Manchester United FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
cls

#2526 Re: Manchester United FC

Post by cls »

Image

Image

Image
Ando zeza golmana Aresnala:
Image
Image
Image

Glory Glory Man Utd
udrch

#2527 Re: Manchester United FC

Post by udrch »

Madrid wrote:
Teufik wrote:
Madrid wrote:Al pogledaj utakmice Reala sa Barcom i ovu Manchesterovu sa Barcom, posebno ove zadnje dvije gdje se Barca izvukla sam tako...
Al valjda naletite sljedece godine na Real u polufinalu LP, a ne na Schalke, pa vidimo ;-)
Ma nema,pravo ste ih namucili,al udaranjem.Sve su to bile utakmice za pamcenje :zzzz:
Barca je za klasu iznad vas a i nas.To je i pticama na grani jasno.
Al treba biti fer pa to i priznati,sportski.

I ko ti kaze da cete stici do polufinala?
Zato sto jednostavno Real, United i Barca su trenutno iznad drugih i ocekivat je da budu u polufinalu i bit ce bar 2 kluba od ta 3...
Tu su jos Bayern i City od kojih podosta ocekujem, a ostali...
Čovjek ti lijepo reče..
Barsa je na vrhu, pa onda su 3,4 mjesta prazna, pa onda počinju da se redaju drugi..to što ste imali priliku da igrate sa njima, ne mora da znači da ste njihov rang..
Uostalom to vam je pokazala, na kraju sezone se Barselona igrala sa protivnicima, pa tako i sa MU i sa Realom..
skafiskafsnjak

#2528 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

Ma ja znam da su se svi nalozili da je Cityy sada neki mega giga jak klub i da ce poj****i sve redom ... Neki ih uporedjuju sa Barsom. Neka neka, ima jos 30+ utakmica, vidjeti cete da je United jos iznad njih i mnogih drugih , koliko to bolno bilo .

@Madrid, gledao sam ja utakmice BArse i Real Madrida.... Ili im je Barsa derala guzove, ili su ovi Madridjani lomili cim bi ovi loptu primili. U tom smislu Barselona se provukla jedva, nisu imali nijednog igraca sa slomljenom nogom. Za divno cudo...
Madrid

#2529 Re: Manchester United FC

Post by Madrid »

L00d wrote: @Madrid, gledao sam ja utakmice BArse i Real Madrida.... Ili im je Barsa derala guzove, ili su ovi Madridjani lomili cim bi ovi loptu primili. U tom smislu Barselona se provukla jedva, nisu imali nijednog igraca sa slomljenom nogom. Za divno cudo...
Vi ovakvu statistiku protiv Reala ili Barce mozete samo sanjat, malo vam Barca pustila u onoj prijateljskoj i odma ste face, a sto vas 2 puta sa izvora vracala se ne pika :lol:

Image
skafiskafsnjak

#2530 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

Eto koliko ste jadni na neku statistiku se vadite.... Bolje je izgubiti u finalu od Barse nego nikako ne doci do njega... Jesu nas pustili ili ne, necu da ulazim u to, prijateljska je .

Igraci i Ferguson su lijepo sportski priznali ko je bolji bio i nema dalje, za razliku od Madridjana koji su seljaci i koji ne znaju sta je sportsko ponasanje ... Jedan od razloga sto volim United je i to, znaju ljudi podnijeti poraz, ako ih bolji dobije...
Madrid

#2531 Re: Manchester United FC

Post by Madrid »

Vuces me za jezik, ali razumjet ces nesto ovakvo kad vas City pođe lomit, a Boga pitaj sta ce biti kad Fergi rikne ;-)
El Clasico je nesto najvece sto hebeni moderni fudbal moze da ponudi, nikakvi derbiji Manchester-Liverpool i slicno mu ne mogu ni prismrdit, ni po atmosferi ni po brojkama miliona na terenu ni po zaradi, ma ni po cemu, i zato je takva vatra između Barce i Reala ;-)
skafiskafsnjak

