Sead Kolašinac

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
It_is_a_Leclerc

#2526 Re: Sead Kolašinac

Post by It_is_a_Leclerc »

Kakav genije je ovaj Safet.

Veli: " Kolašinac igra u svom klubu lijevog beka, pa ga nisam htio staviti na stopera". Pa nisi ni trebao, mazlume jedan. Trebao si ga staviti na lijevog beka, i spriječiti da nas ljudi razvale po lijevoj strani.

Evo sad sam se iznervirao.
Mustang1

#2527 Re: Sead Kolašinac

Post by Mustang1 »

Ova Safetova izjava je nevjerovatna .. Je'l on nas stvarno zajebaje ili ovo radi nesvjesno :D
Partijaner

#2528 Re: Sead Kolašinac

Post by Partijaner »

Mustang1 wrote:Ova Safetova izjava je nevjerovatna .. Je'l on nas stvarno zajebaje ili ovo radi nesvjesno :D
Nista cudno, sinoc nakon pitanja novinara odgovara istom ne znam kako da motiviram igrace za Iran, pa ko ce jbt ako neces ti, mozda Karabeg da odrzi koji govor. :mrgreen:
lider

#2529 Re: Sead Kolašinac

Post by lider »

Seade izvini. :sad:

Izdrži samo dok dobijemo kakvog trenera koji nije mentalno hendikepiran.
Mustang1

#2530 Re: Sead Kolašinac

Post by Mustang1 »

Partijaner wrote:
Mustang1 wrote:Ova Safetova izjava je nevjerovatna .. Je'l on nas stvarno zajebaje ili ovo radi nesvjesno :D
Nista cudno, sinoc nakon pitanja novinara odgovara istom ne znam kako da motiviram igrace za Iran, pa ko ce jbt ako neces ti, mozda Karabeg da odrzi koji govor. :mrgreen:
Pa kako god ih je do sada motivirao nije dalo neki rezultat tako da sumnjam da moze gore :D
Ali sto se mene tice ne treba ih ni motivirati nego treba izvesti drugi tim i pustiti Irance nek uzivaju u drugom krugu !
Kal El

#2531 Re: Sead Kolašinac

Post by Kal El »

lider wrote:Seade izvini. :sad:

Izdrži samo dok dobijemo kakvog trenera koji nije mentalno hendikepiran.
Prvo Ćiro i Pjanić, sada pape i SEO :(

Treba nam selektor koji vidi kvalitet igrača a ne da sluša nekog tamo lijevog,ili ako se njemu neko ne svidi....
Son1

#2532 Re: Sead Kolašinac

Post by Son1 »

Seo je glavni krivac za ispadanje sa SP i to zbog toga sto nije igrao ovu drugu utakmicu. Najvise mu zamjeram sto nije u rodbinskoj vezi sa selektorom.
Havatar

#2533 Re: Sead Kolašinac

Post by Havatar »

Seade izdrzi i pokusaj da se oporavis od toga sto te je Pape gurnuo sa litice i pokusao da ti unisti karijeru stavljajuci tebe i Bicekcica na stub srama i okrivljujuci vas za poraz kako bi vratio svoje takticke zamisli i koko bi mu igrao tim koji je on zamislio a koji je kad god je nesto uradjeno kako je on smislio dozivljavao debakl.
Picajzla
Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png

#2534 Re: Sead Kolašinac

Post by Picajzla »

SEO majstor steta sto nije igrao.
Susicu konjino pa nas najbolji defanzivac na klupi a ubise ljudi pi nhegovoj strani. Sta reci ?

Sent from my LG-G2 using Tapatalk
Bosanski_kralj

#2535 Re: Sead Kolašinac

Post by Bosanski_kralj »

Ostavljanje Kolašinca na klupi Sušić jednostavno ne može opravdati. Neshvatljivo je zašto to uradi.
SmokingMan

#2536 Re: Sead Kolašinac

Post by SmokingMan »

Havatar wrote:Seade izdrzi i pokusaj da se oporavis od toga sto te je Pape gurnuo sa litice i pokusao da ti unisti karijeru stavljajuci tebe i Bicekcica na stub srama i okrivljujuci vas za poraz kako bi vratio svoje takticke zamisli i koko bi mu igrao tim koji je on zamislio a koji je kad god je nesto uradjeno kako je on smislio dozivljavao debakl.
Dva divna bosanca,ni krivi ni dužni.Da je Seo igrao kunem se da bi momak igrao do kolapsa.
shandrprcSA

#2537 Re: Sead Kolašinac

Post by shandrprcSA »

Image
Kinaski

#2538 Re: Sead Kolašinac

Post by Kinaski »

Toliko se borili da dobijemo Kolasinca i da trajno rijesimo problem lijevog beka. Nakon sto smo ga dobili u nasoj najvaznijoj utakmici na WC, maestro stavlja na poziciju lijevog beka neka polu-rjesenja. Pape nadam se da ti je utakmica protiv Irana, tvoja posljednja utakmica na klupi BIH.
Kinaski

#2539 Re: Sead Kolašinac

Post by Kinaski »

shandrprcSA wrote:Image
hahahha a satro ne zna bosnanski :D SEO rusi i kad je na klupi :D
amidzazeher

#2540 Re: Sead Kolašinac

Post by amidzazeher »

Ja se stvarno pitam da li ce ikada istina izaci na vidjelo ZASTO Kolosinac sinoc nije igrao? Jedino sto Papeta moze izvaditi jeste neka prijetnja smrcu ili sta vec!! Zna li iko, je li Seo bio povrijedjen? Je li kakva svadja u pitanju? Sta je?
animus

#2541 Re: Sead Kolašinac

Post by animus »

