BH fudbalski/nogometni talenti

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
thekupus

#2526 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by thekupus »

burekodsira wrote:znao sam da ce biti ovakav rasplet. safet je ovdje zajebao stvar

znaci namamili momka i onda umjesto begovica stavili onog drugog na go :D
i kakva je to poruka ovome nego da ce biti treci, a ko ce se dobrovoljno odreci prvog mjesta u repci u zamjenu za vodonosaca koji vjerovatno nikad nece braniti u zvanicnim tekmama.
lik nije golman haha
Darkstorm

#2527 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by Darkstorm »

thekupus wrote:
burekodsira wrote:znao sam da ce biti ovakav rasplet. safet je ovdje zajebao stvar

znaci namamili momka i onda umjesto begovica stavili onog drugog na go :D
i kakva je to poruka ovome nego da ce biti treci, a ko ce se dobrovoljno odreci prvog mjesta u repci u zamjenu za vodonosaca koji vjerovatno nikad nece braniti u zvanicnim tekmama.
lik nije golman haha
Ja mislim da se frajer zeza, zbog negdje iznad citiranog komentara, al' eto...
burekodsira

#2528 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by burekodsira »

ma do mene je, prenosi me lagano :D :-)
zetareticula

#2529 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by zetareticula »

Evo Salanovi debitovao sa 4 komada u mrezi Lihtenstaj kraj price oko njega :D
Darkstorm

#2530 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by Darkstorm »

Mogli su to Rusi i bolje, a rezultat svakako ne cudi.Salanovic debitovao s koliko udaraca prema golu ? To mi je nekako relevantnije. :D
thekupus

#2531 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by thekupus »

citam u DANI-ma danas, Piric kaze kao Mihael Modic sad zbog brata zeli da igra za nas.Sto je super vijesttttt
Za Husica kaze da nije sigurno jos za koga ce igrati, ali da pokusavaju.

I sto puta su isli Halilovicu na noge navodno.
MOSALJOZE

#2532 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by MOSALJOZE »

Ima li gdje pročitati online??Husić bi trebao igrati za nas,ali momak igra za u-23 tim Werdera.Tek treba da se nametne u klubu.
Grean

#2533 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by Grean »

Razbise nas Svedjanke 3-0 ali mislim da nase djevojke nisu nikad igrale pred vise publike. BHF su ih podrzavali tokom cijele utakmice ali ne pomaze, razlika u kvaliteti je ogromna.

Fulio temu ali sta cu kad nema tema za zensku fudbalsku reprezentaciju
Darkstorm

#2534 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by Darkstorm »

Grean wrote:Razbise nas Svedjanke 3-0 ali mislim da nase djevojke nisu nikad igrale pred vise publike. BHF su ih podrzavali tokom cijele utakmice ali ne pomaze, razlika u kvaliteti je ogromna.

Fulio temu ali sta cu kad nema tema za zensku fudbalsku reprezentaciju

Nije zabranjeno otvoriti temu.
thekupus

#2535 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by thekupus »

srbizam wrote:
thekupus wrote:citam u DANI-ma danas, Piric kaze kao Mihael Modic sad zbog brata zeli da igra za nas.Sto je super vijesttttt

Oni nisu Bosnjaci i nece igrati za Bosnu
admine banuj trolla
Darkstorm

#2536 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by Darkstorm »

srbizam wrote:
thekupus wrote:citam u DANI-ma danas, Piric kaze kao Mihael Modic sad zbog brata zeli da igra za nas.Sto je super vijesttttt

Oni nisu Bosnjaci i nece igrati za Bosnu

Putem Zvjezdana Misimovica. 8-)
Logovan

#2537 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by Logovan »

Hajde svaka čast malom što odbija Srbiju, što želi samo za nas igrati, ali čuj Ajlan... :D :D
MOSALJOZE

#2538 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by MOSALJOZE »

Momak ima srce nema šta,samo vjerovatno i on zna da ima kolegu koji igra za drugi tim Bajerna,a nije dobio poziv za u-21
SkyLimit

#2539 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by SkyLimit »

Tražio sam naše igrače u Bundesligi U19 ligi, o nekima se može naći više podataka nego o drugima:

- Damir Bektić, nastupa za vrlo jaku Herthu U19, i nije se baš pretjerano naigrao do sada, no to je liga za 1996. godište, a on je rođen 1997.godine(doduše u januaru). Inače je zadnji vezni, skupio je dosta nastupa za reprezentaciju Njemačke U17 i na terenu podsjeća na blizance Bender.

- Armando Tikvić(otac mu je iz Zenice, majka iz Vinkovaca), standardan defanzivac ekipe HSV, prema hrvatskim medijima između Njemačke i Hrvatske odlučio se za Hrvatsku.

- Edin Tanović, vezni, igra za Holstein Kiel.

- Fabijan Buntić, rezervni golman Sttutgarta, no ipak je 1997. godište a prvi golman godinu stariji, prezime odaje hercegovačko porjeklo.

