BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
sgunited

#2526 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by sgunited »

sta smo sinoc dobili:

Dobili smo Kolosinca, igraca za prvih 11 za narednih 10-15 godina, s obzirom da smo mala zemlja znamo koliko se ovo rijetko dogadja

Dobili smo VIscu, u smislu da se vidi da momak zasluzje poziv u repku, ono sto mi se svidja momak nema nimalo straha ili kompleksa, svaku loptu koju dobije nesto je pokusao, uostalom stvorio nam je najbolju sansu kad je Ibisevic izasao sam na golmana istina uz malo srece

Bez zadnjeg veznog definitivno ne mozemo, barem ne protiv jacih ekipa, sada sta Safet tu planira stvarno ne znam, s obzirom da je rekao da ne planira ni Kolosinca i Salihovica tu stavljati

Vidjelo se da Avdija definitivno nije igrac ni za klupe, nisam momka ranije napadao ipak ih sve treba podrzati ali covjek igra lose i u napadu i u odbrani i vozaju ga kao malo dijete a o centarsutevima da ne govorimo. Ipak nije on kriv vec Safet sto ga zove, kad se vrati Ogi ja se nadam da za Avdiju nece biti mjesta. Zahirovic kad je zrtvovan na toj poziciji puno je bolje odigrao

Sto se tice tog trojca u vrhu Dzeko, Ibisevic i Misimovic na momente to i nije lose bilo, ipak imali smo tri dobre sanse (2x Dzeko jednom Ibisevic) plus pokusaj Medunjanina. Međutim zalaganje Dzeke i Misimovic u drugom ali i dijelu provg je bilo kriminalno, sa druge strane Ibisevic trci ali svaki kontakt sa loptom je pogrijesio. Susic bi trebao popricati sa Misimovicem u vezi kila i trcanja jer zalosno bi bilo da u Brazilu igra ovakav miske a Medunjanin ostane na klupi (vjerovatno hoce dolaskom Kolosinca)

Begovic jos jednom potvrdio da je vrhunska klasa i jadan od najboljih golama u svijetu

Ja sve u svemu nisam nesto nezadovoljan jer su nam falila dva glavna trkaca Mujdza i Lulic plus Sejo. Ipak na momente posebno sredinom prvog poluvremena se vidjelo da mozemo se suprostaviti puno jacim ekipama, uz njihov povratak i zalaganje cijelog tima to ce biti puno bolje
oldschool

#2527 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by oldschool »

pozegina wrote:
oldschool wrote:
pozegina wrote:Da ne citiram opet.

Ma kad bismo mi bili tako dobra reprezentacija da možemo iz disciplinskih razloga nekoga na klupu. Nit je Pape tako dobar trener, niti mi imamo prostora za takve akrobacije. Dakle, hajmo na stranu staviti te činjenice o različitim vrstama korupcije nepotizma, menadžera, kladionaca i ostalih sranja koja vjerovatno upravljaju fudbalom, pa i našim igračima i trenerima.

Al, eto opet svi mi nešto to gledamo i razmatramo, pa bih to kao argument isključio. I loš džeko je naš najbolji izbor za sad.

Ne znam, možda komazecu treba dat pasoš :D
Da idemo linijom manjeg otpora, Džeko uvijek mora igrati, on u trenutnoj situaciji ne može odigrati tri utakmice, sve i da to hoće, trebat će mnoge odmarati, no mi imamo trenutno 14-15 igrača koji donekle mogu iznijeti zadatke, problem je što treba barem još 6, eventualno Bešića i Prcića, mada nam treba neki trkač kao Bešić. Toplina i velika vlažnost će nam biti veliki neprijatelji, formaciju koju bi trebali forisrati izgleda otprilike ovako:

Begović

MUjdža Spahić Bičakčić Salihović(Zukanović)

Hajrović Medunjanin(Salihović) SEO Lulić

Pjanić(Misimović)

Džeko(Ibišević)

Lulić, SEO, Hajrović trče i olakšali bi u mnogome Pjaniću i Medunjaninu igru, kao i Salihović, Mujdža, s dva napadača nemamo šta tražiti. Nama tek kad neko zabije golove sjetimo ga se pozvati, Arslanagić i slični, inače nam kažu kako mi takvih imamo u BiH koliko hoćeš. :mrgreen:

Ono što mene brine, jeste da imam osjećaj da s kim god da igramo Pape postavi istu taktiku...

