noiserr wrote:Itsoktobealone wrote:cyprus wrote:
Također, svojevremeno sam jedno milion puta napisao da ćemo plakat za Safetovim vaktom

Apsolutno. Raja ga mrzi, al' činjenice su tu. Mi smo najbolji fudbal igrali pod Safetom. Onakve utakmice kao protiv Francuske u Parizu mi već godinama ne ponavljamo. Ni približno.
Imali smo tada i bolju ekipu. Miske, Spahic, Salihovic, Vedo svi bili u formi i uglavnom igrali u dobrim timovima. 442 sa dva spica, Dzeko imao bruku vise prostora nije izolovan kao sada jer nas neka repka pricepi malo jace.
Hvala Safetu, ali ja mislim da sa Cirom ili Prosineckim smo mogli izaci iz grupe u Brazilu.
Provaljujete se redom svi. Nije ovo trenutno stanje u kojem smo mi losi. Ovo je ovako od kako je Safet dobio otkaz. Znaci Mesino vrijeme + Robijevo vrijeme. I jesu tada igraci bili bolji, al' i danas ih ima na pretek. Solidnih igraca sa dva serijska. I jebo li vas Prosinecki vise. Samo slijep covjek ne vidi da je on precijenjen do bola.
Mkhitaryan mi je jedan od najdrazih igraca, i ja sam odgledao
S V E utakmice Azerbejdzana i sada i onda kad ih je Robi vodio. On je istu igru koju je vodio u toj reprezentaciji prepisao i ovdje kod nas, samo je razlika sto mi imamo 10x kvalitetnije igrace. Kad si Azerbejdzan od kojeg niko nista ne ocekuje, onda trom i pasivan fudbal ti donese neki rezultet i uspijes otkinuti bodove nekom jacem (kao sto je njegova ekipa i radila tokom tog mandata), al' kad si Bosna koja ima kapacitet za bolje i koja je realno po KVALITETI bolja reprezentacija, onda takva igra ti dozvoli da se nadigravas sa ekipama poput Finske, Austrije, Armenije, Grcke, Crne Gore i ostalih levata u kojem strepis mozes li izvuci bod ili zadrzati gol prednosti. Ekipama koje do prije par godine su bili dno kace Evropskog fudbala.
Shvatit cete valjda jednom kad srece nestane, a sva ruznoca BiH fudbala u reprezentaciji izadje na vidjelo. Do tada