Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
pročitaj postove sadie_forever_problemsasvekrvom i biće ti jasnije...
a niti sam je izvinjavao, niti planiram ikome satiru objašnjavati ko što mora Zahiragić demantima.
Haj' dobro, nema veze.
Vidim ja, sve je to u pet deka, i lijevo i desno,
i koju qrac ja ovo uopste citam i nesta pokusavam skontat'...
Priznajem, teski sam kreten.
dovidjenja.
Chmoljo wrote:ja bih prije rekao da većina jedva čeka izgovor da Zahiragiću i sličnima da za pravo, da bi opravdao vlastitu uvaljanost u žabokrečinu.
Pa sto mu dajes dodatni povod za to?
Povod daju jedni drugima.I onda funcionise gotovo savršeno.Moj životni diskurs,usudit ću se kazat,je islamski.Ali kad vidim ko "brani" i još važnije na koji način dođe mi da vrištim.H.Zahiragić je nažalost prekočio neke važne lekcije i ušao na teren koji je jako klizav.Posebno ako imaš i velike apetite
Naravno,matrica " sve s one strane je nepismena stoka manje vrijedna i mutava" je samo druga strana istog novčića
sadie_forever wrote:Ne mislim elita u smislu bogatasi,ali ta mala skupina koja dobije prostor u medijima,uglavnom ljudi koji zive u svom malom svijetu...garantujem da se otvorite van foruma,isto bi uocili sto i ja
Ne kontam, šta smo mi sada, elita koja gostuje na medijima i nema života van foruma? Pobogu kako znaš toliko o nama i šta uopšte hoćeš da kažeš? Ja medije čak ni ne pratim.
Mislim da znam o čemu se radi. Krug ljudi nam se razlikuje. U tvom krugu ljudi Zahiragić i slične pojave se uzdižu u nebesa na način na koji ti opisuješ, i ti misliš da je to generalna pojava, i kada vidiš nekoga u medijima da se ne uklapa sa onim što vidiš oko sebe, misliš da je to neki elitistički izuzetak. Naravno, to se isto može desiti i meni, jer srećom u mom okruženju nema ljudi koji vole ovog balavog četnika, i mogao bih olako reći "njega niko ne voli" - što takođe ne bi bilo istina. Zato, da ne bih pao u istu zamku kao i ti, tražim egzaktne podatke. Pošto je zahiragićevština povezana sa poganim i bahatim SDA pristupom (on je njihov okot), možemo se referirati na izborne rezultate. Broj ljudi u Sarajevu (prema rezultatima zadnjih izbora) koji podržavaju ovu pojavu je manji od protivnika. Toliko o elitizmu.
Pa eto isto ti je SDA-SBB-SBIH itd ,,nije samo SDA u ovoj stranci
ujedno imas dobar dio ljudi koji ne glasaju ,a imas i dobar dio sdp-ovaca koji podrzavaju islam,ne nuzno njega,vec recimo dzume i sl..sve u svemu vise je muslimana.Jel no popis pokazao vas ateista u sa ispod 10%?
tranquil wrote:
Ne kontam, šta smo mi sada, elita koja gostuje na medijima i nema života van foruma? Pobogu kako znaš toliko o nama i šta uopšte hoćeš da kažeš? Ja medije čak ni ne pratim.
Mislim da znam o čemu se radi. Krug ljudi nam se razlikuje. U tvom krugu ljudi Zahiragić i slične pojave se uzdižu u nebesa na način na koji ti opisuješ, i ti misliš da je to generalna pojava, i kada vidiš nekoga u medijima da se ne uklapa sa onim što vidiš oko sebe, misliš da je to neki elitistički izuzetak. Naravno, to se isto može desiti i meni, jer srećom u mom okruženju nema ljudi koji vole ovog balavog četnika, i mogao bih olako reći "njega niko ne voli" - što takođe ne bi bilo istina. Zato, da ne bih pao u istu zamku kao i ti, tražim egzaktne podatke. Pošto je zahiragićevština povezana sa poganim i bahatim SDA pristupom (on je njihov okot), možemo se referirati na izborne rezultate. Broj ljudi u Sarajevu (prema rezultatima zadnjih izbora) koji podržavaju ovu pojavu je manji od protivnika. Toliko o elitizmu.
Pa eto isto ti je SDA-SBB-SBIH itd ,,nije samo SDA u ovoj stranci
ujedno imas dobar dio ljudi koji ne glasaju ,a imas i dobar dio sdp-ovaca koji podrzavaju islam,ne nuzno njega,vec recimo dzume i sl..sve u svemu vise je muslimana.Jel no popis pokazao vas ateista u sa ispod 10%?
popis je dokazao: Bitno je biti Bosnjak ( SDA Bosnjak)
--
I jos napominje da on kao akademik ima intelektualni kapacitet da skonta da je satira ali stoku sitnog zuba je lahko prevariti pa da ih Zahiraga zastiti od naprezanja mozdanih vijuga
Henry Chinaski wrote:Bez želje da dajem prevelik značaj ovom čudnom obliku života moram reći da je on slika današnjih studenata.
Uz svu kanalizaciju našeg društva od rata do sad, studenti su još uvijek najveće razočarenje.
Ne samo studenata, vec i dobrog dijela drustva.
Zato i kazem da bi ga "svaka majka za zeta".. u univerzumu u kojem zive ti ljudi, Haris je pametan, lijep, plah, ambiciozan, ok ne ovo zadnje oni tu rijec ne koriste i ne razumiju, ali uglavnom je "prilika".
