ovo za milicija birvaktile si 1000% u pravu a za policiju nisi.. tuku oni i to dobro jaro moj a i trebaju, ima primjera hejbet..holowey wrote:to je bila milicija... sad te policija ne smije tuci... znas, ono, ti imas ljudska prava...tvoje zrtve nemaju... i tako...Jimmy McNulty wrote:Priča meni mamin drug, stvarno fin čovjek kako je kad je bio mlad volio popit i sratmali_milojica wrote:Predlazem policiji preventivno premlacivanje (po mogucnosti toliko da ih se mora umotavati u kozu) svih kvazi mangupa koji obitavaju kao prijatelji na FB ovih drumskih razbojnika.I kaže bio prvi maj i on se valjda naroko ko budala i ušao u autobus i počeo zayebavat sve putnike redom, dobacivat, vrijeđat i slično. Istom ti na jednoj od stanica ulaze dva milicajca u bus i njima šofer objasni šta ovaj radi pozadi. Kaže kulturno me izvedu iz busa, sačekaju maricu i lagano u stanicu i odvedu mu u podrum. Kaže lik toliko su me tukli da sam mislio da je to trajalo satima
(možda i jest) i kaže kad se čitava stanica dobro izredala i kad su se umorili puste me na miru... bio je toliko ugruhan da je onesvjestio se valjda i kaže dolazim ja svijesti tek popodne drugog maja i dolazi milicioner, napiso on izjavu umjesto njega i kaže mi "potpiši", ja reko de da vidim šta da potpišem: "a ti bi gledo jel" ??? još jedna porcija dobrih batina
![]()
![]()
i onda molio da potpiše, kaže prizno bi bilo šta samo da me puste na miru
i 3. maja ga puste iz pritvora i ono što mi je ostalo urezano u sjećanju i zbog čega sam napisao ovaj post jeste da su mu braća morali zaklat janje i ogrnut ga u kožu valjda da dođe sebi
Kaže čovjek otad više nikad kap alkohola nisam popio.
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- Daryl Dixon
#2526 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- Daryl Dixon
#2527 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
sesi je Rade priznajradiša wrote:ova treba sto je radila print skrin ili sta vec od jale mogla je svoju facu sklonit
- radiša
#2528 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
fin curetak nema sta.
- Daryl Dixon
#2529 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
__Phoenix__ wrote:To je taj stil, gangsta rap, straight outta Vogošća
ma samo nek' ih rokaju majke im ga šupljoglave pa će sl. put 3x razmisliti hoće li razbojništvo kakvo napraviti
-
racionalista
#2530 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ovi likovi su po svemu sudeći članovi navijačke grupe "Manijaci"
- uglavnomja
#2531 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
imam dojam da ce se povecati populacija banovica
a bezze ...
samo treba dobro prouciti objekat komentarisanja
a bezze ...
samo treba dobro prouciti objekat komentarisanja
-
sha_ba
#2532 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
A da se vratimo na temu 
- Daryl Dixon
#2533 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
baš čovjek može zaglupiti od čitanja pojedinih dječijih kometara..
blago nama sa ovakvom omlaTinom 
- relativno84
- Freamon Lester
#2535 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Spodobi bradatoj zelim da od nekog upozna dobrotu na jednak nacin na koji je ovaj kriminalac dijelio svojim zrtvama. Trebao mu je onaj coro glavu flasom otvoriti da mu malo zraka u taj vakum udje...ultima_palabra wrote:
P.S.
cao slatkisu.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2536 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nego, da konkludiramo, kako ono bi....
Nismo svi sinovi guzonja, pa se mora i krasti....tako nekako....
Nije palo na pamet da se nesto radi, zaradi, pa se tako zivi?
A da, pa da bi radio, moras valjda biti guzonjin sin....sta li oni misle pod radom, lezanje na budzetskoj sisi i kradja dana Bogu?!
I cuj da mu Allah dragi podari Dzennet, a ubijen od strane policije priliko potjere, pljackao trgovinu
Pa mamu vam nenormalnu, ima li to smisla?!
Sto je najgore, takvih oko nas koliko hoces....nehljeba koji misle da je zivot teretana, zajebana slika na fb, biti frajer, ne raditi nista i klepiti ponekad neku lovu iz trgovine, kladionice, banke...jbg, ionako te niko ne dira, udjes, uzmes i vozi misko
E, pa nadam se da je ovo samo pocetak obracuna sa ovim teroristima gradjana. Nisu ovo nikakve zajebane face niti veliki kriminalci, ovo su obicni kokosari koji umisle da mogu raditi sta im je cejf i koji misle da ce njihovi jeftini folovi prolaziti dovijeka.
S puskom i fantomkom....
Nismo svi sinovi guzonja, pa se mora i krasti....tako nekako....
