FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Ave, Nijaz!

#2526 Re: FC Barcelona

Post by Ave, Nijaz! »

Znam da je u srijedu, al' ne znam koja TV prenosi kojim danom jer je to takmicenje marginalizirano i nije toliko bitno, al' eto s ciljem dokazivanja svjetske dominacije Arsenala, ovo cu popratiti.

God save The Queen!
sumirprimus

#2527 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

Ave, Nijaz! wrote:Znam da je u srijedu, al' ne znam koja TV prenosi kojim danom jer je to takmicenje marginalizirano i nije toliko bitno, al' eto s ciljem dokazivanja svjetske dominacije Arsenala, ovo cu popratiti.

God save The Queen!
... Znas kako dalje ide pjesima sex pistolsa :mrgreen:

:shock: :shock: :shock:
Daj molim te idi na neku drugu temu,dokazuj dominaciju :-)
ultima_palabra

#2528 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

sumirprimus wrote:a i gledajuci reala sinoc...
U čemu je problem, više nego zasluženo su dobili ekipu koja je razmontirala Barcu :?
sumirprimus

#2529 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

ultima_palabra wrote:
U čemu je problem, više nego zasluženo su dobili ekipu koja je razmontirala Barcu :?
Pa to da im treba 50-tak minuta da pocnu igrat...Nadam se da ce barsa za razliku od realovih par zadnjih protivnika to znaTI iskoristiti :)
ultima_palabra

#2530 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

sumirprimus wrote:
ultima_palabra wrote:
Pa to da im treba 50-tak minuta da pocnu igrat...Nadam se da ce barsa za razliku od realovih par zadnjih protivnika to znaTI iskoristiti :)
Istina, toga se i ja pribojavam...mada ni Barca nije u nekoj strašnoj formi :-D
Kumerle

#2531 Re: FC Barcelona

Post by Kumerle »

ALL GUNS BLAZING!
sumirprimus

#2532 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

ultima_palabra wrote: Istina, toga se i ja pribojavam...mada ni Barca nije u nekoj strašnoj formi :-D

Znaci,derbi ce da gori :)
kory

#2533 Re: FC Barcelona

Post by kory »

sumirprimus wrote:
ultima_palabra wrote: Istina, toga se i ja pribojavam...mada ni Barca nije u nekoj strašnoj formi :-D

Znaci,derbi ce da gori :)
bgm bit ce sila utakmica....aBd...zemlja ce da gori
sumirprimus

#2534 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

Next match
Competition: Champions League

Home team: Arsenal Arsenal

Visiting team: FC Barcelona FC Barcelona

Date: 31-03-10 Time: 20:45
Stadium: Emirates Stadium

Cvrsto se nadam da ce ih rasut...Zarad nekih :evil:
A posteno govoreci,volio bih otvorenu tekmu s bar 5,6 golova :)
veljaca

#2535 Re: FC Barcelona

Post by veljaca »

Kada se gledaju svi segmenti ekipe - odbrana, sredina i napad - Barsa realno ima najbolju ekipu ...

Postoje ekipe koje, mozda imaju iste ili malo bolje pojedine segmente ( odbrana, sredina i napad ) ali kada se gleda cjelina - onda je tu Barsa daleko ispred ...
ultima_palabra

#2536 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

veljaca wrote:Kada se gledaju svi segmenti ekipe - odbrana, sredina i napad - Barsa realno ima najbolju ekipu ...

Postoje ekipe koje, mozda imaju iste ili malo bolje pojedine segmente ( odbrana, sredina i napad ) ali kada se gleda cjelina - onda je tu Barsa daleko ispred ...
A tek golmana što imaju :skoljka:
veljaca

#2537 Re: FC Barcelona

Post by veljaca »

ultima_palabra wrote:
veljaca wrote:Kada se gledaju svi segmenti ekipe - odbrana, sredina i napad - Barsa realno ima najbolju ekipu ...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Odbranu ne cini samo golman - mada je u njoj veoma bitan .... Rekao sam odbrana a ne golman .. :D
emerik

#2538 Re: FC Barcelona

Post by emerik »

ultima_palabra wrote:

Valdes je najbolji moguci golman za Barcelonu. Da Casillas brani u Barceloni bio bi najveca rupa.
ultima_palabra

#2539 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

emerik wrote:
ultima_palabra wrote:

Valdes je najbolji moguci golman za Barcelonu. Da Casillas brani u Barceloni bio bi najveca rupa.
Valdes je OK golman, ja se malo zezam...On ima problem što se po njegovom golu opuca maksimalno 2-3 puta, pa je onda dekoncentrisan :-D Iker ima isti problem ove godine, sve što se opuca uđe :-) Kada je imao lošiju odbranu, pa morao braniti 10 šuteva po utakmici, bio je puno bolji.
sumirprimus

#2540 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

Generalno,na te golmane se previse frke dize, po meni ,bez razloga...
Igra je sve brza,ljudi pucaju ko ludi sa svih strana,dovoljan je trenutak nepaznje i golman ispadne tragicar...
A to sto igraci profulaju i po 10-tak cistih prilika i nikom nista,... :)
Charuga
Globalni moderator

#2541 Re: FC Barcelona

Post by Charuga »

Za nešto više od 32 sata počinje nogometna rapsodija na stadionu Emirates u Londonu. Orkestar od 22 umjetnika svirat će po dirigentskom palicom Wengera s jedne strane terena i Guardiole s druge strane. Nažalost, rijetki Bosanci i Hercegovci će uživo gledati ovu, po mnogima, utakmicu desetljeća. No, nema veze.

