Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
spreca wrote:Evo meni sada jedna bila na vratima.....nije u uniformi ....srednja koka.....pokazuje sliku nekoga traze pita dali ga vidjam na mom ulazu....htio sam je Edi poslati
spreca wrote:Evo meni sada jedna bila na vratima.....nije u uniformi ....srednja koka.....pokazuje sliku nekoga traze pita dali ga vidjam na mom ulazu....htio sam je Edi poslati
Otto_13 wrote:
Duso moja nemoj se sikirat . Sve ce to bit ok , edo je onako malo zagorio pa cu mu sad proslijedit broj jedne sisate Melise iz MUPa TK da se malo izbalansira
Otto_13 wrote:Duso moja nemoj se sikirat . Sve ce to bit ok , edo je onako malo zagorio pa cu mu sad proslijedit broj jedne sisate Melise iz MUPa TK da se malo izbalansira
Otto_13 wrote: Duso moja nemoj se sikirat . Sve ce to bit ok , edo je onako malo zagorio pa cu mu sad proslijedit broj jedne sisate Melise iz MUPa TK da se malo izbalansira
Da joj prifuram k'o Humphrey Bogart onoj kuravi i ono s jebačkim potezom obrvama reknem:
Otto_13 wrote: Duso moja nemoj se sikirat . Sve ce to bit ok , edo je onako malo zagorio pa cu mu sad proslijedit broj jedne sisate Melise iz MUPa TK da se malo izbalansira
Da joj prifuram k'o Humphrey Bogart onoj kuravi i ono s jebačkim potezom obrvama reknem: