Kad bi ti znao skontat sustinu naslova...ne ide ti inglish bas najbolje tovaris.Kaligula I wrote:CIA zna ko je oborio Boeing MH-17
http://www.ruaviation.com/news/2015/4/10/3056/
...dakle, CIA ima dokaze ko je oborio MH-17, ali, eto, iz nekih razloga ne želi da obznani istinu...![]()
...CIA štiti Putina...
![]()
![]()
![]()
...o zemljo otvori se...američka vanjska politika će još jednom dokazati, i to vlastitim primjerom, da su laži kratke noge...zašto CIA ne želi da objavi istinu?...pitanje za milion grivna...cilj je još jednom opravdao sredstvo...sankcije su Rusiji nametnute...a žrtve?...žrtve su kolateralna šteta kao i obično kad je u pitanju američka vanjska politika...idemo dalje na putu NWO...
Ukrajina
- General War
#25226 Re: Ukrajina
-
Kaligula I
#25227 Re: Ukrajina
...pa hajde ti me prosvjetli...šta se stidis, reci...General War wrote:Kad bi ti znao skontat sustinu naslova...ne ide ti inglish bas najbolje tovaris.Kaligula I wrote:CIA zna ko je oborio Boeing MH-17
...dakle, CIA ima dokaze ko je oborio MH-17, ali, eto, iz nekih razloga ne želi da obznani istinu...![]()
...CIA štiti Putina...
![]()
![]()
![]()
...o zemljo otvori se...američka vanjska politika će još jednom dokazati, i to vlastitim primjerom, da su laži kratke noge...zašto CIA ne želi da objavi istinu?...pitanje za milion grivna...cilj je još jednom opravdao sredstvo...sankcije su Rusiji nametnute...a žrtve?...žrtve su kolateralna šteta kao i obično kad je u pitanju američka vanjska politika...idemo dalje na putu NWO...
- GAU8
#25228 Re: Ukrajina
Fakat nije skontao naslovKaligula I wrote:...pa hajde ti me prosvjetli...šta se stidis, reci...General War wrote:Kad bi ti znao skontat sustinu naslova...ne ide ti inglish bas najbolje tovaris.Kaligula I wrote:CIA zna ko je oborio Boeing MH-17
...CIA štiti Putina...
![]()
![]()
![]()
- dječak sa šibicama
#25229 Re: Ukrajina
Americka demokracija lagano ali silovito ulazi u Ukrajinu.
https://www.youtube.com/watch?v=do2P9FYD_2g
autenticnost snimka nije potvrdjena, ali...
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#25230 Re: Ukrajina
doklen su rusijanci
-
jastuk1
#25231 Re: Ukrajina
Ovoga su živog razapeli na krst pa zapalili. Eto dokle...japin_mutapi wrote:doklen su rusijanci
OPREZ! +18
- dječak sa šibicama
#25232 Re: Ukrajina
Da si ti ziv i zdrav, na toj snimci (ako je autenticna) pripadnici nacistickog Azova razapinju zarobljenog proruskog vojnika.
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
- dječak sa šibicama
#25234 Re: Ukrajina
Tenkist Azov bataljona satrao svoje suborce u automobilu.
Reci ne drogi!
- Co0l
#25236 Re: Ukrajina
Na danasnji dan 1986.-te u Černobilu se dogodila najveca mirnodopska nuklearna katastrofa koju su tadasnje sovjetske vlasti pokusale prikriti.
http://hr.wikipedia.org/wiki/%C4%8Cerno ... katastrofa
http://hr.wikipedia.org/wiki/%C4%8Cerno ... katastrofa
- General War
#25237 Re: Ukrajina
Navodno liliPutanci zarobili
Rebels' Debaltsevo Trophy Count: Over 450 Heavy Weapons, 200 Pieces of Armor, 60 Tanks
Part of channel(s): Ukraine (current event)
Including nearly 200 heavy weapons which are immediately operable - the rest will be put into working condition after some are cannibalized for parts
Defense Ministry spokesman for Donetsk People’s Republic — one of the two breakaway republics in East Ukraine —says evacuation of useable military equipment that Ukraine forces surrendered or left behind in the January-February battle of Debaltsevo salient is now complete.
The reported final tally of weapons DPR evacuated amounts to:
Armored fighting vehicles:
58 tanks - 15 immediately operable
104 BMP infantry fighting vehicles - 38 operable
37 other armored troop transporters - 12 operable
Transportation vehicles:
180 trucks - 76 operable
28 special equipment vehicles - 9 operable
11 MT-LB armored tracked vehicles - 4 operable
Artillery pieces:
3 GRAD multiple rocket launchers - 2 operable
14 Gvozdika self-propelled howitzers (122mm) - 9 operable
13 2A65 howitzers (152mm) - 12 operable
6 D30 howitzers (120mm) - 6 operable
2 PM-38 mortars (120mm) - 2 operable
2 2B9 mortars (82mm) - 2 operable
1 2S9 self-propelled mortar - inoperable
Anti-tank and anti-aircraft:
6 ZU 23-2 anti-aircraft automatic cannons (23mm) - 4 operable
3 MT-12 anti-tank guns (100mm) - 3 operable
3 9P148 guided anti-tank missile - 3 operable
These numbers refer only to the equipment evacuated by Donetsk People’s Republic. Forces of the Lugansk People’s Republic likely evacuated a many pieces as well. Also some equipment was destroyed in the fighting. Therefore the equipment losses of Ukraine army at Debaltsevo could be up to a few times higher than the numbers given here. Defense ministry spokesman:
“All Ukrainian equipment after restoration and rehabilitation will equip our units, and we’ll use those not repairable as a source of spares. There are still significant numbers of Ukrainian weapons and equipment scattered near Debaltsevo, but most of that is actually only useless junk. Some we can use for future mine clearance activities, but all we can do with the rest is to scrap them.”