To je univerzum u kojem se ne hoda uz mezar po akshamu, ne shisha se utorkom, kucu na selu zovu ranch i vikendica a zapravo su odozgo sisli u grad jer je amidza direktor u telekomu a tetak u elektroprivredi, iz saobracajne kulture zna samo da ima daidzica u policiji koji ce "sve srediti", ne zna gdje opstina ali zna sve u opstini.
Sta je problem sa sisanjem utorkom?
Cuj sta je problem.Jesi ti normalan,djes se utorkom sisat.
Kako sisanje utorkom stoji naspram rezanja noktiju u aksam ?
A ako promjenis vremensku zonu, po kojoj zoni pravovjerni bosnjacki student da se ravna, po novoj (koja moze biti i kafirska) ili po bosnjackoj?
Mislim da bi se pod hitno trebalo sazvati sjednicu studenskog parlamenta i dati odgovor na ova pitanja koha su od krucijalne bitnosti za studente, kao i ostala pitanja koja studentski parlament obradjuje.
Ne znam, evo sokiran sam cinjenicom da SPUS jos nije izdao vodic u kojem bi objasnili i zasto se ne treba sisati utorkom, ili zasto ne rezati nokte u aksham.
I zasto je sve to duplo gore ako radis lijevom rukom.
Meni je uvijek bilo interesantno kako se svmogućeg Boga stvoritelja Svemira i njegovih prostranstava zanima šta pustinjski nomadi na planeti Zemlji smiju jesti, kad smiju jesti, kad se smiju šišat, rezat nokte, šta smiju reć a šta ne smiju. Nekako me taj nesrazmjer ubija u pojam. Da se razumijemo ovo je kritika na sve abrahamske religije.
kamberovica polje wrote:Meni je uvijek bilo interesantno kako se svmogućeg Boga stvoritelja Svemira i njegovih prostranstava zanima šta pustinjski nomadi na planeti Zemlji smiju jesti, kad smiju jesti, kad se smiju šišat, rezat nokte, šta smiju reć a šta ne smiju. Nekako me taj nesrazmjer ubija u pojam. Da se razumijemo ovo je kritika na sve abrahamske religije.
dobro je poslužilo tada, da se narodi formiraju, ojačaju i krenu u osvajanja, danas se čovjek može tome samo smijati
kamberovica polje wrote:Meni je uvijek bilo interesantno kako se svmogućeg Boga stvoritelja Svemira i njegovih prostranstava zanima šta pustinjski nomadi na planeti Zemlji smiju jesti, kad smiju jesti, kad se smiju šišat, rezat nokte, šta smiju reć a šta ne smiju. Nekako me taj nesrazmjer ubija u pojam. Da se razumijemo ovo je kritika na sve abrahamske religije.
dobro je poslužilo tada, da se narodi formiraju, ojačaju i krenu u osvajanja, danas se čovjek može tome samo smijati
Religija je išla ruku pod ruku s plemstvom čiju moć isto ko Božiju nisi smio propitivat. Danas kad je doba tehnologije i razvoja, religijska pravila su samo prepreka napretku iako, vjera i dalje ima svoju ulogu. Spiritualnost je izuzetno bitna za vsakog čovjeka, ali slijepo praćenje apsurdnih religijskih paravila čovjek unazađuje.
Religija je išla ruku pod ruku s plemstvom čiju moć isto ko Božiju nisi smio propitivat. Danas kad je doba tehnologije i razvoja, religijska pravila su samo prepreka napretku iako, vjera i dalje ima svoju ulogu. Spiritualnost je izuzetno bitna za vsakog čovjeka, ali slijepo praćenje apsurdnih religijskih paravila čovjek unazađuje.
Spiritualnost nema veze sa religijom, niti mora imati veze sa vjerom ili duhom u konačnici.
Ja sam potpuno ubijeđen da ne postoji nikakav bog, spiritualizam kao termin mi je totalno mrzak, a ponovo se smatram duševnijim od 95% "takvih".
HAVANA wrote:Ako su ti deblji nokti preporuka spusa je da pocnes malo ranije,da je gotovo do aksama.Ako aksam padne najebo si.
meni kolege davno rekose da mogu ograjisati ako rezem nokte po mraku,ja ih pitam sta im znaci to ograjisati, e sad,puno pitas kazu oni,ali opet mi kazu ograjisaces ako to radis po mraku
HAVANA wrote:Ako su ti deblji nokti preporuka spusa je da pocnes malo ranije,da je gotovo do aksama.Ako aksam padne najebo si.
meni kolege davno rekose da mogu ograjisati ako rezem nokte po mraku,ja ih pitam sta im znaci to ograjisati, e sad,puno pitas kazu oni,ali opet mi kazu ograjisaces ako to radis po mraku
Pa gdje nadje takve kolege?Ja sam konto vazda da je to zajebancija.Zar postoje stvarno takvi likovi?
Pa gdje nadje takve kolege?Ja sam konto vazda da je to zajebancija.Zar postoje stvarno takvi likovi?
Postoje, evo recimo ja upalim svjetlo.
Ne znam kako vama uspjeva, jebi ga, ja u mraku nista ne vidim.
Njegove te kolege su zlatne kakvog ja klijenta imam koji mi dolazi
Oni iz vladimir nazor su akademici za njega