Ramazan, opet ;)

Rasprave o vjerskim temama.
Locked
istocnjak

#2526 Re: Ramazan, opet ;)

Post by istocnjak »

zvjezdica_7 wrote:
istocnjak wrote: Ma koga ja preporucim odmah mu je gotiva kahvica, rahatlokum, sokic na razmutu ... ma pravo. :D
Rekoh ja, on je urbana legenda :lol: :) :lol:
Vidi nje sto se iza zavjese krije ... :lol:
avicena

#2527 Re: Ramazan, opet ;)

Post by avicena »

istocnjak wrote:...sokic na razmutu ... ma pravo. :D
:lol: Jel' to zbog adeta ili recesije?
istocnjak

#2528 Re: Ramazan, opet ;)

Post by istocnjak »

BHF_Manijak wrote:Suti bolan,nemoj da te ko cuje,pomislti ce fakat :lol:
Tako ti je gdje god dodjes ... samo kazes da si dobar samnom i odmah imas na prolaz, ma znas vec ... :D
BHF_Manijak

#2529 Re: Ramazan, opet ;)

Post by BHF_Manijak »

zvjezdica_7 wrote:
istocnjak wrote: Ma koga ja preporucim odmah mu je gotiva kahvica, rahatlokum, sokic na razmutu ... ma pravo. :D
Rekoh ja, on je urbana legenda :lol: :) :lol:
ee moj brate,rekoh ti ja,ova danasnja omladina,nesto moderno fura,samo se kriju nesto...iza zastora sto ti rece :mrgreen: mudro od tebe! :lol:
Kwaheri

#2530 Re: Ramazan, opet ;)

Post by Kwaheri »

avicena wrote:Nesto vas slusam i velim sam sebi, da mi je do asikovanja nocas, ja bih bas na Vratnik iz inata ako je koja budna ostala.
:thumbup:

Last edited by Kwaheri on 13/09/2009 02:59, edited 1 time in total.
istocnjak

#2531 Re: Ramazan, opet ;)

Post by istocnjak »

avicena wrote:
Ma jok ba to je onaj sokic na razgadjanje. Kad ti razmute sve ti bude lijepo ... odmah se zaljubis. :D
avicena

#2532 Re: Ramazan, opet ;)

Post by avicena »

istocnjak wrote:
avicena wrote:
Ma jok ba to je onaj sokic na razgadjanje. Kad ti razmute sve ti bude lijepo ... odmah se zaljubis. :D
A prije toga u vodi zapis bio. Jel' taj?
:mrgreen:
giordania

#2533 Re: Ramazan, opet ;)

Post by giordania »

istocnjak wrote:
avicena wrote:
Kod nas se to kaze razmutika :lol: :lol:

@Kwaheri, :thumbup: :thumbup: za pjesmu
avicena

#2534 Re: Ramazan, opet ;)

Post by avicena »

Kwaheri wrote:
avicena wrote:Nesto vas slusam i velim sam sebi, da mi je do asikovanja nocas, ja bih bas na Vratnik iz inata ako je koja budna ostala.

Ah derta sestro...samo da mubarec mjesec prodje.

(neJma te nesto...selam :) )
zvjezdica_7

#2535 Re: Ramazan, opet ;)

Post by zvjezdica_7 »

:D :D
BHF_Manijak

#2536 Re: Ramazan, opet ;)

Post by BHF_Manijak »

Vidi ovog "sokola",cas je ima cas je nema,rekoh ja Zvijezda prava :mrgreen: izgleda sad je mjesec zasjenio... :mrgreen:
istocnjak

#2537 Re: Ramazan, opet ;)

Post by istocnjak »

Neki dan sam bio na vrh memli strane, lijepo vrijeme i gledam bijelu tabiju, vratnik pa mi naumpade zvijezdica, BHF. :lol:
BHF_Manijak

#2538 Re: Ramazan, opet ;)

Post by BHF_Manijak »

istocnjak wrote:Neki dan sam bio na vrh memli strane, lijepo vrijeme i gledam bijelu tabiju, vratnik pa mi naumpade zvijezdica, BHF. :lol:
Zamisljas jel`le scenu,Zvjezdica u ruci sa tavom a ja hudnjak bjezim,a klompa za mnom leti....zviz u glavu!! :mrgreen: :mrgreen:
istocnjak

#2539 Re: Ramazan, opet ;)

Post by istocnjak »

BHF_Manijak wrote:Vidi ovog "sokola",cas je ima cas je nema,rekoh ja Zvijezda prava :mrgreen: izgleda sad je mjesec zasjenio... :mrgreen:
Ma super ti je zvjezdica, samo meni je ona suhveli pravo kontam da nema kakvog amidjica Sevku Lee-ja, pa da ne vidis pored zvjezdice i pomracenje sunca i mjeseca? Sta mislis? :D
avicena

#2540 Re: Ramazan, opet ;)

Post by avicena »

BHF_Manijak wrote:
istocnjak wrote:Neki dan sam bio na vrh memli strane, lijepo vrijeme i gledam bijelu tabiju, vratnik pa mi naumpade zvijezdica, BHF. :lol:
Zamisljas jel`le scenu,Zvjezdica u ruci sa tavom a ja hudnjak bjezim,a klompa za mnom leti....zviz u glavu!! :mrgreen: :mrgreen:
I tebi se onda hiljadu zvjezdica ukaza. :mrgreen:
Kwaheri

#2541 Re: Ramazan, opet ;)

Post by Kwaheri »

avicena wrote:
Kwaheri wrote:

Ah derta sestro...samo da mubarec mjesec prodje.