Evo, recimo ovaj sabelja ili sabela, nas je pročitao ko bukvar, vidio da smo šuplji desno i spori na stoperima i ubio nas bez problema. Da je Pape sjeo pa malo gledo njihove bokove, možda bi nešto smislio.

Taktički smo loši. Imamo do sada samo dvije opcije, napadački 3-5-2 kad igramo protiv lošijih i isto 3.5-2 obrambeno, kad igramo protiv jačih od nas.. i to je sva taktika...
Valjda će Safet sam kockice posložiti, sam zna da se plasirao na najveće tržište, ukoliko se pokaže i sam će od toga profitirati, neće mu puno donijeti naleti kvazi-menadćerčića za kvazi-igračine. Treba dobar skauting, Ekvador je recimo Argentinu trebao pobijediti minimalno s jedan razlike, a imaju kao slabe igrače. Treba biti drzak i hrabar, iznenaditi protivnika. Sam Sabelja nahvali Vršajevića a samo napadao tu stranu, ne znam šta je Safet mislio. Vidjet ćemo žrijeb, nadam se da će skauti uraditi svoje a ne kao u nedavnoj izjavi skauta reprezentacije da oni ne mogu sve uraditi i da im tu treba pomoć, jadna je majka kome su Pirić i slični skauti.
gagy06

#2528 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by gagy06 »

Ja bome, prvo citao ove komentare na forumu pa se pravo zabrino.
Evo sada sam pogledao prvo poluvrijeme. Kakvih se sve gluposti ovdje napisalo, ne mogu da vjerujem.
Mi uopce nismo igrali lose (mislim, kad izgubis uvijek je lose...). Argentinci su jednostavno bolji. Imaju brze igrace, zacas naprave kontru i tog viska igraca. Ono sto nama fali je vise utakmmica protiv ovakvih reprezentacija. Ali, eto Mundijala pa cemo se valjda naucit.
Not My Idea

#2529 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by Not My Idea »

Jeste se naspavali? :mrgreen:
denimb

#2530 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by denimb »

Znaci naucili smo iduce:

Protiv Litvanije i protiv Argentine ne pali ista taktika...

Vrsajevic ne postoji u odbrani, a Bgm ni u napadu...

Bez klasicnog DM se utakmice protiv ovakvih protivnika (a Bgm i protiv slabijih, Slovacka) ne mogu igrati, osim ako se necemo oslanjati samo na srecu, i to da protivnik isfula svoje zicere iz kontri a mi da zabijemo koji gol ala Hajrovic...

Znaci mora se takticki zrelije razmisljati, pripremati svaku utakmicu zasebno, prilagdjavati taktiku, sastav, formaciju protivniku, i smoci snage izvaditi / ostaviti na klupi, Dzeku / Misimovica u slucaju da ih ne ide...ili da se vec unaprijed zna da ce biti inferiorni na terenu protiv takvog profila igraca.

Seo veliki dobitak, i po toj lijevoj strani nece nam vise niko proci u iducih 15 godina.

Ali puno toga smo mi vec znali i prije ove utakmice, pa nam ostaje da vidimo hoce li sastav i taktika opet ici po default-u...ili ce se nesto uraditi tu...

Nadam se da cemo i iducu utakmicu igrati protiv ovako jakog protivnika, cisto da se nastavi taj rad na napretku, jer nama vise utakmice protiv slabijih i ne znace Bog zna sta.
Svejetorokenrol

#2531 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by Svejetorokenrol »

Dva podočnjaka k’o dva fildžana. :D

Nije totalna katastrofa, ipak je to Argentina.. Par pozitivnih stvari se može iščeprkati: Begović dokazao da je svjetska klasa, imao je nekoliko fantastičnih odbrana. Zna rukama, zna nogama, refleksi munjeviti, ide on brzo u neki veliki klub, možda i prije svjetskog prvenstva.

