Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
S našim igračima bi se sve posložilo, dobili bi Evian na bosanski pogon. Samo me jedna stvar muči... Ne znam kako bi analizirali utakmice?
Sad kad Evian ili Roma izgube tekmu, odmah znamo ko nije kriv. A kad bi u istom timu bili svi naši dobri, kako bi znali je li kriv Safet što samo stoji ili Edin što se samo šeta?
Paul F. wrote:Mislim da je krajnje vrijeme da se razmisli o alternativnim rješenjima. Salijevanje strave ili nešto slično. Ovo je ko zna koja po redu nesretno izgubljena tekma.
safet kad nekad i pobjedi, tad se moze pricati o slucajnosti, ovo je realnost
Ko lagi naraste mu nos. Pa ako nije pobjeđivo odakle mu onih dvaes bodova ? Ukro ili ? Realnost je da Safeta sa Evijanom niko dosad nije nadigro i izdominiro. Realnost je da je u fudbalu more nelogičnih rezultata. Jučer sam naveo primjer Dijona. Prvi u šampionatu druge lige a iz kupa ga izbacio tim iz pete lige. Vaha sa Alžirom odličnu stvar napravi pa onda u Turskoj ništa...
Cudi me da jedan polupametolog Pavelovog kalibra ne zna tacan datum kad je Sajkovski preuzeo svetinju Evian, te datum kad se zavrsava ljetni prelazni rok.
Paul F. wrote:Mislim da je krajnje vrijeme da se razmisli o alternativnim rješenjima. Salijevanje strave ili nešto slično. Ovo je ko zna koja po redu nesretno izgubljena tekma.
safet kad nekad i pobjedi, tad se moze pricati o slucajnosti, ovo je realnost
Ko lagi naraste mu nos. Pa ako nije pobjeđivo odakle mu onih dvaes bodova ? Ukro ili ? Realnost je da Safeta sa Evijanom niko dosad nije nadigro i izdominiro. Realnost je da je u fudbalu more nelogičnih rezultata. Jučer sam naveo primjer Dijona. Prvi u šampionatu druge lige a iz kupa ga izbacio tim iz pete lige. Vaha sa Alžirom odličnu stvar napravi pa onda u Turskoj ništa...
Sto bi bio? Samo svaka cast kako ti se da pratiti Evian
Najlakše je radit ono što voliš. Pitanje je kako se da pratit onima koji to ne vole.
Meni je na primjer muka od politike, terorizma i kriminala i zato mi ne pada na pamet ići na takve teme. Nekima je muka od Safeta a ipak dolaze ovde. To je meni neshvatljivo. Neshvatljivo mi je da normalna osoba može to raditi. Jedino loše namjere ili psihički poremećaji.
Last edited by Paul F. on 19/12/2015 09:08, edited 2 times in total.
Volim Papeta i njegovu fudbalsku filozofiju. Igra za raju i zanemaruje taktiku. Čisti napadački fudbal bez mrljavljenja i podmuklih trikova. Uživam u lijepoj igri Evijana bez obzira na rezultat.
Paul F. wrote:
Najlakše je radit ono što voliš. Pitanje je kako se da pratit onima koji to ne vole.
Meni je na primjer muka od politike, terorizma i kriminala i zato mi ne pada na pamet ići na takve teme. Nekima je muka od Safeta a ipak dolaze ovde. To je meni neshvatljivo. Neshvatljivo mi je da normalna osoba može to raditi. Jedino loše namjere ili psihički poremećaji.
U tom grmu leži zec.
I ja mrzim politiku i nema me tamo, a ovi koji ovdje dolaze a mrze Papeta, jučer sam ih opisao u malo dužem postu. Žao mi ih je i više se i ne raspravljam sa njima. Uopšte nisam zlonamjeran, ali stvarno bih volio da budu kao ostali forumaši i da možemo normalno diskutovati sa njima.
Dead Man Walking wrote:Cudi me da jedan polupametolog Pavelovog kalibra ne zna tacan datum kad je Sajkovski preuzeo svetinju Evian, te datum kad se zavrsava ljetni prelazni rok.
Jah fakat, covjek preuzeo Evian 13.07., imao mjesec i po da identifikuje igrace koji mu trebaju i pokusa ih dovesti.
Ali taj proces je pun srkleta, lakse se ovako pravdati kako nisi birao ekipu, otislo puno igraca (kako nece otici kad su ispali iz prve lige, svako sa imalo ambicija ode).
Sto rece Artest, nek moli Boga da ga sto kasnije skontaju
Dead Man Walking wrote:Cudi me da jedan polupametolog Pavelovog kalibra ne zna tacan datum kad je Sajkovski preuzeo svetinju Evian, te datum kad se zavrsava ljetni prelazni rok.
Jah fakat, covjek preuzeo Evian 13.07., imao mjesec i po da identifikuje igrace koji mu trebaju i pokusa ih dovesti.
Ali taj proces je pun srkleta, lakse se ovako pravdati kako nisi birao ekipu, otislo puno igraca (kako nece otici kad su ispali iz prve lige, svako sa imalo ambicija ode).
Sto rece Artest, nek moli Boga da ga sto kasnije skontaju
Evo amidzino zlato se vec reklamira, dobro je pa vec govori francuski.