Liverpool FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
King Kenny

#2526 Re: Liverpool FC

Post by King Kenny »

Lucas Leiva wrote:Upropastio je jednog Dirka Kauta, otarasio se jednog Rajana Babela, Džoa Kola i Milana Jovanovica... da bi umjesto njih za 20 miliona doveo igraca za kojeg sa sigurnoscu ne mozete reci da je bolji niti od jednog od pobrojanih... Stjuarta Dauninga!

Nije problem u tome sto je forsirao Engleze, vec sto je forsirao Engleze C kategorije... u Liverpoolu imaju dva Engleza A kategorije, Stivi Dži i Glen Džonson, Kerol je B kategorija, Dauning C, a Henderson D kategorija engleskog domaceg mlijeka!
Rijetko pišem na ovom forumu, ali koliko čovjek može samo pročitati gluposti ovdje, to je čudo jedno, stvarno.
Dirk Kuyt je karina živa (trenutno), poštujem ono što je uradio za klub, ali ne treba zaboraviti da je njemu 32 godine i nije ga King uništio nego je on sam sebe uništio.

Ryan Babel čisti neradnik, da je kakav dobar igrač zabijao bi golove u Hoffenheimu, ali ni tamo ga nema. Nije dobio priliku kod trojice trenera - Roya, Rafe i Kinga. Razlog je jasan, voli on Liverpool, ali nije to dovoljno da se igra u njemu.

Jovanović - nemam komentara na njega, običan polovnjak, drago mi je što je otišao iz kluba. Najodvratnije mi je bilo ono što je izjavljivao nakon svog odlaska u Anderlecht kako ga je Liverpool iznevjerio ovo ono, a nije zapitao sebe kako on uopće igra. Nakon svog prvog gola za klub poljubio je grb, a pola godine nakon toga blati klub na sve moguće načine - FUJ!

Joe Cole - i njega su stigle godine, ima kvalitet, ali nije u formi bio cijelu prošlu sezone, zbog toga je i grijao klubu.

Downing je klasa, ne bi on džaba igrao za Englesku reprezentaciju pored Wallcotta, Johnsona, pa čak i Younga koji nije u formi. Samo se sjeti prodora protiv Sunderlanda i protiv Stokea prošlu tekmu, sve će ti jasno biti.

Čitam tvoje postove već dugo i mogu ti reći da blago rečeno nemaš pojma.
missko

#2527 Re: Liverpool FC

Post by missko »

Ja bih opet ponovio da se Liverpul mora rijesiti svih stvari iz Rafinog perioda pa onda krenuti iz pocetka. Rafa je preokrenuo klub naopako i za godina svoje vladavine je toliko ostavio traga da ga je tesko sada izbrisati ali igra koju je on ustolicio ne odgovara engleskom fudbalu. Daglis nije ni S od vrhunskog strucnjaka, on je stara skola koja preferira jaku odbranu i duge lopte na kloca usamljenog u napadu. Kuyt je bio igracina dok ga Rafa nije preorjentiso na beka . Kod Liverpula mi nije bila jasna prodaja igraca kao sto je Alonso, Tores, Cole jer ne vidim da su doveli ijednog boljeg od ove trojke.
sa1981

#2528 Re: Liverpool FC

Post by sa1981 »

Torres je zelio otici i tu Kenny nije nista mogao. Prvobitna zamisao je bila da Suarez bude partner Torresu a Carrol u tom trenutku nije bio opcija. Alonso je nazalost prodat u trenutku kada je pruzao najbolji fudbal u zivotu a covjek je otisao zbog Rafe Beniteza koji ga je namjeravao prodati sezonu prije jer je zelio dovesti Barry-ja.
sa1981

#2529 Re: Liverpool FC

Post by sa1981 »

Lucas Leiva wrote:Upropastio je jednog Dirka Kauta, otarasio se jednog Rajana Babela, Džoa Kola i Milana Jovanovica... da bi umjesto njih za 20 miliona doveo igraca za kojeg sa sigurnoscu ne mozete reci da je bolji niti od jednog od pobrojanih... Stjuarta Dauninga!