Izbacio Kolasinca, Bicakcica a ranije i Zukanovica i onda mi trebamo da navijamo i necemu se nadamo. Jedina dobra stvar je sto smo se definitivno rijesili papka Susica. Nek ide u Hajduk da trenira svoje igrace, nek tamo pokusa svoje znanje ako ga puste
hillbill

#2542 Re: Sead Kolašinac

Post by hillbill »

animus wrote:Izbacio Kolasinca, Bicakcica a ranije i Zukanovica i onda mi trebamo da navijamo i necemu se nadamo. Jedina dobra stvar je sto smo se definitivno rijesili papka Susica. Nek ide u Hajduk da trenira svoje igrace, nek tamo pokusa svoje znanje ako ga puste
vrbanjusa je njegov domet...umjesto gumene glave
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#2543 Re: Sead Kolašinac

Post by Admir_1984 »

amidzazeher wrote:Ja se stvarno pitam da li ce ikada istina izaci na vidjelo ZASTO Kolosinac sinoc nije igrao? Jedino sto Papeta moze izvaditi jeste neka prijetnja smrcu ili sta vec!! Zna li iko, je li Seo bio povrijedjen? Je li kakva svadja u pitanju? Sta je?
nadam se da cemo ubrzo saznati istinu, sinoc je sušić na konferenciji nakon meca izbjegao dati odgovor na to pitanje. dan pred nigeriju selektor je govorio da ima samo jednu dilemu u vezi sastava, tj oko ibiševića, a onda odjednom kolašinca nema :roll: ja mislim da se opet nešto dobro poebalo na relaciji selektor-kapiten (neki igraci), pa samim time onakva postavka, izmjene, igra kapitena, nezalaganje džeke....
Mustang1

#2544 Re: Sead Kolašinac

Post by Mustang1 »

amidzazeher wrote:Ja se stvarno pitam da li ce ikada istina izaci na vidjelo ZASTO Kolosinac sinoc nije igrao? Jedino sto Papeta moze izvaditi jeste neka prijetnja smrcu ili sta vec!! Zna li iko, je li Seo bio povrijedjen? Je li kakva svadja u pitanju? Sta je?
Pa neznanje ? Izigravanje debila i pravljenje ovog napacenog naroda budalama !
amidzazeher

#2545 Re: Sead Kolašinac

Post by amidzazeher »

Admir_1984 wrote:
nadam se da cemo ubrzo saznati istinu, sinoc je sušić na konferenciji nakon meca izbjegao dati odgovor na to pitanje. dan pred nigeriju selektor je govorio da ima samo jednu dilemu u vezi sastava, tj oko ibiševića, a onda odjednom kolašinca nema :roll: ja mislim da se opet nešto dobro poebalo na relaciji selektor-kapiten (neki igraci), pa samim time onakva postavka, izmjene, igra kapitena, nezalaganje džeke....
Ako se ispostavi da je nesto od ovoga NIKAD vise necu ni pogledati tekmu repke a kamoli navijati dok se to ne iskorijeni! Pa sto mi treba ova jebena nervoza i onoliko nerviranje kao sinoc!? Pola zivota su mi skratili!!
Taman kad mislis da smo dobili nesto pozitivno i dobro u citavoj prici dodjes do ovog trenutka kada ti je sasvim svejedno da li ce pobijediti ili izgubiti neku narednu utakmicu.
Opet kazem jedino da je neko prijetio Papetu smrcu moze ga izvaditi, svaki drugi razlog postavljanja onakve formacije sinoc necu moci progutati!
FMDzem

#2546 Re: Sead Kolašinac

Post by FMDzem »

Imagei

Razlog Seinog izostanka je bio taktičke prirode.
Naime, Senad Lulić je bio zadužen da igra na poziciji Lijevog Supermena (LS), odnosno da pokriva cjelokupnu lijevu stranu, što se može i vidjeti u prilogu. Dakle, shodno tome, Luulu bi smo mogli veoma lahko i okarakterisati kao flop of d gejm i tome još pridodati da je zgoditak postignut upravo preko strane za koju je on i bio zadužen, te činjenica da fizički nije bio dorastao tom zadatku.
BACITE GA LAVOVIMA!
Kal El

#2547 Re: Sead Kolašinac

Post by Kal El »

Ma Sušića baciti lavovima jer je izostavio SEU,a Lule morao pokrivati cijelu lijevu stranu...
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#2548 Re: Sead Kolašinac

Post by JoseMujica »

naš genij eksperimentiše u ključnom meču a prijateljske mu za zabavljanje dijaspore služe :-)
Impavidus

#2549 Re: Sead Kolašinac

Post by Impavidus »

JoseMujica wrote:naš genij eksperimentiše u ključnom meču a prijateljske mu za zabavljanje dijaspore služe :-)
I meni to prođe kroz glavu danas...Sve i jedna prijateljska, ma ni akcije nove da se isproba, a onda utakmica na SP-u i neke nove zamisli, 10 centralnih veznih jedna do drugog... :-)
Kal El

#2550 Re: Sead Kolašinac

Post by Kal El »

Impavidus wrote:
JoseMujica wrote:naš genij eksperimentiše u ključnom meču a prijateljske mu za zabavljanje dijaspore služe :-)
I meni to prođe kroz glavu danas...Sve i jedna prijateljska, ma ni akcije nove da se isproba, a onda utakmica na SP-u i neke nove zamisli, 10 centralnih veznih jedna do drugog... :-)
Da ne počnemo o treningu...djeca u svim školama fudbala imaju bolji trening od nas :( Kod papeta ima samo cik cak čunjeve,trčanje u krug i igra na jedan gol..
Post Reply