Premier Liga BiH 2006/2007

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
ploska

Post by ploska »

Celicna_saka wrote:
kvic wrote:
Majstorinho wrote: Ma nema sta.SVINJSKI je najveci klub. :D Pokazujete svoju velicinu,od kad ste ukrali Velezov stadion.Pravi cigani,Da nije bilo rata,Zrinjski bi igrao sa Sarajevom ili Zeljom jedino u prvom krugu kupa...
jes kralju tako je... da nije bilo rata '41... bas tako zrinjski bi igrao sa sarajevskim klubovima ali samo u prvim kolima kupa... a stadion nikada nije bio velezov nego gradski, kojeg je sada grad iznajmio zrinjskom na 99 godina... pa vi pricajte sta god hocete... ma nemozete nas viditi, u tome je poanta cijele price...
vidjeti,vidjeti,skuziti i tako to :D
kvic

Post by kvic »

Celicna_saka wrote:
kvic wrote:
Celicna_saka wrote: Znam da kontas...
:? :-?
Majstorinho

Post by Majstorinho »

Zrinjski je dobio stadion od HDZ-a,a ne od grada...Kakav grad...Gluposti.Ako je gradski,sto onda ne moze Velez igrati na tom stadionu?Nemoj pametovat o velicini Zrinjskog.Nece Zrinjski nikad dostici velicinu Veleza i Sarajeva.

P.S.Dosta vise ovih carsijanerskih prica tipa slavija ono slavija ovo,Dodik uz slaviju,itd.Sve ce te price na kraju srusiti F.K. SARAJEVO.Ja sam uvjeren da ce grad Sarajevo ove sezone ubiljeziti HET-TRIK. K.K. Bosna sampion, R.K. Bosna sampion,i SARAJEVO SAMPION.
dr.iver

Post by dr.iver »

Joj taj Zrinjski.
Opet će ih zabraniti na 60 godina. :lol:
miki22

Post by miki22 »

dr.iver wrote:Joj taj Zrinjski.
Pa da se komunjare ko što si ti pitaju, pardon sad si vjernik to je u modi kod vas, da nastavim garant bi ga zabranili. Ali ništa niko takve ko što si ti ne ferma.
karanana

Post by karanana »

miki22 wrote:
dr.iver wrote:Joj taj Zrinjski.
Pa da se komunjare ko što si ti pitaju, pardon sad si vjernik to je u modi kod vas, da nastavim garant bi ga zabranili. Ali ništa niko takve ko što si ti ne ferma.
Ma i kod vas je isto u modi, to mjenjanje ideoloskih boja. ma kod sviju je. Cak je i Thompson napisao pjesmu ili strofu o prelivodama u vasim redovima....kako ono ide?
lahor

Post by lahor »

Jos svega sest kola do kraja,da vidimo sta kaze raspored:

Velez- Sarajevo...Slavija -Leotar
Sarajevo-Modrica...Radnik-Slavija
Slavija-Sarajevo
Sarajevo-Siroki....Zrinjski-Slavija
Leotar-Sarajevo...Slavija-Zepce
Sarajevo-Radnik...Sloboda-Slavija

Ko ima laksi raspored do kraja????....i naravno sudije.... :-)
karanana

Post by karanana »

jeli zrinjski igra ili ne? rekli su u petak odluciti. ma garant ce igrati.
miki22

Post by miki22 »

karanana wrote:jeli zrinjski igra ili ne? rekli su u petak odluciti. ma garant ce igrati.
Igra se a uzgred za utakmicu sa Veležom navijači gostiju koliko znam biti će na gornjoj desnoj strani tribina, izgleda da će biti ograđeni kavezom od ostalih, barem sam tako čuo.
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

koja je svrha i cilj igranja utakmica ako ce stvarno istupiti iz lige?
ili ipak nece?
karanana

Post by karanana »

miki22 wrote:
karanana wrote:jeli zrinjski igra ili ne? rekli su u petak odluciti. ma garant ce igrati.
Igra se a uzgred za utakmicu sa Veležom navijači gostiju koliko znam biti će na gornjoj desnoj strani tribina, izgleda da će biti ograđeni kavezom od ostalih, barem sam tako čuo.
znaci igraju se sve utakmice do kraja?! ok. a koliko cemo onda dobiti karata? koliko ce nas moci stati u kavez?
kvic

Post by kvic »

Majstorinho wrote:Zrinjski je dobio stadion od HDZ-a,a ne od grada...Kakav grad...Gluposti.Ako je gradski,sto onda ne moze Velez igrati na tom stadionu?Nemoj pametovat o velicini Zrinjskog.Nece Zrinjski nikad dostici velicinu Veleza i Sarajeva.

P.S.Dosta vise ovih carsijanerskih prica tipa slavija ono slavija ovo,Dodik uz slaviju,itd.Sve ce te price na kraju srusiti F.K. SARAJEVO.Ja sam uvjeren da ce grad Sarajevo ove sezone ubiljeziti HET-TRIK. K.K. Bosna sampion, R.K. Bosna sampion,i SARAJEVO SAMPION.
lafe da tako je hdz dao stadion, ali kao predstavnici grada.... to je sve lafe politika... radi politike imamo i ovakvu drzavu... tako je isto na istocnoj strani podjeljeno dosta objekata ispred grada nekim ljudima... tako je i sa odvozem smeca, gdje se neda da se smece sa zapadne strane vozi u jedino opremljeno odlagaliste na istocnoj strani ili kad se dopusti ponekad skupo se naplacuje... lafe sve je politika danas sve odlucuje... politika podjelila grad na opcine, opcini zapad pripao stadion... oni ga iznajmili da smanje troskove odrzavanja i sve je tako krenulo... i nemoj se sada praviti, jer u toj politici nije samo hdz...i muslimani su prihvatili tu podjelu, cak je i jedva docekali... jer ne znam ko je potencirao najvise da mostar bude grad slucaj... drugaciji od svih u BiH....
miki22

