Ando zeza golmana Aresnala:

Glory Glory Man Utd
Moderators: Charuga, Tomahawk11

Čovjek ti lijepo reče..Madrid wrote:Zato sto jednostavno Real, United i Barca su trenutno iznad drugih i ocekivat je da budu u polufinalu i bit ce bar 2 kluba od ta 3...Teufik wrote:Ma nema,pravo ste ih namucili,al udaranjem.Sve su to bile utakmice za pamcenjeMadrid wrote:Al pogledaj utakmice Reala sa Barcom i ovu Manchesterovu sa Barcom, posebno ove zadnje dvije gdje se Barca izvukla sam tako...
Al valjda naletite sljedece godine na Real u polufinalu LP, a ne na Schalke, pa vidimo![]()
Barca je za klasu iznad vas a i nas.To je i pticama na grani jasno.
Al treba biti fer pa to i priznati,sportski.
I ko ti kaze da cete stici do polufinala?
Tu su jos Bayern i City od kojih podosta ocekujem, a ostali...
Vi ovakvu statistiku protiv Reala ili Barce mozete samo sanjat, malo vam Barca pustila u onoj prijateljskoj i odma ste face, a sto vas 2 puta sa izvora vracala se ne pikaL00d wrote: @Madrid, gledao sam ja utakmice BArse i Real Madrida.... Ili im je Barsa derala guzove, ili su ovi Madridjani lomili cim bi ovi loptu primili. U tom smislu Barselona se provukla jedva, nisu imali nijednog igraca sa slomljenom nogom. Za divno cudo...

