Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Fauja Singh wrote:Ima neka bijela golf petica koju vidjam da divlja unazad par dana, nazad je kockasta tablica.
Neku noc pretice na onom novom prosirenom skretanju za dom zdravlja kumrovec, sekunda je falila da izleti s ceste, jucer ga isto vidim kod SCC, nije dobar sekunde.
Dohanakali su mu neku noć, presretnut na glavoj oko 1 sat... . Mislim da se radi o istom, jer mu je zadnja karambolka ofarbana u bijelo i 2.5 je motor...
Mah, on jedino moze sam sebi dohakati, ove kazne za divljanje po cesti su smijesne i ni jednog divljaka za volanom nece nauciti pameti.
Jest bijela mu je karambolka, ono satro napucana petica, mada je meni papanska.
Fauja Singh wrote:Ima neka bijela golf petica koju vidjam da divlja unazad par dana, nazad je kockasta tablica.
Neku noc pretice na onom novom prosirenom skretanju za dom zdravlja kumrovec, sekunda je falila da izleti s ceste, jucer ga isto vidim kod SCC, nije dobar sekunde.
Dohanakali su mu neku noć, presretnut na glavoj oko 1 sat... . Mislim da se radi o istom, jer mu je zadnja karambolka ofarbana u bijelo i 2.5 je motor...
Mozda ces biti razocaran... Neku noc prilazim semaforu kod Predsjednistva, u desnoj traci taj bijeli G-V 2,5 sa malom tablicom, u srednjoj policijski G-v i u lijevoj sam ja i gledam. Debil iz tog bijelog ga turira i trza na kvacilu dok veselo caska sa 3 debila iz podrske iz policijskog golfa koji ga pri tome loze. Na kraju oba auta pod punim gasom sa sina i bez zmigavca skrenuse i Alipasinu. Tako da, ako nije jedan od drotova, onda je neko blizak njima i to presretanje mozda nije presretanje nego drugarsko/kolegijalno caskanje.
Mozda ces biti razocaran... Neku noc prilazim semaforu kod Predsjednistva, u desnoj traci taj bijeli G-V 2,5 sa malom tablicom, u srednjoj policijski G-v i u lijevoj sam ja i gledam. Debil iz tog bijelog ga turira i trza na kvacilu dok veselo caska sa 3 debila iz podrske iz policijskog golfa koji ga pri tome loze. Na kraju oba auta pod punim gasom sa sina i bez zmigavca skrenuse i Alipasinu. Tako da, ako nije jedan od drotova, onda je neko blizak njima i to presretanje mozda nije presretanje nego drugarsko/kolegijalno caskanje.
Taman kad pomislis da gore bit' ne moze nesto te iznenadi. Drotovi se utrkuju sa ulicarima. ccc...
tempuser wrote:
Taman kad pomislis da gore bit' ne moze nesto te iznenadi. Drotovi se utrkuju sa ulicarima. ccc...
sreli se zemljaci--nisu se odavno vidjeli--moraju koju procaskat
Misli da je faca sto je na crveno prosao ...a kad treba parkirati, na prvi trotoar (neki dan je bas ovakav isti G7 R, prosuo karter na trotoaru) jer drugacije ni ne znaju parkirati bocno i sl. ... i onda kaze polomio DSG mjenjac, gledaj kako ga lola na semaforu drzi u brzini hoce nece gas kocnica...polomit ce sve nosace motora i jos jedva zaobidje golfa koliko mu se primakao ...
bitanga_sa_otesa wrote:sinoc me zamalo ne opali furachica neka, vozi veleslalom izmedju auta na relaciji otoka-alipasino u sivom bmw-u e 90 ..
prije par dana stoji pored mene na otoci. toliko je ona spustila sjediste i zavalila ga da doslovno gleda kroz volan. frajer ispred nje stao a ona prilazi i fino se pridize sa sjedista da vidi koliko ima do njega. ja proplakao.
Da je jednom posjesti u nesto brzo, bez kacige, na propisnoj stazi, i pustiti njoj da sjedne na mjesto suvozaca i da namjesti sjediste u ležaĆica style. A onda kociti kasno i jasno.
Jesam se maloprije dreknuo iz auta na kretena nekog. Debil na onom semaforu od Radiceve prema Festina lente mostu sa djetetom od 6,7 godina pretrcava na crveno, a to je onaj dio gdje se svi zafuraju da uhvate zeleno nakon skretanja od Doma sindikata. Zao mi je sto nisam izasao iz auta da porazgovaram jos malo, sutra ce dijete samo tu pretrcavati i neko ce ga ubiti, zbog papka oca
thekupus wrote:Jesam se maloprije dreknuo iz auta na kretena nekog. Debil na onom semaforu od Radiceve prema Festina lente mostu sa djetetom od 6,7 godina pretrcava na crveno, a to je onaj dio gdje se svi zafuraju da uhvate zeleno nakon skretanja od Doma sindikata. Zao mi je sto nisam izasao iz auta da porazgovaram jos malo, sutra ce dijete samo tu pretrcavati i neko ce ga ubiti, zbog papka oca
postoje semafori gdje je pjesaku pametnije preci na crveno ali taj kod pjesackog mosta nije jedan od tih...
Bakir1 wrote:a blicao si mu zasto?
korektivni faktor na cesti?
122 besplatan i preusmjeri te u najblizu pu
frajer desno pa u krajnju lijevu pa opet ispred mene,pa onda vozi napola srednje i kranje desne,pa sve tako,al naravno ni zmigavca nista,oce da bude brz a nema kud da prodje,samo nervira ljude oko sebe