Post by miki22 »

Kažu da nije neki interes među Veležovim navijačima, naravno doći će ali neznam brojku, ma između 200 do 600 ljudi, a simpazitera nije bitno.
Majstorinho

Post by Majstorinho »

miki22 wrote:Kažu da nije neki interes među Veležovim navijačima, naravno doći će ali neznam brojku, ma između 200 do 600 ljudi, a simpazitera nije bitno.
Pa opet ti...Fakat miki,zar ti nije dosta sto ti je upao OVOLIKI???
ketronsd1

Post by ketronsd1 »

Majstorinho wrote:
miki22 wrote:Kažu da nije neki interes među Veležovim navijačima, naravno doći će ali neznam brojku, ma između 200 do 600 ljudi, a simpazitera nije bitno.
Haj dobro je sad i ti.
Pusti ga vise.Vidis da se smirio i normalno pise sada. :D :D :D
miki22

Post by miki22 »

Majstorinho wrote:
Ama Majstorinho gdje si ti strašno mi nedostaješ, daj baci neku bistru u tvom stilu.
Santos

Post by Santos »

Tarkapi haj nam cincire sto Horde nisu dosle u vecem broju u Lukavicu.Znaju i ptice na grani a ja neznam nisam tica.Da nije Campo slab kakvi su blemi.
prdimahovina

Post by prdimahovina »

karanana wrote:
miki22 wrote:
znaci igraju se sve utakmice do kraja?! ok. a koliko cemo onda dobiti karata? koliko ce nas moci stati u kavez?
znači primaklo se :)
sudi novo panić, znači trebalo bi suđenje biti ok. Je li taj kafez napravljen?

daj nam kafez da se igramoooooooooo
GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

Santos wrote:Tarkapi haj nam cincire sto Horde nisu dosle u vecem broju u Lukavicu.Znaju i ptice na grani a ja neznam nisam tica.Da nije Campo slab kakvi su blemi.
Radni dan bio...
Celicna_saka

Post by Celicna_saka »

Kazu manijaci se boli izmedju sebe u Zepcu, ima li ko od ovih iz zeljine internet brigade da je bio?
pretorianxxl

Post by pretorianxxl »

Celicna_saka wrote:Kazu manijaci se boli izmedju sebe u Zepcu, ima li ko od ovih iz zeljine internet brigade da je bio?

Bolje im je da se kitama bodu, je..m ih nenormalne!!!
dizZaster

Post by dizZaster »

Marco-x wrote:Zrinjski - Velež 2:1 :D :D

Oct 28, 2006 Premier Liga Velez M Zrinjski 2 - 1
May 25, 2003 Premier Liga Velez M Zrinjski 4 - 1 :zzzz:
Neelix

Post by Neelix »

Zepce - Seljo 2:0 :D :D :D :D :D
GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

Vladimir Romanov, vlasnik škotskog Harsta i litvanskog Žalgirisa i još desetak klubova u istočnoj Evropi, juče je posjetio "Bilino polje" i susreo se s čelnicima NK Čelik. Romanov je u Zenicu stigao u društvu bivšeg federalnog premijera Ahmeta Hadžipašića, koji je bio posrednik i prilikom njegove prve posjete zeničkom premijerligašu, čiji bi navodno trebao postati većinski vlasnik.

Nezavisne novine
A zakon o sportu, a nemogucnost privatizacije???
Hakala

Post by Hakala »

Celicna_saka wrote:Kazu manijaci se boli izmedju sebe u Zepcu, ima li ko od ovih iz zeljine internet brigade da je bio?
ne izmedju sebe,mada bi ti volio...nego...

Incident Tuča pred utakmicu Žepče - Željezničar
Navijač Žepča zboden nožem

Ivo Lukes (34) prevezen u zeničku bolnicu * Lakše povrijeđen Ivo Trogrlić (39)

U općoj tuči navijača nogometnih klubova Žepče i Željezničar, koja se dogodila jučer prije početka utakmice, Ivo Lukes (34) iz Žepča zboden je nožem ispod lijevog bubrega, dok je Ivo Trogrlić (39) iz Papratnice, općina Žepče, zadobio lakše povrede desne podlaktice,nanesene također nožem.
Povrijeđeni Lukes nakon pružene prve pomoći u žepačkom Domu zdravlja, hitno je prevezen sanitetskim vozilom na urgentni blok Kantonalne bolnice Zenica, dok je Trogrlić nakon ukazane pomoći pušten kući.
Prema izjavama očevidaca, do tuče na pomoćnom stadionu NK Žepče došlo je nakon nacionalističkih ispada sa obje navijačke strane. Zbog narušavanja javnog reda i mira oko desetak osoba privedeno je u PU Žepče, a policajci su u iščekivanju Specijalne policije MUP-a ZDK-a s naporom pokušavali uspostaviti red na stadionu.
Prema riječima dežurnog ljekara u Domu zdravlja Bojane Streinović, u pijanom stanju su dovezene i dvije osobe iz Sarajeva, koje nisu željele otkriti identitet, a koje su nakon što su odbile pružanje prve pomoći napustile Dom zdravlja. Jedna od osoba bila je u invalidskim kolicima.

(avaz)
shit happens :oops:
Post Reply