Paypal u Bosni i Hercegovini

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

Post Reply
free_too

#2526 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini

Post by free_too »

vjesticanametli wrote:dobila nazad 4 eura :D
Takodjer :D

Meni legle pare povucene automatskim transferom, a ove manuelnom nisu jos -.- Valjda ce u toku dana
TinNBANFL

#2527 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini

Post by TinNBANFL »

Interesuje me je li iko imao problema sa manuelnim povlacenjem zadnja 2-3 dana ja pokusavam svaki put ista poruka, ''We're sorry. There's been an intermittent communication problem. Please try again later.''

Da li je problem u meni ili kod njih nesto?
Mehemed
Vozim: automobil

#2528 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini

Post by Mehemed »

I ja dobio 4€ nazad, super :)
Mare777

#2529 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini

Post by Mare777 »

@TinNBANFL dana 04/08/2014 14:46

I ja pokušavam od jučer da prebacim novac manuelno i uvijek ista poruka

'We're sorry. There's been an intermittent communication problem. Please try again later.''

Pisao sam im i mailove ali se prave ludi !! Ne znam šta raditi :(
Mare777

#2530 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini

Post by Mare777 »

TinNBANFL wrote:Interesuje me je li iko imao problema sa manuelnim povlacenjem zadnja 2-3 dana ja pokusavam svaki put ista poruka, ''We're sorry. There's been an intermittent communication problem. Please try again later.''

'We're sorry. There's been an intermittent communication problem. Please try again later.''

SanskiBiser

#2531 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini

Post by SanskiBiser »

Mare777 wrote:
TinNBANFL wrote:Interesuje me je li iko imao problema sa manuelnim povlacenjem zadnja 2-3 dana ja pokusavam svaki put ista poruka, ''We're sorry. There's been an intermittent communication problem. Please try again later.''

email ako si poslao ovako kao na slici s tim opcijama odgovorice ti u roku od 24 sata a prvo ces dobiti email da su primili tvoj email i da bi u roku 24 sata trebali da ti odgovore vezano za problem.
Image
TinNBANFL

#2532 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini

Post by TinNBANFL »

Dobio odgovor na mail, da izbrisem cache sa browsera, ili da probam drugi browser, sve to odradio probao 3 razlicta browsera, opet ista poruka :S cekam da mi i na twitter odgovore ...

EDIT:

Probao takoder na 3 razlicita uredaja...
SanskiBiser

#2533 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini

Post by SanskiBiser »

TinNBANFL wrote:Dobio odgovor na mail, da izbrisem cache sa browsera, ili da probam drugi browser, sve to odradio probao 3 razlicta browsera, opet ista poruka :S cekam da mi i na twitter odgovore ...

EDIT:

Probao takoder na 3 razlicita uredaja...
Jesi li probao manju sumu povući ispod dnevnog limita (npr. 100, 200 $) ?
psiholog

#2534 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini

Post by psiholog »

I meni se pojavljuje ova poruka We're sorry. There's been an intermittent communication problem. Please try again later
I ne znam sta da radim :(
SanskiBiser

#2535 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini

Post by SanskiBiser »

psiholog wrote:I meni se pojavljuje ova poruka We're sorry. There's been an intermittent communication problem. Please try again later
povuci manju sumu mora da radi, npr. 250$ ili čekaj 7-8 August onda bi trebalo da proradi sve normalno ... :roll:
TinNBANFL

#2536 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini

Post by TinNBANFL »

Hi

That error message may be seen when the card issuer has denied our attempts to verify your card. Please make sure that your name, address and all other data matches exactly on record with PayPal and with the card issuing bank. If the confirmation continues to be declined by the card issuer, the card will be unable to be confirmed on PayPal. In that case, another card should be tried.

- Olivia

:S Koristim prepaid karticu iz BBI banke zadnjih godinu dana, i nikada mi se ranije nije to desavalo, koje kartice vi koristite ?
Mehemed
Vozim: automobil

#2537 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini

Post by Mehemed »

Mislim da se na prepaid karticu ne mogu uplatiti novci, vec se uplati jednom, potrosi i baci, zar nije tako ?
Ja koristim debitnu VISU
TinNBANFL

#2538 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini

Post by TinNBANFL »

Mehemed wrote:Mislim da se na prepaid karticu ne mogu uplatiti novci, vec se uplati jednom, potrosi i baci, zar nije tako ?
Ja koristim debitnu VISU

Moze to su nove kartice, pravo fleksibilne, vezane su za bankovni racun ali nemas obaveza prema njima odlicne za internet stvari, prvi put da mi se ovo desava, vidit cemo sutra idem do banke da vidim s njima...

Javite ako se popravi situacija !
Mare777

#2539 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini

Post by Mare777 »

SanskiBiser wrote:
Mare777 wrote:

email ako si poslao ovako kao na slici s tim opcijama odgovorice ti u roku od 24 sata a prvo ces dobiti email da su primili tvoj email i da bi u roku 24 sata trebali da ti odgovore vezano za problem.
Image

Tako sam im i pisao i dobio sledeći odgovor :

Dear ..................

Thank you for contacting PayPal regarding your withdrawal attempts. I'm happy to help you today.

First and foremost, I would like to extend my sincerest apologies for the inconvenience you have experienced in this matter.

After I've reviewed your account I see that the bank is rejecting your attempts.

I kindly recommend then to speak with your credit card issuer, in order to check all the detaiils and the functionalities.

I have been very happy to help you today.

