FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
ARmAn1i

#2526 Re: FK Zeljeznicar

Post by ARmAn1i »

ee sta da kazem..

ovo je neka nova dimenzija zelje kao kluba..

dobra gostujuca partija(nema bunkera :D), imali smo par prilikica i jedan gol, dok suparnik nista ozbiljnije nije ucinio..

mislim da zasluzeno nosimo bodove, a protivniku cestitam :thumbup:

i na tribinama fin broj, fino navijanje.. sve u svemu idemo dalje..
dolazi nam siroki, nocna tekma :thumbup:
simonese

#2527 Re: FK Zeljeznicar

Post by simonese »

Plavih_11 wrote:
ćiro wrote:Najžešći navijači Željeznicara s ovog foruma i svi tu, a klub im igrao u Zenici. Pravi internet navijači, ali samo internet.
Čestitke Željezničaru na gostujućoj pobjedi nakon dvije godine. Izgleda da je nova uprava i novi stručni štab donio pozitivne promjene, drago mi je zbog toga.
De nam ti reci zivota ti .. !

Postoje li u tvom zivotu obaveze? Porodica, djeca i nesto slicno .. ? Moze li se desiti da se nikako ne moze naci vrijeme? Mozda ni prijevoz?
Hocemo li otvoriti temu da na nju stavljamo slike sa gostovanja svog kluba u Evropi? Ja jednom postavih ali niko se sa foruma ne odazva .. 8-)
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#2528 Re: FK Zeljeznicar

Post by -LIBERO- »

Ima ciro pravo :D
Sve neki ultra mega giga manijaci a niko od vas u Zenici nije bio,a to je haman pa predgradje Sarajeva (po kilometrazi mislim)

Ali ok,cestitka za pobjedu..morala je i corava koka ubosti jednom zrno,tj. tri zrna :D :D

p.s BHT1 gledajte pobjedu evropske ekipe ,f.k Sarajevo,20.00h :thumbup:
Charuga
Globalni moderator

#2529 Re: FK Zeljeznicar

Post by Charuga »

ćiro wrote:
Plavih_11 wrote:De nam ti reci zivota ti .. !

Postoje li u tvom zivotu obaveze? Porodica, djeca i nesto slicno .. ? Moze li se desiti da se nikako ne moze naci vrijeme? Mozda ni prijevoz?
Hocemo li otvoriti temu da na nju stavljamo slike sa gostovanja svog kluba u Evropi? Ja jednom postavih ali niko se sa foruma ne odazva .. 8-)
Ne znam što se pališ odmah? Razumijem da se može desiti nešto neodložno (ne daj Bože) i da se ne ode na tekmu, ali sam samo konstatovao da ste većinom bili tu, a ne u Zenici. Nemam niti jedne slike sa bilo koje utakmicem i to me uopšte ne interesuje, niti bilo kakvo lično dokazivanje.
Palim se iz razloga sto ne volim da mi neko prica nesto sto NIKAKO nije istina!

Ovo za slike nije "licno dokazivanje" jer ih ni ja ne postavljam ali kad vec pricamo o nekim internet navijacima daj da vidimo ko je gdje ili da sutimo ..
ARmAn1i

#2530 Re: FK Zeljeznicar

Post by ARmAn1i »

-LIBERO- wrote:Ima ciro pravo :D
Sve neki ultra mega giga manijaci a niko od vas u Zenici nije bio,a to je haman pa predgradje Sarajeva (po kilometrazi mislim)

Ali ok,cestitka za pobjedu..morala je i corava koka ubosti jednom zrno,tj. tri zrna :D :D

p.s BHT1 gledajte pobjedu evropske ekipe ,f.k Sarajevo,20.00h :thumbup:

hehe bilo je nas u zenici ;)
a sad odo na jos temu da odgovrim jednom kitaru
slucajan

#2531 Re: FK Zeljeznicar

Post by slucajan »

0-1 :?: :shock:

ne mogu da vjerujem!!!

ali i iskreno cestitam, dobiti u zenici nije lahko ni chelseau, svaka cast :thumbup:

iskreno, ocekivao sam debakl gostiju
dino84

#2532 Re: FK Zeljeznicar

Post by dino84 »

Reci cu samo jedno...Kratko...

Slavit ćemo tvoje ime dok u nama srce bije,
živio nam Osim dragi gospodaru familije !!!
GandalfSivi

#2533 Re: FK Zeljeznicar

Post by GandalfSivi »

dino84 wrote:Reci cu samo jedno...Kratko...

Slavit ćemo tvoje ime dok u nama srce bije,
živio nam Osim dragi gospodaru familije !!!

Eeee, a onomad kad pjevasmo, Osime vrati se, ovce tvoje ne mogu bez tebe, vi ste pricali da je ovakav onakav...

