Real Madrid C.F.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
kory_galaktikos

#2526 Re: Real Madrid C.F.

Post by kory_galaktikos »

al nije to jos sigurno ja se prepo on preso...
trazi ga bajern,al samo trazi...
cute poison

#2527 Re: Real Madrid C.F.

Post by cute poison »

Ma VDV ce ostati, nije lud Mourinho pored 8 povrijedjenih igraca da jos i njega pusti da ode. Do sad samo Drenthe siguran da je otisao na posudbu.

Edit: Ipak prodase i VDV-a :sad: presao u tottenham...
kory_galaktikos

#2528 Re: Real Madrid C.F.

aj Boze dragi..pa sta sad on misli da ce mu LASS,gago,xabi alonso,kedira kreierat igru..oni ce davat lopte ronaldu,iguainu i benzemi...
simonese

#2529 Re: Real Madrid C.F.

Post by simonese »

Mourinho nek se klonira jedno 11 x pa bih imao svoj dreamteam
cute poison

#2530 Re: Real Madrid C.F.

Post by cute poison »

kory_galaktikos wrote:aj Boze dragi..pa sta sad on misli da ce mu LASS,gago,xabi alonso,kedira kreierat igru..oni ce davat lopte ronaldu,iguainu i benzemi...
Lass i Xabi su extra igraci, valjda ce se Ozil brzo uklopiti, a i Pedro Leon je dobar igrac i Granero moze igrati na toj poziciji...
kory_galaktikos

#2531 Re: Real Madrid C.F.

cute poison wrote:
kory_galaktikos wrote:aj Boze dragi..pa sta sad on misli da ce mu LASS,gago,xabi alonso,kedira kreierat igru..oni ce davat lopte ronaldu,iguainu i benzemi...
Lass i Xabi su extra igraci, valjda ce se Ozil brzo uklopiti, a i Pedro Leon je dobar igrac i Granero moze igrati na toj poziciji...
LASS i Xabi su extra igraci ali na kojoj poziciji jarane...oni su zadnji vezni,kvare protivnicku igru,granero jest dobar al kad igra protiv leotara...ovog leona novog jos nisam gledo al ako ce se real uzdat u njeg :-)
jedino nam preostaje da se molimo Bogu da se oporavi Kaka i da udje vise u formu..ili cemo sve morat igrat preko krila,di maria,ronaldo,ozil....ima i mali canales al sve je to slabo..
mada ja bih voliko da me demantuju aBd eheh
cute poison

#2532 Re: Real Madrid C.F.

Post by cute poison »

kory_galaktikos wrote:
cute poison wrote:
LASS i Xabi su extra igraci ali na kojoj poziciji jarane...oni su zadnji vezni,kvare protivnicku igru,granero jest dobar al kad igra protiv leotara...ovog leona novog jos nisam gledo al ako ce se real uzdat u njeg :-)
jedino nam preostaje da se molimo Bogu da se oporavi Kaka i da udje vise u formu..ili cemo sve morat igrat preko krila,di maria,ronaldo,ozil....ima i mali canales al sve je to slabo..
mada ja bih voliko da me demantuju aBd eheh
Granero je dobar igrac, a Pedro Leon je jos bolji! Zasto se moliti Bogu da Kaka udje u formu? Pa Real je duplo jaci bio dok on nije igrao. Moze i Ozil pokriti tu poziciju, Canales jeste dobar ali nije za velike minutaze, jos je mlad.
kory_galaktikos

#2533 Re: Real Madrid C.F.

Lass i Xabi su extra igraci, valjda ce se Ozil brzo uklopiti, a i Pedro Leon je dobar igrac i Granero moze igrati na toj poziciji...[/quote]
mada ja bih voliko da me demantuju aBd eheh[/quote]

Granero je dobar igrac, a Pedro Leon je jos bolji! Zasto se moliti Bogu da Kaka udje u formu? Pa Real je duplo jaci bio dok on nije igrao. Moze i Ozil pokriti tu poziciju, Canales jeste dobar ali nije za velike minutaze, jos je mlad.[/quote]
neznam za ovog leona stvarno ga nisam gledo...a granero jest dobra im je dobrih tekmi..al nije u kontinuitetu..bljesne na trenutke,Realu treba neko ko ce igrat 99% sezone u odlicnoj formi msm ako hocemo da nesto osvoje...canales moze izrats u odlicnog igraca,meni je on jako dobar samo ako dobije priliku..
ovo za Kaku da smo jaci bez njeg ma nije on jos bio ni 50% forme kakav zna bit,zato ja kazem daj Boze da udje u pravu formu,da vidimo najbolje od njeg...
di maria i ozil su klase ali i oni po meni nemogu nosit tu ulogu nes ko playmaker...to samo kaka zna...( nes kao xavi u barsi,snajder)
ultima_palabra

#2534 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Odobrila je FA prelazak VDV u Spurse... sretno mu bilo :thumbup: Dao je nekoliko važnih golova, ali sve u svemu nije opravdao očekivanja.
Drenthe je posuđen Herculesu, volio bih i da je Momo Diarra našao novi klub, ali šta je tu je.

