Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
lokalni izbori
radikali na slikama seselja...kao da je on kandidat
i koncert pjesama prvog srpskog ustanka
teror nad uhom u parku gavrilovog principa
koji nadrealizam...sva sreca sto nemaju vise od 12% ako se ne varam
supercali wrote:I ja sumnjam da je to samo zbog prozivanja imena meho
Ima tu jos nesto sigurno sto ne pominje ovaj polubrat
Ima sigurno. Gosti iz Sarajeva su u Bakusu zasticeni ko beli medvedi.
Gazda nedozvoljava nikakve srpske pijedme u obijektu mislim pjesme koje bi mogle zvucati srpski. Npr vidovdan i slicno. Baja ni pod razno.
Živo me interesuje koliko poreza uplati Sunny Land i koliko uplati u odnosu na sve ostale ugostiteljske objekte u Istočnom Sarajevu.
Danas vrijeme zakurac, a raje ko u priči i povrh svega svaka usluga pokrivena fiskalnim računom.
Platforma za vertikalno penjanje otvorena, najavljeno otvaranje nove vanjske igraonice za djecu i naravno hotela na mjestu trenutne ruševine o kojoj je bilo političke galame i prepucavanja.
Današnji arapofobi za koju godinu ljubiće Arape u vrh guzice.
Ma ja, ne treba balijama vjerovati ni imenom kada ih zoveš, je li tako.
Sa druge strane koliko čovjek treba biti glup pa sa imenom Meho ići u 24:00 u kafanu u pravoslavni talibanat.
Ma ja, ne treba balijama vjerovati ni imenom kada ih zoveš, je li tako.
Sa druge strane koliko čovjek treba biti glup pa sa imenom Meho ići u 24:00 u kafanu u pravoslavni talibanat.
Pa toj kafani svaku noc izlaska kladim se da ima bar 5 meha i koji na kraju ne budu isprebijani
Poceli su graditi na kecu kod nove skole. Pocinje izgradnja velikog stambenog objekta kod TROPIC-a pa se nadam da ce napokon krenuti da vise grade u tom dijelu.
još mi je misterij što se ne pravi ništa u istočnom starom gradu
vile na vracama 100 metara dalje vrijede po milijun a vamo lokacije prazne a niđe zgrade...
tu bi otišlo ko halva
Cujem neki poznanici, 35+ god.sasvim regularni porodicni ljudi iz Novog Travnika, zamalo ne fasovase incident u cafe Jesenjinu..bez ikakve trunke, milimetra ka provokaciji, poslije kafe, htjeli da naruce po Sarajevo pivo..od nekih tipova sa susjednim stolova, dosli kao komercijalisti za pojedine prehrambrene artikle