Bičakčić je ispadao par puta. U svakoj utakmici do sada, pa i jutros. Po meni nije neka klasa, nadam se da će napredovati jer je mlad, ali ne ulijeva mi nikad povjerenje kad igra.

Vršajević žalosno smiješan u par duela sa Aguerom i Di Mariom.. Nisam od onih što vole pljuvati, ali stvarno su Mujdža i Lulić neophodni, ovako je propuh na sve strane. Ja sam jutros dva puta ustajao da provjerim jesu li zatvoreni prozori. :mrgreen: Nije Avdija tol’ki odron od igrača kakvim ga mnogi žele prikazati, ali evidentno je da na ovom vrhunskom nivou nema šta tražiti, ljudi igraju drugu igru za njega.

Seo odličan, poslije Begovića najbolji na terenu. Ima sve predispozicije da postane stub reprezentacije za narednih 10 godina. :bih:

Misimović je pogriješio kad je otišao u Kinu. Stvarno mi je drag, ali u ovakvom izdanju nije ni za klupe. Kad bi se fudbal igrao bez trčanja, šetajući i bez fizičkog kontakta, bio bi među najboljim na svijetu. Nikad nije bio neka sila u kontrastima i zalaganju, ali u zadnje vrijeme je fakat u neprihvatljivom fizičkom izdanju. Stomačić se trese kad trči. :lol: Pape ga previše forsira i slijepo mu vjeruje, valjda zato što ne može zamisliti formaciju bez klasičnog fantaziste.. Nažalost, činjenica je da ovakav Misimović nema šta tražiti u prvom sastavu na Mundijalu. Može biti jolly sa klupe, igrati 20ak minuta i to je to. Hajrović je dobra alternativna opcija, a čak je bolje staviti nekog trkača i izgubiti na kreativnosti i u kreaciji igre nego igrati sa igračem manje 80 minuta. Ili to, ili mu napraviti posebni program treninga od 1. Januara do okupljanja reprezentacije u maju, pa da se pojavi u životnoj formi. :D

Višća pozitivan. Dokazao da ima muda, povukao je fantastično loptu par puta. Ona prva akcija zaslužuje gif, poigrao se sa argentincima.

Džeko indisponiran, doima se poput ljutog dječačića, kad iz inata neće nešto da radi. Malo potrči ponekad, ali baš kad mora. Nadam se da se čuva za Brazila. Siguran sam da će u pravim utakmicama drugačije izgledati, ovo jutros je stvarno bilo jadno. Svjetsko prvenstvo će svima njima biti vrhunac karijere, pa i njemu, tako da ja nekako ne sumnjam u njega.

Prijateljska je bila, dobro došla da nas malo spusti na zemlju. Ja sam ubijeđen da možemo proći grupu u Brazilu, iako puno zavisi i koga ćemo izvući.

Poraditi najviše na odbrani, sad je i Seo tu, kad se vrate Mujdža i Lulić sve će ljepše izgledati.

Organizovati još prijateljskih protiv jakih reprezentacija, da prizemljimo totalno. I onda se vinemo u let u Brazilu. :bih:
Mustang1

#2532 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by Mustang1 »

Jos niste prestali srati ? :D
Hoce li biti repriza emisije iz studija ? :D
Idemedosumom

#2533 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by Idemedosumom »

Ovo nam je doslo kao jedno lijepo prizemljenje. Ohanite malo s kritikama, nasi su se ocito cuvali od povreda, a da se radilo o takmicarskoj utakmici na SP, Pape bi sigurno drugacije postavio taktiku!

Drago mi je sto je Visca pokazao veliki trud i veliku zelju, ako pređe u kakav dobar klub i nastavi na sebi raditi, od njega cemo imat jednog kvalitetnog reprezentativca!