Ako Ozil nije playmaker, ja ne znam ko jeste :?
kory_galaktikos

#2535 Re: Real Madrid C.F.

ma jeste ozil play al sta ja znam... :-),ja ipak ocekujem puno puno vise od Kake
ma neka nam je Bog na pomoci.bit ce valjda sve ok..samo da ne bude povreda...
Madrid

#2536 Re: Real Madrid C.F.

Post by Madrid »

Na jednu stranu mi se cini dobra ekipa, a opet na drugu mislim da ce ih i onaj Milan polomiti, jer Milan ima sada pravog napadaca koji je u stanju iz nicega zabiti gol, dok u Realu sve imaju osim pravog napadaca...
U Realu uvijek ista prica, svaki put se mora neko dokazivat, mozete vi govorit da je Ozil dobar igrac i da je dobro igrao u Bundesligi, ali taj da nije svemirski odigrao na SP-u nebi Reala vidio...
Ono govance(kaku) treba il osposobit da igra il uvalit ga nekome...
kory_galaktikos

#2537 Re: Real Madrid C.F.

ma ekipa nije nikako losa..stavise vise nego dobra je.samo ako se svi potrude i ako pruze 100% mogucnosti bit ce nesto..uz malo srece sa povredama,rebalo bi to bit sasvim ok..i napokon trofej na bernabeu
cute poison

#2538 Re: Real Madrid C.F.

Post by cute poison »

Madrid wrote:Na jednu stranu mi se cini dobra ekipa, a opet na drugu mislim da ce ih i onaj Milan polomiti, jer Milan ima sada pravog napadaca koji je u stanju iz nicega zabiti gol, dok u Realu sve imaju osim pravog napadaca...
U Realu uvijek ista prica, svaki put se mora neko dokazivat, mozete vi govorit da je Ozil dobar igrac i da je dobro igrao u Bundesligi, ali taj da nije svemirski odigrao na SP-u nebi Reala vidio...
Ono govance(kaku) treba il osposobit da igra il uvalit ga nekome...
...k'o sto ga nama uvalise :D
Richard Peti

Post by Richard Peti »

.
Last edited by Richard Peti on 17/03/2015 08:26, edited 1 time in total.
ultima_palabra

#2540 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Xabi-Khedira na terenu bolje izgleda od Xabi-Lass...
cute poison

#2541 Re: Real Madrid C.F.

Post by cute poison »

dzemmo wrote:kako ce tim izgledat u sljedecem kolu, nema Garaya, Kake, Ronalda i Lassa, valjda i Pepea (nisam siguran)

Iker

Albiol - Ramos - Carvalho - Marcelo

Khedira - Alonso

Di Maria - Ozil - Canales

Higuain
Ma ne uzimaj ti to zdravo za gotovo da su svi povrijedjeni :) sad su pocele utakmice kvalifikacija, a pojedinci hoce da budu odmorni za start sezone u Spaniji. :)
Madrid

#2542 Re: Real Madrid C.F.

Post by Madrid »

Pa ja sam skoro siguran da ce se Ronaldo cudesno oporavit vec za sljedecu utakmicu Reala, jednostavno covjek ni nema neku inspiraciju da igra u Portugalu :-)
cute poison

#2543 Re: Real Madrid C.F.

Post by cute poison »

Madrid wrote:Pa ja sam skoro siguran da ce se Ronaldo cudesno oporavit vec za sljedecu utakmicu Reala, jednostavno covjek ni nema neku inspiraciju da igra u Portugalu :-)
Ma nije njemu nista ni bilo da je toliko strasno, neko mu stao na nogu na pocetku utakmice, a kasnije kad je poceo trcati nisu ga mogli stici.
kory_galaktikos

#2544 Re: Real Madrid C.F.

heehh sve je moguce pogotovo sad kad je murinjo tu....
a sto se tice sastava msm da ne bi trebalo biti problema sa osasunom,pogotovo ne na bernabeu :)
sta je sa benzemom,nije valjda i on vuce neku povredu
Tomahawk11
Globalni moderator

#2545 Re: Real Madrid C.F.

