Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pa sto nju, babu? Sta sam ti ja zgrijesio? Eto je tebi a meni ona Markova silikonusa. Moze?
Ti bi još da biraš? Šta si to ti bolji od Slobe?Šta bi da sam ti nabacivao Dušanku Majkić,još bi se zavadio samnom.
Eh sad'. Ja mislim da Majkicku ne bi oder'o ni osudjenik na smrt dan pred izvrsenje kazne.
Inace ono sto sam ti prvobitno predlozio meni stvarno fer djeluje.
ze kalanga wrote:Ima.
Špekulacija.
Dodik će svakog časa biti uhapšen.
Meni postaje bit zao ovih Srpskih , Bosnjackih i ostalih rulja ! Ta bez cerebralna masa od skoro pa 4 miliona individua jos uvijek svako pola sata ulazi na internet nebi li konacno procitali vijest da je "njihov gazda" konacno uhapsen. Prosjecan Dragoljub misli da je pitanje dana kad ce Bakir u Focu a prosjecan Hazim je ubijedjen da je Milorad vec u Zenici ! A ni Dragoljub ni Hazim ne znaju kako ce platit racun za taj isti internet !
Baj d vej, jel se jos uvijek neko sjeca da je bio neki referendum ?
Ne znam gdje da pitam, morem li ovdje....ulice kao Dragoljuba D. Mihajlovica, vojvode Misica i sl. dokazano zlocinaca, dokad ce to biti normalno u RS?
Zar je nemoguce da se pokrene inicijativa o zabrani naziva ulica po zlocincima? Ako se moze ukinuti grb neke opstine/grada, mogle bi i ovakve ulice.
Znam da je neki.
Jbg, ucili nas da je neko zlocinac - danas gledas ulica se tako zove. Ne valja.
A radosni, u pravu si...ne znam sta mi bi da pitam.
Gledat svoja posla
i banksy je u pravu...zamislliti kolika je to četničina bila, da čak ni partizani nisu htjeli da ga sude 1945.godine, nego su prepustili nijemcima da ga strijeljaju 1941. godine.
radostan dan wrote:i banksy je u pravu...zamislliti kolika je to četničina bila, da čak ni partizani nisu htjeli da ga sude 1945.godine, nego su prepustili nijemcima da ga strijeljaju 1941. godine.