Sta je ovaj sto je dobio?raoul duke wrote:cyprus wrote:Na ovom svijetu se nakupilo toliko debila... Pa možda je i bio red da dobiju Trumpa... Da vide neposredno kako izgleda sve to za šta se oni kao zalažu...
Pricaj ti sta hoces, baba vjestica je izgubila pa - pa
US presidential election - Trump vs Hillary
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2526 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
- jao_situacije
#2527 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
jesul meksikanci počeli kopati temelje 
- Logovan
#2528 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
Čemu toliko radovanje zbog pobjede Trumpa?raoul duke wrote:cyprus wrote:Na ovom svijetu se nakupilo toliko debila... Pa možda je i bio red da dobiju Trumpa... Da vide neposredno kako izgleda sve to za šta se oni kao zalažu...
- Krokodajl
#2529 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
@asurbanipal
Ako ništa Damask će da slavi
Ubi me ako Trump zna gdje je Sirija, samo što on nije go Johnson da se obruka javno, a i bolje što ne zna

Ako ništa Damask će da slavi
Ubi me ako Trump zna gdje je Sirija, samo što on nije go Johnson da se obruka javno, a i bolje što ne zna
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#2530 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
eno lejdi gaga protiv demokracijeraoul duke wrote:Cekamo prve suze dezurnih branitelja Hillary koji su toliko bili sigurni u njenu pobjedu..
Jeza u leda jesi tu oci moje?
osim kad se poklapa s njezinim razmisljanjem
takvi su svi oni
- ze kalanga
#2531 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
Meksikanosi su raja. Naći će oni način i pored eventualnog zida da okuse čari američkog tla.
Hilarikonci nevjeruju očima...

-
muzicar_iz_parka
#2532 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
Ako hoće neka od holvudskih zvijezdi da iseli, ponudio bi zamjenu pasoša, ja njima svoj BH on meni američki, dajem skromno imanje sa skromnom vikendicom od 300 kvadrata i 10 000 m^2 zemljišta, može zamjena za stan u Kaliforniji ili Floridi ili omanju kućicuu od 100 kvadrata, meni i babi ne treba više.
- jao_situacije
#2533 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
de ti nama reci šta će biti sa rsomze kalanga wrote:Meksikanosi su raja. Naći će oni način i pored eventualnog zida da okuse čari američkog tla.
- Truba
#2534 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
svakog naroda od svake mjesne zajednice do bijele kuće, svaki nivo od najmanjeg do najvećegFAP mashina wrote:kojeg naroda, hrvata ili indijanaca??Black swan wrote:sabur sine za 4 godine biće drugačiji rezultati samo treba poštovati narodnu voljuFAP mashina wrote:sve ide po planu, HDZ dobio u Varesu, evo i Trump uzo Ameriku... konacno sve dobija smiso
ali vi što ne cijenite volju naroda za mene ste ništice
- cyprus
#2535 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
Ali de mi objasni... Kakva to moraš biti moralna nula da bi podržao ovakvu jednu spodobu?raoul duke wrote:cyprus wrote:Na ovom svijetu se nakupilo toliko debila... Pa možda je i bio red da dobiju Trumpa... Da vide neposredno kako izgleda sve to za šta se oni kao zalažu...
Ovo nije pitanje politike, ovo je pitanje morala... Trump zastupa sve ono što je protivno moralnim načelima moderne civilizacije...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2536 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
Sada The Purge moze poceti! #Trumping
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#2537 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
Ti ko dijete...cyprus wrote:
Ali de mi objasni... Kakva to moraš biti moralna nula da bi podržao ovakvu jednu spodobu?
Ovo nije pitanje politike, ovo je pitanje morala... Trump zastupa sve ono što je protivno moralnim načelima moderne civilizacije...
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#2538 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
Ja ne mogu isto tako da shvatim da se neko raduje pobjedi nekoga ko je blizi statusu fasiste nego nekog demokrate a pogotovo ne mogu da shvatim radost BH gradjana na izgubljenom bitkom zene covjeka koji nam je spasio guzove 1995 godine. I nek neko kaze da nismo sve bolesnija i bolesnija nacija!!!!Logovan wrote:Čemu toliko radovanje zbog pobjede Trumpa?raoul duke wrote:Pricaj ti sta hoces, baba vjestica je izgubila pa - pacyprus wrote:Na ovom svijetu se nakupilo toliko debila... Pa možda je i bio red da dobiju Trumpa... Da vide neposredno kako izgleda sve to za šta se oni kao zalažu...