Nije problem u tome sto je forsirao Engleze, vec sto je forsirao Engleze C kategorije... u Liverpoolu imaju dva Engleza A kategorije, Stivi Dži i Glen Džonson, Kerol je B kategorija, Dauning C, a Henderson D kategorija engleskog domaceg mlijeka!
Jovanovic je najveca ubleha koja je ikada zakoracila na Anfield, pa taj covjek nije znao hodati a kamoli trcati.
Baudelaire

#2530 Re: Liverpool FC

Post by Baudelaire »

Jest, Lucas Leiva sigurno nema pojma, a Dalglish i Henderson, te Downing imaju, zato je Liverpool tamo gdje jeste na tabeli. Downing je kurac od fudbalera, jednako kao i Henderson. Nek mi oprosti auditorijum, ali ne znam ovu dvojicu bolje i približnije opisati.
Lucas Leiva

#2531 Re: Liverpool FC

Post by Lucas Leiva »

@Baudelaire :D
@King Kenny
Babel, Kol i Jovanovic nisu zadovoljili, ali i takvi sva trojica sa 100 puta manjom minutazom imaju bolji ucinak od Dauninga za koga je istreseno 20 miliona funti! Covjek je standardan kao Kasiljas u Realu, a nije uradio niti jedan konkretan potez osim sprinta bez lopte na 100 metara!
BHF_Manijak

#2532 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Kenny da je reko "odo namjerno da promasim igrace i dovedem cune od igraca", ne bi ovako uspio ubosti! :mrgreen:
Tvrdokorna mrlja

#2533 Re: Liverpool FC

Post by Tvrdokorna mrlja »

e vala vam je prica ko da imaju 20 bodova..i ko da se sve raspada
par extremno slucajnih ikseva kuci i odmah drvlje i kamenje :roll:

igra ima neke konture,par sitnica da se ispravi i doci ce i rezultat

ja stojim na strani dalglisha,pa cemo vidjeti na kraju sezone
BHF_Manijak

#2534 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Stajo, ne stajo, crno nam se pise! :mrgreen: Nije to par kikseva, to je bruka utakmica kuci i to sa levatskim ekipama! ;-)
horion_bosona

#2535 Re: Liverpool FC

Post by horion_bosona »

iako se zna već duže vrijeme da će Liverpool od naredne sezone nositi opremu Warrior, juče je na pojedinim portalima objavljena dezinformacija o raskidanju sponzorskog ugovora od strane Adidasa, "zbog loših rezultata LFC-a"...
Liverpool in record £150m kit deal with American firm

Liverpool fired a parting shot at Adidas after they signed a £150million kit deal with American firm Warrior Sports.
The club have agreed a six-year contract worth £25m per season to have their home, away and third kits manufactured by the Boston-based company - a deal which is only eclipsed in world football by Barcelona's £26.3m-per-year agreement with Nike.
Liverpool managing director Ian Ayre said the deal, which trumps the £23.5m Nike pay annually to Manchester United, is a 'landmark' for the club.

Adidas have produced Liverpool's kits every year since 2006 - the deal was worth £12m per year - but their chief executive, Herbert Hainer, suggested the club priced themselves out of the relationship.
Ayre said: 'We are disappointed that Adidas seem to point to a lack of European football as reason not to agree a new deal and cannot see that we are on a par with the biggest football brands in the world.
'Warrior Sports will bring its own unique brand and ideas to the partnership, ensuring they can assist us at the club both on and off the field of play.'
Warrior general manager Richard Wright said: 'We are here to shake up the world of football and our partnership with one of the most successful club teams of all time is just the start.
'At Warrior Sports we pride ourselves on high performance and an incredible desire to win.
'Our partnership with Liverpool FC, a football institution and recognised brand name across the world, is the perfect fit.
'Warrior Sports has ventured into football to bring our knowledge of making top level product to a new playing field.'
sa1981

