Moderator: anex

Šta bi sa mogućim potomstvom?Daphna wrote:Pis mace![]()
![]()
![]()

Još uvijek čekam da uočim bilo kakve promjene na Grančicidrekalica28 wrote:
Šta bi sa mogućim potomstvom?
uocicces kad budes plivala u mishuvima ko zecovima do dvi kileDaphna wrote:Još uvijek čekam da uočim bilo kakve promjene na Grančicidrekalica28 wrote:
duboka_misao wrote:uocicces kad budes plivala u mishuvima ko zecovima do dvi kileDaphna wrote:Još uvijek čekam da uočim bilo kakve promjene na Grančicidrekalica28 wrote:

hahahahahahahahahahah to je to bajkaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeKarabaja wrote:duboka_misao wrote:uocicces kad budes plivala u mishuvima ko zecovima do dvi kileDaphna wrote:
Još uvijek čekam da uočim bilo kakve promjene na Grančici
ja se ne bunim, ali mislim da Flekson ima primjedbuDaphna wrote:![]()
Vas dvoje, baja i misao, zagarantovano imate po jedan besplatan primjerak miša od mene![]()
duboka_misao wrote:ja se ne bunim, ali mislim da Flekson ima primjedbuDaphna wrote:![]()
Vas dvoje, baja i misao, zagarantovano imate po jedan besplatan primjerak miša od mene![]()
jaco, volim tvoje zivotinjsko carstvo.jaca22 wrote:

"Tek kada je pokusao da se pomijeri, Fluffy je skontao da mu se krzno zalijepilo za led dok je vrijebao vrabce. Jedino sto mu je preostajalo je da pokusa da skrene paznju svog Ljudskog Bica na nemilu situaciju u kojoj se nalazio.. Ali sto je vise vrijeme prolazilo, Fluffy je sve dublje padao u ocaj. Njegovo Ljudsko Bice se cinilo previse zauzeto proizvodnjom malih munja sa onom cudnom crnom kutijicom da bi primjetila da Fluffy pokusava da joj da signal usima.."jaca22 wrote: