Asmir Begović
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2526 Re: Asmir Begović
Zavisi kako gledas.
Sa finansijskog aspekta - pun pogodak.
Istina, bilo je price, traze ga ovi, traze ga oni....meh, novinarske spekulacije.
A meni se cini da je njemu i u Stokama bilo odzvonilo. Oni su svakako kontali mladjeg golmana, tako da je bilo ici i gotovo.
Mislim da je ovaj Jack Butland prvi golman, mlad, Englez, samo sad povrijedjen.
Sa finansijskog aspekta - pun pogodak.
Istina, bilo je price, traze ga ovi, traze ga oni....meh, novinarske spekulacije.
A meni se cini da je njemu i u Stokama bilo odzvonilo. Oni su svakako kontali mladjeg golmana, tako da je bilo ici i gotovo.
Mislim da je ovaj Jack Butland prvi golman, mlad, Englez, samo sad povrijedjen.
-
zenit dozic
#2528 Re: Asmir Begović
Joj bege i parada isto usporeni snimak.
Lik od kad je preso u plavce doso na nivo piplice iz najboljih dana
Tuga
Lik od kad je preso u plavce doso na nivo piplice iz najboljih dana
Tuga
- Romanista 101%
#2529 Re: Asmir Begović
neprepoznatljiv
-
stranacc
#2530 Re: Asmir Begović
Beg je za svaku pohvali.
Redovno objavljuje statuse na fb sa rodjendana , sijela i ostalih manifestacija..
Dobar bega

Redovno objavljuje statuse na fb sa rodjendana , sijela i ostalih manifestacija..
Dobar bega
- Edin H.
#2531 Re: Asmir Begović
Vidim danas Bega sjedi I ceka svoju sansu, sto je pohvalno.
Nego interesuje me ako Chelsea osvoji titulu, hoce li on uopste dobiti medalju?
- Point.
#2532 Re: Asmir Begović
Prosle sezone se uveliko jebavala majka Hiddinku sto je favorizirao onog belgijskog kurtona, sad niko ne smije Conteu zucnuti.Edin H. wrote:Vidim danas Bega sjedi I ceka svoju sansu, sto je pohvalno.
- Edin H.
#2533 Re: Asmir Begović
Vole Bega i Begovica cashPoint. wrote:Prosle sezone se uveliko jebavala majka Hiddinku sto je favorizirao onog belgijskog kurtona, sad niko ne smije Conteu zucnuti.Edin H. wrote:Vidim danas Bega sjedi I ceka svoju sansu, sto je pohvalno.
Ovako sjedi, gleda utakmice, ima dobro mjesto na stadionu, jedino sto mu ne daju da pivu popije.
- Point.
#2534 Re: Asmir Begović
Malo sam razocaran u Begovica, mogao je otici makar na posudbu kad vec vidi da ne moze meda na Stamford Bridge-u. Nije bas da ce u West Hamu, recimo, igrati za vangil sapi i 5 kg mohuna.Edin H. wrote:Vole Bega i Begovica cashPoint. wrote:Prosle sezone se uveliko jebavala majka Hiddinku sto je favorizirao onog belgijskog kurtona, sad niko ne smije Conteu zucnuti.Edin H. wrote:Vidim danas Bega sjedi I ceka svoju sansu, sto je pohvalno.
Nego interesuje me ako Chelsea osvoji titulu, hoce li on uopste dobiti medalju?, znaju raja da se mogao ispaliti, sto rece Osim za Dzeku, recimo u Sunderland, da mu je bilo do igre.
Ovako sjedi, gleda utakmice, ima dobro mjesto na stadionu, jedino sto mu ne daju da pivu popije.
- Edin H.
#2535 Re: Asmir Begović
U pravu si, West Ham je bio dobra alternative, premda je bilo nekih prica da ce ici u Everton.Point. wrote:Edin H. wrote: Malo sam razocaran u Begovica, mogao je otici makar na posudbu kad vec vidi da ne moze meda na Stamford Bridge-u. Nije bas da ce u West Hamu, recimo, igrati za vangil sapi i 5 kg mohuna.
- cyprus
#2536 Re: Asmir Begović
Zato će Bega ove godine osvojit svoj prvi šampionski trofej