#2532 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

Madrid wrote:Vuces me za jezik, ali razumjet ces nesto ovakvo kad vas City pođe lomit, a Boga pitaj sta ce biti kad Fergi rikne ;-)
El Clasico je nesto najvece sto hebeni moderni fudbal moze da ponudi, nikakvi derbiji Manchester-Liverpool i slicno mu ne mogu ni prismrdit, ni po atmosferi ni po brojkama miliona na terenu ni po zaradi, ma ni po cemu, i zato je takva vatra između Barce i Reala ;-)
NIkad nece slomiti kao sto ti seljaci iz Madrida znaju ... pogotovo onaj divljak Pepe. Nemoj majke ti sada reci nesto u njegovu odbranu, a i sam znas da nisi upravu .
689908

#2533 Re: Manchester United FC

Post by 689908 »

Madrid wrote:Vuces me za jezik, ali razumjet ces nesto ovakvo kad vas City pođe lomit, a Boga pitaj sta ce biti kad Fergi rikne ;-)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
skafiskafsnjak

#2534 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

Koji je ono tim prosle sezone najvise zaradio,a to nisu ni Barsa ni Real ? :-)
shalla

#2535 Re: Manchester United FC

Post by shalla »

Nekad bilo vazda se spominjalo... Danas je to parada ciganluka, grubih prekršaja i neandertalskog ponašanja...

I samo su englezi u stanju odigrati tekmu 0:0 a da ne skineš pogled 90 minuta. Atmosfera? Jel me zezaš? Španska atmosfera i navijanje ispred engleza? Okani se playstationa i ne lupaj živ bio :-)
Madrid

#2536 Re: Manchester United FC

Post by Madrid »

Pa ne branim ja Pepe-a, ja bi ga prvi negdje utalio i uzeo Chielinija :D
Al i u Barci ima podosta Hollywooda ;-)
I kakve veze ima ko je najvise zaradio, mada i sto se tog tice ima milion statistika, tako da je tesko reci...
Al opet kad se pojavi neki novi Ronaldo, tesko da ce preci iz kraljevskog kluba u mali i ruzni grad Manchester, nego ce opet biti obrnuto :-D
skafiskafsnjak

#2537 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

Madrid wrote:Pa ne branim ja Pepe-a, ja bi ga prvi negdje utalio i uzeo Chielinija :D
Al i u Barci ima podosta Hollywooda ;-)
I kakve veze ima ko je najvise zaradio, mada i sto se tog tice ima milion statistika, tako da je tesko reci...
Al opet kad se pojavi neki novi Ronaldo, tesko da ce preci iz kraljevskog kluba u mali i ruzni grad Manchester, nego ce opet biti obrnuto :-D
Hahahahahah e sad si me nasmijao . Pa zamisli kako je to ironicno, s malim Manchesterom osvojio sve sto se moglo osvojiti ... a sa "velikim" Realom ga primio u dupe kao i sam Real Madrid... hahahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol:

To je Ferguson iskoristio na pravi nacin i u najboljem trenutku prodao, bas kao sto se sa droljama i radi :run:
Madrid

#2538 Re: Manchester United FC

Post by Madrid »

@shalla malo gdje postoji atmosfera kao na el Clasicu pred 90 000+ ili 70 000+ ljudi ;-)
@ l00d kolko Manchester ima titula LP?
Qurac bi vi osvojili da igrate u "slabijoj" Spanskoj ligi ;-)
skafiskafsnjak

#2539 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

Madrid wrote:@shalla malo gdje postoji atmosfera kao na el Clasicu pred 90 000+ ili 70 000+ ljudi ;-)

Kada se kaze da je slabija, misli se na sve ukupno, i jeste. U Spaniji se unaprijed zna ko ce je osvojiti ili ko ce se eventualno boriti za nju, a to su Real i Barsa... u Engleskoj je to bar 5 timova.

