Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ma nabijem ja i njih i njihove zakone, a i nas koji glasamo za debile.
problem je fol auto na prelazu izmedju euro3 i euro4, a nije problem les od 30 godina.
Qler wrote:Sta mislite isplati li se platiti vise onim na Otesu sto rade sa llumar folijama ili naci nekoga na piku jeftinijeg isto sa llumar folijama da radi?
Po meni je to sve isto, ko god da ti bude radio nesto ce ti sjebat, ili zabice slomit, lajne iskrivit, izgrebat oblogu.... a realno mozda osim sto ljepse izgleda auto i nije neka strasna dobit na smanjenju grijanja unutrasnjosti, ali sam odluci.
Najvise mi je zbog djeteta nazad, one me nerviraju sto ih lijepim po prozoru mrezice, vini puh, i slicni... ovako joj nece smetati sunce, a ja nemam skalamerije po autu...
Ja imam folije i nazad i naprijed, istina je da kad vozis djecu nazad da ako su direkt izlozena suncu nije im toliko vruce, ali vjeruj i pored toga ja opet sve one skule postavim a nekad ide i "stora" k'o kod vw kombia.
Ma "stora" moze kad na dalji put krenem, ali valjda cu eskivirati po gradu da se zajebavam... a i da joj nekad mogu i prozor otvoriti, sa onim skulama ne mogu...
Kontam te, onda stavi folije. Samo obrati paznju ko ti bude radio da ti pazljivo skine tapacirunge sa vrata i najlon, da ti poslije ne ulazi voda ili da ti slomi lajsne i zabice pa poslije skripi ili zvace tapacirung.
Okvirno ti zadnji dio auta kosta 250-300 KM.
lavic wrote:Kontam te, onda stavi folije. Samo obrati paznju ko ti bude radio da ti pazljivo skine tapacirunge sa vrata i najlon, da ti poslije ne ulazi voda ili da ti slomi lajsne i zabice pa poslije skripi ili zvace tapacirung.
Bas zbog ovog navedenog,ja mu preporucujem ove sa otesa. Ljudi su uradili hiljade vozila,i imaju veliko iskustvo u tom poslu. Sto se tice samih folija,one su samo estetika ,i nista vise. ja i pored folija koristim one obicne zastite. Na direktnom suncu,folije nemaju ama bas nikakve koristi.
lavic wrote:Kontam te, onda stavi folije. Samo obrati paznju ko ti bude radio da ti pazljivo skine tapacirunge sa vrata i najlon, da ti poslije ne ulazi voda ili da ti slomi lajsne i zabice pa poslije skripi ili zvace tapacirung.
Bas zbog ovog navedenog,ja mu preporucujem ove sa otesa. Ljudi su uradili hiljade vozila,i imaju veliko iskustvo u tom poslu. Sto se tice samih folija,one su samo estetika ,i nista vise. ja i pored folija koristim one obicne zastite. Na direktnom suncu,folije nemaju ama bas nikakve koristi.
Ma i oni su isti, samo im je prica kao uradili smo stotine dobrih i skupih auta i niko se nije zalio....sve je to isto.
Svaki je auto razlicit, narocito ovi novi i svaki ima neki "fol" kod rastavljanja i cisto sumjam da oni znaju svaki auto, ali eto moli boga za srecu i da su horni taj dan.
E ljudi zna li neko kako da skinem rucicu za otvaranje prozora na Ford Fiesti? nema nikakvog "osiguraca" ili bilo sta sto je drzi, nabijena samo na onaj ko saraf sto otvara prozor, e sad da li je trebam samo jace izvuci prema sebi ili postoji neka caka? da je ne slomim skroz
limenka2014 wrote:E ljudi zna li neko kako da skinem rucicu za otvaranje prozora na Ford Fiesti? nema nikakvog "osiguraca" ili bilo sta sto je drzi, nabijena samo na onaj ko saraf sto otvara prozor, e sad da li je trebam samo jace izvuci prema sebi ili postoji neka caka? da je ne slomim skroz
Da nemaš ispod plastike šaraf. Probaj rastaviti ručicu na dva dijela, ne znam kakava je na Fiesti.
gnjev wrote:
Fino je što je sređen, ali svi forsiraju metalik boje koje ovakvim autima stoje kao piletu sise.