klixoris wrote:Kad razmjenite salvete, onda raspalite jednu partiju gume
razmjena dogovorena pa cemo vam pokazati slike a gumu moram nabaviti ali sam zaboravila igrati pa mozemo i to
jos da je disko role
klixoris wrote:Kad razmjenite salvete, onda raspalite jednu partiju gume
shandrprcSA wrote:ovo mi je merak biodiason wrote:- Bio jedan Mirso, sa njim je malo ko smio igrati klikera 'oprave'(u klikere), mogao je pogađat sa svih pozicija, čak i kad mu ne daš 'iznose'.I ne bi problem bio što zijaniš par klikera, već što je imao jak udarac i umio je da okrnji ti kliker, a tad su svi imali svoje srečne klikere sa kojima su igrali, e to je tek muka bila.Pa onda kad protivnik hoće opucat, sasvim slučajno prođeš rukom preko rupe i kažeš 'čarala barala' i tad belaj nastaje, ono kao, šta imaš to radit, nisam ni ja tebi ...![]()
![]()
![]()
![]()

dječak sa šibicama wrote:A ono kad smo na obicne pamucne majice peglom lijepili brojeve...
Mi smo cak u skolu morali tako, imali peglativnu nastavnicu fizickog, Bozur Mirjana, a jest ta bila dosadna... cak smo oklagije bacali kofol bacamo kopljemaltretirala nas... a druga smjena imala Ivu, lik da djeci loptu i kaze hajte na igraliste igrati.
Kako smo bili ljubomorni.. ova nama loptu da zadnjih 10 minuta, da igramo basketa, i to jos sjedne i glumi trenera, ko god uzme loptu ona se dere, dodaj! kos! pucaj! blok! pik end rol!
dječak sa šibicama wrote:A ono kad smo na obicne pamucne majice peglom lijepili brojeve...
Mi smo cak u skolu morali tako, imali peglativnu nastavnicu fizickog, Bozur Mirjana, a jest ta bila dosadna... cak smo oklagije bacali kofol bacamo kopljemaltretirala nas... a druga smjena imala Ivu, lik da djeci loptu i kaze hajte na igraliste igrati.
Kako smo bili ljubomorni.. ova nama loptu da zadnjih 10 minuta, da igramo basketa, i to jos sjedne i glumi trenera, ko god uzme loptu ona se dere, dodaj! kos! pucaj! blok! pik end rol!
Mirno!dječak sa šibicama wrote:A ono kad smo na obicne pamucne majice peglom lijepili brojeve...

Ovdje kod mene u BL smo to oružje zvali puhaljke ili puhe, mi smo mažnjavali aluminijumske cijevi iz kruga fabrike obuće "Bosna" koje su bile duge po tri četiri metra, pa bonsekom isječemo na određenu dužinu (oko metra bile najboljediason wrote:
A sjećate li se ovoga ? Ulice su znale boje promijeniti
Pismonosa wrote:U razredu je bilo dovoljno odšarafit kemijsku olovku i izbacit suvišne djelove, pa onda kroz tu cijev puhat papiriće curicama u kosu. Problem je bio u tome što se "municija" morala kvasiti da bi dobila željenu težinu i oblik. Pa si morao prvo da sažvaćeš papir da bi napravio kuglicu. Jadne curice, sa kakvim su kretenima imale posla
ta to ti?quarterback wrote:.
Ang, u svoju odbranu, ja nisam djevojčice nikad gađaoBig Ang wrote:Mislim da se sjecam da su me gadjali tim
Jok, nisi. Svi ste vi isti. Djecaci. Samo bol nanosite.diason wrote:Ang, u svoju odbranu, ja nisam djevojčice nikad gađaoBig Ang wrote:Mislim da se sjecam da su me gadjali tim
quarterback wrote:pratim, jer nema teme "samo za 40+ forumaše"
I mrsavi i debeli Mujodragma wrote:dječak sa šibicama wrote:A ono kad smo na obicne pamucne majice peglom lijepili brojeve...
Kako smo bili ljubomorni.. ova nama loptu da zadnjih 10 minuta, da igramo basketa, i to jos sjedne i glumi trenera, ko god uzme loptu ona se dere, dodaj! kos! pucaj! blok! pik end rol!![]()
![]()
![]()
Osnovna skola Franjo Kluz, ista situacija i kod mene sa Mirjanom i Ivom. Ivo king. Sjecas li se cistacice Jovanke, zvali smo je drumski ratnik, htjela udarit' metlom, legenda ziva (sa danasnje tacke gledista a onda smo je se bojali vise od direktora skole). Koja si generacija jarane, mozda smo isli zajedno u razred?