E sad ne budi dijete i nemoj mi tih fazona koliko titula ima .... DA ih United ima 10, meni bi draze bile one 2 sto sam ja vidio kad su osvojili nego onih 8 prije. A ti fino googlaj pa vidi kada ih je Real Madrid osvajao ...
Madrid

#2540 Re: Manchester United FC

Post by Madrid »

L00d wrote:
Madrid wrote:@shalla malo gdje postoji atmosfera kao na el Clasicu pred 90 000+ ili 70 000+ ljudi ;-)

Kada se kaze da je slabija, misli se na sve ukupno, i jeste. U Spaniji se unaprijed zna ko ce je osvojiti ili ko ce se eventualno boriti za nju, a to su Real i Barsa... u Engleskoj je to bar 5 timova.

E sad ne budi dijete i nemoj mi tih fazona koliko titula ima .... DA ih United ima 10, meni bi draze bile one 2 sto sam ja vidio kad su osvojili nego onih 8 prije. A ti fino googlaj pa vidi kada ih je Real Madrid osvajao ...
Koda je Real svih 9 osvojio prije 50 godina jbt :lol: :lol:
Znaci nije vazno sta je bilo prije, historija nema nikakve veze?
Zasto isto ne trabunjate kad je u pitanju City, nego ga zovete malim klubom zbog historije? :lol:
Slazem se da je Engleska najjaca liga, ali tesko da ove godine ima 5 timova u borbi za titulu da ga hebes :D
Pozdrav od navijaca najtrofejnijeg i najboljeg kluba svih vremena, dosta za danas spama :-D
lider

#2541 Re: Manchester United FC

Post by lider »

Madrid wrote: Pozdrav od navijaca najtrofejnijeg i najboljeg kluba svih vremena, dosta za danas spama :-D
Pa zasto ti je nick "Madrid" ako navijas za Barcu :-?
skafiskafsnjak

#2542 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

lider wrote:
Madrid wrote: Pozdrav od navijaca najtrofejnijeg i najboljeg kluba svih vremena, dosta za danas spama :-D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
BadBoy

#2543 Re: Manchester United FC

Post by BadBoy »

lider wrote:
Ah tebe, čovjek očito ne miješa geografiju i filozofiju :D :D :D
skafiskafsnjak

#2544 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

Madrid wrote:Koda je Real svih 9 osvojio prije 50 godina jbt :lol: :lol:
Znaci nije vazno sta je bilo prije, historija nema nikakve veze?
Zasto isto ne trabunjate kad je u pitanju City, nego ga zovete malim klubom zbog historije? :lol:
Slazem se da je Engleska najjaca liga, ali tesko da ove godine ima 5 timova u borbi za titulu da ga hebes :D
Pozdrav od navijaca najtrofejnijeg i najboljeg kluba svih vremena, dosta za danas spama :-D
Nije svih 9 ali jeste 6 . I tih 6 je vjerovatno kralj kupio,hhahah. U novijoj historiji 3 titule.
shalla

#2545 Re: Manchester United FC

Post by shalla »

Može na tribinama biti 350000 ljudi ako nema pravog navijanja kao npr u engleskoj. Španski navijači znaju napraviti super koreografiju sa onim crtežima od papirića i znaju dobro mahati bijelim maramicama, to je sve od njih...

A United bi bio prvak 30 godina zaredom u španskoj ligi. Real i Barca se jedino namuče jedni protiv drugih i eventualno protiv Atletica, Seville ili Villareala. United, Čelzi, City, Lpool moraju krv propišati da dobiju jednog Stokea ili QPR-a (to je neki ekvivalent Zaragoze ili Getafea)...
salle_eh1986

#2546 Re: Manchester United FC

Post by salle_eh1986 »

lijepo jeste vidjeti 90 ili ti ga 70 hiljada navijača...
i united da ima stadion od 100 hiljadarki vjerovatno bi ga punio (sad da kažem da igla ne može stati možda bi i pretjerao ali tu je to negdje)
i ovo sad što puni dovoljno je da zgrnu brdo love od toga
i samo još nešto (da ne bude da sam ja navijač uniteda, naprotiv "moj"klub je Juventus) ali nek se zapitaju navijači drugih klubova jedno...zašto ti klubovi nisu u vrhu konstantno (10-ak godina pa i više) kao mančo (mislim na prvo i drugo mjesto u ligi) već osciliraju s vremena na vrijeme
za mene je united najveći klub svih vremena ;)
LSD

