K-R42 Quad Core Google Android 4.2.2 RK3188 28nm Cortex-A9 1.6Ghz Mini TV BOX HDMI HDD Player 2G/8G External Wifi Antenna Ethernet Port with IR Remote Controller-Black
Isprobano samo jedanput
Moderator: Benq
tenk ju..se7en84 wrote:
LA - 2013 modeli
LM - 2012 modeli
LN - 2013 modeli ali bez smart platforme
Onda tebi ovo nece toliko korsititi i ne isplati ti seGoodTaste wrote:Jel moze to da sluzi kao neki adapter za wi-fi signal jer na tv-u vec imam aplikacije ?
125KMGoodTaste wrote:pa koliko je para ? kod mene je panasonic g30 plazma ...
Pa ne moraš uzimati Wi Fi... Spoji običnim LAN kablom.lamudan wrote:hocel mi neko objasnit ko ima smart tv,isplati li se doplatit toliko love da bi imao wi-fi na tv u youtube i slicno,kako se to ponasa,ili jednostavno uzet tv koji ima dobru sliku i ovaj komp stavit ispod tv-a i bezzicni mis i udri
http://eprom_error.pik .ba/artikal/8333142/mac-mini/
Ja koliko znam da svi bjeze od lg plazmi.Da li neko ima iskustva sa ovim modelom LG 42PN450B? Inace, tv ce da sluzi za klasicno gledanje tv programa sa Moja tv. Treba mi kvalitetna slika tv programa i nista vise. Da li to ovaj tv moze pruziti?
Kaze mu ja da bjezi od lg plazmi.Sto se plazmi tice mislim da je samsung najbolja opcija.Ako vam nije mrsko otidjite na hd televizija i naci ce te dosta korisnih informacija.Cini mi se da sam tu negdje procitao da je lg tanak sto se tice plazmi.ja imam lg plazmu starija malo od te sto ti gledas slika je odlicna,vjerovatno bolja nego na svakom lcd u ako je za gledanje moja tv,o tom samsungu sam procitao izvrsne recenzije,jako ga hvale a i cijena mu je odlicna oko 800KM,panasonic plazme o njima mislim da ne treba puno pricat one su se dokazale davno da su dobre,slike sto se tice sva tri ce bit odlicna,samo je do tebe sta ces izabrat,ako ti znaci moja lg plazma se kvarila odlazila neka ploca nije bilo programa dvb-c
Moze se spustiti na 21 i poCijena prava "sitnica" 22.499 KM
jasta bi.. to mi je da odgledam sve grupne utakmice BiH u brazilu, i jos sa zenom jedno 10 dana da se valjutamo po ipanemi..Dr_dre wrote:Moze se spustiti na 21 i poCijena prava "sitnica" 22.499 KM,steta sto mi je mala soba za taj tv,inace bih ga odmah pazario
Zar nisi ba primjetio sarkazam i zajebanciju.jasta bi.. to mi je da odgledam sve grupne utakmice BiH u brazilu, i jos sa zenom jedno 10 dana da se valjutamo po ipanemi..
Kupio sam ovaj Samsung prije nekoliko mjeseci, plaćen 999km, sada je malo jeftiniji.lamudan wrote:ja imam lg plazmu starija malo od te sto ti gledas slika je odlicna,vjerovatno bolja nego na svakom lcd u ako je za gledanje moja tv,o tom samsungu sam procitao izvrsne recenzije,jako ga hvale a i cijena mu je odlicna oko 800KM,panasonic plazme o njima mislim da ne treba puno pricat one su se dokazale davno da su dobre,slike sto se tice sva tri ce bit odlicna,samo je do tebe sta ces izabrat,ako ti znaci moja lg plazma se kvarila odlazila neka ploca nije bilo programa dvb-cpreludezalude wrote:Moze li neko objasnjenje zasto je to tako?
trenutno su u opciji tri modela:
SAMSUNG PDP TV PS43F4500
LG HD Plazma TV 42PN450B
PANASONIC PDP TV TX-P42X60E
Meni kao laiku sva tri modela su u pet deka. Ista cijena i prilicno ista specifikacija.