- ze kalanga
#2539 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
Samo nebo je granica.de ti nama reci šta će biti sa RS-om
- cyprus
#2540 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
Zašto?_BataZiv_0809 wrote:Ti ko dijete...cyprus wrote:
Ali de mi objasni... Kakva to moraš biti moralna nula da bi podržao ovakvu jednu spodobu?
- Truba
#2541 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
po meni su liberali protivni moralnim načelima moderne civilizacije kakva bi ona trebala biti
-
Mohamad Sissoko
#2542 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
Zar moderna civilizacija ima moralna nacela?cyprus wrote:Ali de mi objasni... Kakva to moraš biti moralna nula da bi podržao ovakvu jednu spodobu?raoul duke wrote:cyprus wrote:Na ovom svijetu se nakupilo toliko debila... Pa možda je i bio red da dobiju Trumpa... Da vide neposredno kako izgleda sve to za šta se oni kao zalažu...
- KB9
#2543 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
hilari totalno si moderna, majke mi 
- jao_situacije
#2544 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
nije valjda, pa vi ste nebeski narod...ze kalanga wrote:Samo nebo je granica.de ti nama reci šta će biti sa RS-om
ili ovo znači da zakoljete sve ostale i pošaljete ih na nebo
-
bole1st
#2545 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
Mozda ne zna gdje je Sirija, ali sigurno dobro pamti 9/11 (tj 11/9) (jer je i Trump Tower na Menhetnu kao i WTC) i nije moguce da kao Obama uzima mito od Saudijaca da bi slao oruzje Al Kaidi.Krokodajl wrote:
Ubi me ako Trump zna gdje je Sirija, samo što on nije go Johnson da se obruka javno, a i bolje što ne zna![]()
Isto tako nema sanse da pravi sranja kao u Libiji ili Iraku, bice puno rezervisaniji kad su tzv "regime change" u pitanju jer ne voli besmislene rizike. Jedan od njegovih principa je "Protect the downside and the upside will take care of itself" (iz Art of the Deal).
Last edited by bole1st on 09/11/2016 12:01, edited 3 times in total.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#2546 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
Gimme a fuckin' breakcyprus wrote:
Zašto?
Osvrni se oko sebe i reci mi gdje vidis moral i pravdu? Trump ili Hilari, nema tu neke velike razlike. Globalni sistem je uspostavljen i melje, sve ostalo su samo statisti.
-
palermo
#2547 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
Zašto je kao dijete_BataZiv_0809 wrote:Ti ko dijete...cyprus wrote:
pa zar ovaj forum nije najbolja slika onoga što on kaže, pogledaj jedinstvo velikosrba, velikohrvata i islamista ......na istoj su strani.....to ništa drugo ne znači nego da dijele isti sistem vrijednosti, on pokatkad ima samo različit predznak ali u osnovi je isti
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#2548 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
Kakve to veze ima sa temompalermo wrote:
Zašto je kao dijete![]()
pa zar ovaj forum nije najbolja slika onoga što on kaže, pogledaj jedinstvo velikosrba, velikohrvata i islamista ......na istoj su strani.....to ništa drugo ne znači nego da dijele isti sistem vrijednosti, on pokatkad ima samo različit predznak ali u osnovi je isti
- ze kalanga
#2549 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
Ponosno stojimo, nikog se ne bojimo.jao_situacije wrote:nije valjda, pa vi ste nebeski narod...ze kalanga wrote:Samo nebo je granica.de ti nama reci šta će biti sa RS-om
ili ovo znači da zakoljete sve ostale i pošaljete ih na nebo
- Truba
#2550 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
imaMohamad Sissoko wrote: Zar moderna civilizacija ima moralna nacela?
moralno je i ispravno samo ono što oni smatraju da je moralno i ispravno