#2536 Re: Liverpool FC

Post by sa1981 »

Reina, Johnson, Agger, Skrtel, Enrique, Gerrard, Henderson, Adam, Maxi, Bellamy, Carroll

Sastav protiv Bolton-a. Bellamy ocekivano u prvom sastavu, iznenadjenje Downing na klupi.
Gandalf

#2537 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

sa1981 wrote:Reina, Johnson, Agger, Skrtel, Enrique, Gerrard, Henderson, Adam, Maxi, Bellamy, Carroll

Sastav protiv Bolton-a. Bellamy ocekivano u prvom sastavu, iznenadjenje Downing na klupi.
Downing je i na klupi suvišan - nekorisnije krilo nisam dugo vidio - sa Carollom tvori tandem najvećeg zajeba u istoriji Liverpoola - da hoće makar jednu utakmicu lige odigrat k'o čovjek, nekakvu asistenciju upisat', zabit' gol makar na neku odbijenu frljoku s dva metra, ma šta bilo da napravi.
sa1981

#2538 Re: Liverpool FC

Post by sa1981 »

Bilo je drug tih zajeba kolko hoces u zadnjih nekoliko godina ali opet nesto kontam ako igra Carrol onda bi trebao igrati i Downing. Nema veze, uzdamo se u Kapitena :)
vaučer

#2539 Re: Liverpool FC

Post by vaučer »

Carroll će više profitirati od Maxijevog inteligentnog stvaranja prostora i od Bellamyeve direktnosti nego od Downingovih krompira u peterac. Danas mora igrati maksimalno.
sa1981

#2540 Re: Liverpool FC

Post by sa1981 »

Sva ta logika pada u vodu kad je Carrol u pitanju :D Nadam se da ce Gerrard igrati malo isturenije, njgeovi centarsutevi bi i Adilovica pretvorili u golgetera
Manic Psycho

#2541 Re: Liverpool FC

Post by Manic Psycho »

sjajno otvaranje luzerpoola, jel tako lucas :lol:
missko

#2542 Re: Liverpool FC

Post by missko »

Liverpul se nikako ne moze naloziti da igra 120 % protiv ovih labavih ekipa.
alenthekiller

#2543 Re: Liverpool FC

Post by alenthekiller »

Lucas, komentar na ukazano? :-D
missko

#2544 Re: Liverpool FC

Post by missko »

Ovaj mali narandjasti i veceras brani extra,ovo treba kupit ko god misli perspektivnog golmana da ima. Jel se meni cini il mi je ovaj stadion nesto uzak do bola?
alenthekiller

#2545 Re: Liverpool FC

Post by alenthekiller »

Auuuu strasno :lol:
missko

#2546 Re: Liverpool FC

Post by missko »

Tvrdokorna mrlja wrote:e vala vam je prica ko da imaju 20 bodova..i ko da se sve raspada
par extremno slucajnih ikseva kuci i odmah drvlje i kamenje :roll:

igra ima neke konture,par sitnica da se ispravi i doci ce i rezultat

ja stojim na strani dalglisha,pa cemo vidjeti na kraju sezone
Ja mislim da poslije ove tekme neces ni ti stajati iza Daglisa :skoljka:
horion_bosona

#2547 Re: Liverpool FC

Post by horion_bosona »

bravo za Carrolla...
Edin H.

#2548 Re: Liverpool FC

Post by Edin H. »

alenthekiller wrote:Auuuu strasno :lol:
Nista to, rutinski ce ih poderati.
vaučer

#2549 Re: Liverpool FC

Post by vaučer »

Drugo poluvrijeme je taman namješteno da završi neriješeno.
Očekivano.
sa1981

#2550 Re: Liverpool FC

Post by sa1981 »

Sredina losa, odbrane ko da nema. Sva sreca pa je tu Bellamy, covjek je legenda
Post Reply