lik nije golman hahaburekodsira wrote:znao sam da ce biti ovakav rasplet. safet je ovdje zajebao stvar
znaci namamili momka i onda umjesto begovica stavili onog drugog na go![]()
i kakva je to poruka ovome nego da ce biti treci, a ko ce se dobrovoljno odreci prvog mjesta u repci u zamjenu za vodonosaca koji vjerovatno nikad nece braniti u zvanicnim tekmama.
BH fudbalski/nogometni talenti
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- thekupus
#2526 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
-
Darkstorm
#2527 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Ja mislim da se frajer zeza, zbog negdje iznad citiranog komentara, al' eto...thekupus wrote:lik nije golman hahaburekodsira wrote:znao sam da ce biti ovakav rasplet. safet je ovdje zajebao stvar
znaci namamili momka i onda umjesto begovica stavili onog drugog na go![]()
i kakva je to poruka ovome nego da ce biti treci, a ko ce se dobrovoljno odreci prvog mjesta u repci u zamjenu za vodonosaca koji vjerovatno nikad nece braniti u zvanicnim tekmama.
- burekodsira
#2528 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
ma do mene je, prenosi me lagano

-
zetareticula
#2529 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Evo Salanovi debitovao sa 4 komada u mrezi Lihtenstaj kraj price oko njega 
-
Darkstorm
#2530 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Mogli su to Rusi i bolje, a rezultat svakako ne cudi.Salanovic debitovao s koliko udaraca prema golu ? To mi je nekako relevantnije. 
- thekupus
#2531 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
citam u DANI-ma danas, Piric kaze kao Mihael Modic sad zbog brata zeli da igra za nas.Sto je super vijesttttt
Za Husica kaze da nije sigurno jos za koga ce igrati, ali da pokusavaju.
I sto puta su isli Halilovicu na noge navodno.
- MOSALJOZE
#2532 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Ima li gdje pročitati online??Husić bi trebao igrati za nas,ali momak igra za u-23 tim Werdera.Tek treba da se nametne u klubu.
- Grean
#2533 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Razbise nas Svedjanke 3-0 ali mislim da nase djevojke nisu nikad igrale pred vise publike. BHF su ih podrzavali tokom cijele utakmice ali ne pomaze, razlika u kvaliteti je ogromna.
Fulio temu ali sta cu kad nema tema za zensku fudbalsku reprezentaciju
-
Darkstorm
#2534 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Grean wrote:Razbise nas Svedjanke 3-0 ali mislim da nase djevojke nisu nikad igrale pred vise publike. BHF su ih podrzavali tokom cijele utakmice ali ne pomaze, razlika u kvaliteti je ogromna.
Nije zabranjeno otvoriti temu.
- thekupus
#2535 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
admine banuj trollasrbizam wrote:thekupus wrote:citam u DANI-ma danas, Piric kaze kao Mihael Modic sad zbog brata zeli da igra za nas.Sto je super vijesttttt
Oni nisu Bosnjaci i nece igrati za Bosnu
-
Darkstorm
#2536 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
srbizam wrote:thekupus wrote:citam u DANI-ma danas, Piric kaze kao Mihael Modic sad zbog brata zeli da igra za nas.Sto je super vijesttttt
Oni nisu Bosnjaci i nece igrati za Bosnu
Putem Zvjezdana Misimovica.
- Logovan
#2537 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Hajde svaka čast malom što odbija Srbiju, što želi samo za nas igrati, ali čuj Ajlan...

