao kluba..
dobra gostujuca partija(nema bunkera
mislim da zasluzeno nosimo bodove, a protivniku cestitam
i na tribinama fin broj, fino navijanje.. sve u svemu idemo dalje..
dolazi nam siroki, nocna tekma
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Plavih_11 wrote:De nam ti reci zivota ti .. !ćiro wrote:Najžešći navijači Željeznicara s ovog foruma i svi tu, a klub im igrao u Zenici. Pravi internet navijači, ali samo internet.
Čestitke Željezničaru na gostujućoj pobjedi nakon dvije godine. Izgleda da je nova uprava i novi stručni štab donio pozitivne promjene, drago mi je zbog toga.
Postoje li u tvom zivotu obaveze? Porodica, djeca i nesto slicno .. ? Moze li se desiti da se nikako ne moze naci vrijeme? Mozda ni prijevoz?
Hocemo li otvoriti temu da na nju stavljamo slike sa gostovanja svog kluba u Evropi? Ja jednom postavih ali niko se sa foruma ne odazva ..
Palim se iz razloga sto ne volim da mi neko prica nesto sto NIKAKO nije istina!ćiro wrote:Ne znam što se pališ odmah? Razumijem da se može desiti nešto neodložno (ne daj Bože) i da se ne ode na tekmu, ali sam samo konstatovao da ste većinom bili tu, a ne u Zenici. Nemam niti jedne slike sa bilo koje utakmicem i to me uopšte ne interesuje, niti bilo kakvo lično dokazivanje.Plavih_11 wrote:De nam ti reci zivota ti .. !
Postoje li u tvom zivotu obaveze? Porodica, djeca i nesto slicno .. ? Moze li se desiti da se nikako ne moze naci vrijeme? Mozda ni prijevoz?
Hocemo li otvoriti temu da na nju stavljamo slike sa gostovanja svog kluba u Evropi? Ja jednom postavih ali niko se sa foruma ne odazva ..
-LIBERO- wrote:Ima ciro pravo![]()
Sve neki ultra mega giga manijaci a niko od vas u Zenici nije bio,a to je haman pa predgradje Sarajeva (po kilometrazi mislim)
Ali ok,cestitka za pobjedu..morala je i corava koka ubosti jednom zrno,tj. tri zrna![]()
![]()
p.s BHT1 gledajte pobjedu evropske ekipe ,f.k Sarajevo,20.00h
dino84 wrote:Reci cu samo jedno...Kratko...
Slavit ćemo tvoje ime dok u nama srce bije,
živio nam Osim dragi gospodaru familije !!!
slucajan wrote:Samo da pozelim komsinicama sretan pocetak sezone, neka bude jednako uspjesna kao prosla![]()
Veceras... Rutinska pobjeda Celika, sve ostalo je u SF domenu.
to je tvojim cestim posjetama ovom topicu sasvim jasno, isfrustrirani navijacu manjeg sarajevskog kluba.ćiro wrote:to me uopšte ne interesuje
rumenige_brajtner wrote:napunimo forum komentarima, budi prvi, budi željo
Zlocin&Kazna wrote:Vidim Olimpik igra na Grbavici, to nisam znao jer ih nisam ni pratio u pripremnom periodu, nikakve vijesti vezane za njih, pa me sad zanima jel Zeljo ima kakvih para od toga sto Olimpik koristi Grbavicu???? Zna li neko vise detalja o tome?? Pozz
I naravno, cestitke Osimu i ostalima, uspio je u prvoj utakmici uraditi ono sto svi ostali nisu dvije godine (i to jos u Zenici, gdje smo redovno gubili)
Nema vikendom, samo radnim danima.al_akhisari wrote:Je l danas nova emisija TV zeljo??? Hoce l je neko postaviti skoro...