Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
A_A_AKCIJA wrote: ↑30/11/2024 11:34
A Trojka mora kupiti što više dobrih megafona da gura istinu.
Tvoja rečenica samo potvrđuje moj davno formiran stav da kod nas nema istinski nezavisnog novinarstva i novinara tipa jednog Dežulovića ili Ivančića.
Skoro svi mediji u USA su u vlasništvu porodice Murdoch.
Na našem nivou je sto puta gore.
Da, Trojka mora naći načina da plasira istinu.
Inače će Avdo napisati još 300 članaka protiv Dine, kao da je Dino sotona himself i kao da nemamo drugih problema.
Ovo uopće ne isključuje nezavisne medije i novinare.
Problem su šupci poput Pećanina koji se prodaju za kikiriki.
Apsolutno se slazem, samo mislim da trojka od borbe za vlastitr fotelje to ne vidi, i ne konta. Ovdje se istina redovno zatrpava sleperima lazi. 90% sdaovaca i danas misli da su dva asima i fadil nevino osudjeni i heroji. Fadila ce bez imalo griznje savjesti na rukama iznjeti iz zatvora
dr_Evil wrote: ↑20/11/2024 16:17
Akcija, hocemo li ovo proglasiti strateskim potezom Trojke. Odugovlacenje popravke pruge da bi sutnuli zelenog kriminalca.
Evo, ako sada u roku mjesec bude sve popravljeno, onda cemo to nazvati genijalnim potezom, a ja cu sam sebe banovati mjesec sa foruma u ime toga sto sam jezik pregrizao
cyprus wrote: ↑30/11/2024 11:36
Al realno, šta je to toliko loše?
Ja recimo ne mogu povjerovati da baš nije bilo nikakvog rješenja da se ranije ne pokrene obnova onog željezničkog mosta... Ovo sa neradnom nedjeljom u trgovini mi je bezveze, ali šta ja znam - možda nekom fkt dobro dođe...
Osim toga, ja evo stvarno ne šta bih im još toliko zamjerio... Ima li nešto da mi je promaklo, a da je opipljiv propust? Vlada KS jeste izgubila zamah, ali očekivano obzirom na poništenje pondera 2...
S obzirom na to da se Novalić nalazi u zatvoru te da je u njemu strogo zabranjeno korištenje interneta, postavlja se pitanja kako bivši premijer tačno objavljuje svoje statuse.
Je li njegovu Facebook stranicu i tekstove na njoj sve vrijeme zapravo piše i objavljuje neko drugi?
Je li Novalić možda piše u zatvoru, pa tekstove nekom dostavlja da ih prekucava i objavljuje na njegovim društvenim mrežama?
Ili, ne daj Bože, Novalić nekako zaobilazi sva pravila pa koristi internet i objavljuje statuse drito iz zatvora?
Šta god da je odgovor, javnost u svakom slučaju zaslužuje da čuje objašnjenje.
Imaju koristenje interneta svaki dan ograniceno, mogu kuhati, imaju prodavnicu da trose pare, mogu cak odbiti da idu na sud iz bilo kojeg razloga. Ovo fadil gdjr jd pogotovo ti dodje ko odmaraliste neko.
_BataZiv_0809 wrote: ↑30/11/2024 19:43
Trojka nisu Bosnjaci?
Kako si to zakljucio. Rekoh, ko podrzava Dodika I Covica prakticki prestaje biti Bosnjak.
Aha znaci politicke preference odredjuju narodnost
Zanimljiva teorija
Krvi i tla
Ne bih mnogo filozofirao. Temeljna ideja koju su provodili Milosevic, Tudjman, Katadzic, Boban, a ciji su nastavljaci danasnjw politike SNSD-a I HDZ- je da Bosna I Hercegovina ne postoji I da su Bosnjaci izmisljena nacionalna kayegorija.
Dakle, kako mozes.podrzavati ove politike, a biti Bosnjak ?
A to krv, tlo, politicke preferencije I sta vec ne spominjes okaci macku o rep.
palermo wrote: ↑30/11/2024 19:39
Zapravo hoce. Govorim o onima koji podrzavaju Dodika I Covica.
Trojka, naravno, ne spada ovdje.
Ako se neko identifikuje kao Bosnjak, a podrzava politiku koja negira postojanje Bosnjaka ili bastini tekovine genocida i udruzenog zlocinackog poduhvata nad Bosnjacima, to je do te osobe i njenog vrijednosnog suda.
palermo wrote: ↑30/11/2024 19:39
Zapravo hoce. Govorim o onima koji podrzavaju Dodika I Covica.
Trojka, naravno, ne spada ovdje.
Ako se neko identifikuje kao Bosnjak, a podrzava politiku koja negira postojanje Bosnjaka ili bastini tekovine genocida i udruzenog zlocinackog poduhvata nad Bosnjacima, to je do te osobe i njenog vrijednosnog suda.
made_in_sarajevo wrote: ↑30/11/2024 21:17
A sta cemo sa bosancima i hercegovcima koje je silom izbaceno i ubaceno bosnjak?
Misliš "kopilad iz miješanih brakova"?
Ko ih šiša.
Eh te te. Ja sam ucio da imaju bosanci i hercegovci razlicitih vjeroispovjesti, a danas bi kao trebao biti bosnjak sta li, dolazim iz bosnje i automatski moram musliman biti. Ljutili se kad ih je dodik zajebavao da nema bosanski jezik nego bosnjacki i covjek je bio upravu jer su ovi (sda) svim silama gurali da bosansko nema nista osim naziva drzave. Mozda bi se moglo i o tome pricati ko zna
made_in_sarajevo wrote: ↑30/11/2024 21:17
A sta cemo sa bosancima i hercegovcima koje je silom izbaceno i ubaceno bosnjak?
Ko ih šiša.
Eh te te. Ja sam ucio da imaju bosanci i hercegovci razlicitih vjeroispovjesti, a danas bi kao trebao biti bosnjak sta li, dolazim iz bosnje i automatski moram musliman biti. Ljutili se kad ih je dodik zajebavao da nema bosanski jezik nego bosnjacki i covjek je bio upravu jer su ovi (sda) svim silama gurali da bosansko nema nista osim naziva drzave. Mozda bi se moglo i o tome pricati ko zna
Sa ovakvim razmišljanjem nije ni čudo što preferiraš ratnog zločinca Radovana.
Alija na svojoj samrti u svom zadnjem intervjuu sa Senadom, kaže trebamo biti malo više bosanci i hercegovci a manje bošnjaci.
Ko ih šiša.
Sa ovakvim razmišljanjem nije ni čudo što preferiraš ratnog zločinca Radovana.
Alija na svojoj samrti u svom zadnjem intervjuu sa Senadom, kaže trebamo biti malo više bosanci i hercegovci a manje bošnjaci.
Vidim boli vas, a i dalje ne kontate sta znaci prije bi karadzica gledao nego sda.
Eeee cuj alija to rekao. Jel ono i alija rekao za lopovluke nesto?
Hajde sad nadji te video snimke i pravo kod svojih pokazi sta im je predsjesnik pricao. Onda svi zajedno se sjetite sta radite, kakve poteze vucete i kako se ponasate.
Mozda tad skontate sta je alija govorio i sta sam ja rekao prije karadzic nego sda.