- Harun Velić, defanzivac Sttutgarta, on je izgleda već nastupao za našu U17 reprezentaciju.

- Arman Čorović, defanzivac ekipe Munchen 1860, nastupao za našu U17 reprezentaciju.

- Hari Ćorić, vezni, Bošnjak iz Srbije, igra za Schalke.

- Ajdin Hrustić, ofanzivni vezni/napadač, bio u Schalkeu pa prešao u Holandiju, u Groningen.

- Maksimilijan Milovanović, rezervni golman Bayer Leverkuzena, izgleda da ima i naše papire.

- Orhan Hajrović, vezni, Bošnjak iz Crne Gore, igra za Viktoria Koln.
amiliana

#2541 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by amiliana »

A sta je sa malim Srdjanom Grahovcem?
Muhamed Đakmić

#2542 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by Muhamed Đakmić »

amiliana wrote:A sta je sa malim Srdjanom Grahovcem?
Raskinuo je s djevojkom, pa mu je sad fudbal u drugom planu.
ado1230

#2543 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by ado1230 »

Eldin Lugonja 98 godiste, 75 golova prosle sezone da bi ga ganjali skauti Norrköpinga i Åtvidaberga, onse odlucio za Åtvidaberg i sad nastupa za njihove u17 i u16 za 8 utakmica 10 golova. Pravi golgeter.
thekupus

#2545 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by thekupus »

jesi mu ti menadzer? :D pa ga reklamiras po svim temama
ado1230

#2546 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by ado1230 »

Nisam brate, mali je igrao sa nama prosle sezone 4 utakmice ja igram u a timu a on za mladje kategorije. skupio 75 golova prosle sezone i dodju skauti iz 1. svedske lige odvedu ga za svoju akademiju i tamo na 8 utakmica 10 golova.
Ja samo zelim da se obrati paznja na njega jer svedi pisu o njemu kao vanserijskom talentu.
emmir1

#2547 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by emmir1 »

ado1230 wrote:Nisam brate, mali je igrao sa nama prosle sezone 4 utakmice ja igram u a timu a on za mladje kategorije. skupio 75 golova prosle sezone i dodju skauti iz 1. svedske lige odvedu ga za svoju akademiju i tamo na 8 utakmica 10 golova.
Ja samo zelim da se obrati paznja na njega jer svedi pisu o njemu kao vanserijskom talentu.

Bitno je samo da mu kuca srce bosansko, da se ne proda za sitne pare.
Da voli ovu Bosnu i da želi da igra za svoju Bosnu
burgundy

#2548 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by burgundy »

Andrej Modic od sljedece sezone prelazi u prvi Tim Milana.Golcina danas.amp.twimg.com/v/c4945ffc-5d4
SkyLimit

#2549 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by SkyLimit »

Mladi Srbi i Hrvati iz BiH mogu bez problema nastupati za Srbiju i Hrvatsku, ali mladi Bošnjak iz Srbije ne može nastupati za BiH, ne bi mogao ni Kolašinac da mu majka nije iz Čapljine, inače Arifović je veliki potencijal :sad:
Reprezentacija Bosne i Hercegovine ipak samo nedosanjan san

Image

Ajlan Arifović odbrambeni igrač U17 selekcije minhenskog Bayerna ipak NEĆE zaigrati za reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

iako je tri puta odbijao reprezentaciju Srbije u želji da što prije zaigra za Bosnu i Hercegovinu do toga neće doći, a nažalost razlog je nemogućnost dobijanja državljanstva. Tragom ovih informacija Nogolopta je odmah kontaktirala Ajlana.

“Kako smo čuli i raspitali se, nemam nikakve šanse Bosanski pasoš da dobijem”, poručio je Ajlan i tužno dodao da je to glavni razlog zašto neće moći nastupati za nas. Ajlan dodaje kako su ga čelnici Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine nekoliko puta kontaktirali, ali se nije mogao odazvati. “Nema nikakve mogućnosti da zaigram za Bosnu i Hercegovinu, tako da ću igrati za Srbiju”, saznajemo od njega.

Ajlan Arifović rođen je petog maja 1998. godine u Sjenici u Republici Srbiji. Član je minhenskog Bayerna od 2001. godine, a prije toga je nastupao za SC Munchen. Visok je 185 cm, allround je, igra na poziciji defanzivnog igrača, najčešće lijevog beka, stopera ali i zadnjeg veznog i na svim pozicijama se odlično snalazi.Brigu o Ajlanu vodi njegova majka Fazila, jer mu je otac tragično nastrado u saobraćajnoj nesreći iste godine kada mu je sin ostvario najveći san, a to je da zaigra za minhenskog giganta.

Nogolopta
Jedino možda da se oženi nekom iz Vogošće za papire :D
AcaLukas

#2550 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by AcaLukas »

SkyLimit wrote: Jedino možda da se oženi nekom iz Vogošće za papire :D
Kao Nathan Ellington, nesudjeni treci napadac
Post Reply