Jeeebote
Moderator: anex
http://www.klix.ba/forum/apel-za-pomoc- ... 25440.htmlBaby Jane wrote:Gdje se moze dostaviti hrana i ostalo za pomoc ostalim naseljima u Tuzli, Olovu, Maglaju?
Sent from my C6903 using Tapatalk
gdje je ovo ???ZPP wrote:
Jeeebote
Ma naravno da nije i to je okej, ali to Konzum nikada ne bi uradio da moze spasiti robu.agnostic_front wrote:AstorH wrote:Taj Konzum u Maglaju sto spominjete da dijeli robu radi to jer je ne moze spasit.Dijelio bi on p.m.da moze to ikako spasit.
Sent from my iPad using Tapatalk
zar je bitno zašto je dijeli? Onome kome treba je nebitan razlog.
mislim DobojWildRedRose wrote:gdje je ovo ???ZPP wrote:
Jeeebote![]()
![]()
![]()
![]()
moze meni treba do minkenaveze s vezom wrote:Od mene ista ponuda neka se javi ko ako trebaZeljo_do_groba wrote:Ako treba prevoz odmah sada, evo me tu sam... Npr. u Semizovac do Beslica i sl. da povucemo prikupljenu odjecu, hranu, vodu i sl. Javite mi se u pp za broj ako je potrebno auto...
Hvala!ladyblue18 wrote:http://www.klix.ba/forum/apel-za-pomoc- ... 25440.htmlBaby Jane wrote:Gdje se moze dostaviti hrana i ostalo za pomoc ostalim naseljima u Tuzli, Olovu, Maglaju?
Sent from my C6903 using Tapatalk
Ako nemas sta drugo reci ne miniraj temu.AstorH wrote:Ma naravno da nije i to je okej, ali to Konzum nikada ne bi uradio da moze spasiti robu.agnostic_front wrote:AstorH wrote:Taj Konzum u Maglaju sto spominjete da dijeli robu radi to jer je ne moze spasit.Dijelio bi on p.m.da moze to ikako spasit.
zar je bitno zašto je dijeli? Onome kome treba je nebitan razlog.
Razlog je sada nebitan slazem se i drago mi je sto je tako.Govorim sto se tice Konzuma.
strasnoStupskaBitanga wrote:Rekoh ja da će Doboj biti dokusuren
A kažu da je Bijeljina u pravoj opasnosti
Gledam sad slike iz Bijeljine, kod njih voda tek dolazi do centra, ali poprilicno brzo...StupskaBitanga wrote:Rekoh ja da će Doboj biti dokusuren
A kažu da je Bijeljina u pravoj opasnosti
Dvoje ljudi je već poginulo.m_l wrote:Da Bog da da kisa prestane padati, steta je ogromna, ali vazno je da nema/ne bude ljudskih zrtava, a sve ostalo slozne ruke ce izgraditi.
dakle sabac, 30tak kilometara od bijeljine, tj. usca... najgore ce svakako biti iza usca drine, al ako ce u sapcu biti 650... ne vjerujem da ce u bijeljini biti mirno... a frajer govori o "danima"... sto ce reci da bi bijeljina mogla biti pod vodom kad mi budemo pili kafe na suncu sljedece hefteBeograd -- Srbiju u narednim danima očekuje ozbiljna drama sa rekom Savom, upozorio je ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić.
"Moramo sad da branimo Srbiju od Save", rekao je on za RTS i naveo da je procena da će izmedju 8.000 i 10.000 ljudi morati aktivno da učestvuje u stvaranju bedema.
Ističući da je tim povodom juče u Šapcu održan niz sastanaka, Antić je izjavio da je "istorijski maksimum Save kod Šapca bio oko 590 centimetara. Procene je da će za vikend biti 650".