Real nece raditi iste gluposti kao Inter. Real poprilicno sa dolaskom novog trenera izmijenja i sastav, ne zale para i kupe sve sto je na prodaju a da valja, idu mu na ruku sto postoje Malage i Cityi ili PSG-ovi pa moze i ove istrosene nekom tusnutLSD wrote:Kaže kolega Ultima : "Uporedi malo godine igrača u ta dva tima"....a šta imamo porediti igrace koji su prije dvije godine bili prvaci Evrope, prvaci Italije, pobjednici Kupa Italije, plus klupski prvaci Svijeta - sa igracima koji su uzeli samo Kup kralja zasad![]()
....zbog cega ih porediti
, kad se to dvoje ne da porediti nikako.
Poenta je na onome - šta je ostalo IZA Mourinha, a ne u godinama....od prvaka italije, evrope i svijeta je ostalo to da ih danas Catania i nekakva Novara uzimaju lopatom...sve u roku od nepune dvije godine...to su tragovi Mourinhovog rada....isto tako, od Čelzija je ostalo da sad mjenjaju trenere ko na tekucoj traci...svake godine po jedan leti....Porto se tek skoro dozvao i prošle godine uzeo Europa ligu.
Nemojte sumnjati da kad potroši ovaj Real i kad uzme titulu, kad pribilježi sebi slavu i u Španiji da ce i njih ostaviti u rasulu
F.C. Internazionale
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
missko
#2526 Re: Inter
- ultima_palabra
#2527 Re: Inter
Ja sam ti naveo argumente, a ti samo istu mantru ponavljaš... ako daš Ferrari koji je savršeno funkcionirao nekom uhljupu da ga vozi i on se sjebe, hoćeš li kriviti prethodnog vozača ili ovog uhljupa? Pa jbt jedan Avram Grant je sa ekipom naslijeđenom od Mourinha igrao finale LP... frajer sad vodi Partizan
Neću dalje da spamam, tema nisu RM i Mourinho...
-
LSD
#2528 Re: Inter
Ocito me još nisi shvatio...ne krivim ja uopšte Mourinha, niti takvom strucnjaku može ko šta spocitavati...samo sam naveo ono što je Makelele izjavio (dakle njegov nekadašnji igrac)...vidimo šta je ostalo od Intera koji je prije dvije godine uzeo sve što se uzeti moglo pod palicom Mourinhaultima_palabra wrote:Ja sam ti naveo argumente, a ti samo istu mantru ponavljaš... ako daš Ferrari koji je savršeno funkcionirao nekom uhljupu da ga vozi i on se sjebe, hoćeš li kriviti prethodnog vozača ili ovog uhljupa? Pa jbt jedan Avram Grant je sa ekipom naslijeđenom od Mourinha igrao finale LP... frajer sad vodi Partizan![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2529 Re: Inter
Poenta je da je ova ekipa Intera svoje odigrala i da im ne moze nikakav trener pomoci, slava za njih je stvar proslosti.
Ne znam kako moze biti bilo ko kriv sto: cambiasso,stankovic,chivu,cordoba,samuel nisu vise na nivou kojem su nekad bili, sto ne pruzaju ono sto se od njih ocekuje. Njihovo je, jednostavno, proslo. Vrijeme je da ustupe svoje mjesto nekim novim klincima. Nema tog trenera koji moze puno uraditi s njima.
Inter Mourinhu moze biti zahvalan sto je bio tu da izvuce maksimum iz ovih igraca. Sad su poput jalovih krava, jedu, a ne daju mlijeko. Nije Mourinho kriv sto su u silaznoj putanji karijere. ''Kriv'' je sto su uspjeli osvojiti trofeje za njegovo vrijeme.
Tako je i sa Chelsea. Drogba i Lampard ce jos malo ili prema arapskom poluotoku ili prema MLS-u. Godine, ljudi, godine ih stigle.
Ne znam kako moze biti bilo ko kriv sto: cambiasso,stankovic,chivu,cordoba,samuel nisu vise na nivou kojem su nekad bili, sto ne pruzaju ono sto se od njih ocekuje. Njihovo je, jednostavno, proslo. Vrijeme je da ustupe svoje mjesto nekim novim klincima. Nema tog trenera koji moze puno uraditi s njima.
Inter Mourinhu moze biti zahvalan sto je bio tu da izvuce maksimum iz ovih igraca. Sad su poput jalovih krava, jedu, a ne daju mlijeko. Nije Mourinho kriv sto su u silaznoj putanji karijere. ''Kriv'' je sto su uspjeli osvojiti trofeje za njegovo vrijeme.
Tako je i sa Chelsea. Drogba i Lampard ce jos malo ili prema arapskom poluotoku ili prema MLS-u. Godine, ljudi, godine ih stigle.