Potrudili smo se da atmosferu sa Emirata "prenesemo" u Sport Centar gdje su svoj dolazak najavili i navijači Arsenala. Dolaze sa namjerom da pokažu ko je PRVI i NAJBOLJI!?

Iskreno, ne znam na šta su mislili kada su ovo pisali. Rezultati pokazuju ko je prvi, a statistike ko je najbolji. Naravno, mi ćemo biti domaćin dostojan događaja koji će se pratiti.

Dakle, sutra će Sport Centar biti obojen u crveno-plavu boju. Mi ćemo još jednom pokazati ko je naš tim, ko su naši igrači i kako fudbal izgleda u svom izvornom obliku.

Očekujemo vas sutra! Razlog za nedolazak ne postoji!

http://www.barcabih.com/index.php?optio ... &Itemid=89
Ave, Nijaz!

#2542 Re: FC Barcelona

Post by Ave, Nijaz! »

Plavih_11 wrote:Za nešto više od 32 sata počinje nogometna rapsodija na stadionu Emirates u Londonu. Orkestar od 22 umjetnika svirat će po dirigentskom palicom Wengera s jedne strane terena i Guardiole s druge strane. Nažalost, rijetki Bosanci i Hercegovci će uživo gledati ovu, po mnogima, utakmicu desetljeća. No, nema veze.

Potrudili smo se da atmosferu sa Emirata "prenesemo" u Sport Centar gdje su svoj dolazak najavili i navijači Arsenala. Dolaze sa namjerom da pokažu ko je PRVI i NAJBOLJI!?

Iskreno, ne znam na šta su mislili kada su ovo pisali. Rezultati pokazuju ko je prvi, a statistike ko je najbolji. Naravno, mi ćemo biti domaćin dostojan događaja koji će se pratiti.

Dakle, sutra će Sport Centar biti obojen u crveno-plavu boju. Mi ćemo još jednom pokazati ko je naš tim, ko su naši igrači i kako fudbal izgleda u svom izvornom obliku.

Očekujemo vas sutra! Razlog za nedolazak ne postoji!

Jesmo li pozvani paja i ja?
http://www.barcabih.com/index.php?optio ... &Itemid=89
Charuga
Globalni moderator

#2543 Re: FC Barcelona

Post by Charuga »

@Ave, Nijaz!

Bice vjerovatno i simpatizeri Arsenala pa tako mozete i vas dvojica!
sumirprimus

#2544 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

Plavih_11 wrote:@Ave, Nijaz!

Asocijacija shutter island :D

btw...
Predikcije?
Go u gostima,bombona... :)
Guardiola: "We have to score away goal"
sumirprimus

#2545 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

sumirprimus wrote:
Plavih_11 wrote:@Ave, Nijaz!

Asocijacija shutter island :D

btw...
Predikcije?
Go u gostima,bombona... :)
Guardiola: "We have to score away goal"
I nije 1,nego cadvi 8-)
Bez cesca, :dance: :dance: jedva cekam iducu heftu...
Charuga
Globalni moderator

#2546 Re: FC Barcelona

Post by Charuga »

Nije lose ali se covjek razocara poslije vodstva od 0:2. Barcelona je, bez uvrede nekom, sama sebe zeznula sinoc. Skupo ih je kostalo sijaset promasenih zicera u prvom poluvremenu a onda i neka vrsta povlacenja i prepustanja sredine Arsenalu nakon drugog postignutog gola.
U uzvratu nece biti nimalo lako posebno sto ce faliti odbrambeni dvojac Puyol-Pique ali sta je tu je. Pozitivna stvar je sto ni u Arsenalu nece igrati Fabregas a i Messi ne moze odigrati dvije lose utakmice.
bato99

#2547 Re: FC Barcelona

Post by bato99 »

Plavih_11 wrote:Nije lose ali se covjek razocara poslije vodstva od 0:2. Barcelona je, bez uvrede nekom, sama sebe zeznula sinoc. Skupo ih je kostalo sijaset promasenih zicera u prvom poluvremenu a onda i neka vrsta povlacenja i prepustanja sredine Arsenalu nakon drugog postignutog gola.
U uzvratu nece biti nimalo lako posebno sto ce faliti odbrambeni dvojac Puyol-Pique ali sta je tu je. Pozitivna stvar je sto ni u Arsenalu nece igrati Fabregas a i Messi ne moze odigrati dvije lose utakmice.
Iniesta je pino falio sinoć..natrpaće ih barsa na nou campu,imaju oni marqeza da zamijeni pujola
Charuga
Globalni moderator

#2548 Re: FC Barcelona

Post by Charuga »

bato99 wrote:Iniesta je pino falio sinoć..natrpaće ih barsa na nou campu,imaju oni marqeza da zamijeni Pujola

Ma jeste falio Iniesta ali i bez njega su sinoc u prvom poluvremenu trebali dati 1-2 gola. Mislim da je dvojac Marquez - Millito za 30% losiji od dvojca Puyol - Pique.
ultima_palabra

#2549 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

Plavih_11 wrote:Mislim da je dvojac Marquez - Millito za 30% losiji od dvojca Puyol - Pique.
Baš si velikodušan :-D Mislim da je to malo više...
savsvoj

#2550 Re: FC Barcelona

Post by savsvoj »

kako god bilo u odbrani trebamo biti sretni sto chigy nemoze da igra :D
Post Reply