Rat u BiH zbog referenduma?

Locked
hAZNADAR

#2526 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by hAZNADAR »

Tomahawk11 wrote:
155_mm wrote:
almir90 wrote:Odakle ste ratnici????

Image
ako izizmemo ove iz matica sto pomazu bracu u tamnici naroda zvanoj BiH, ispada cElih 11.5% dijaspore na kliksu. a na forumu svaki drugi post o dijaspori.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Al su zato glasni :mrgreen:
Ma jok, ima hin ovdje dosta sa alergijom. Isto kao alergija na cuke.
Jedan cuko prodje, a pet ljudi kise. Provali se jedan dijasporac - pet ljudi dobije cir.

Hebiga,.. hemija. :mrgreen:
Last edited by hAZNADAR on 06/09/2016 20:22, edited 2 times in total.
155_mm

#2527 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by 155_mm »

almir90 wrote:
Statistika ne laže, sad nek se pojedinci pronađu što laprdaju po forumu. :D

Iskreno sam iznenađen da nema Austrije, prošli puta kada sam gledao, bila je ispred Švedske.
pa nisam ni reko da je sta lazno.

10 celih zapeta 5 % a svaki drugi post blejanje "dijspora ovo dijaspora ono".

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
155_mm

#2528 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by 155_mm »

hAZNADAR wrote: Ma jok, ima hin ovdje dosta sa alergijom. Isto kao alergija na cuke.
Jedan cuko prodje, a pet ljudi kise. Provali se jedan dijasporac - pet ljudi dobije cir.

Hebiga,.. hemija. :mrgreen:
ma sta cir. ko da mu je snajper 12.7 mm prosuo mozak po asfaltu.
almir90

#2529 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by almir90 »

Sad znam gdje ću ja, očigledno je, u Njemačkoj je najbolja socijala. :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
PM72

#2530 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by PM72 »

Tope,
Što ne otvoriš temu o dijaspori i njihovim patnjama? Ovo je tema o mogućem ratu u BiH radi referenduma,vremena je sve manje a mene interesuje kad će i hoće li belaj.Čisto radi tehničkih detalja. :D
155_mm

#2531 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by 155_mm »

almir90 wrote:
Tomahawk11 wrote:
Svabe prednjace.
Svedjani mi nesto kaskaju :-?

Ja sam mislio
da je skandinavaca više, al' ono šabana ima više. :D
mnogo nesto mislite o dijaspori. pazi te se cira.

:lol: :lol: :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#2532 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by Tomahawk11 »

155_mm wrote: mnogo nesto mislite o dijaspori. pazi te se cira.

Zajebajem se ba.
almir90

#2533 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by almir90 »

155_mm wrote:
mnogo nesto mislite o dijaspori. pazi te se cira.

Jesu mi vala briga, jutros nisam mogao u ćenifu zbog njih. :lol:

Prije ćeš ga ti fasovati braneći 'ih'. :lol:
hAZNADAR

#2534 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by hAZNADAR »

almir90 wrote:Sad znam gdje ću ja, očigledno je, u Njemačkoj je najbolja socijala. :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
padobranac
hAZNADAR

#2535 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by hAZNADAR »

PM72 wrote:Tope,
Što ne otvoriš temu o dijaspori i njihovim patnjama? Ovo je tema o mogućem ratu u BiH radi referenduma,vremena je sve manje a mene interesuje kad će i hoće li belaj.Čisto radi tehničkih detalja. :D
Pa ko je ovdje opterecen dijasporom i stalno to spominje? Top?
Neka otvaraju teme o dijaspori oni sto imaju problem sa time.

Posto vec imamo o cetnicima, ustasama, i ostalim narodnim neprijateljima.

Otprilike na svakih 7,8 stranica uleti neki padobranac kao sad almir sa krkanskim prozivkama,.. i dobije aplauz. Malo zagrebe i imas sta vidjeti i cuti. I potraje istresanje mrznje na jedno 3 stranice, pa se tema vrati i onda opet za jedno 7,8 stranica neki novi padobranac koji ocigledno nema pojma o cemu se inace u temi govori.