- Edin H.
#2537 Re: Asmir Begović
Pa to sam i pitao, da li ce, zar nema ono pravilo da moras odigrati nekoliko utakmica?cyprus wrote:Zato će Bega ove godine osvojit svoj prvi šampionski trofej![]()
![]()
- Logovan
#2538 Re: Asmir Begović
I biće naravno najzaslužniji za osvajanje istog.cyprus wrote:Zato će Bega ove godine osvojit svoj prvi šampionski trofej![]()
![]()
- Edin H.
#2539 Re: Asmir Begović
Ma ko te to pita ako osvoji, bitno je da trzne bosansku zastavu i zastavu Trebinja.Logovan wrote:I biće naravno najzaslužniji za osvajanje istog.cyprus wrote:Zato će Bega ove godine osvojit svoj prvi šampionski trofej![]()
![]()
- cyprus
#2540 Re: Asmir Begović
Nisam vidio pitanjeEdin H. wrote:Pa to sam i pitao, da li ce, zar nema ono pravilo da moras odigrati nekoliko utakmica?cyprus wrote:Zato će Bega ove godine osvojit svoj prvi šampionski trofej![]()
![]()
- Edin H.
#2541 Re: Asmir Begović
Nasao sam odgovor.cyprus wrote:Nisam vidio pitanjeEdin H. wrote:Pa to sam i pitao, da li ce, zar nema ono pravilo da moras odigrati nekoliko utakmica?cyprus wrote:Zato će Bega ove godine osvojit svoj prvi šampionski trofej![]()
![]()
Ko da je to bitno, formalnost
By the book, a player has to make 5 league appearances in order to be eligible for an EPL medal.
However, exceptions are always made on a discretionary basis.
A club can request exemption and order a medal if it wants any additional medals for some squad members. In such a case, an exemption request is raised by the club that needs to be approved by the English FA and the club has to pay the necessary charges for 'buying' these extra medals.
Eg. In the present EPL season 2014-15, Chelsea has ordered medals to be given to ex-player Schurrle who met the 5 appearances criteria and ordered medals for other squad members like Salah, Loftus-Cheek et al.
I think it is a very nice gesture to offer the squad members these medals. If not on pitch, they have been with the team in every meeting, every training session, in the highs and all the lows. This is the minimum that the club can do and show their respect for these guys.
Uzimaju Bosanci, dobro hajde i Hercegovci ovaj Priemiership ko rukom.
- studeni76
#2542 Re: Asmir Begović
Sta kazu, Conte dovodi Oblaka umjesto Kurte. E tacno je ovaj nas Bega konj. Zajebo se samo tako, sa sportskog plana! Finansije ne racunam, moze onda i u Kinu ici.
- Edin H.
#2543 Re: Asmir Begović
Bez brige, Oblak ide u Arsenal ili Man. Utd.studeni76 wrote:Sta kazu, Conte dovodi Oblaka umjesto Kurte. E tacno je ovaj nas Bega konj. Zajebo se samo tako, sa sportskog plana! Finansije ne racunam, moze onda i u Kinu ici.
- SkyLimit
#2544 Re: Asmir Begović
Zajebati se znači uraditi nešto sa neočekivanim ishodom. Begović kad je potpisivao za Chealsea dobro je znao da će sjediti i brojati lovu, to je očito i želio.studeni76 wrote:Sta kazu, Conte dovodi Oblaka umjesto Kurte. E tacno je ovaj nas Bega konj. Zajebo se samo tako, sa sportskog plana! Finansije ne racunam, moze onda i u Kinu ici.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2545 Re: Asmir Begović
Ne znam koliko je bilo realno da ostane u Stoke, oni su se svakako bili napeli da ga prodaju i daju priliku mladjem golmanu.
Opet, da li je bolje braniti u Stokeu ili sjediti na klupi Chelsea....za 2-3 puta vecu platu?!
Hm...zavisi iz kojeg ugla gledamo.
Opet, da li je bolje braniti u Stokeu ili sjediti na klupi Chelsea....za 2-3 puta vecu platu?!
Hm...zavisi iz kojeg ugla gledamo.
- AmiĐa_Idriz
#2546 Re: Asmir Begović
Molim teEdin H. wrote:Bez brige, Oblak ide u Arsenal ili Man. Utd.studeni76 wrote:Sta kazu, Conte dovodi Oblaka umjesto Kurte. E tacno je ovaj nas Bega konj. Zajebo se samo tako, sa sportskog plana! Finansije ne racunam, moze onda i u Kinu ici.
- Jack Be Nimble
#2547 Re: Asmir Begović
Ciji je dida navijao za Bournemouth?
Nadam se da ce otici pa da bude spreman za kvalifikacije.
Nadam se da ce otici pa da bude spreman za kvalifikacije.
- Point.
#2548 Re: Asmir Begović
Ma nek ide bilo gdje samo da brani. FIna carsijica Bournemouth, ima i fina plaza da Nicole moze jahat ujutro.

- Mali_Vuk
#2549 Re: Asmir Begović
Već je branio u Bournemouthu, tako da mu neće biti problem uklopiti se tamo.
Očekivao sam da će mu karijera ići nekim tokom, Al et, ako valja njemu valja i meni
Očekivao sam da će mu karijera ići nekim tokom, Al et, ako valja njemu valja i meni
- Tito_i_Partija
#2550 Re: Asmir Begović
Ne razumijem sta to fali karijeri koja je gotov citava izgradjena u najjacoj fudbalskoj ligi na svijetu.