-
LSD
#2530 Re: Inter
Pa stani malo...ovaj Inter i ti nabrojani igraci su prije svega dvije godine (ne prije 20 godina) bili prvaci : Italije, Evrope,Svijeta,uzeli i Kup Italije - ali pod vodstvom pravog strucnjaka koji traži 110% od igraca...danas , pod vodstvom trenerskih ubleha ne mogu ni na svom terenu više pobjediti sile poput Catanie ili Novare...i nemoj to pripisivati nekakvim godinama (pa nisu ostarili 200 godina vec svega 2) vec novim nesposobnim "vozacima Ferarija" - ovo što kaže UltimaTomahawk11 wrote:Poenta je da je ova ekipa Intera svoje odigrala i da im ne moze nikakav trener pomoci, slava za njih je stvar proslosti.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2531 Re: Inter
Dio Mourinhovog trenerskog posla je i motivacioni faktor. On zna kako svoju ekipu motivisati. Taj dio je sigurno do tih nesposobnih vozaca Ferarija. Mourinho i s ovakvim Interom ne bi gubio od Novara, Bologni, Catania....ali ne bi ni titule osvajao. Poenta je da je Inter prije 2-3 godine imao ekipu igraca koji su bili na svom vrhuncu. Sad su u konstantnom padu, a ''strucnjaci'' kao Ranieri im samo u tome ''pomazu''. Dolazak Viljasa Boasa u ovom momentu ne bi puno unaprijedio trenutni Inter. Nece Stankovic, Chivu, Cambiasso, Forlan proigrati preko noci. Zapravo, oni svoje sto su igrali, igrali su.
- Dupli_skalp
#2532 Re: Inter
kakav crni ranocchia, debilčina i kloc neviđeni... u top 3 koje bih prve nogom u dupe nabio iz kluba.hannibal wrote:cesar; maicon, lucio, ranocchia, nagatomo; poli, obi; milito,sneijder,forlan; pazzinihau jes no wrote: poli > cambiasso, decku dati sansu na njegovoj poziciji a ne na krilu, obiju isto
4-2-3-1 najbolja formacija
a za sledecu sezonu:
viviano; faraoni, verthongen, ranocchia, nagatomo; poli, obi; lucas moura, coutinho, alvarez; pazzini
daj više nek odjebe ranijerija, isto k'o da mu je guzni haver, pa ga trpi. pod hitno dovesti villas boasa i hulka u paketu
- 2407
#2533 Re: Inter

Respekt!
- just principe
#2534 Re: Inter
ovaj je bolji od Hulka i od onog cirkusanta Neymara..A i izjavio je da bi volio u Inter
- vejza00
#2535 Re: Inter
@2407 cambiasso je po meni uvijek bio jedan od najboljih zadnjih veznih i koji su uvijek davali maximum za klub. samo steta sto je i on opo ali mislim da je to i zbog drugih igraca, definitivno ga treba ostaviti jos godinu dana da poli od njeg nauci a ima sta nauciti
- hannibal
#2536 Re: Inter
u zadnje vrijeme su i lucio i samuel klocovi i nece bit bolji to je sigurno zato mislim da je bolje dat ranocchiji sansu nek se razvija pa da bude za koju godinu jedan od najboljih stopera u seria a jer ima potencijala za toeyesburn wrote:kakav crni ranocchia, debilčina i kloc neviđeni... u top 3 koje bih prve nogom u dupe nabio iz kluba.hannibal wrote:cesar; maicon, lucio, ranocchia, nagatomo; poli, obi; milito,sneijder,forlan; pazzinihau jes no wrote: poli > cambiasso, decku dati sansu na njegovoj poziciji a ne na krilu, obiju isto
4-2-3-1 najbolja formacija
a za sledecu sezonu:
viviano; faraoni, verthongen, ranocchia, nagatomo; poli, obi; lucas moura, coutinho, alvarez; pazzini
daj više nek odjebe ranijerija, isto k'o da mu je guzni haver, pa ga trpi. pod hitno dovesti villas boasa i hulka u paketu
- shuma.ispod.pazuha
#2537 Re: Inter
što bi ja volio da ti Zdravko Mamić umjesto mene odgovoriLSD wrote:Kaže kolega Ultima : "Uporedi malo godine igrača u ta dva tima"....a šta imamo porediti igrace koji su prije dvije godine bili prvaci Evrope, prvaci Italije, pobjednici Kupa Italije, plus klupski prvaci Svijeta - sa igracima koji su uzeli samo Kup kralja zasad![]()
Poenta je na onome - šta je ostalo IZA Mourinha, a ne u godinama....od prvaka italije, evrope i svijeta je ostalo to da ih danas Catania i nekakva Novara uzimaju lopatom...sve u roku od nepune dvije godine...to su tragovi Mourinhovog rada....isto tako, od Čelzija je ostalo da sad mjenjaju trenere ko na tekucoj traci...svake godine po jedan leti....Porto se tek skoro dozvao i prošle godine uzeo Europa ligu.
