salik79 wrote:Reis je dzahil!
Pariz
- Danguba
#2527 Re: Pariz
ne mora kljuc ali se komotno moze zaobici ako neko nema sta da kaze na istu.kakavdanakneiskustvu wrote:Danguba wrote:16 stranica nema veze sa Parizom...mislim
neprocjenjivo,zrelo za kljuca
- salik79
#2528 Re: Pariz
De malo procitj od do, a ne samo random, mozda i uocis sarkazamKaligula I wrote:salik79 wrote:Reis je dzahil!
- jao_situacije
#2529 Re: Pariz
hajmo mi u kafanu vidiš da se ljute zbog offaBloo wrote:nož pod jastuk i leđa uza zidjao_situacije wrote:
i to sandžačka dijaspora
ja sam dvaput zaključo vrata, za svaki slučaj
- gospodja profiterka
#2530 Re: Pariz
Vrijeme je da se ova tema zatvori i da se otvori nova. Teološke diskusije prebaciti na pdf. religija, a na novoj temi razgovarati samo o terorističkom masakru u Parizu i njegovim posljedicama.
-
kakavdanakneiskustvu
#2531 Re: Pariz
Danguba wrote:ne mora kljuc ali se komotno moze zaobici ako neko nema sta da kaze na istu.kakavdanakneiskustvu wrote:Danguba wrote:16 stranica nema veze sa Parizom...mislim
neprocjenjivo,zrelo za kljuca
ajd reci im da ne pisu ako nemaju sta reci o temi,vidis da se to raspisalo o ezanu,reisu
-
kakavdanakneiskustvu
#2532 Re: Pariz
gospodja profiterka wrote:Vrijeme je da se ova tema zatvori i da se otvori nova. Teološke diskusije prebaciti na pdf. religija, a na novoj temi razgovarati samo o terorističkom masakru u Parizu i njegovim posljedicama.
tacno,valjda ce to moderatori i uraditi,previse je off topica na temi,i valjda necu biti banovan zbog ovog valjda ce to moderatori i uraditi
- Bosanski_kralj
#2533 Re: Pariz
Ne shvataju oni da sa onakvim vijestima izazivaju revolt i inat kod našeg naroda, po čemu smo i poznati. Ono neko nama da nešto naređuje, brani. Hej, namaaa.jao_situacije wrote:i to sandžačka dijasporaHouse wrote:Bosanski_kralj wrote:Znači kao prijete nam neki sa vijesti ummeta. Grdna rane
prijeti dijaspora
ja sam dvaput zaključo vrata, za svaki slučaj
Prije par godina okupili se mi igrati nogomet i došlo i par vehabija. I prije početka utakmice oni će svima: "momci nema psovanja". I s tim su postigli samo to da su svi psovali, oni koji to ranije nisu radili su počeli, a oni kojima je to već bila navika samo su povećali dozu.
- JanuaryJones
#2534 Re: Pariz
Nažalost takva je većina bošnjačkog korpusa.ExNihilo wrote:Ja fakat ne mogu da vjerujem da postoje ljudi koji žive u BiH i komentarišu Reisovu odluku kao "igranje s islamskim propisima". Zar je moguće biti toliko neobrazovan?
- It_is_a_Leclerc
#2535 Re: Pariz
Mazel tov !Agence France-Presse #BREAKING French air force bombs ISIL stronghold in Raqqa, Syria, defence ministry says #ParisAttacks
Ili što bi rekla jedna moja profesorica iz srednje škole: "Bit će suza, bit će suza".
Poželimo da Allah da oštro oko i preciznost francuskim pilotima.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#2536 Re: Pariz
Je li se to pridruzuju avijaciji Ruske Federacije? 
-
ciza_bliza
#2537 Re: Pariz
Neslana šala u Parizu, neko bacio petardu...
- It_is_a_Leclerc
#2538 Re: Pariz
Još jedno smeće je prepoznato. Pokupiti ostatke i baciti svinjama.Bilal Hafdi was one of the attackers in Friday's terrorist attacks in Paris, according to several sources. Hafdi, who was killed in the attacks, was a Belgian resident who was 19 or 20 years old, the sources said. He is thought to have fought in Syria, Belgian terror expert Guy Van Vlierden said.
- Matzan
#2539 Re: Pariz
gospodja profiterka wrote:Vrijeme je da se ova tema zatvori i da se otvori nova. Teološke diskusije prebaciti na pdf. religija, a na novoj temi razgovarati samo o terorističkom masakru u Parizu i njegovim posljedicama.
Može li i o uzrocima?
