Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
1987 wrote:Danas je tribina ostala bez velikog navijača FKS-a Zorana Gluščevića - Kokija.
Raja sa Alipašinog su ga vjerovatno znala jer je često nosio trans AP-Ganga.
Šteta ode momak u 26 godini
R.I.P. Koki
Drago mi je da se fino zabavljate, ali josh jedan post koji nema nikakve veze sa FK Sarajevom i trenutnim deshavanjima u klubu i oko njega povlachi za sobom ban.
1987 wrote:Danas je tribina ostala bez velikog navijača FKS-a Zorana Gluščevića - Kokija.
Raja sa Alipašinog su ga vjerovatno znala jer je često nosio trans AP-Ganga.
Šteta ode momak u 26 godini
R.I.P. Koki
Špekulacije se nastavljaju
Urugvajci tvrde: Škoro u Penarolu
Piše: A. Beganović
Utorak, 19.01.10. 09:15.
Prema pisanju urugvajskih medija, najbolji igrač Sarajeva Alen Škoro, sutra bi trebao doći u Monetevideo i priključiti se treninzima Penarola.
VEZANE VIJESTI
Više vijesti iz PL BiH:
Urugvajski portal futbol.com navodi da bi se špekulacije koje su se pojavile u tamošnjim medijima, a koje su govorile da će se Škoro priključiti Penarolu, trebale ostvariti sutra.
Prema navodima, Penarol već odavno traži napadača, a kako sada stvari stoje našao ga je u Sarajevu. Također se navodi da će Škoro u Penarol doći kao pozajmljen igrač iz meksičkog Gallos Blancos de Querétara, te da će se u glavnom urugvajskom gradu zadržati šest mjeseci, bez opcije za kupovinu.
Meksički klub bosanskohercegovačkog napadača šalje na posudbu zbog toga što već ima popunjenu kvotu stranaca, a navodno će Škoro u ovih 6 mjeseci od Penarola dobivati 30% plate koju je dogovorio sa meksičkim klubom, dok će 70% plaćati Blancos de Querétara.
Urugvajski mediji navode da se Škoro nalazi u Madridu gdje aplicira za vizu za ulazak u ovu južnoameričku državu, ali trener Sarajeva za SportSport.ba je prije par trenutka rekao:
"Evo upravo sam na treningu. Iznenadili ste me sa tom informacijom. Škoro je došao na trening i to je jedino istina, a urugvajski mediji već su ga poslali u Penarol. Ne znam stvarno šta se može desiti, no Alen će upravo odraditi trening sa nama."
Ne znam za to, i ne volim tako pausalno davati ocjene ali ovo sam ja procitao i na urugvajskim stranicama, a ako je neko isao toliko daleko (i bukvalo i figurativno) da dogovara sa urugvajskim novinarima da unesu nemir u svlacionicu FCS onda svaka cast na mastovitosti, za oskara. Malo mi to vuce na naucnu fantastiku.
Kakav ugovor uopste ima skoro, niko ne zna?
Mi smo navikli da nam igraci dolaze i odlaze kako hoce, a mi para od toga da ne vidimo.
Najveca je zalost sto takva jedna legenda kao što je bio Hase, da ima jedan smiješan memorijalni turnir u malom fudbalu, sa još smiješnijim ekipama koje učestvuju, umjesto da se organizuje neki jak turnir na stadionu koji nosi njegovo ime
čitam u avazu da opet nisu nikoga doveli a prodali dva igrača. znaći opet ista priča ima para doveščemo nekoga i na kraju samo rasprodaju i ovo malo igrača što imaju. zaista nisu normalni treba upravu rastjerat pod hitno dok sve nisu razvalili.