SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Hemera

#2526 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Hemera »

kad vidimo vlasnike pitbulova,vidimo da su ih njihovi ljubimci izveli u setnju,a ne obratno....a i format vlasnika vidimo pa nam nije tesko zakljuciti o kakvim masinama za ubijanje je rijec
_ado_

#2528 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by _ado_ »

Jedno vatrogasno vozilo je otislo iz pravca Ilidze prema Hrasnici oko 17 h. S obzirom u kakvom je stanju, uspjeh ce biti ako dodje do Krupca a da se ne raspadne :(
tare...

#2529 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by tare... »

zna li neko sta se desilo na drveniji? vidim policiju na taxi stajalistu
Edin H.

#2530 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Edin H. »

Elvisgti

#2531 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Elvisgti »

Znali ko detalje sta je bilo na ilidzi kod "Saksije" bivse Fontane zasto su Nasi bosanci napali Turke koliko sam nacuo da nije bio nikakav konkretan razlog,al znam da su ih pas premlatili Stoka narkomanska!!!
drugi_profil

#2532 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by drugi_profil »

A ne mogu vjerovati kakav komentar si ostavio @religious... :shock:
Potpuno neprimjereno. :(
Bodkin

#2533 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Bodkin »

eis, ne zna se razlog i prica mahala ali je to ipak stoka narkomanska :-)
Don Zivconi

#2534 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Don Zivconi »

Zna li neko sta se zbiva na alipasinu pored trajvana :) murija nafatala neke momke specijalci oko njih zavezali ih ruke im na glavama puno auta i posmatraca, da nije opet neko nastradao u gradskom prevozu

Sent from my LT18i using Tapatalk 2
shbc

#2535 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by shbc »

navijaci se potukli
maxell_sarajevo

#2536 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by maxell_sarajevo »

Manijaci cekali tramvaj sa navijacima Sarajeva i napali ih.

Stoka skretnicarska
crnoplavo

#2537 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by crnoplavo »

http://www.avaz.ba/vijesti/crna-hronika ... s-lutalica
Iz vatrenog oružja na Ilidži ubijen pas lutalica
U ulici 15. maj, općina Ilidža, sinoć je, pet minuta iza ponoći, došlo do upotrebe vatrenog oružja od, za sada, nepoznate osobe i tom prilikom je stradao pas lutalica, saopćeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Kantona Sarajevo (KS).

O upotrebi vatrenog oružja obaviješten je tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, a uviđaj je izvršila ekipa MUP-a KS.

Policijski službenici rade na rasvjetljavanju, dokumentovanju ovog događaja i pronalasku izvršioca, navodi se u saopćenju.
O'zone
Globalni moderator

#2538 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by O'zone »

maxell_sarajevo wrote:Manijaci cekali tramvaj sa navijacima Sarajeva i napali ih.

Stoka skretnicarska
Policija: Nije bilo tuče Manijaka i Hordi, navijači Sarajeva su zapalili baklju u tramvaju

Iako su prvobitne nezvanične informacije govorile da su se nakon današnjih utakmica 26. kola BH Telecom Premijer lige potukli navijači Sarajeva i Željezničara u tramvaju, u Ministarstvu unutarnjih poslova Kantona Sarajevo kažu da do tuče nije došlo.

Dežurni operativni u MUP-u za Klix.ba je kazao kako je zapravo došlo do narušavanja javnog reda i mira u tramvaju nakon čega su reagirali građani koji su se zatekli u vozilu GRAS-a.

Kako nam je rečeno, grupa navijača Sarajeva je zapalila baklju u tramvaju, a potom je tramvaj zaustavljen te je policija morala intervenisati.

"Došlo je do narušavanja javnog reda i mira, navijači Sarajeva su zapalili baklju u tramvaju, nakon čega su građani reagirali. Privedeno je pet-šest navijača", kažu u MUP-u KS.
Misliš "Stoka jedna pitarska" :oops:
shbc

#2539 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by shbc »

meni ovo malo smrdi... ne vidim razlog paljenja baklje u tramvaju poslije utakmice... haj da je bilo neko narucito slavlje, ali cisto onako, nesto ne vjerujem... i jos da se zadesi bas na tramvajskoj gdje je zeljeznicar igrao... vise mi ima smisla prvobitna prica da je doslo do tuce, al' haj...
anonimnaosoba

#2540 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by anonimnaosoba »

maxell_sarajevo wrote:Manijaci cekali tramvaj sa navijacima Sarajeva i napali ih.

Stoka skretnicarska
ne znaš ni šta se događalo, a napadaš ovdje i pritom koristiš neprilagođen izraz, za boldirano bi te @ Plavi odmah banov'o na fudbalskom pdf-u... bolje odgovori što ovi tvoji nose baklje poslije utakmica kući i još ih pale (plitki mozgovi) u tramvajima ?
maxell_sarajevo

#2541 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by maxell_sarajevo »

Igrom slucaja nasao sam se tu u tom trenutku i vidio sam svojim ocima sta se desavalo.
Navijaci Zelje su cekali tramvaj na stanici kod GRAS-a i u trenutku kad su vidjeli navijace Sarajeva poceli su verbalno da vrijeđaju i onda su ovi uzvratili iz tramvaja i tu je nastala opšta frka.Manijaci sa jedne strane pocese gađati tramvaj kamenjem, dok jedna grupa na silu pokusava da uleti u tramvaj.Jedino mi nije jasno zasto vozac tramvaja kad je vidio da divljaci razvaljuju vrata i pokusavaju da ulete u tramvaj isti nije pokrenuo.Dobro je pa su blizu bile one crne beretke i sve se relativno brzo zavrsilo.
Logovan