Pa kada je tako lako zapaliti,.. kada je ocigledno toliko nagomilano u nekima - stvarno je red da neko od pljuvaca konacno otvori temu o dijaspori. Zar ne mislis sam da je bolje tu istresti sto imas nego minirati svaku mogucu temu.
Last edited by hAZNADAR on 06/09/2016 20:43, edited 1 time in total.
155_mm

#2536 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by 155_mm »

cuj tema o dijaspori. pa zar svaka tema na forumu politika nije i tema o dijaspori.

vreme je isteklo kolega. i stvarno je zalosno gledati te kako vjerujes da ces na krilima novog rata ostvariti svoj zivotni cilj i postati toliko omrzeni dijasporac.

iako si imao dovoljno vremena od proslog rata da naucis C/C++, VHDL, JAVA... ili bar da naucis prati guzicu osobi koja lezi u krevetu pa da ko cojek postanes dijadporac.
PM72

#2537 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by PM72 »

155_mm wrote:
cuj tema o dijaspori. pa zar svaka tema na forumu politika nije i tema o dijaspori.

vreme je isteklo kolega. i stvarno je zalosno gledati te kako vjerujes da ces na krilima novog rata ostvariti svoj zivotni cilj i postati toliko omrzeni dijasporac.

iako si imao dovoljno vremena od proslog rata da naucis C/C++, VHDL, JAVA... ili bar da naucis prati guzicu osobi koja lezi u krevetu pa da ko cojek postanes dijadporac.
Korisniji si na temi o punjenju čahura u Pretisu ili detalja oko saradnje amerikanaca i IK.Ovo ostalo neću komentarisati jer si penzioner a na tu kategoriju stanovništva sam posebno osjetljiv.Znaš kad kažu "ma star...puk'o"...
almir90

#2538 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by almir90 »

hAZNADAR wrote: padobranac
Proziva me čovjek sa fašističkim nikom, ajme mene Gospe moja. :lol:
155_mm

#2539 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by 155_mm »

hAZNADAR wrote:
Pa ko je ovdje opterecen dijasporom i stalno to spominje? Top?
Neka otvaraju teme o dijaspori oni sto imaju problem sa time.

Posto vec imamo o cetnicima, ustasama, i ostalim narodnim neprijateljima.

Otprilike na svakih 7,8 stranica uleti neki padobranac kao sad almir sa krkanskim prozivkama,.. i dobije aplauz. Malo zagrebe i imas sta vidjeti i cuti. I potraje istresanje mrznje na jedno 3 stranice, pa se tema vrati i onda opet za jedno 7,8 stranica neki novi padobranac koji ocigledno nema pojma o cemu se inace u temi govori.

Pa kada je tako lako zapaliti,.. kada je ocigledno toliko nagomilano u nekima - stvarno je red da neko od pljuvaca konacno otvori temu o dijaspori. Zar ne mislis sam da je bolje tu istresti sto imas nego minirati svaku mogucu temu.
ne, za one kojima je cilj minirati svaku temu na kojoj bi se u nekom normalnom dijalogu raspravljalo o mogucnosti novog sukoba i posljedica istog po bosnjake.
155_mm

#2540 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by 155_mm »

almir90 wrote:
Proziva me čovjek sa :lol: fašističkim nikom, ajme mene Gospe moja. :lol:
pa ovaj ni citati ne zna.

almir90

#2541 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by almir90 »

155_mm wrote: pa ovaj ni citati ne zna.

:D
Image
hAZNADAR

#2542 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by hAZNADAR »

almir90 wrote:
Jos kada bi objasnio po cemu je nick fasisticki. :lol: Nisi prvi koji je procitao Handzar umjesto Haznadar. :lol:
Jesam li u pravu?
Pa kada neznas procitati jednu rijec, kako bi tek skontao o cemu se ovdje prica.

Nije tolika greska u padobrancima - koliko je u paljevinama ovdje.
almir90

#2543 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by almir90 »

hAZNADAR wrote: Jos kada bi objasnio po cemu je nick fasisticki. :lol: Nisi prvi koji je procitao Handzar umjesto Haznadar. :lol:
Jesam li u pravu?
Pa kada neznas procitati jednu rijec, kako bi tek skontao o cemu se ovdje prica.

Čitam ja otpočetka, i divim se količini gluposti napisane na ovoj temi. :lol:
PM72

#2544 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by PM72 »

almir90 wrote:
155_mm wrote: pa ovaj ni citati ne zna.

:D
Image
Znam "čoveka" lično.Kosta Plakalović sa Hreše.Sad je dosta stariji,deblji i sijed ko ovca.Domaćin prve klase al' četnik sa dna kace.
155_mm

#2545 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by 155_mm »

hAZNADAR wrote:
almir90 wrote:
Jos kada bi objasnio po cemu je nick fasisticki. :lol: Nisi prvi koji je procitao Handzar umjesto Haznadar. :lol:
Jesam li u pravu?

ma sta bre dete zna sta je latinica. pisi bre sa cirilicu da te ceo svet razume!

hAZNADAR

#2546 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by hAZNADAR »

almir90 wrote:
hAZNADAR wrote: Jos kada bi objasnio po cemu je nick fasisticki. :lol: Nisi prvi koji je procitao Handzar umjesto Haznadar. :lol:
Jesam li u pravu?