Post by Tomahawk11 »

Ode i VDV :( koji je k.... ovim ljudima u Realu :x pa covjek je bio jedan od najboljih igraca na pripremama, samo neka vrse rasprodaju, ovo k'o stanica, igraci dolaze i odlaze, ma nema tu igre, pobjeda, kontinuiteta, nicega, dok se god ovako radi... treba malo stati na loptu. I onog Mourinha, cuj treba mu jos napadac, pa brusi ovu dvojicu, imas vezni red boli glava, Ronaldo i Di Maria su prakticno u napadu, valjda moze uklopiti sve to. Nema nista od trazenja, sezona je pocela, ako se bude trazio pola sezone, onda nek se komotno priprema za iducu sezonu (ako ne dobije otkaz :oops: ).
Po onim izjavama koje daje, i on se malo prepao Reala. A imam osjecaj da se za pojedine transfere ne pita ko ''Coso u mlinu''.
ultima_palabra

#2546 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Tomahawk11 wrote:Ode i VDV :( koji je k.... ovim ljudima u Realu :x pa covjek je bio jedan od najboljih igraca na pripremama, samo neka vrse rasprodaju, ovo k'o stanica, igraci dolaze i odlaze, ma nema tu igre, pobjeda, kontinuiteta, nicega, dok se god ovako radi... treba malo stati na loptu. I onog Mourinha, cuj treba mu jos napadac, pa brusi ovu dvojicu, imas vezni red boli glava, Ronaldo i Di Maria su prakticno u napadu, valjda moze uklopiti sve to. Nema nista od trazenja, sezona je pocela, ako se bude trazio pola sezone, onda nek se komotno priprema za iducu sezonu (ako ne dobije otkaz :oops: ).
Po onim izjavama koje daje, i on se malo prepao Reala. A imam osjecaj da se za pojedine transfere ne pita ko ''Coso u mlinu''.
Ma lisica je to, ne brini se ;-) Meni je izgledao pomalo izgubljeno i u Interu, činilo mi se da samo čeka razlog da razguli... a onda je uhvatio zamah pobjedom nad Chelseajem u Londonu, i ponovo postao onaj stari :-)
A trebali su mu dovesti trećeg napadača ako je želio, naravno ne nekog skupog... ali potrefilo se da se Kaka povrijedi, a onda Ozil bio dostupan za male pare.
Tomahawk11
Globalni moderator

#2547 Re: Real Madrid C.F.

Post by Tomahawk11 »

Nadam se da je tako :D i bolje mu je da bude, ipak je doveo dosta toga sto je htio (Khedira, Ozil, Carvalho, a mislim da nema nista ni protiv Di Marie). A napadac...ako je dobar, onda je skup, a da dovode nekog za male pare, a neki prosjek, ne treba, nek' promovisu nekog iz Castille, ha ya :P nek se malac dokazuje ako gdje zapne.
Nema mu vadione, Real je imao odlicnu ekipu i prije svih ovih transfera. Mislim da od ove ekipe moze napraviti stroj, a to bi i njemu trebao biti cilj, jer ako podbaci u Realu :roll:
ultima_palabra

#2548 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

On je inzistirao na Di Marii, mada je Silva bio dostupan za iste pare... rekao je da hoće pravo krilo.
Tomahawk11
Globalni moderator

#2549 Re: Real Madrid C.F.

Post by Tomahawk11 »

ultima_palabra wrote:On je inzistirao na Di Marii, mada je Silva bio dostupan za iste pare... rekao je da hoće pravo krilo.
Eto...onda nek raspali...cumur je stigao, sad nek' dobro nalozi...inace mu ne priznam uspjehe sa Chelsea i Interom :mrgreen:
kory_galaktikos

#2550 Re: Real Madrid C.F.

nece valjda i on sad prosipat onu pricu da treba vremena da se uigraju..jest ono ima opet pumno novih igraca..al sto je on doveedn koji vrag ehhe...u svakom slucaju bit ce to sve ok...
mislim da je ove godinme odbrana napokon dobra.....
samo mene jedno kod njeg cudi..bekovi mui nisu nikako ofanzivni barem do sad u ovih nekoliko utakmica..a sjetimo se sta su radili cole u chelziju i zaneti i maicon u interu....ima dobrih bekova i u realu..ma ukomponovace to on ba vidjecet cete...bit ce to stroj i po
Post Reply