Please let us know if you require any further assistance.

Yours sincerely,
Marco
PayPal
free_too

#2540 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini

Post by free_too »

Dear ..................

Thank you for contacting PayPal regarding your withdrawal attempts. I'm happy to help you today.

First and foremost, I would like to extend my sincerest apologies for the inconvenience you have experienced in this matter.

After I've reviewed your account I see that the bank is rejecting your attempts.

I kindly recommend then to speak with your credit card issuer, in order to check all the detaiils and the functionalities.

Yours sincerely,
Marco
PayPal
Koju ti karticu koristis i koja banka?
TinNBANFL

#2541 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini

Post by TinNBANFL »

Pisao sam im i mailove ali se prave ludi !! Ne znam šta raditi :([/quote]

Image[/quote]

Dear ..................

Yours sincerely,
Marco
PayPal[/quote]

Koja banka drug? Ja sam zvao BBI i kazu da mi je sve uredu sa karticom :S
SanskiBiser

#2542 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini

Post by SanskiBiser »

Ja sam sinoc povukao manualno 250 $ a 500$ nema šanse, ni 350 isto, prijavljuje stalno istu grešku ...jos mi nisu odgovorili na upit a srati ne mogu da banka odbija jer 250 $ je prošlo i completed je... :izet:
dinooh

#2543 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini

Post by dinooh »

Kupio 2 stvari preko Banggood, jedna bila sa TN a druga bez. Ova prva dosla a druga nije i otvorim case preko paypala. Banggood ne odgovara nista i danas odluci paypal u moju koristi i isplati cijeli iznos za obje stvari iako sam naveo da isplati samo za drugi artikal i koji iznos treba isplatit. Ako se ne jave iz baggooda neka ostane ovako, jer sta cu im ja kada ne odgovaraju. Ne radi se o velikom iznosu tako da mozda nemaju vremena da se bave sa ovim.
psiholog

#2544 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini

Post by psiholog »

SanskiBiser wrote:
psiholog wrote:I meni se pojavljuje ova poruka We're sorry. There's been an intermittent communication problem. Please try again later
povuci manju sumu mora da radi, npr. 250$ ili čekaj 7-8 August onda bi trebalo da proradi sve normalno ... :roll:
Povlacim 150 $ i ne moze, a zasto mislis da bi 7-8 proradilo ??
SanskiBiser

#2545 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini

Post by SanskiBiser »

psiholog wrote:
SanskiBiser wrote:
Povlacim 150 $ i ne moze, a zasto mislis da bi 7-8 proradilo ??
tako je bilo prošlog mjeseca od 7-8 jula moglo se povući puni iznos do limita bez problema, tako je bilo kod mene do 1 augusta.
TinNBANFL

#2546 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini

Post by TinNBANFL »

Dear ......

Thank you for contacting PayPal regarding error message you receive.

My apologies for the technical issue you encountered. I reported it to our technical department so it can be investigated further.

I reviewed your account and can confirm it is in perfect working condition. You are able to withdraw available account balance of --.-- EUR to your card -------

I would advise you to wait 24 hour before next attempt to withdraw your funds.

It is my pleasure to assist you. Thank you for choosing PayPal.

Yours sincerely,
Rafal

Poslije toga mi salje mail da mu posaljem screenshot i source code... sve sam odradio, bože podrži...
SanskiBiser

#2547 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini

Post by SanskiBiser »

TinNBANFL wrote:Dear ......

Thank you for contacting PayPal regarding error message you receive.

My apologies for the technical issue you encountered. I reported it to our technical department so it can be investigated further.

I reviewed your account and can confirm it is in perfect working condition. You are able to withdraw available account balance of --.-- EUR to your card -------

I would advise you to wait 24 hour before next attempt to withdraw your funds.

It is my pleasure to assist you. Thank you for choosing PayPal.

Yours sincerely,
Rafal

Poslije toga mi salje mail da mu posaljem screenshot i source code... sve sam odradio, bože podrži...

isto je RAFAL :lol: poslao i meni, ja mu vec poslao screenshot i source code, a source code moras u PDF prebaciti jer ne podrzava html upload na Paypal..

PS
nadam se da mu nisi poslao kao email attachments, to je meni prvo palo na pamet a onda skontao da mi je poslao link na Paypal gdje da upload uradim... :lol:
SatVenus

#2548 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini

Post by SatVenus »

pozz drustvo dali je moguce, danas sam manualno prebacio 500 eu i da je odmah leglo 05.08.2014

a automaski tranfer jos nije legao koji je bio 02.08
free_too

#2549 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini

Post by free_too »

SatVenus wrote:pozz drustvo dali je moguce, danas sam manualno prebacio 500 eu i da je odmah leglo 05.08.2014

a automaski tranfer jos nije legao koji je bio 02.08
Ja u subotu ujutru poslao jedan iznos manuelno, a nakon 2 sata je povukao ostalo automatski.

Legao mi AUTOMATSKI transfer odmah u PONEDELJAK, a evo jos uvijek nije MANUELNI. Ne znam o cemu se tu radi, da li ide na provjere po transkaciji il sta vec, ocekujem sutra da ce leci il do kraja sedmice.

Neka zbrka :D

Ima li jos neko sa slicnom situacijom, da je jedno leglo a drugo nije?
SatVenus

#2550 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini

Post by SatVenus »

cudno mi je ovo jer mi nije jasno kako je moguce odmha da prebaci ovo mi je drugi put da se desi da ovako brzo manualno prebaci
Post Reply