Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dale cooper wrote:
Joj omarka dobro kuha izgleda, upratio sam par postova na onoj temi o kuhanju. Tako da za mezu neće
biti problem.
1. šta ćeš na postovima o kuhanju?
2. šta kuha ?
3. zar imaju teme o kuhanju opet sam na pogrešnim temama
1. Zato što sam poguzija
2. Svašta, ne mogu da se sad konkretno sjetim, previše recepata ima.
3. Ima, i samo da spomenem da bih oženio sve žene sa te teme...namah.
Sjećam se kad sam ovo prvi put čula (naravno poslije rata kad je došla struja ), mislim na TV 99 i zaljubih se u ovu pjesmu.
Slušala sam je na repeat (snimljenu na kasetu za VHS )
Iz nekog nepoznatog razloga, uvijek kad sam slušala ovu pjesmu u glavi mi se vrtio film 12 angry men
jao na šta naletih
Bruce Springsteen, Dave Grohl, Steven Van Zandt and Elvis Costello
koje onanisanje pocinje oko 2 minute
lošije se čuje zbog vrištanja
Kolega s posla i moj dobar drug, svira bas-gitaru u bendu Pagan Picnic. Jucer me zamolio da mu pomognem oko kreiranja logo-a za taj bend te sam mu ponudio par svojih prijedloga.
Inace je tip koji je opsjednut Balkanom i trebalo mi je vremena da ga ubijedim da Balkan nije ono sto je cuo iz Bregovicevih kreacija (?) i vidio u Kusturicinom filmu "Crna macka beli macor".
Poslusajte ovih nekoliko pjesama preko soundclouda pa mi javite vase ocjene https://soundcloud.com/pagan-picnic
Ommadawn wrote:Kolega s posla i moj dobar drug, svira bas-gitaru u bendu Pagan Picnic. Jucer me zamolio da mu pomognem oko kreiranja logo-a za taj bend te sam mu ponudio par svojih prijedloga.
Inace je tip koji je opsjednut Balkanom i trebalo mi je vremena da ga ubijedim da Balkan nije ono sto je cuo iz Bregovicevih kreacija (?) i vidio u Kusturicinom filmu "Crna macka beli macor".
Poslusajte ovih nekoliko pjesama preko soundclouda pa mi javite vase ocjene https://soundcloud.com/pagan-picnic
Cheshire Smile mi se pravo sviđa - melodija i glas i bubanj
jedine zamjerke što u skoro u svakoj pjesmi mrmlja...teško ga je razumjeti ..nekako half-assed i neartikulisano, pa počne lagano ići na živce, a sviđa mi se pravo njegova boja glasa.
I mrvicu su repetitivni (miss significance malo odskace sa onim zvonko gitarskim momentima)
za sada Cheshire Smile favorit
*sings some totally unrelated wrongly heard lyrics*
ja se par puta samo upisala tamo. pravila sam zeca na lovacki, mislim da nas zeko ima debele primjedbe egzistencijalne prirode na takav meni.
čuj zec na lovački
to mi je prihvatljivo samo ako si u šumi gladna i imaš pušku ubiješ lovački, odereš lovački skuhaš lovački
I onda promijeni nik u Omar Grylls
Inace, zadesih se na temi kad i taj nesretni zeko na lovacki nacin te izrazih negodovanje, sa suzama u ocima... a okrutni mesojedi se na to samo nasmijase
John Cleese wrote:
I onda promijeni nik u Omar Grylls
Inace, zadesih se na temi kad i taj nesretni zeko na lovacki nacin te izrazih negodovanje, sa suzama u ocima... a okrutni mesojedi se na to samo nasmijase
Ja sam dvolični mesožder
nekako zeko i kokoška mi ne rangiraju isto