Vidi nje sto se iza zavjese krije ...zvjezdica_7 wrote:Rekoh ja, on je urbana legendaistocnjak wrote: Ma koga ja preporucim odmah mu je gotiva kahvica, rahatlokum, sokic na razmutu ... ma pravo.![]()
![]()
Ramazan, opet ;)
-
istocnjak
#2526 Re: Ramazan, opet ;)
- avicena
#2527 Re: Ramazan, opet ;)
istocnjak wrote:...sokic na razmutu ... ma pravo.
-
istocnjak
#2528 Re: Ramazan, opet ;)
Tako ti je gdje god dodjes ... samo kazes da si dobar samnom i odmah imas na prolaz, ma znas vec ...BHF_Manijak wrote:Suti bolan,nemoj da te ko cuje,pomislti ce fakat
- BHF_Manijak
#2529 Re: Ramazan, opet ;)
ee moj brate,rekoh ti ja,ova danasnja omladina,nesto moderno fura,samo se kriju nesto...iza zastora sto ti recezvjezdica_7 wrote:Rekoh ja, on je urbana legendaistocnjak wrote: Ma koga ja preporucim odmah mu je gotiva kahvica, rahatlokum, sokic na razmutu ... ma pravo.![]()
![]()
-
Kwaheri
#2530 Re: Ramazan, opet ;)
avicena wrote:Nesto vas slusam i velim sam sebi, da mi je do asikovanja nocas, ja bih bas na Vratnik iz inata ako je koja budna ostala.
Last edited by Kwaheri on 13/09/2009 02:59, edited 1 time in total.
-
istocnjak
#2531 Re: Ramazan, opet ;)
Ma jok ba to je onaj sokic na razgadjanje. Kad ti razmute sve ti bude lijepo ... odmah se zaljubis.avicena wrote:istocnjak wrote:...sokic na razmutu ... ma pravo.Jel' to zbog adeta ili recesije?
- avicena
#2532 Re: Ramazan, opet ;)
A prije toga u vodi zapis bio. Jel' taj?istocnjak wrote:Ma jok ba to je onaj sokic na razgadjanje. Kad ti razmute sve ti bude lijepo ... odmah se zaljubis.avicena wrote:istocnjak wrote:...sokic na razmutu ... ma pravo.Jel' to zbog adeta ili recesije?
- giordania
#2533 Re: Ramazan, opet ;)
Kod nas se to kaze razmutikaistocnjak wrote:Ma jok ba to je onaj sokic na razgadjanje. Kad ti razmute sve ti bude lijepo ... odmah se zaljubis.avicena wrote:istocnjak wrote:...sokic na razmutu ... ma pravo.Jel' to zbog adeta ili recesije?
@Kwaheri,
- avicena
#2534 Re: Ramazan, opet ;)
Ah derta sestro...samo da mubarec mjesec prodje.Kwaheri wrote:avicena wrote:Nesto vas slusam i velim sam sebi, da mi je do asikovanja nocas, ja bih bas na Vratnik iz inata ako je koja budna ostala.
(neJma te nesto...selam
- zvjezdica_7
- BHF_Manijak
#2536 Re: Ramazan, opet ;)
Vidi ovog "sokola",cas je ima cas je nema,rekoh ja Zvijezda prava
izgleda sad je mjesec zasjenio... 
-
istocnjak
#2537 Re: Ramazan, opet ;)
Neki dan sam bio na vrh memli strane, lijepo vrijeme i gledam bijelu tabiju, vratnik pa mi naumpade zvijezdica, BHF. 
- BHF_Manijak
#2538 Re: Ramazan, opet ;)
Zamisljas jel`le scenu,Zvjezdica u ruci sa tavom a ja hudnjak bjezim,a klompa za mnom leti....zviz u glavu!!istocnjak wrote:Neki dan sam bio na vrh memli strane, lijepo vrijeme i gledam bijelu tabiju, vratnik pa mi naumpade zvijezdica, BHF.
-
istocnjak
#2539 Re: Ramazan, opet ;)
Ma super ti je zvjezdica, samo meni je ona suhveli pravo kontam da nema kakvog amidjica Sevku Lee-ja, pa da ne vidis pored zvjezdice i pomracenje sunca i mjeseca? Sta mislis?BHF_Manijak wrote:Vidi ovog "sokola",cas je ima cas je nema,rekoh ja Zvijezda pravaizgleda sad je mjesec zasjenio...
- avicena
#2540 Re: Ramazan, opet ;)
I tebi se onda hiljadu zvjezdica ukaza.BHF_Manijak wrote:Zamisljas jel`le scenu,Zvjezdica u ruci sa tavom a ja hudnjak bjezim,a klompa za mnom leti....zviz u glavu!!istocnjak wrote:Neki dan sam bio na vrh memli strane, lijepo vrijeme i gledam bijelu tabiju, vratnik pa mi naumpade zvijezdica, BHF.![]()
-
Kwaheri
#2541 Re: Ramazan, opet ;)
alejkumu selam...ma evo ovdje naletimavicena wrote:Ah derta sestro...samo da mubarec mjesec prodje.Kwaheri wrote:avicena wrote:Nesto vas slusam i velim sam sebi, da mi je do asikovanja nocas, ja bih bas na Vratnik iz inata ako je koja budna ostala.
