Samo za 30+ forumase

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
vjesticanametli

#2526 Re: Samo za 30+ forumase

Post by vjesticanametli »

klixoris wrote:Kad razmjenite salvete, onda raspalite jednu partiju gume :D

razmjena dogovorena pa cemo vam pokazati slike a gumu moram nabaviti ali sam zaboravila igrati pa mozemo i to :)

jos da je disko role :-)
vjesticanametli

#2527 Re: Samo za 30+ forumase

Post by vjesticanametli »

Image

ovo je da se pohvalim imam zagija i vucka i jedna je iz hipera na mojmilu :lol:

u kutiji stoje salvete i puna je
Image
a na trecoj slici su duple za krvavu :D

Image
mali_balon

#2528 Re: Samo za 30+ forumase

Post by mali_balon »

shandrprcSA wrote:
diason wrote:- Bio jedan Mirso, sa njim je malo ko smio igrati klikera 'oprave'(u klikere), mogao je pogađat sa svih pozicija, čak i kad mu ne daš 'iznose'.I ne bi problem bio što zijaniš par klikera, već što je imao jak udarac i umio je da okrnji ti kliker, a tad su svi imali svoje srečne klikere sa kojima su igrali, e to je tek muka bila.Pa onda kad protivnik hoće opucat, sasvim slučajno prođeš rukom preko rupe i kažeš 'čarala barala' i tad belaj nastaje, ono kao, šta imaš to radit, nisam ni ja tebi ...
ovo mi je merak bio :lol: :lol: :lol: :thumbup: :thumbup:
Image

Kad se samo zanoktica sjetim uhhhhh :D
Big Ang

#2529 Re: Samo za 30+ forumase

Post by Big Ang »

:thumbup:
Domaci izdajnik
Horoskop: Vodokotlić

#2530 Re: Samo za 30+ forumase

Post by Domaci izdajnik »

Sjeća li se ko ovoga filma :-D

Kod nas preveden kao Pas koji je zaustavio rat :-D
Big Ang

#2531 Re: Samo za 30+ forumase

Post by Big Ang »

:cry:
dječak sa šibicama

#2532 Re: Samo za 30+ forumase

Post by dječak sa šibicama »

A ono kad smo na obicne pamucne majice peglom lijepili brojeve...

Mi smo cak u skolu morali tako, imali peglativnu nastavnicu fizickog, Bozur Mirjana, a jest ta bila dosadna... cak smo oklagije bacali kofol bacamo koplje :roll: maltretirala nas... a druga smjena imala Ivu, lik da djeci loptu i kaze hajte na igraliste igrati.

Kako smo bili ljubomorni.. ova nama loptu da zadnjih 10 minuta, da igramo basketa, i to jos sjedne i glumi trenera, ko god uzme loptu ona se dere, dodaj! kos! pucaj! blok! pik end rol! :roll:
Pismonosa

#2533 Re: Samo za 30+ forumase

Post by Pismonosa »

dječak sa šibicama wrote:A ono kad smo na obicne pamucne majice peglom lijepili brojeve...

Mi smo cak u skolu morali tako, imali peglativnu nastavnicu fizickog, Bozur Mirjana, a jest ta bila dosadna... cak smo oklagije bacali kofol bacamo koplje :roll: maltretirala nas... a druga smjena imala Ivu, lik da djeci loptu i kaze hajte na igraliste igrati.

Kako smo bili ljubomorni.. ova nama loptu da zadnjih 10 minuta, da igramo basketa, i to jos sjedne i glumi trenera, ko god uzme loptu ona se dere, dodaj! kos! pucaj! blok! pik end rol! :roll:
:lol: :lol: :thumbup: :D
dragma
Vozim: Pješe

#2534 Re: Samo za 30+ forumase

Post by dragma »

dječak sa šibicama wrote:A ono kad smo na obicne pamucne majice peglom lijepili brojeve...

:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Osnovna skola Franjo Kluz, ista situacija i kod mene sa Mirjanom i Ivom. Ivo king. Sjecas li se cistacice Jovanke, zvali smo je drumski ratnik, htjela udarit' metlom, legenda ziva (sa danasnje tacke gledista a onda smo je se bojali vise od direktora skole :) ). Koja si generacija jarane, mozda smo isli zajedno u razred?
topcam
Vozim: uzbrdo

#2535 Re: Samo za 30+ forumase

Post by topcam »

Mirno! :mrgreen:
diason

#2536 Re: Samo za 30+ forumase

Post by diason »

Image

A sjećate li se ovoga ? Ulice su znale boje promijeniti :-D
Big Ang

#2537 Re: Samo za 30+ forumase

Post by Big Ang »

Mislim da se sjecam da su me gadjali tim :eh:
Seoskivaralica

#2538 Re: Samo za 30+ forumase

Post by Seoskivaralica »