Ovdje mnogi govore kako bi oni Kolasinca na zadnjeg veznog a Salihovica na beka... Ne slazem se, Salihovic ne zna obavljati defanzivne zadatke, bio bi propuh i na toj strani... Usput, mi ne znamo da li bi se Kolasinac onako dobro pokazao na poziciji def. veznog, treba to tek probati... Ja mislim da je Besic protiv Meksika pokazao slican kvalitet na poziciji def. veznog kao Seo na beku sinoc, nije mi jasno zasto se tog momka vise ne zove...

Desna strana pretstavlja veliki problem kada Mujdze nema tu, da hoce jos kakav dobar mladi igrac izronut :D

S ovakvim sastavom, uz malo srece, mislim da bismo dogurali do knock-out faze:

--------------------------Begovic-------------------------

Mujdza--------Bicakcic--------Spahic--------Kolasinac

-----------------M.Besic------Medunjanin---------------

Hajrovic----------------Pjanic---------------------Lulic

--------------------------Dzeko----------------------------

Hajrovic da igra ulogu pravog desnog krila, koji se kao lijevak povremeni izvlaci prema sredini i ostavlja prostora Mujdzi. Protiv nesto slabijih protivnika moze Ibisevic umjesto Mede. :D
Korisnicko ime

#2534 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by Korisnicko ime »

Šveđanin wrote:Jbg, htijeli priznati ili ne, vidi se razlika u kvaliteti. A šta bi još bilo da su igrali Messi,Higuain i Lavezzi... :oops:
Bilo bi to da bi opet zijanili 5:0 i ponovo pokazali da nismo u prvih 10-15 reprezentacija svijeta, niti cemo ikada pobjediti ove u top 10. Zasto? Zato sto imamo vjerovatno najsporije igrace od svih reprezentacija koje su se plasirale na SP. Ne najnekvalitetnije (daleko od toga!) nego najsporije. Pa u par navrata je na terenu bila slika kao u americkom fudbalu, njihov ide prema golu (i to s loptom!) a 3-4 nasa trce iza njega i ne mogu da ga stignu ni da ga obore...
Ja da sam selektor prednost bi mi imali oni igraci koji su brzi. Na primjer, Hajrovic prije Misketa (koji je vjerovatno doktor fudbala za Hajrovica ali za ovaj nivo nevjerovatno spor). Na ovom nivou cak i Visca izgleda opasniji (jer je brzi) nego jedan virtuoz Pjanic. Igrao bih s jednim spicem. Vedu nikada nisam vidio da je 1na1 presao igraca, niti ce to on ikada uraditi, ali moze biti jedini spic, sidras, s brzim krilima (Lulic, Visca). Dakle on ili Dzeko, ne obojica. Osim u utakmicama sa slabijim ekipama (ima li takvih na SP????). Kolasinca za zadnjeg veznog, pokusati od njega napraviti naseg Makalelea. Jedinom Pjanicu dati malo slobodniju ulogu...nije nikada ni bio neko ko se vraca, kad god trci za protivnickim igracem napravi prekrsaj. I ja se slazem da je Bicakcic bolji na beku. Sa Spahom bih upario Pandzu. S tim da bih Spahi zabranio da vice loptu do centra i onda kao dugim loptama pokusava uposliti nase napadace. Sve cesce to radi u posljednje vrijeme, a nije on bas ni Bekembauer ni Baresi...