Rebels' Debaltsevo Trophy Count: Over 450 Heavy Weapons, 200 Pieces of Armor, 60 Tanks
Part of channel(s): Ukraine (current event)
Including nearly 200 heavy weapons which are immediately operable - the rest will be put into working condition after some are cannibalized for parts
Defense Ministry spokesman for Donetsk People’s Republic — one of the two breakaway republics in East Ukraine —says evacuation of useable military equipment that Ukraine forces surrendered or left behind in the January-February battle of Debaltsevo salient is now complete.
The reported final tally of weapons DPR evacuated amounts to:
Armored fighting vehicles:
58 tanks - 15 immediately operable
104 BMP infantry fighting vehicles - 38 operable
37 other armored troop transporters - 12 operable
Transportation vehicles:
180 trucks - 76 operable
28 special equipment vehicles - 9 operable
11 MT-LB armored tracked vehicles - 4 operable
Artillery pieces:
3 GRAD multiple rocket launchers - 2 operable
14 Gvozdika self-propelled howitzers (122mm) - 9 operable
13 2A65 howitzers (152mm) - 12 operable
6 D30 howitzers (120mm) - 6 operable
2 PM-38 mortars (120mm) - 2 operable
2 2B9 mortars (82mm) - 2 operable
1 2S9 self-propelled mortar - inoperable
Anti-tank and anti-aircraft:
6 ZU 23-2 anti-aircraft automatic cannons (23mm) - 4 operable
3 MT-12 anti-tank guns (100mm) - 3 operable
3 9P148 guided anti-tank missile - 3 operable
These numbers refer only to the equipment evacuated by Donetsk People’s Republic. Forces of the Lugansk People’s Republic likely evacuated a many pieces as well. Also some equipment was destroyed in the fighting. Therefore the equipment losses of Ukraine army at Debaltsevo could be up to a few times higher than the numbers given here. Defense ministry spokesman:
“All Ukrainian equipment after restoration and rehabilitation will equip our units, and we’ll use those not repairable as a source of spares. There are still significant numbers of Ukrainian weapons and equipment scattered near Debaltsevo, but most of that is actually only useless junk. Some we can use for future mine clearance activities, but all we can do with the rest is to scrap them.”
- Co0l
#25238 Re: Ukrajina
Haman opet Ruski vojnici zalutali u Ukrajinu.
-
Avetinho
#25239 Re: Ukrajina
False flag.dječak sa šibicama wrote:Americka demokracija lagano ali silovito ulazi u Ukrajinu.
Dvije rijeci: aneksija Krima.
- General War
#25240 Re: Ukrajina
Jos jedan paksu manje:
Alexey Mozgovoy murdered by insurgents!
Alexey Mozgovoy died in an attack. The brigade commander of the LPR "Ghost" brigade, his spokeswoman Anna and two guards came under fire. The jeep, which was carrying Mozgovoi and his associates was shot from small arms, including a machine gun. The assault was executed by a subversive group. Recall that there were attempts on the life of the leader of the Lugansk militia before. So, on the evening of March 7, on the outskirts of the Mikhailovka at a checkpoint not far from the place where the brigade commander was under attack today, an explosion of three shell-less explosive devices with shrapnel occurred. We will remember him forever!"
Sad ostao kepec i onaj sto se kurci sa zarobljenicima
Alexey Mozgovoy murdered by insurgents!
Alexey Mozgovoy died in an attack. The brigade commander of the LPR "Ghost" brigade, his spokeswoman Anna and two guards came under fire. The jeep, which was carrying Mozgovoi and his associates was shot from small arms, including a machine gun. The assault was executed by a subversive group. Recall that there were attempts on the life of the leader of the Lugansk militia before. So, on the evening of March 7, on the outskirts of the Mikhailovka at a checkpoint not far from the place where the brigade commander was under attack today, an explosion of three shell-less explosive devices with shrapnel occurred. We will remember him forever!"
Sad ostao kepec i onaj sto se kurci sa zarobljenicima
- area51
-
sumirprimus
#25242 Re: Ukrajina
a sto hejtujete sorosa ?
- Challenger__
#25243 Re: Ukrajina
1.Obrisani BBC video MH17.