#2542 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Logovan »

anonimnaosoba wrote:

Stoka skretnicarska
ne znaš ni šta se događalo, a napadaš ovdje i pritom koristiš neprilagođen izraz, za boldirano bi te @ Plavi odmah banov'o na fudbalskom pdf-u... bolje odgovori što ovi tvoji nose baklje poslije utakmica kući i još ih pale (plitki mozgovi) u tramvajima ?
Ne znaš ni ti šta se događalo a napadaš. :wink: :-) Ne pametuj.
anonimnaosoba

#2543 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by anonimnaosoba »

maxell_sarajevo wrote:Igrom slucaja nasao sam se tu u tom trenutku i vidio sam svojim ocima sta se desavalo.
Navijaci Zelje su cekali tramvaj na stanici kod GRAS-a i u trenutku kad su vidjeli navijace Sarajeva poceli su verbalno da vrijeđaju i onda su ovi uzvratili iz tramvaja i tu je nastala opšta frka.Manijaci sa jedne strane pocese gađati tramvaj kamenjem, dok jedna grupa na silu pokusava da uleti u tramvaj.Jedino mi nije jasno zasto vozac tramvaja kad je vidio da divljaci razvaljuju vrata i pokusavaju da ulete u tramvaj isti nije pokrenuo.Dobro je pa su blizu bile one crne beretke i sve se relativno brzo zavrsilo.
već si puno ljepše opisao situaciju nego u ranijem postu, to cijenim :thumbup:
_terminaš_ wrote: Ne znaš ni ti šta se događalo a napadaš. :wink: :-) Ne pametuj.
ne bih ni riječi rekao da nije spomenuo skretničare ;-) al' nije to bitno za ovu temu, ako hoćeš, hajmo na PP nastavit' s raspravom (mada je ne bi ni trebalo biti)
D0G

#2544 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by D0G »

crnoplavo wrote:http://www.avaz.ba/vijesti/crna-hronika ... s-lutalica
U ulici 15. maj, općina Ilidža, sinoć je, pet minuta iza ponoći, došlo do upotrebe vatrenog oružja od, za sada, nepoznate osobe i tom prilikom je stradao pas lutalica, saopćeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Kantona Sarajevo (KS).

O upotrebi vatrenog oružja obaviješten je tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, a uviđaj je izvršila ekipa MUP-a KS.

Policijski službenici rade na rasvjetljavanju, dokumentovanju ovog događaja i pronalasku izvršioca, navodi se u saopćenju.
Sramota. Meni se čini da svaki drugi gradjanin ovoga grada nosi nelegalan pištolj pod pojasom. Da je legalno ni pola muke ali stvarno sramota koliko šljama ima po ulicama, svaki jebeni dio ovog grada je ko ghetto, nigdje nisi siguran
cappy_tempo

#2545 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by cappy_tempo »

crnoplavo wrote:http://www.avaz.ba/vijesti/crna-hronika ... s-lutalica

neki dan ja biciklom na sedreniku kad izleti pujdo iz avlije i krenu na mene. spreman sam bio da ga biciklom dohakam iste sekunde,a i mali nozic sto imam sa kljucevima nije bio daleko da se koristi. juce idem prema ac kvatru na pofalicima kad se zaleti neki ali ga malo ograda zajebala. da nije ograde bilo sad bi me ovdje prozivali kako sam ja najgori,dozivotnu trebam dobiti,jadni cuko... a neku noc druga na biciklu okruzili i ujeli ga par puta. za dlan sto su ga ujeli je najgore da kazem,a ono ostalo nisu mogli tenu probiti
drugi_profil

#2546 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by drugi_profil »

Dajte ljudi kad god koga napadne ker, prijavite policiji, uradite ljekarski pregled i tuzite opstinu. Ima advokata sto jedva cekaju jer znaju da ne mogu izgubiti. Uzmite par milja maraka odstete a opstina nek vidi sta ce sa npr. 1000 tuzbi u godini, jer sigurno ima toliko i napada.
fatality

#2547 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by fatality »

najruzniji pas kojeg je ova priroda stvorila

http://www.google.com/imgres?imgurl=htt ... LwBEPwdMAo
O'zone
Globalni moderator

#2548 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by O'zone »

drugi_profil wrote:Dajte ljudi kad god koga napadne ker, prijavite policiji, uradite ljekarski pregled i tuzite opstinu. Ima advokata sto jedva cekaju jer znaju da ne mogu izgubiti. Uzmite par milja maraka odstete a opstina nek vidi sta ce sa npr. 1000 tuzbi u godini, jer sigurno ima toliko i napada.
Ovaj savjet treba isprintati i podjeliti svim biciklistima a onda i ostalim građanima KS i pod obaveno da svi napadnuti prate proceduru: prijava policiji-ljekarski pregled, nalazi i fotodokumentacija-advokat-tužba.
cappy_tempo

#2549 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by cappy_tempo »

de ba ljudi kakav crni sud. ja dok prijavim pa dok dodjem na red pa zaboravit cu sta je tacno i bilo.
O'zone
Globalni moderator

#2550 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by O'zone »

cappy_tempo wrote:de ba ljudi kakav crni sud. ja dok prijavim pa dok dodjem na red pa zaboravit cu sta je tacno i bilo.
Ne znam za tebe ja bih ih vala tužio pa makar išlo do kraja mog života.
Locked