(neJma te nesto...selam :) )
alejkumu selam...ma evo ovdje naletim ;) no ne da mi se na teme gdje me "prosvjetljavaju", emancipiraju i td.... ne mogu brate, razumi me... :D Sta cu ja objasnjavati nekome sta je ljubav nekome ko nikad nije volio :D nek su zivi i zdravi :-) a tako i oni meni... jednostavno, meni moj hidzab sloboda, nekome moj hidzab robija... ne zamjerim sto neko tako misli, njegovo pravo... sve dok me to ne kosta "neceg"u zivotu...a ako do toga dođe, tada cu se morat' ubjeđivat, ha ja.... :D samo langsam Bruder, langsam...
giordania

#2542 Re: Ramazan, opet ;)

Post by giordania »

avicena wrote:
BHF_Manijak wrote:
I tebi se onda hiljadu zvjezdica ukaza. :mrgreen:
I mores birat koju hoces :lol: :lol:
istocnjak

#2543 Re: Ramazan, opet ;)

Post by istocnjak »

BHF_Manijak wrote:
Ma jok ba gore se to kulturno radi prvo te ponude kahvom, sokicem ... pa tek onda ... :D
BHF_Manijak

#2544 Re: Ramazan, opet ;)

Post by BHF_Manijak »

@Istocnjak i Avicena,jeste vidjeli jes joj mudar nickname,skontala je ona unaprijed,pa simbolika,popusti ili ces Zvijezdice da repborjavas :lol: :mrgreen:

@Kwaheri,svaka cast na tom kratkom osvrtu na svakojake teme na forumu,posebno respect za hidzab!! :thumbup: :thumbup:
istocnjak

#2545 Re: Ramazan, opet ;)

Post by istocnjak »

Kwaheri wrote: alejkumu selam...ma evo ovdje naletim ;) no ne da mi se na teme gdje me "prosvjetljavaju", emancipiraju i td.... ne mogu brate, razumi me... :D Sta cu ja objasnjavati nekome sta je ljubav nekome ko nikad nije volio :D nek su zivi i zdravi :-) a tako i oni meni... jednostavno, meni moj hidzab sloboda, nekome moj hidzab robija... ne zamjerim sto neko tako misli, njegovo pravo... sve dok me to ne kosta "neceg"u zivotu...a ako do toga dođe, tada cu se morat' ubjeđivat, ha ja.... :D samo langsam Bruder, langsam...
Ma znas onu Dininu "furaj mali bas sredinom" ... bas te briga ti imas svoj cilj u zivotu a oni lutaju u mraku ... da nas
Allah dž.š. sakloni i sačuva ... amin. :D
Kwaheri

#2546 Re: Ramazan, opet ;)

Post by Kwaheri »

BHF_Manijak wrote:@Istocnjak i Avicena,jeste vidjeli jes joj mudar nickname,skontala je ona unaprijed,pa simbolika,popusti ili ces Zvijezdice da repborjavas :lol: :mrgreen:

@Kwaheri,svaka cast na tom kratkom osvrtu na svakojake teme na forumu,posebno respect za hidzab!! :thumbup: :thumbup:

BHF, nedavno sam procitala sjajan komentar jedne seke...pa ga evo citiram.."nisam ja ovdje dzabni fakultet..." :D
zvjezdica_7

#2547 Re: Ramazan, opet ;)

Post by zvjezdica_7 »

BHF_Manijak wrote:Vidi ovog "sokola",cas je ima cas je nema,rekoh ja Zvijezda prava :mrgreen: izgleda sad je mjesec zasjenio... :mrgreen:

:P :-) :lol:
BHF_Manijak

#2548 Re: Ramazan, opet ;)

Post by BHF_Manijak »

Rekoh ja braco,Zvjezdica = vratnicki mangup 8-) :mrgreen: za goru za oĆera.... :lol:
imal tih filmova?! :P
istocnjak

#2549 Re: Ramazan, opet ;)

Post by istocnjak »

Sta reci nego :lol:
Kwaheri

#2550 Re: Ramazan, opet ;)

Post by Kwaheri »

istocnjak wrote:
Kwaheri wrote: alejkumu selam...ma evo ovdje naletim ;) no ne da mi se na teme gdje me "prosvjetljavaju", emancipiraju i td.... ne mogu brate, razumi me... :D Sta cu ja objasnjavati nekome sta je ljubav nekome ko nikad nije volio :D nek su zivi i zdravi :-) a tako i oni meni... jednostavno, meni moj hidzab sloboda, nekome moj hidzab robija... ne zamjerim sto neko tako misli, njegovo pravo... sve dok me to ne kosta "neceg"u zivotu...a ako do toga dođe, tada cu se morat' ubjeđivat, ha ja.... :D samo langsam Bruder, langsam...
Ma znas onu Dininu "furaj mali bas sredinom" ... bas te briga ti imas svoj cilj u zivotu a oni lutaju u mraku ... da nas
Allah dž.š. sakloni i sačuva ... amin. :D

Istocnjak, brate... nekome smo i mi u mraku :D

neka meni moga i mraka i svjetla, a i njima nihovoga :) sve dok je njima mrak i svjetlo njihov izbor, ja bih stajala za njihovo pravo i ispred, a Boga mi i iza njih... no, trebao bi svako da racuna da cu i za svoje i svjetlo i mrak, ustati pred svakim zivim :D
Locked