NIkad nece slomiti kao sto ti seljaci iz Madrida znaju ... pogotovo onaj divljak Pepe. Nemoj majke ti sada reci nesto u njegovu odbranu, a i sam znas da nisi upravu .Madrid wrote:Vuces me za jezik, ali razumjet ces nesto ovakvo kad vas City pođe lomit, a Boga pitaj sta ce biti kad Fergi rikne![]()
El Clasico je nesto najvece sto hebeni moderni fudbal moze da ponudi, nikakvi derbiji Manchester-Liverpool i slicno mu ne mogu ni prismrdit, ni po atmosferi ni po brojkama miliona na terenu ni po zaradi, ma ni po cemu, i zato je takva vatra između Barce i Reala
Madrid wrote:Vuces me za jezik, ali razumjet ces nesto ovakvo kad vas City pođe lomit, a Boga pitaj sta ce biti kad Fergi rikne![]()
El Clasico je nesto najvece sto hebeni moderni fudbal moze da ponudi, nikakvi derbiji Manchester-Liverpool i slicno mu ne mogu ni prismrdit, ni po atmosferi ni po brojkama miliona na terenu ni po zaradi, ma ni po cemu, i zato je takva vatra između Barce i Reala
Nekad bilo vazda se spominjalo... Danas je to parada ciganluka, grubih prekršaja i neandertalskog ponašanja...Madrid wrote:Vuces me za jezik, ali razumjet ces nesto ovakvo kad vas City pođe lomit, a Boga pitaj sta ce biti kad Fergi rikne![]()
Hahahahahah e sad si me nasmijao . Pa zamisli kako je to ironicno, s malim Manchesterom osvojio sve sto se moglo osvojiti ... a sa "velikim" Realom ga primio u dupe kao i sam Real Madrid... hahahahahahahaMadrid wrote:Pa ne branim ja Pepe-a, ja bi ga prvi negdje utalio i uzeo Chielinija![]()
Al i u Barci ima podosta Hollywooda
I kakve veze ima ko je najvise zaradio, mada i sto se tog tice ima milion statistika, tako da je tesko reci...
Al opet kad se pojavi neki novi Ronaldo, tesko da ce preci iz kraljevskog kluba u mali i ruzni grad Manchester, nego ce opet biti obrnuto
Madrid wrote:@shalla malo gdje postoji atmosfera kao na el Clasicu pred 90 000+ ili 70 000+ ljudi
@ l00d kolko Manchester ima titula LP?
Qurac bi vi osvojili da igrate u "slabijoj" Spanskoj ligi
Koda je Real svih 9 osvojio prije 50 godina jbtL00d wrote:Madrid wrote:@shalla malo gdje postoji atmosfera kao na el Clasicu pred 90 000+ ili 70 000+ ljudi
Kada se kaze da je slabija, misli se na sve ukupno, i jeste. U Spaniji se unaprijed zna ko ce je osvojiti ili ko ce se eventualno boriti za nju, a to su Real i Barsa... u Engleskoj je to bar 5 timova.
E sad ne budi dijete i nemoj mi tih fazona koliko titula ima .... DA ih United ima 10, meni bi draze bile one 2 sto sam ja vidio kad su osvojili nego onih 8 prije. A ti fino googlaj pa vidi kada ih je Real Madrid osvajao ...
Pa zasto ti je nick "Madrid" ako navijas za BarcuMadrid wrote: Pozdrav od navijaca najtrofejnijeg i najboljeg kluba svih vremena, dosta za danas spama
lider wrote:Pa zasto ti je nick "Madrid" ako navijas za BarcuMadrid wrote: Pozdrav od navijaca najtrofejnijeg i najboljeg kluba svih vremena, dosta za danas spama
Ah tebe, čovjek očito ne miješa geografiju i filozofijulider wrote:Pa zasto ti je nick "Madrid" ako navijas za BarcuMadrid wrote: Pozdrav od navijaca najtrofejnijeg i najboljeg kluba svih vremena, dosta za danas spama
Nije svih 9 ali jeste 6 . I tih 6 je vjerovatno kralj kupio,hhahah. U novijoj historiji 3 titule.Madrid wrote:Koda je Real svih 9 osvojio prije 50 godina jbt![]()
![]()
Znaci nije vazno sta je bilo prije, historija nema nikakve veze?
Zasto isto ne trabunjate kad je u pitanju City, nego ga zovete malim klubom zbog historije?![]()
Slazem se da je Engleska najjaca liga, ali tesko da ove godine ima 5 timova u borbi za titulu da ga hebes![]()
Pozdrav od navijaca najtrofejnijeg i najboljeg kluba svih vremena, dosta za danas spama
Može na tribinama biti 350000 ljudi ako nema pravog navijanja kao npr u engleskoj. Španski navijači znaju napraviti super koreografiju sa onim crtežima od papirića i znaju dobro mahati bijelim maramicama, to je sve od njih...Madrid wrote:@shalla malo gdje postoji atmosfera kao na el Clasicu pred 90 000+ ili 70 000+ ljudi
To što navodiš ništa ne znaci...misliš da bi Barca i Real "pišali krv" protiv tog Stokea ili QPR-ashalla wrote:Može na tribinama biti 350000 ljudi ako nema pravog navijanja kao npr u engleskoj. Španski navijači znaju napraviti super koreografiju sa onim crtežima od papirića i znaju dobro mahati bijelim maramicama, to je sve od njih...Madrid wrote:@shalla malo gdje postoji atmosfera kao na el Clasicu pred 90 000+ ili 70 000+ ljudi
A United bi bio prvak 30 godina zaredom u španskoj ligi. Real i Barca se jedino namuče jedni protiv drugih i eventualno protiv Atletica, Seville ili Villareala. United, Čelzi, City, Lpool moraju krv propišati da dobiju jednog Stokea ili QPR-a (to je neki ekvivalent Zaragoze ili Getafea)...
Ma kite bi moje Messi ili Iniesta trčkarali terenom kad bi im "mirni momci" poput Shawcrossa, Whiteheada ili npr. Joey Bartona uklizali sa namjerom da im otkinu nogu. Nemoj zajebavati, lahko je Barceloni igrati svoju igru u fizički dosta nezahtjevnijoj ligi, kad im se pojavi ekipa koja ih ubije destrukcijom i grubom igrom i oni padaju (Inter 2009)...LSD wrote:To što navodiš ništa ne znaci...misliš da bi Barca i Real "pišali krv" protiv tog Stokea ili QPR-ashalla wrote:Može na tribinama biti 350000 ljudi ako nema pravog navijanja kao npr u engleskoj. Španski navijači znaju napraviti super koreografiju sa onim crtežima od papirića i znaju dobro mahati bijelim maramicama, to je sve od njih...Madrid wrote:@shalla malo gdje postoji atmosfera kao na el Clasicu pred 90 000+ ili 70 000+ ljudi
A United bi bio prvak 30 godina zaredom u španskoj ligi. Real i Barca se jedino namuče jedni protiv drugih i eventualno protiv Atletica, Seville ili Villareala. United, Čelzi, City, Lpool moraju krv propišati da dobiju jednog Stokea ili QPR-a (to je neki ekvivalent Zaragoze ili Getafea)...![]()
pa uozbilji se brate
...to engleski mediji i propaganda daju neku mitsku snagu tim klubovima iz donjeg doma (kao ona bajka o Stoke-u i hladnim eneglskim nocima na Britania stadionu
![]()
), a prava realnost je da bi i Real i Barca pregazili te klubove ko plitak potok.