- MOSALJOZE
#2538 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Momak ima srce nema šta,samo vjerovatno i on zna da ima kolegu koji igra za drugi tim Bajerna,a nije dobio poziv za u-21
- SkyLimit
#2539 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Tražio sam naše igrače u Bundesligi U19 ligi, o nekima se može naći više podataka nego o drugima:
- Damir Bektić, nastupa za vrlo jaku Herthu U19, i nije se baš pretjerano naigrao do sada, no to je liga za 1996. godište, a on je rođen 1997.godine(doduše u januaru). Inače je zadnji vezni, skupio je dosta nastupa za reprezentaciju Njemačke U17 i na terenu podsjeća na blizance Bender.
- Armando Tikvić(otac mu je iz Zenice, majka iz Vinkovaca), standardan defanzivac ekipe HSV, prema hrvatskim medijima između Njemačke i Hrvatske odlučio se za Hrvatsku.
- Edin Tanović, vezni, igra za Holstein Kiel.
- Fabijan Buntić, rezervni golman Sttutgarta, no ipak je 1997. godište a prvi golman godinu stariji, prezime odaje hercegovačko porjeklo.
- Harun Velić, defanzivac Sttutgarta, on je izgleda već nastupao za našu U17 reprezentaciju.
- Arman Čorović, defanzivac ekipe Munchen 1860, nastupao za našu U17 reprezentaciju.
- Hari Ćorić, vezni, Bošnjak iz Srbije, igra za Schalke.
- Ajdin Hrustić, ofanzivni vezni/napadač, bio u Schalkeu pa prešao u Holandiju, u Groningen.
- Maksimilijan Milovanović, rezervni golman Bayer Leverkuzena, izgleda da ima i naše papire.
- Orhan Hajrović, vezni, Bošnjak iz Crne Gore, igra za Viktoria Koln.
- Damir Bektić, nastupa za vrlo jaku Herthu U19, i nije se baš pretjerano naigrao do sada, no to je liga za 1996. godište, a on je rođen 1997.godine(doduše u januaru). Inače je zadnji vezni, skupio je dosta nastupa za reprezentaciju Njemačke U17 i na terenu podsjeća na blizance Bender.
- Armando Tikvić(otac mu je iz Zenice, majka iz Vinkovaca), standardan defanzivac ekipe HSV, prema hrvatskim medijima između Njemačke i Hrvatske odlučio se za Hrvatsku.
- Edin Tanović, vezni, igra za Holstein Kiel.
- Fabijan Buntić, rezervni golman Sttutgarta, no ipak je 1997. godište a prvi golman godinu stariji, prezime odaje hercegovačko porjeklo.
- Harun Velić, defanzivac Sttutgarta, on je izgleda već nastupao za našu U17 reprezentaciju.
- Arman Čorović, defanzivac ekipe Munchen 1860, nastupao za našu U17 reprezentaciju.
- Hari Ćorić, vezni, Bošnjak iz Srbije, igra za Schalke.
- Ajdin Hrustić, ofanzivni vezni/napadač, bio u Schalkeu pa prešao u Holandiju, u Groningen.
- Maksimilijan Milovanović, rezervni golman Bayer Leverkuzena, izgleda da ima i naše papire.
- Orhan Hajrović, vezni, Bošnjak iz Crne Gore, igra za Viktoria Koln.
- aCme
- amiliana
#2541 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
A sta je sa malim Srdjanom Grahovcem?
- Muhamed Đakmić
#2542 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Raskinuo je s djevojkom, pa mu je sad fudbal u drugom planu.amiliana wrote:A sta je sa malim Srdjanom Grahovcem?
-
ado1230
#2543 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Eldin Lugonja 98 godiste, 75 golova prosle sezone da bi ga ganjali skauti Norrköpinga i Åtvidaberga, onse odlucio za Åtvidaberg i sad nastupa za njihove u17 i u16 za 8 utakmica 10 golova. Pravi golgeter.
-
ado1230
- thekupus
#2545 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
jesi mu ti menadzer?
pa ga reklamiras po svim temama
-
ado1230
#2546 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Nisam brate, mali je igrao sa nama prosle sezone 4 utakmice ja igram u a timu a on za mladje kategorije. skupio 75 golova prosle sezone i dodju skauti iz 1. svedske lige odvedu ga za svoju akademiju i tamo na 8 utakmica 10 golova.
Ja samo zelim da se obrati paznja na njega jer svedi pisu o njemu kao vanserijskom talentu.
Ja samo zelim da se obrati paznja na njega jer svedi pisu o njemu kao vanserijskom talentu.
-
emmir1
#2547 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
ado1230 wrote:Nisam brate, mali je igrao sa nama prosle sezone 4 utakmice ja igram u a timu a on za mladje kategorije. skupio 75 golova prosle sezone i dodju skauti iz 1. svedske lige odvedu ga za svoju akademiju i tamo na 8 utakmica 10 golova.
Bitno je samo da mu kuca srce bosansko, da se ne proda za sitne pare.
Da voli ovu Bosnu i da želi da igra za svoju Bosnu
- burgundy
#2548 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Andrej Modic od sljedece sezone prelazi u prvi Tim Milana.Golcina danas.amp.twimg.com/v/c4945ffc-5d4
- SkyLimit
#2549 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Mladi Srbi i Hrvati iz BiH mogu bez problema nastupati za Srbiju i Hrvatsku, ali mladi Bošnjak iz Srbije ne može nastupati za BiH, ne bi mogao ni Kolašinac da mu majka nije iz Čapljine, inače Arifović je veliki potencijal

Jedino možda da se oženi nekom iz Vogošće za papireReprezentacija Bosne i Hercegovine ipak samo nedosanjan san
Ajlan Arifović odbrambeni igrač U17 selekcije minhenskog Bayerna ipak NEĆE zaigrati za reprezentaciju Bosne i Hercegovine.
iako je tri puta odbijao reprezentaciju Srbije u želji da što prije zaigra za Bosnu i Hercegovinu do toga neće doći, a nažalost razlog je nemogućnost dobijanja državljanstva. Tragom ovih informacija Nogolopta je odmah kontaktirala Ajlana.
“Kako smo čuli i raspitali se, nemam nikakve šanse Bosanski pasoš da dobijem”, poručio je Ajlan i tužno dodao da je to glavni razlog zašto neće moći nastupati za nas. Ajlan dodaje kako su ga čelnici Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine nekoliko puta kontaktirali, ali se nije mogao odazvati. “Nema nikakve mogućnosti da zaigram za Bosnu i Hercegovinu, tako da ću igrati za Srbiju”, saznajemo od njega.
Ajlan Arifović rođen je petog maja 1998. godine u Sjenici u Republici Srbiji. Član je minhenskog Bayerna od 2001. godine, a prije toga je nastupao za SC Munchen. Visok je 185 cm, allround je, igra na poziciji defanzivnog igrača, najčešće lijevog beka, stopera ali i zadnjeg veznog i na svim pozicijama se odlično snalazi.Brigu o Ajlanu vodi njegova majka Fazila, jer mu je otac tragično nastrado u saobraćajnoj nesreći iste godine kada mu je sin ostvario najveći san, a to je da zaigra za minhenskog giganta.
Nogolopta
- AcaLukas
#2550 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Kao Nathan Ellington, nesudjeni treci napadacSkyLimit wrote: Jedino možda da se oženi nekom iz Vogošće za papire