Rijetko pišem na ovom forumu, ali koliko čovjek može samo pročitati gluposti ovdje, to je čudo jedno, stvarno.Lucas Leiva wrote:Upropastio je jednog Dirka Kauta, otarasio se jednog Rajana Babela, Džoa Kola i Milana Jovanovica... da bi umjesto njih za 20 miliona doveo igraca za kojeg sa sigurnoscu ne mozete reci da je bolji niti od jednog od pobrojanih... Stjuarta Dauninga!
Nije problem u tome sto je forsirao Engleze, vec sto je forsirao Engleze C kategorije... u Liverpoolu imaju dva Engleza A kategorije, Stivi Dži i Glen Džonson, Kerol je B kategorija, Dauning C, a Henderson D kategorija engleskog domaceg mlijeka!
Dirk Kuyt je karina živa (trenutno), poštujem ono što je uradio za klub, ali ne treba zaboraviti da je njemu 32 godine i nije ga King uništio nego je on sam sebe uništio.
Ryan Babel čisti neradnik, da je kakav dobar igrač zabijao bi golove u Hoffenheimu, ali ni tamo ga nema. Nije dobio priliku kod trojice trenera - Roya, Rafe i Kinga. Razlog je jasan, voli on Liverpool, ali nije to dovoljno da se igra u njemu.
Jovanović - nemam komentara na njega, običan polovnjak, drago mi je što je otišao iz kluba. Najodvratnije mi je bilo ono što je izjavljivao nakon svog odlaska u Anderlecht kako ga je Liverpool iznevjerio ovo ono, a nije zapitao sebe kako on uopće igra. Nakon svog prvog gola za klub poljubio je grb, a pola godine nakon toga blati klub na sve moguće načine - FUJ!
Joe Cole - i njega su stigle godine, ima kvalitet, ali nije u formi bio cijelu prošlu sezone, zbog toga je i grijao klubu.
Downing je klasa, ne bi on džaba igrao za Englesku reprezentaciju pored Wallcotta, Johnsona, pa čak i Younga koji nije u formi. Samo se sjeti prodora protiv Sunderlanda i protiv Stokea prošlu tekmu, sve će ti jasno biti.
Čitam tvoje postove već dugo i mogu ti reći da blago rečeno nemaš pojma.