Covjece, da su jos igrali Messi i Lavezzi, pa nasim igracima bi se jos uvijek vrtilo u glavi od njihove brzine, driblinga i kombinatorike...
pozegina

#2535 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by pozegina »

Mustang1 wrote:Jos niste prestali srati ? :D
Hoce li biti repriza emisije iz studija ? :D
Nismo odavno... A, čudo je kako mozak radi u pola četiri ujutro...
Altsa

#2536 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by Altsa »

prvo poluvrijeme solidno

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RdoF7qo49tQ [/youtube]

almirony

#2537 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by almirony »

Idemedosumom wrote:

:thumbup:

To je to jarane, mi moramo igrati sa pojačanom sredinom i jednim špicom. Miske na klupu, s tim što bi ja u ovakvoj formi prije Ibiševića stavio umjesto Džeke.
Logovan

#2538 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by Logovan »

Šveđanin wrote:Jbg, htijeli priznati ili ne, vidi se razlika u kvaliteti. A šta bi još bilo da su igrali Messi,Higuain i Lavezzi... :oops:
A šta bi bilo da su za nas igrali Mujdža, Salihović i Lulić? :oops: :D
Naravno da se vidi razlika u kvaliteti, jači su, bolji, po meni je glupo da se poredimo sa njima.
Infaze Studio

#2539 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by Infaze Studio »

Svejetorokenrol wrote:Dva podočnjaka k’o dva fildžana. :D

Nije totalna katastrofa, ipak je to Argentina.. Par pozitivnih stvari se može iščeprkati: Begović dokazao da je svjetska klasa, imao je nekoliko fantastičnih odbrana. Zna rukama, zna nogama, refleksi munjeviti, ide on brzo u neki veliki klub, možda i prije svjetskog prvenstva.

Bičakčić je ispadao par puta. U svakoj utakmici do sada, pa i jutros. Po meni nije neka klasa, nadam se da će napredovati jer je mlad, ali ne ulijeva mi nikad povjerenje kad igra.

Vršajević žalosno smiješan u par duela sa Aguerom i Di Mariom.. Nisam od onih što vole pljuvati, ali stvarno su Mujdža i Lulić neophodni, ovako je propuh na sve strane. Ja sam jutros dva puta ustajao da provjerim jesu li zatvoreni prozori. :mrgreen: Nije Avdija tol’ki odron od igrača kakvim ga mnogi žele prikazati, ali evidentno je da na ovom vrhunskom nivou nema šta tražiti, ljudi igraju drugu igru za njega.

Seo odličan, poslije Begovića najbolji na terenu. Ima sve predispozicije da postane stub reprezentacije za narednih 10 godina. :bih:

Misimović je pogriješio kad je otišao u Kinu. Stvarno mi je drag, ali u ovakvom izdanju nije ni za klupe. Kad bi se fudbal igrao bez trčanja, šetajući i bez fizičkog kontakta, bio bi među najboljim na svijetu. Nikad nije bio neka sila u kontrastima i zalaganju, ali u zadnje vrijeme je fakat u neprihvatljivom fizičkom izdanju. Stomačić se trese kad trči. :lol: Pape ga previše forsira i slijepo mu vjeruje, valjda zato što ne može zamisliti formaciju bez klasičnog fantaziste.. Nažalost, činjenica je da ovakav Misimović nema šta tražiti u prvom sastavu na Mundijalu. Može biti jolly sa klupe, igrati 20ak minuta i to je to. Hajrović je dobra alternativna opcija, a čak je bolje staviti nekog trkača i izgubiti na kreativnosti i u kreaciji igre nego igrati sa igračem manje 80 minuta. Ili to, ili mu napraviti posebni program treninga od 1. Januara do okupljanja reprezentacije u maju, pa da se pojavi u životnoj formi. :D

Višća pozitivan. Dokazao da ima muda, povukao je fantastično loptu par puta. Ona prva akcija zaslužuje gif, poigrao se sa argentincima.

Džeko indisponiran, doima se poput ljutog dječačića, kad iz inata neće nešto da radi. Malo potrči ponekad, ali baš kad mora. Nadam se da se čuva za Brazila. Siguran sam da će u pravim utakmicama drugačije izgledati, ovo jutros je stvarno bilo jadno. Svjetsko prvenstvo će svima njima biti vrhunac karijere, pa i njemu, tako da ja nekako ne sumnjam u njega.

Prijateljska je bila, dobro došla da nas malo spusti na zemlju. Ja sam ubijeđen da možemo proći grupu u Brazilu, iako puno zavisi i koga ćemo izvući.