-
oridjidji
#2540 Re: Pariz
Nema potrebe za tim. Da ovdje postavim deset sejhova sa bradom, a razlicitih sektaskih opredjeljenja u Islamu, laici bi rekli to su vehabije i Isilovci.Bloo wrote:sad ce prebrojavanje krvnih zrnaca i namazaoridjidji wrote:Vidiš ima jedno lijepo svjedocanstvo vezano za Kavazovica i Barcica, svi muslimani zadramise na Jusufa i primace se vrijeme aksam namaza, ezan se prouci, ostadose da namaz klanjaju sadasnji Reis i on, a dzemata nigdje i takvi muslimani nazalost dijele lekcije o Islamu, a nemaju krug oko mekteba, sat citanja ilmihala, vjerovatno neki nisu Kur`an za zivota procitali, skuplja im prasinu na policama i o cemu mi onda ovdje da pricamo?Kareem Abdul wrote:
Taj divan čovjek je bio na dženazi Jusufu Barčiću kao predstavnik IZ Tuzlanskog kantona.
Ovo što radi radi ne zato jer je "dobar musliman" nego zato jer plaćen da se ulizuje zapadu i Americi. Točnije, da bude što manje musliman.
Sramota je da takvi ocjenjuju ko je bolji, a ko gori musliman, ko je terorista, a ko nije, a ni sami nisu savladali ni osnove Islama...
I otkud ti znas da je placen Kavazovic da se nekome ulizuje? Na kraju sta ti znas o zivotu Jusufa Barcica, jesi li ga ikada sreo na ulici?
Reis bude na dzenazi Jusufu i odmah opleti po njemu da je supporter teroristima. Fakinska posla, balikluk sa dna kace.
-
Bodkin
#2541 Re: Pariz
moze. ajde pojasni uzrokeMatzan wrote:gospodja profiterka wrote:Vrijeme je da se ova tema zatvori i da se otvori nova. Teološke diskusije prebaciti na pdf. religija, a na novoj temi razgovarati samo o terorističkom masakru u Parizu i njegovim posljedicama.
Može li i o uzrocima?
-
oridjidji
#2542 Re: Pariz
Kao i obicno vise ce ubiti civila nego terorista, kao sto je bilo i do sad.It_is_a_Leclerc wrote:Mazel tov !Agence France-Presse #BREAKING French air force bombs ISIL stronghold in Raqqa, Syria, defence ministry says #ParisAttacks
Ili što bi rekla jedna moja profesorica iz srednje škole: "Bit će suza, bit će suza".
- It_is_a_Leclerc
#2543 Re: Pariz
Kažem - bože im daj preciznosti i što više pravih pogodaka.oridjidji wrote:Kao i obicno vise ce ubiti civila nego terorista, kao sto je bilo i do sad.It_is_a_Leclerc wrote:Mazel tov !Agence France-Presse #BREAKING French air force bombs ISIL stronghold in Raqqa, Syria, defence ministry says #ParisAttacks
Neka nema dovoljno mjesta za pokopati teroriste u širem regionu.
- It_is_a_Leclerc
-
LSD
#2545 Re: Pariz
Jel ti misliš da ovog Leclerca boli briga za to, za bombardvanja, proljevanje krvi...on se moli za nasilje i krv....pa on po forumima (hej na forumu moli) moli Allaha da francuski piloti pobiju što više ljudioridjidji wrote:Kao i obicno vise ce ubiti civila nego terorista, kao sto je bilo i do sad.It_is_a_Leclerc wrote:Mazel tov !Agence France-Presse #BREAKING French air force bombs ISIL stronghold in Raqqa, Syria, defence ministry says #ParisAttacks
svaki post mu je za šamara
Last edited by LSD on 15/11/2015 22:15, edited 2 times in total.
-
Walther
#2546 Re: Pariz
A "IS" trlja ruke... Kandidata ce imati dovoljno za 10 godina, pa ko je ludji... Ja tipujem na "IS". Boze sacuvaj ko vlada u EUIt_is_a_Leclerc wrote:Neka nema dovoljno mjesta za pokopati teroriste u širem regionu.
- gospodja profiterka
#2547 Re: Pariz
Naravno, zašto ne?Matzan wrote:gospodja profiterka wrote:Vrijeme je da se ova tema zatvori i da se otvori nova. Teološke diskusije prebaciti na pdf. religija, a na novoj temi razgovarati samo o terorističkom masakru u Parizu i njegovim posljedicama.
Može li i o uzrocima?
- salik79
#2548 Re: Pariz
Kareem abdul nije balija, on je ustasaoridjidji wrote: Reis bude na dzenazi Jusufu i odmah opleti po njemu da je supporter teroristima. Fakinska posla, balikluk sa dna kace.
- It_is_a_Leclerc
#2549 Re: Pariz
Haj, kad je za šamara. Još sam i dobro prošao. Moglo je biti za kame, kalašnjikova ili eksploziva u porodičnoj kući. To je ipak modus operandi ovih nad čijom smrću cmizdrite i cvilite.
Ubijati nego šta. Bez milosti, bez razmišljanja. Uništiti ih do kraja.
Ili biste vi bilateralne pregovore sa bagrom ?
Ubijati nego šta. Bez milosti, bez razmišljanja. Uništiti ih do kraja.
Ili biste vi bilateralne pregovore sa bagrom ?
-
maida95