#2547 Re: Manchester United FC

Post by LSD »

shalla wrote:
Može na tribinama biti 350000 ljudi ako nema pravog navijanja kao npr u engleskoj. Španski navijači znaju napraviti super koreografiju sa onim crtežima od papirića i znaju dobro mahati bijelim maramicama, to je sve od njih...

A United bi bio prvak 30 godina zaredom u španskoj ligi. Real i Barca se jedino namuče jedni protiv drugih i eventualno protiv Atletica, Seville ili Villareala. United, Čelzi, City, Lpool moraju krv propišati da dobiju jednog Stokea ili QPR-a (to je neki ekvivalent Zaragoze ili Getafea)...
To što navodiš ništa ne znaci...misliš da bi Barca i Real "pišali krv" protiv tog Stokea ili QPR-a :? :lol: pa uozbilji se brate ;-) ...to engleski mediji i propaganda daju neku mitsku snagu tim klubovima iz donjeg doma (kao ona bajka o Stoke-u i hladnim eneglskim nocima na Britania stadionu :lol: :lol: ), a prava realnost je da bi i Real i Barca pregazili te klubove ko plitak potok.
elSaik

#2548 Re: Manchester United FC

Post by elSaik »

Čuj navijanje u Španiji i Engleskoj. :lol:
shalla

#2549 Re: Manchester United FC

Post by shalla »

LSD wrote:
shalla wrote:

To što navodiš ništa ne znaci...misliš da bi Barca i Real "pišali krv" protiv tog Stokea ili QPR-a :? :lol: pa uozbilji se brate ;-) ...to engleski mediji i propaganda daju neku mitsku snagu tim klubovima iz donjeg doma (kao ona bajka o Stoke-u i hladnim eneglskim nocima na Britania stadionu :lol: :lol: ), a prava realnost je da bi i Real i Barca pregazili te klubove ko plitak potok.
Ma kite bi moje Messi ili Iniesta trčkarali terenom kad bi im "mirni momci" poput Shawcrossa, Whiteheada ili npr. Joey Bartona uklizali sa namjerom da im otkinu nogu. Nemoj zajebavati, lahko je Barceloni igrati svoju igru u fizički dosta nezahtjevnijoj ligi, kad im se pojavi ekipa koja ih ubije destrukcijom i grubom igrom i oni padaju (Inter 2009)...
Evo vidim Ronaldo uredno zabija hattrick, prošle sezone je dao 422 gola :mrgreen: a sjeti se samo koliko je zabijao u Unitedu (osim mislim predzadnju sezonu kad su svi, od VD Saara do Rooneya igrali samo da njemu dodaju loptu da ovaj zabije gol (uh kako su me nervirali u tom periodu)...
LSD

#2550 Re: Manchester United FC

Post by LSD »

Ti nabrojani "mirni momci" su sramota te lige, mesari kojima je cilj izvaliti protivniku nogu iz kuka....sjecam se divljackih startova nad mladim Ramseyom i Eduardom....baš ti "divni momci" pout Shawcrossa i Taylora.
Ni mnogo bolji stoperi od njih nisu mogli zaustaviti Messija i Iniestu...jedan Ferdinand ili Vidić (koji su WC i elitni stoperi) su izgledali pomalo i smiješno i navino...znam ja da se Tayloru, Shawcrossu, Bartonu i slicnim kasapinima daje mitska i zastašujuca snaga, ali ako je fol da Shawcross uništi nogu takvim majstorima i ako je to mjerilo jacine tih klubova (ili lige cak) onda ne gledamo na fudbal istim ocima.
Post Reply