Nego, cestitke kospama na gostujucoj pobjedi, i vakat je bio...
Zafir

#2534 Re: FK Zeljeznicar

Post by Zafir »

Sve čestitke za Robijaše,pokazali su i ovaj put da su the best,a za čelik,sta da se kaze nego...Sramota,jedna velika sramota.Izgleda,sto imaju veču podrsku,oni losije igraju.Tako je bilo i ovaj put.Čestitke Želji :thumbup:
LSD

#2535 Re: FK Zeljeznicar

Post by LSD »

eto uboli smo 3 boda sa gostovanja...vala nam je vakat bio.
Igra 'nako,ništa posebno klasika za našu ligu...Mešanović sa 33 kuke i pivskim stomakom zabio go...Čelik tanak,jesu pokušavali ali ništa posebno...Mali Colic igrao od prve minute na desnom boku i dobro odigrao (svaka cast Amaru što gura našu djecu :thumbup: )...nas možda 500-600 solidno navijanje,a i cifra je extra s obzirom da je raja išla svojim autima i kombijima bez ikakve pomoci kluba...robijaši vala ništa posebno.
3 boda sam uzeli odmah na startu sa Amarom...raja mu skandira par puta i proziva ga da se javo ali ništa...namcor ostaje namcor...ma ni da se okrene bar :-)
rado_vidjen

#2536 Re: FK Zeljeznicar

Post by rado_vidjen »

slucajan wrote:Samo da pozelim komsinicama sretan pocetak sezone, neka bude jednako uspjesna kao prosla :thumbup:

Veceras... Rutinska pobjeda Celika, sve ostalo je u SF domenu.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nemoj vise, hljeba ti. tvoje prognoze su duhovitije od prorocanstava brace tarabic i babe vange, zajedno :D

Alene, Alene....

DIJAMANTU!
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#2537 Re: FK Zeljeznicar

Post by Admir_1984 »

al si se ti proslavio sa onim prognozama za revans meceve drugog pretkola uefa lige :D :D :D :D
pike8

#2538 Re: FK Zeljeznicar

Post by pike8 »

ćiro wrote:to me uopšte ne interesuje
to je tvojim cestim posjetama ovom topicu sasvim jasno, isfrustrirani navijacu manjeg sarajevskog kluba.

idi, navijaj za nase kopile.
prosralo vas je, nece dugo, zato uzivaj u momentu! ;)
rumenige_brajtner

#2539 Re: FK Zeljeznicar

Post by rumenige_brajtner »

navijači manjeg i, svakako manje poznatog, sarajevskog kluba nastavljaju tamo gdje su i stali; prate i komentarišu dešavanja u klubu koji im je tokom svih ovih godina bio uzor i tiha patnja. gostujuća pobjeda želje u zenici sigurno je izazvala povećano zanimanje među navijačima tog malenog kluba koji pomažu u namjeri da tema dostigne magičnu brojku od 200 strana. napunimo forum komentarima, budi prvi, budi željo :D
al_akhisari

#2540 Re: FK Zeljeznicar

Post by al_akhisari »

Fino brate dragi, fino je pocelo :thumbup:
perke

#2541 Re: FK Zeljeznicar

Post by perke »

rumenige_brajtner wrote:napunimo forum komentarima, budi prvi, budi željo :D

:thumbup: :D :D :lol: :lol:
Dr.Belajsuz

#2542 Re: FK Zeljeznicar

Post by Dr.Belajsuz »

Čestitke komšijama na prvoj ovosezonskoj pobjedi.
alan ford 26

#2543 Re: FK Zeljeznicar

Post by alan ford 26 »

joj najjaci su mi ovi entuzijasti udbasi, kao mi cemo ovo mi cemo ono, kao i pred prosli derbi kad su najavljivali neko deranje guzova, ustvari i bilo je al suprotno. Vi imate k.... od ekipe,vrijeme ce brzo pokazati. Kao sto neko rece uzivajte jos malo u tim trenucime evrope jer vas nigdje nece biti, budite sigurni.
I govorim po 100000000000-ti put, odjebite s teme.

CRKNITE DUSMANI
alan ford 26

#2544 Re: FK Zeljeznicar

Post by alan ford 26 »

Ovo se odnosi samo na ove provokatore, ima i veoma objektivnih pitara, doduse mnogo manje, nazalost.
Zlocin&Kazna

#2545 Re: FK Zeljeznicar

Post by Zlocin&Kazna »

Vidim Olimpik igra na Grbavici, to nisam znao jer ih nisam ni pratio u pripremnom periodu, nikakve vijesti vezane za njih, pa me sad zanima jel Zeljo ima kakvih para od toga sto Olimpik koristi Grbavicu???? Zna li neko vise detalja o tome?? Pozz

I naravno, cestitke Osimu i ostalima, uspio je u prvoj utakmici uraditi ono sto svi ostali nisu dvije godine (i to jos u Zenici, gdje smo redovno gubili) :thumbup:
ri0

#2546 Re: FK Zeljeznicar

Post by ri0 »

Zlocin&Kazna wrote:Vidim Olimpik igra na Grbavici, to nisam znao jer ih nisam ni pratio u pripremnom periodu, nikakve vijesti vezane za njih, pa me sad zanima jel Zeljo ima kakvih para od toga sto Olimpik koristi Grbavicu???? Zna li neko vise detalja o tome?? Pozz

I naravno, cestitke Osimu i ostalima, uspio je u prvoj utakmici uraditi ono sto svi ostali nisu dvije godine (i to jos u Zenici, gdje smo redovno gubili) :thumbup:

Ima, placa Olimpik igranje i + sto Željo fakticki ima jos jednu domacu utakmicu koja se zvanicno vodi kao gostujuca 8-)
Oi

#2547 Re: FK Zeljeznicar

Post by Oi »

Cestitke na pobjedi i na dobrom navijanju!
elSaik

#2548 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

Image

8-)
al_akhisari

#2549 Re: FK Zeljeznicar

Post by al_akhisari »

Je l danas nova emisija TV zeljo??? Hoce l je neko postaviti skoro...
elSaik

#2550 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

al_akhisari wrote:Je l danas nova emisija TV zeljo??? Hoce l je neko postaviti skoro...
Nema vikendom, samo radnim danima.
Post Reply