Čitam ja otpočetka, i divim se količini gluposti napisane na ovoj temi. :lol:
:mrgreen: Slazem se potpuno. legendo. :mrgreen:
daddy-kool

#2547 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by daddy-kool »

hAZNADAR wrote: OK, objasni mi molim te kako bi RS uradila sljedece:
- Povezala teritoriju s'bzirom da je Brcko distrikt - i infrastrukturno i komunikacijski,
- obezbjedila jako dugu granicu s'obzirom koliko imaju novca za to i ljudstva,
- promijenila monetu sto povlaci prekid protoka novca i materijalno i digitalno(kako?), koju kolicinu KM bi uspjela zaustaviti i nagomilati da bi se to poslije promijenilo u apoenima, i naravno vrijednost nove monete koja za razliku od KM nema nikakvo pokrice, koje banke imaju da bi izveli to i rezerve,..
- prijenos i dostavu elektricne energije,
- ekstra institucije, ministarstva, diplomatija,.. sto drzava i prijestonica moraju imati,
- i najbitnije novac za sve to u situaciji prezaduzenosti gdje kredite tesko da bi mogli dobiti sami mimo Sarajeva a i kredite uzimaju da otplacuju kamate, privreda propala a dobar dio kapitala u samoj RS je u rukama zemalja, odnosno firmi iz zemalja koje nebi priznale nezavisnost.
-

Fino mi objasni kako je nezavisnost RS izvodljiva a alegorije me mani. Ionako je suvise na ovoj temi.
Nezavisnost RS će biti pokušana mirnim putem, referendumom, organizovano i finansirano iz Srbije, a sve je samo uslovljeno medjunardnim prilikama i procjenom da li to može proći. Svi drugi problemi su tehničke prirode i rješivi su za Srbiju. RS nije nikada zamišljena kao nezavisna država, eventualno u nekom prelaznom obliku do pripajanja Srbiji.

Naša prednost je da se Srbija neće moći otvoreno uključiti dok ne bude prekasno. A za ove 'zbogom oružje' generaciju, potpuno razumljivo, nema brige - sasvim dovoljno ljudstva ima.
PM72

#2548 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by PM72 »

A za ove 'zbogom oružje' generaciju, potpuno razumljivo, nema brige - sasvim dovoljno ljudstva ima.
:thumbup: :bih:

jedino je problem ako isključe internet...
hAZNADAR

#2549 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by hAZNADAR »

daddy-kool wrote:
hAZNADAR wrote: OK, objasni mi molim te kako bi RS uradila sljedece:
- Povezala teritoriju s'bzirom da je Brcko distrikt - i infrastrukturno i komunikacijski,
- obezbjedila jako dugu granicu s'obzirom koliko imaju novca za to i ljudstva,
- promijenila monetu sto povlaci prekid protoka novca i materijalno i digitalno(kako?), koju kolicinu KM bi uspjela zaustaviti i nagomilati da bi se to poslije promijenilo u apoenima, i naravno vrijednost nove monete koja za razliku od KM nema nikakvo pokrice, koje banke imaju da bi izveli to i rezerve,..
- prijenos i dostavu elektricne energije,
- ekstra institucije, ministarstva, diplomatija,.. sto drzava i prijestonica moraju imati,
- i najbitnije novac za sve to u situaciji prezaduzenosti gdje kredite tesko da bi mogli dobiti sami mimo Sarajeva a i kredite uzimaju da otplacuju kamate, privreda propala a dobar dio kapitala u samoj RS je u rukama zemalja, odnosno firmi iz zemalja koje nebi priznale nezavisnost.
-

Fino mi objasni kako je nezavisnost RS izvodljiva a alegorije me mani. Ionako je suvise na ovoj temi.
Nezavisnost RS će biti pokušana mirnim putem, referendumom, organizovano i finansirano iz Srbije, a sve je samo uslovljeno medjunardnim prilikama i procjenom da li to može proći. Svi drugi problemi su tehničke prirode i rješivi su za Srbiju. RS nije nikada zamišljena kao nezavisna država, eventualno u nekom prelaznom obliku do pripajanja Srbiji.

Naša prednost je da se Srbija neće moći otvoreno uključiti dok ne bude prekasno. A za ove 'zbogom oružje' generaciju, potpuno razumljivo, nema brige - sasvim dovoljno ljudstva ima.
Izvini ali ako mozes malo pricekati dok almir ne ode. Jos jednu dvije stranice po mojoj procjeni trolanja. Pa cu ti poslije odgovoriti. OK?
almir90

#2550 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by almir90 »

155_mm wrote: ma sta bre dete zna sta je latinica. pisi bre sa cirilicu da te ceo svet razume!

Jesi l' ti onaj iz Hotela Tuzla 1992??? :D
Locked