Kako su se stvari slegle, jedino cemu se ja cudim da je ovo fakat prvi primjer krvne osvete od 1995 do danas. Da se razumijemo, ne opravdavam ovo ali razumijem. Kad vidim kucu gdje je zivio, zamisljam njegovu svakodnevnu, od penzije do penzije za ubijenog oca. Bez obzira na sve, srednju skolu (vjerovatno i osnovnu) je zavrsio sa djecom onih koji su aktivno ili pasivno ucestvovali u desavanjima iz proljeca 1992. djevojka sa FB slike je srpkinja, znaci pokusavao je da se ,,integrise'', kazu imao je i prijatelje Srbe... Da mu je uspjelo, da su ga prihvatili, ne bi se sigurno okrenuo da se druzi sa trofrtaljcima koji su mu garant sa svojom pricom rasplamsali tu mrznju koja opet nije bila prema Srbima, vec prema srpskim policajcima-ko se imalo postavi u njegovu poziciju, shvatit ce da je to ogromna razlika.
Sta mene jos zanima je da li su zrtve (policajci) pukom koincidencijom nastradali, ili je pozadina ta da je on znao da su ti srpski policajci ucestvovali u genocidu u Podrinju. Ne slazem se sa tezama i onima koji kazu ,,da je osveta sacekao bi ga ispred kuce''. Sa majkine (nanine) strane su moji iz Zvornika. 2008 su ispod jedne garaže ekshumirani posmrtni ostaci, medju 9 ljudi su bili i moj dajidza i moj rodjak koji su ubijeni kada su ,,Zute Ose'' i lokalni Četnici usli u naseje Hrid u aprilu 1992..
Pronadjeni su u naselju Ulica-istom naselju gdje je ovaj Policajac zivio od 1992.
http://www.zv-udruzenje.info/index.php? ... &Itemid=68
Da se ne lazemo, nisam toliko blizak bio da bih osjetio potrebu da ja nekoga ubijem zbog toga, ali da se tu radilo o mom ocu recimo i bratu, da ne znam koji je pojedinac to uradio a da znam recimo da su policajci srpski u tome ucestvovali, da se osjecam suicidalno, besperspektivno, prva meta bi mi bila ista kao i kod njega...