Poraditi najviše na odbrani, sad je i Seo tu, kad se vrate Mujdža i Lulić sve će ljepše izgledati.

Organizovati još prijateljskih protiv jakih reprezentacija, da prizemljimo totalno. I onda se vinemo u let u Brazilu. :bih:
Odlicno napisano.
:hajmooo: :hajmooo: :hajmooo:
Dr. Kuca

#2540 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by Dr. Kuca »

Gdje igra ovaj Besic? Sto ga svi hvale odjednom, nesto sam propustio?
DaysleepeR

#2541 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by DaysleepeR »

Bešić je završio sa reprezentacijom radi nediscipline, nema tog igrača u A selekciji nema teorije
Altsa

#2542 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by Altsa »

DaysleepeR wrote:Bešić je završio sa reprezentacijom radi nediscipline, nema tog igrača u A selekciji nema teorije
jel to prica od jagodica :lol:
oldschool

#2543 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by oldschool »

almirony wrote:
Idemedosumom wrote:

:thumbup:

To je to jarane, mi moramo igrati sa pojačanom sredinom i jednim špicom. Miske na klupu, s tim što bi ja u ovakvoj formi prije Ibiševića stavio umjesto Džeke.
To je otprilike to, mada je Seo bolji kao zadnji vezni, Salihovića i Zukanovića bih stavljao umjesto SEO-E, jer Medo neće moći iznijeti tri tekme, Salihović može igrati i kao zadnji vezni, igrao je to u Hofenhajmu,a Džeko neće moći izdržati tri utakmice u ovakvoj ofrmi, tako da bih ih mijenjao, jednu utakmicu jedan, drugu drugi, neće ni Pjanić moći izdržati tempo.
Treba nam sreće i kod gradova gdje ćemo igrati a sve zbog vlažnosti zraka. Bekovi i krila će morati mnogo raditi, njima će isto predaha trebati, sve u nadi da će svi biti zdravi.
Mustang1

#2544 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by Mustang1 »

Dr. Kuca wrote:Gdje igra ovaj Besic? Sto ga svi hvale odjednom, nesto sam propustio?
Zato sto nije klasa ali je bolji od trenutnog rjesenja ? :D Morate shvatiti da mi nemamo izbor ni od 11 kvalitetnih igraca .. I svih tih 11 MORA biti zdravo i u prvoj postavi da bi mi bili najopasniji ..
DaysleepeR

#2545 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by DaysleepeR »

Altsa wrote:
DaysleepeR wrote:Bešić je završio sa reprezentacijom radi nediscipline, nema tog igrača u A selekciji nema teorije
jel to prica od jagodica :lol:
naravno da jeste s tim što Jagodić ima podršku i Sušića i Osima a sva trojica se više pitaju nego svi mi skupa
BlueBlood

#2546 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by BlueBlood »

hocel biti snimak utakmice danas ?
Mustang1

#2547 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by Mustang1 »

Jagodic ima podrsku Osima isto cu ja sad nazvati Beyonce i imati njenu podrsku :D
DaysleepeR

#2548 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by DaysleepeR »

BlueBlood wrote:hocel biti snimak utakmice danas ?
bio već. možda bude opet kasnije...
DaysleepeR

#2549 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by DaysleepeR »

Mustang1 wrote:Jagodic ima podrsku Osima isto cu ja sad nazvati Beyonce i imati njenu podrsku :D
ja mislim da apsolutno svi imaju podršku Osima kada je nedisciplina u pitanju. stari vuk takve stvari ne toleriše sekunde. kako reče Boliću u programu TV1, da ste se meni potukli u Izraelu obojicu bi vas liferovo iste sekunde...
Charuga
Globalni moderator

#2550 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by Charuga »

Naš proslavljeni stručnjak o porazu BiH od Argentine
IVICA OSIM: OVAKVA ARGENTINA NE BI SMJELA DA NAS POBIJEDI!

http://--- NO LINKS ---/clanak/99234511691 ... ref=vezani
Locked