Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Haj instagram i nekako al ja nikad necu skontat ono #pojamkoznakakav to hashtagovanje na twiteru.
Jos nakih krdo hashtagova ispod slike pa ne znas sta je sta.
Ma twiter je u biti nesta najgluplje i najbesmislenije sto ikad probah od svih aplikacija ocijumi.
Stavi neko sliku na fb, pa onda istu sliku i na instagram.
Napiše status na fb, pa onda isto to napiše i na twiteru.
Ne kontam Ako imaš fb, šta će ti instagram i twiter?
Njanjavi wrote:Haj instagram i nekako al ja nikad necu skontat ono #pojamkoznakakav to hashtagovanje na twiteru.
Ma twiter je u biti nesta najgluplje i najbesmislenije sto ikad probah od svih aplikacija ocijumi.
Bas suprotno, twitter je odlicna, rek'o bih najpametnija i najozbiljnija od svih drustvenih mreza
JThomas wrote:vidi, ja ništa od toga nemam i ne koristim, ali svrha hashtagova je vrlo jednostavna - da se lakše nađu sadržaji vezani za isto...
Jes tako i meni rekose, u teoriji shatro da se lakse nadje nesta, a u praksi prije ce ti tel explodirat neg sto ces nac sta trazis preko tih govancadi. Jbo me svak ako sam ja ikad u zivotu ista uspio nac preko toga.
Jos kad ih naredaju ispod objave, ko da se dogovore svi ajmo malo mindfuckovat nove kolace
JThomas wrote:vidi, ja ništa od toga nemam i ne koristim, ali svrha hashtagova je vrlo jednostavna - da se lakše nađu sadržaji vezani za isto...
Da, to je zamisao hashtagova, sadržajno označivanje npr. slika, i to ima smisla kad se stave oznake koje bi ljudi zaista mogli koristiti prilikom pretraživanja, al to uglavnom nije tako Ja većinom viđam imbecilne hashtgove kao npr. #going #out #with #friends, ili #new #shoes #swag
Cherry-Cherry wrote:Stavi neko sliku na fb, pa onda istu sliku i na instagram.
Njanjavi wrote:Haj instagram i nekako al ja nikad necu skontat ono #pojamkoznakakav to hashtagovanje na twiteru.
Bas suprotno, twitter je odlicna, rek'o bih najpametnija i najozbiljnija od svih drustvenih mreza
E sad me zezas ocijumi, il me trolas.
Mislim hajd ok odlicna, al najpametnija i najozbiljnija jbote a objava 140 slova maximum.
I kako da ga uzmem za ozbiljno ocijuti.
Pa ja ne mogu u 140 slova opisat kompleksnost svojih gasova sabahilde kamol nesta bitnije il ozbiljnije
Zimr Halida Beslica, Seku Aleksic, Thomsona, Foo Fighterse, kao i popularne izvodjace sevdalinki, osim Behke i Ljuce, i njihove popularne skladbe "imao sam 10 zena"...
Da, to je zamisao hashtagova, sadržajno označivanje npr. slika, i to ima smisla kad se stave oznake koje bi ljudi zaista mogli koristiti prilikom pretraživanja, al to uglavnom nije tako Ja većinom viđam imbecilne hashtgove kao npr. #going #out #with #friends, ili #new #shoes #swag
Eee toooo o tome pricam, jos covjece kad vidis krdo toga ispod slika, pa pomraci mi se um momentalno, i sto sam konto do tad nesta, tad dibidus ne kontam, ni sta procitah, ni sta vidjeh, a da ne pricam dje da sta kliknem.
Naljutim se i izadjem momentalno iz govneta.
Cherry-Cherry wrote:Stavi neko sliku na fb, pa onda istu sliku i na instagram.
Valjda zbraja lajkove
Ali ako su lajkovi od istih osoba, to se ne računa. Nema dupliciranja.
Pa zavisi za sta i za koga
Ne objavljuju dzaba skoro sve svjetske vlade, predsjednici, organizacije, agencije isl informacije na twitteru
Ako ga koristis za npr informisanje odlicna je stvar
Upravo putem hashtagova
Npr #syria, samo primjer, ce ti izbaciti sve moguce objave u kojim se pominje Sirija, linkove na novinske clanke, slike, yt video...
E sad ako pratis neku balavurdiju sa #ludilo#sinoc#uz#potoke#alkohola sumnjam da ces se ovajditi
Ne kontam, kad našminkaju djevojčicu od 2-3 godine, nalakiraju joj nokte, napucaju je maksimalno, slikaju i stave slike na fb. Idioti jedni bolesni i izvitopereni, jeste li normalni, debili moronski I onda idu kometari: princeza, barbika, lijepa na mamu, so cute
Cherry-Cherry wrote:Ne kontam, kad našminkaju djevojčicu od 2-3 godine, nalakiraju joj nokte, napucaju je maksimalno, slikaju i stave slike na fb. Idioti jedni bolesni i izvitopereni, jeste li normalni, debili moronski I onda idu kometari: princeza, barbika, lijepa na mamu, so cute
Zar to netko radi
Meni je općenito bezveze objavljivanje fotografija male djece po društvenim mrežama.
Ma ne ide materemi, ukucam #kreten, izbaci mi prvo nekog hmmm sta je ovo jbte, madjar neki nesta, krelac sjedi u skoli valjda sta li, i ide opis, sedim #indaschool jako #kreten a muj kemr @daniel neki nesta sedi vetle me taky je #kreten i neke trkljavine, znaci nevidjeno jbte i haj skontaj ista.
Druga objava neka lukrecija, kaze koka bespilotni vazduhoplov ja mislila, samo prvi put mu se omaklo, kad ono #kreten.
Pa jebo me svak ovo namjerno mindfuckuju narod.