(neJma te nesto...selam)
- giordania
#2542 Re: Ramazan, opet ;)
I mores birat koju hocesavicena wrote:I tebi se onda hiljadu zvjezdica ukaza.BHF_Manijak wrote:Zamisljas jel`le scenu,Zvjezdica u ruci sa tavom a ja hudnjak bjezim,a klompa za mnom leti....zviz u glavu!!istocnjak wrote:Neki dan sam bio na vrh memli strane, lijepo vrijeme i gledam bijelu tabiju, vratnik pa mi naumpade zvijezdica, BHF.![]()
-
istocnjak
#2543 Re: Ramazan, opet ;)
Ma jok ba gore se to kulturno radi prvo te ponude kahvom, sokicem ... pa tek onda ...BHF_Manijak wrote:Zamisljas jel`le scenu,Zvjezdica u ruci sa tavom a ja hudnjak bjezim,a klompa za mnom leti....zviz u glavu!!istocnjak wrote:Neki dan sam bio na vrh memli strane, lijepo vrijeme i gledam bijelu tabiju, vratnik pa mi naumpade zvijezdica, BHF.![]()
- BHF_Manijak
#2544 Re: Ramazan, opet ;)
@Istocnjak i Avicena,jeste vidjeli jes joj mudar nickname,skontala je ona unaprijed,pa simbolika,popusti ili ces Zvijezdice da repborjavas
@Kwaheri,svaka cast na tom kratkom osvrtu na svakojake teme na forumu,posebno respect za hidzab!!

@Kwaheri,svaka cast na tom kratkom osvrtu na svakojake teme na forumu,posebno respect za hidzab!!
-
istocnjak
#2545 Re: Ramazan, opet ;)
Ma znas onu Dininu "furaj mali bas sredinom" ... bas te briga ti imas svoj cilj u zivotu a oni lutaju u mraku ... da nasKwaheri wrote: alejkumu selam...ma evo ovdje naletimno ne da mi se na teme gdje me "prosvjetljavaju", emancipiraju i td.... ne mogu brate, razumi me...
Sta cu ja objasnjavati nekome sta je ljubav nekome ko nikad nije volio
nek su zivi i zdravi
a tako i oni meni... jednostavno, meni moj hidzab sloboda, nekome moj hidzab robija... ne zamjerim sto neko tako misli, njegovo pravo... sve dok me to ne kosta "neceg"u zivotu...a ako do toga dođe, tada cu se morat' ubjeđivat, ha ja....
samo langsam Bruder, langsam...
Allah dž.š. sakloni i sačuva ... amin.
-
Kwaheri
#2546 Re: Ramazan, opet ;)
BHF_Manijak wrote:@Istocnjak i Avicena,jeste vidjeli jes joj mudar nickname,skontala je ona unaprijed,pa simbolika,popusti ili ces Zvijezdice da repborjavas![]()
![]()
@Kwaheri,svaka cast na tom kratkom osvrtu na svakojake teme na forumu,posebno respect za hidzab!!![]()
BHF, nedavno sam procitala sjajan komentar jedne seke...pa ga evo citiram.."nisam ja ovdje dzabni fakultet..."
- zvjezdica_7
#2547 Re: Ramazan, opet ;)
BHF_Manijak wrote:Vidi ovog "sokola",cas je ima cas je nema,rekoh ja Zvijezda pravaizgleda sad je mjesec zasjenio...
- BHF_Manijak
#2548 Re: Ramazan, opet ;)
Rekoh ja braco,Zvjezdica = vratnicki mangup
za goru za oĆera....
imal tih filmova?!
imal tih filmova?!
-
istocnjak
#2549 Re: Ramazan, opet ;)
Sta reci nego 
-
Kwaheri
#2550 Re: Ramazan, opet ;)
istocnjak wrote:Ma znas onu Dininu "furaj mali bas sredinom" ... bas te briga ti imas svoj cilj u zivotu a oni lutaju u mraku ... da nasKwaheri wrote: alejkumu selam...ma evo ovdje naletimno ne da mi se na teme gdje me "prosvjetljavaju", emancipiraju i td.... ne mogu brate, razumi me...
Sta cu ja objasnjavati nekome sta je ljubav nekome ko nikad nije volio
nek su zivi i zdravi
a tako i oni meni... jednostavno, meni moj hidzab sloboda, nekome moj hidzab robija... ne zamjerim sto neko tako misli, njegovo pravo... sve dok me to ne kosta "neceg"u zivotu...a ako do toga dođe, tada cu se morat' ubjeđivat, ha ja....
samo langsam Bruder, langsam...
Allah dž.š. sakloni i sačuva ... amin.
Istocnjak, brate... nekome smo i mi u mraku
neka meni moga i mraka i svjetla, a i njima nihovoga