Nemojte sumnjati da kad potroši ovaj Real i kad uzme titulu, kad pribilježi sebi slavu i u Španiji da ce i njih ostaviti u rasulu
otkad to Inter igra Kup kralja jel ti čitaš šta
kakve veze Mourinho ima sa porazom od Novare
i znaš li ti koliko su puno dvije godine u fudbalu, mnooooogo sine, mnoooogo
tragovi Mourinhovog rada? Porto šampion Evrope sa 500 puta manjim budžetom od Barcelone, Čelziju titula šampiona nakon 50 godina, Interu Liga prvaka nakon 50 godina i to kao klub koji nije ni bio među favoritima, Real Madridu titula šampiona Španije u eri totalne dominacije Barcelone, to su tragovi Mourinhovog rada, a ovo što ti pišeš rekoh šta je, laži, podmetanja, licemjerstvo, i da, manipulacija, ljubomora, a pomalo i bijes zbog situacije na Španskoj tabeli, mani se ti Intera hljeba ti
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2538 Re: Inter
Mourinho jos samo da ode u njemacku ligu, pa da ima CV trenera koji je pokrio cijelu Evropu.
A ono sto je on uradio u Interu, pitanje je da li ce neki drugi trener u narednih 50 godina. Toga su svi svjesni, igraci, navijaci, vlasnik
Intera i od njih ima postovanje, zahvalnost, a sigurno bi ga rado ponovo vidjeli na klupi njihovog kluba.
A ono sto je on uradio u Interu, pitanje je da li ce neki drugi trener u narednih 50 godina. Toga su svi svjesni, igraci, navijaci, vlasnik
- shuma.ispod.pazuha
#2539 Re: Inter
gazda je danas poručio: ne tražimo novog trenera 
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#2540 Re: Inter
LSD wrote:Kaže kolega Ultima : "Uporedi malo godine igrača u ta dva tima"....a šta imamo porediti igrace koji su prije dvije godine bili prvaci Evrope, prvaci Italije, pobjednici Kupa Italije, plus klupski prvaci Svijeta - sa igracima koji su uzeli samo Kup kralja zasad![]()
kakve ti nebuloze nekad znaš napisati, to je za ibreta
- vejza00
#2541 Re: Inter
predvidjam 90min patnje ali ipak pobjedu intera 2:1
- Charuga
- Globalni moderator
#2542 Re: Inter
Oni mogu u isti kos sa Liverpulom kad je izvodjenje penala u pitanju ..
- vejza00
#2543 Re: Inter
izvodjenju penala i dovodjenju kretenaPlavih_11 wrote:Oni mogu u isti kos sa Liverpulom kad je izvodjenje penala u pitanju ..
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#2544 Re: Inter
zanimljiviji su sarajevski derbiji zadnjih godina od ove utakmice 
- vejza00
#2545 Re: Inter
pogledaj kako je momak odigro utakmicu i bice te sramota za ovo sto si napiso, poli je duplo bolji igrac od tog tvoga lucasa leiveLucas Leiva wrote: Kao sto si rekao ne moze vrhunski igrac biti neko ko se zove Poli, simbolika je cudo...jer kako da sebi nabije samopouzdanje kad se zove Polovan... kako da promjeni stvari u svojoj glavi, kad ne moze pobijeci od imena!
-
bosanska senzacija
#2546 Re: Inter
Pobjedio Chievo i počeo plakati, jebeni Ranieri
Ako ispadne od Marseja treba ga protjerati pa nek plače i pizdi na nekoj drugoj klupi.
Ako ispadne od Marseja treba ga protjerati pa nek plače i pizdi na nekoj drugoj klupi.
- vejza00
#2547 Re: Inter
i meni se ucinilo ali nisam bio siguran, a mozda su mu se samo znojile ocibosanska senzacija wrote:Pobjedio Chievo i počeo plakati, jebeni Ranieri![]()
- just principe
- odesveuhonduras
#2549 Re: Inter
sjetio se nane rahmetlivejza00 wrote:i meni se ucinilo ali nisam bio siguran, a mozda su mu se samo znojile ocibosanska senzacija wrote:Pobjedio Chievo i počeo plakati, jebeni Ranieri![]()
- ExNihilo
#2550 Re: Inter
Fura se na Cambiassa. Konta, sazalit ce se navijaci i na njega ako zaplače.
A kako bi bilo da se prestane plakat i počne IGRAT.
A kako bi bilo da se prestane plakat i počne IGRAT.