Takodjervjesticanametli wrote:dobila nazad 4 eura
Meni legle pare povucene automatskim transferom, a ove manuelnom nisu jos -.- Valjda ce u toku dana
Moderator: anex
Takodjervjesticanametli wrote:dobila nazad 4 eura
TinNBANFL wrote:Interesuje me je li iko imao problema sa manuelnim povlacenjem zadnja 2-3 dana ja pokusavam svaki put ista poruka, ''We're sorry. There's been an intermittent communication problem. Please try again later.''
Da li je problem u meni ili kod njih nesto?
email ako si poslao ovako kao na slici s tim opcijama odgovorice ti u roku od 24 sata a prvo ces dobiti email da su primili tvoj email i da bi u roku 24 sata trebali da ti odgovore vezano za problem.Mare777 wrote:TinNBANFL wrote:Interesuje me je li iko imao problema sa manuelnim povlacenjem zadnja 2-3 dana ja pokusavam svaki put ista poruka, ''We're sorry. There's been an intermittent communication problem. Please try again later.''
I ja pokušavam od jučer da prebacim novac manuelno i uvijek ista poruka
'We're sorry. There's been an intermittent communication problem. Please try again later.''
Pisao sam im i mailove ali se prave ludi !! Ne znam šta raditi

Jesi li probao manju sumu povući ispod dnevnog limita (npr. 100, 200 $) ?TinNBANFL wrote:Dobio odgovor na mail, da izbrisem cache sa browsera, ili da probam drugi browser, sve to odradio probao 3 razlicta browsera, opet ista poruka :S cekam da mi i na twitter odgovore ...
EDIT:
Probao takoder na 3 razlicita uredaja...
povuci manju sumu mora da radi, npr. 250$ ili čekaj 7-8 August onda bi trebalo da proradi sve normalno ...psiholog wrote:I meni se pojavljuje ova poruka We're sorry. There's been an intermittent communication problem. Please try again later
I ne znam sta da radim
Mehemed wrote:Mislim da se na prepaid karticu ne mogu uplatiti novci, vec se uplati jednom, potrosi i baci, zar nije tako ?
Ja koristim debitnu VISU
SanskiBiser wrote:email ako si poslao ovako kao na slici s tim opcijama odgovorice ti u roku od 24 sata a prvo ces dobiti email da su primili tvoj email i da bi u roku 24 sata trebali da ti odgovore vezano za problem.Mare777 wrote:TinNBANFL wrote:Interesuje me je li iko imao problema sa manuelnim povlacenjem zadnja 2-3 dana ja pokusavam svaki put ista poruka, ''We're sorry. There's been an intermittent communication problem. Please try again later.''
I ja pokušavam od jučer da prebacim novac manuelno i uvijek ista poruka
'We're sorry. There's been an intermittent communication problem. Please try again later.''
Pisao sam im i mailove ali se prave ludi !! Ne znam šta raditi
Koju ti karticu koristis i koja banka?Tako sam im i pisao i dobio sledeći odgovor :
Dear ..................
Thank you for contacting PayPal regarding your withdrawal attempts. I'm happy to help you today.
First and foremost, I would like to extend my sincerest apologies for the inconvenience you have experienced in this matter.
After I've reviewed your account I see that the bank is rejecting your attempts.
I kindly recommend then to speak with your credit card issuer, in order to check all the detaiils and the functionalities.
I have been very happy to help you today.
Please let us know if you require any further assistance.
Yours sincerely,
Marco
PayPal
[/quote]Povlacim 150 $ i ne moze, a zasto mislis da bi 7-8 proradilo ??SanskiBiser wrote:povuci manju sumu mora da radi, npr. 250$ ili čekaj 7-8 August onda bi trebalo da proradi sve normalno ...psiholog wrote:I meni se pojavljuje ova poruka We're sorry. There's been an intermittent communication problem. Please try again later
I ne znam sta da radim
tako je bilo prošlog mjeseca od 7-8 jula moglo se povući puni iznos do limita bez problema, tako je bilo kod mene do 1 augusta.psiholog wrote:Povlacim 150 $ i ne moze, a zasto mislis da bi 7-8 proradilo ??SanskiBiser wrote:povuci manju sumu mora da radi, npr. 250$ ili čekaj 7-8 August onda bi trebalo da proradi sve normalno ...psiholog wrote:I meni se pojavljuje ova poruka We're sorry. There's been an intermittent communication problem. Please try again later
I ne znam sta da radim
TinNBANFL wrote:Dear ......
Thank you for contacting PayPal regarding error message you receive.
My apologies for the technical issue you encountered. I reported it to our technical department so it can be investigated further.
I reviewed your account and can confirm it is in perfect working condition. You are able to withdraw available account balance of --.-- EUR to your card -------
I would advise you to wait 24 hour before next attempt to withdraw your funds.
It is my pleasure to assist you. Thank you for choosing PayPal.
Yours sincerely,
Rafal
Poslije toga mi salje mail da mu posaljem screenshot i source code... sve sam odradio, bože podrži...
Ja u subotu ujutru poslao jedan iznos manuelno, a nakon 2 sata je povukao ostalo automatski.SatVenus wrote:pozz drustvo dali je moguce, danas sam manualno prebacio 500 eu i da je odmah leglo 05.08.2014
a automaski tranfer jos nije legao koji je bio 02.08