2. MH17 – The Perfect Crime?, holandski autor.
Pitam se da li će makar jedan jedini mamlaz iz mase mamlaza koji su se na ovoj temi kleli da su Rusi/pro-Rusi počinili ovaj zločin reći - pogriješio sam?
Pitam se da li će makar jedan jedini mamlaz iz mase mamlaza koji su se na ovoj temi kleli da su Rusi/pro-Rusi počinili ovaj zločin reći - pogriješio sam?
- Co0l
#25244 Re: Ukrajina
Hoce,ako se ikad pojave dokazi da ga Rusi nisu srusili.
Ovako se samo zapetljavaju u lazima.Cas kazu da nisu imali PVO sisteme koji bi mogli oborit avion na tako velikim visinama,cas kazu da su se ukrajinski avioni vozili u radarskoj sjenci civilnog pa se pitaju da li su separatisti srusili civilni misleci da gadjaju vojni.Dogovorite se vise sta je u pitanju.
Ovako se samo zapetljavaju u lazima.Cas kazu da nisu imali PVO sisteme koji bi mogli oborit avion na tako velikim visinama,cas kazu da su se ukrajinski avioni vozili u radarskoj sjenci civilnog pa se pitaju da li su separatisti srusili civilni misleci da gadjaju vojni.Dogovorite se vise sta je u pitanju.
- Challenger__
#25245 Re: Ukrajina
To ide tako ali u "hilafetu". Inače, važi presumpcija nevinosti, a teret dokazivanja krivice je na optužbi. A dokazali su ništa i stvar sakrili pod tepih. Znamo zašto.Co0l wrote:Hoce,ako se ikad pojave dokazi da ga Rusi nisu srusili.
- Co0l
#25246 Re: Ukrajina
U tom slucaju nevini su i oni koje ti optuzujes.Dok se ovi drugi,sa svakim iznesenim 'dokazom' jos vise zapetljavaju.Challenger__ wrote:To ide tako ali u "hilafetu". Inače, važi presumpcija nevinosti, a teret dokazivanja krivice je na optužbi. A dokazali su ništa i stvar sakrili pod tepih. Znamo zašto.Co0l wrote:Hoce,ako se ikad pojave dokazi da ga Rusi nisu srusili.
- Challenger__
#25247 Re: Ukrajina
Petljaš se ti. Ja ne optužujem, nego od prvog dana tvrdim da je američka teza bila laž. Vrijeme mi je dalo za pravo. Znam, teško ti je i krivo što nije onako kako si želio i tvrdio. Hoće to tako kada sljediš strasti a ne um. Nemoj mi izigravati Kikijevu "Moldavku", presmješan si.Co0l wrote:U tom slucaju nevini su i oni koje ti optuzujes.Dok se ovi drugi,sa svakim iznesenim 'dokazom' jos vise zapetljavaju.
ZNAŠ TI JAKO DOBRO šta je istina.
- Co0l
#25248 Re: Ukrajina
Kao prvo ja se ne petljam jer sam od pocetka tvrdio da istinu nikad necemo saznati i da ce nam ostati samo spekulacije kao ove tvoje.Ocito je da pojma nemas sta ko pise ali te to ne sprjecava da 'znas' sta je neko zelio i tvrdio.Challenger__ wrote:Petljaš se ti. Ja ne optužujem, nego od prvog dana tvrdim da je američka teza bila laž. Vrijeme mi je dalo za pravo. Znam, teško ti je i krivo što nije onako kako si želio i tvrdio. Hoće to tako kada sljediš strasti a ne um. Nemoj mi izigravati Kikijevu "Moldavku", presmješan si.Co0l wrote:U tom slucaju nevini su i oni koje ti optuzujes.Dok se ovi drugi,sa svakim iznesenim 'dokazom' jos vise zapetljavaju.
ZNAŠ TI JAKO DOBRO šta je istina.
A svako ko iz ponudjenih 'dokaza' tvrdi da zna istinu ustvari samo dokazuje da pojma nema i da je zasljepljen mrznjom prema 'onim drugim'.Jer iz onog sto znamo je nemoguce dokazati ko je kriv.I vrijeme ni tebi ni bilo kome drugom nije nista dalo za pravo jer se jos uvijek ne zna ko je krivac.
Ali da je sumnjivo da se jedni zapetljavaju tvrdeci prvo da nemaju sredstava da obore avion na tako velikim visinama pa nakon sto procure slike BUK-a na separatistickoj teritoriji presaltaju se na drugu teoriju da su malezijski avion pratili ukrajinski vojni avioni pa da je moguce da su greskom oborili civilni gadjajuci vojni,sumnjivo je.
- Challenger__
#25249 Re: Ukrajina
Koga boli neka stvar šta špekulišu mediji. Oni su i u RF industrija, kao na zapadu. Zvaničnici su rekli svoje: odmah po incidentu, Putin nazvao Obamu, rekao mu da zna svu istinu i da se u skladu sa tim ponaša. Ostalo je stalo pod tepih. Američki.
- General War
#25250 Re: Ukrajina
Challenger__ wrote:1.Obrisani BBC video MH17.