Nije palo na pamet da se nesto radi, zaradi, pa se tako zivi?
A da, pa da bi radio, moras valjda biti guzonjin sin....sta li oni misle pod radom, lezanje na budzetskoj sisi i kradja dana Bogu?!
I cuj da mu Allah dragi podari Dzennet, a ubijen od strane policije priliko potjere, pljackao trgovinu
Pa mamu vam nenormalnu, ima li to smisla?!
Sto je najgore, takvih oko nas koliko hoces....nehljeba koji misle da je zivot teretana, zajebana slika na fb, biti frajer, ne raditi nista i klepiti ponekad neku lovu iz trgovine, kladionice, banke...jbg, ionako te niko ne dira, udjes, uzmes i vozi misko
E, pa nadam se da je ovo samo pocetak obracuna sa ovim teroristima gradjana. Nisu ovo nikakve zajebane face niti veliki kriminalci, ovo su obicni kokosari koji umisle da mogu raditi sta im je cejf i koji misle da ce njihovi jeftini folovi prolaziti dovijeka.
S puskom i fantomkom....
-
Horcrux
#2537 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nisu daleko od ovoga ni ovi koji slusaju ovog tipa.ultima_palabra wrote:
- ortodont
- karanana
#2539 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
haha, osudjen na dvije godine i nesto mjeseci u januaru prosle godine. haha.
ma ovakvih ima u gradu jedno 20-30, i svi nekako lice i na isto se furaju.
- zateznistub
#2541 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Samo u mali mozak...tupim predmetom...
- Tercius
#2542 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Dze im je kalash iz gepeka boiiiiiiii x3, koliko ce ih jos glavu ziijanit radi ove lozione
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#2543 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Treba uvesti policijski sat mjesec dana. Policiji dati ovlasti kakve ima policija u favelama Rio de Janeira i pustit ih da odrade posao.

-
Juliuscezar
#2544 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=57FB2B15Horcrux wrote:Nisu daleko od ovoga ni ovi koji slusaju ovog tipa.ultima_palabra wrote:
Slika na fb od ovog sto je ubijen. Eto koji je to mentalni sklop
- JThomas
#2545 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ima ih dovoljno malo da svaki može imati svog policajca. ma maltene i tužioca...karanana wrote:haha, osudjen na dvije godine i nesto mjeseci u januaru prosle godine. haha.
- Tercius
#2546 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
WARNIING GRAPHIC CONTENTmali_milojica wrote:Treba uvesti policijski sat mjesec dana. Policiji dati ovlasti kakve ima policija u favelama Rio de Janeira i pustit ih da odrade posao.
- Reglan
#2547 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
A i ovaj Dzevlan u fazonu Allah i islam a ovamo kriminal.Kako su jadni i bijedni, vjera im sluzi kao paravan.

- drndalo
#2548 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Kao da su imbecili ikad ista makar i vjersko procitali i razumjeli... Bruda, Alah, Musaf, Braca, sve im je u istom nivou... Nisu babini sinovi da imaju para, ali znaju koliko misle da zasluzuju, pa kao da uzmu sta im pripada... Da su sta procitali o vjeri u koju se kunu znali bi sta im sljeduje zbog tog harama...
Cak ako religiozno filozofski razmotrimo ovaj slucaj, izgleda da je Bogu dojadio ovaj problematicni kvazi-sljedbenik, pa mu je poslao metak, prema zaslugama iz proteklog perioda...
Cak ako religiozno filozofski razmotrimo ovaj slucaj, izgleda da je Bogu dojadio ovaj problematicni kvazi-sljedbenik, pa mu je poslao metak, prema zaslugama iz proteklog perioda...
- drunken tiger
#2549 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nije to paravan nego je to posljedica nasilne islamizacije društva. To ti je direktni rezultat vjeronauke u školama. Selam, Allah, inšalah na svakom koraku a u džepu droga, za pasom pištolj, u glavi misao o tome kako nekome naškoditi. Djevojčice se karaju po parkovima a sve inšalah, selam.Nasilna islamizacija društva. Samo pogledaj profile aktera sinoćnje pljačke i pucnjave, pa se sjeti Mirze Hatića, pa uđi na profil bilo kojeg koji se spominje u crnoj hronici. Jako veliki broj je isti profil, kao religiozni a ovamo veze s religijom nemaju.Reglan wrote:A i ovaj Dzevlan u fazonu Allah i islam a ovamo kriminal.Kako su jadni i bijedni, vjera im sluzi kao paravan.![]()
Nemam ništa protiv religije ali imam protiv ovoga šta su nam uradili od religije.
- drunken tiger
#2550 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Da. Nasilna i nakaradna.kiki-miki wrote:Nasilna islamizacija![]()
![]()