Imali smo manji izbor razloga da budemo nesretni....lajberi , spomenari , leksikoni , guma ofarbana vodenim bojama , nacrtana skola na sokaku , gadjanje sitnim vocem u nedostatku snijega , guranje komsijskih auta kad nece da upale , lopta gumenjaca pa polufudbal , tango ili spalding , naajbolje kineske ping pong , titovim stazama revolucije takmicenje ,borolete papuce ,speedo kupace, konopare ili sangajke sunjalice , sorc kraci od danasnjeg kupaceg sorca, tv u booji heeeej, sok u plasticnoj casici kao jogurt , povratne flase cocacola ,dizanje kragne i pusCanje solufa , zna li ko sta predstavlja " ris " , pa pino silvestre , nenina opatija mehko pakovanje , ......
Mogao bi sad ali ne mogu vratiti vrijeme...
Domaci izdajnik

#2539 Re: Samo za 30+ forumase

diason wrote:Image

A sjećate li se ovoga ? Ulice su znale boje promijeniti :-D
Ovdje kod mene u BL smo to oružje zvali puhaljke ili puhe, mi smo mažnjavali aluminijumske cijevi iz kruga fabrike obuće "Bosna" koje su bile duge po tri četiri metra, pa bonsekom isječemo na određenu dužinu (oko metra bile najbolje :mrgreen: ) aaaa jest to jurnjava oko zgrada bila :lol: blok protiv bloka :) Mi smo imali oko zgrada dosta zelenila pa je bilo i tih žbunja sa bobicama, municije ko šodera :mrgreen: Bile su i neke plave krupne bobe zvali su ih "zmijsko mlijeko" kad te pogodi ostane plava fleka ko od tinte :-) S tim smo znali fino prošarati fasadu zgrade koja je bila inače bijela :mrgreen:
Danas ovi novi klinci ne znaju šta su puhe, praćke, čepuške, ta-ta... :(
Pismonosa

#2540 Re: Samo za 30+ forumase

Post by Pismonosa »

U razredu je bilo dovoljno odšarafit kemijsku olovku i izbacit suvišne djelove, pa onda kroz tu cijev puhat papiriće curicama u kosu. Problem je bio u tome što se "municija" morala kvasiti da bi dobila željenu težinu i oblik. Pa si morao prvo da sažvaćeš papir da bi napravio kuglicu. Jadne curice, sa kakvim su kretenima imale posla :D
Big Ang

#2541 Re: Samo za 30+ forumase

Post by Big Ang »

Pismonosa wrote:U razredu je bilo dovoljno odšarafit kemijsku olovku i izbacit suvišne djelove, pa onda kroz tu cijev puhat papiriće curicama u kosu. Problem je bio u tome što se "municija" morala kvasiti da bi dobila željenu težinu i oblik. Pa si morao prvo da sažvaćeš papir da bi napravio kuglicu. Jadne curice, sa kakvim su kretenima imale posla :D
:twisted:
Domaci izdajnik

#2542 Re: Samo za 30+ forumase

Neki od filmova koje smo netremice gledali :)

quarterback

#2543 Re: Samo za 30+ forumase

Post by quarterback »

.
Big Ang

#2544 Re: Samo za 30+ forumase

Post by Big Ang »

quarterback wrote:.
ta to ti? :D
quarterback

#2545 Re: Samo za 30+ forumase

Post by quarterback »

pratim, jer nema teme "samo za 40+ forumaše" :D
diason

#2546 Re: Samo za 30+ forumase

Post by diason »

Big Ang wrote:Mislim da se sjecam da su me gadjali tim :eh:
Ang, u svoju odbranu, ja nisam djevojčice nikad gađao :)
Big Ang

#2547 Re: Samo za 30+ forumase

Post by Big Ang »

diason wrote:
Big Ang wrote:Mislim da se sjecam da su me gadjali tim :eh:
Ang, u svoju odbranu, ja nisam djevojčice nikad gađao :)
Jok, nisi. Svi ste vi isti. Djecaci. Samo bol nanosite. :diva:
Capri

#2548 Re: Samo za 30+ forumase

Post by Capri »

da se nadovezem na ovaj niz filmova odozgora :D

Big Ang

#2549 Re: Samo za 30+ forumase

Post by Big Ang »

quarterback wrote:pratim, jer nema teme "samo za 40+ forumaše" :D

Ooo znam kako vam je :lol: :lol: :lol:
dječak sa šibicama

#2550 Re: Samo za 30+ forumase

Post by dječak sa šibicama »

dragma wrote:

:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Osnovna skola Franjo Kluz, ista situacija i kod mene sa Mirjanom i Ivom. Ivo king. Sjecas li se cistacice Jovanke, zvali smo je drumski ratnik, htjela udarit' metlom, legenda ziva (sa danasnje tacke gledista a onda smo je se bojali vise od direktora skole :) ). Koja si generacija jarane, mozda smo isli zajedno u razred?
I mrsavi i debeli Mujo :D

Jedna davna generacija...
Post Reply