@mario001 odnosno Muamere Efendicu, de nam reci da li je bio kakav konkurs kada su tebe postavili u upravni odbor Zavoda za zdravstveno osiguranje KS? Koji ti je ovo mandat drugi ili treci?mario001 wrote:
A sta bi ti rekla na ulici???
Da je u zavodu bio Konkurs (nije) na koji se prijavila i bila najbolja...ona je sve ono protiv cega se NS bori ili barem tako prica
Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
- Bancho
#25201 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
-
mario001
#25202 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Hvala na identitetu, to mi je drugi ili treci na forumu...Bancho wrote:@mario001 odnosno Muamere Efendicu, de nam reci da li je bio kakav konkurs kada su tebe postavili u upravni odbor Zavoda za zdravstveno osiguranje KS? Koji ti je ovo mandat drugi ili treci?mario001 wrote:
A sta bi ti rekla na ulici???
Da je u zavodu bio Konkurs (nije) na koji se prijavila i bila najbolja...ona je sve ono protiv cega se NS bori ili barem tako prica
Trebas pratiti te konkurse ako te zanimaju, ali i dalje nemamo odgovor na pitanje???
-
mario001
#25203 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ima li ove godine aktivnijeg odnosa prema reciklaziVjecitiStudent wrote:Oj stranko hipsterska, bezidejna i beskrvna, čak je i Reuf bolje skontao probleme i rješenja za Centar
http://www.klix.ba/vijesti/bih/reuf-baj ... /160914043
-
VjecitiStudent
#25204 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ne poteži nas za tastaturu, pa da se osvrnemo da SDA-ovu brigu o okolišu.mario001 wrote:Ima li ove godine aktivnijeg odnosa prema reciklaziVjecitiStudent wrote:Oj stranko hipsterska, bezidejna i beskrvna, čak je i Reuf bolje skontao probleme i rješenja za Centar
-
mario001
#25205 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Pa ovi iz SDA svecano otvaraju kontejnereVjecitiStudent wrote:Ne poteži nas za tastaturu, pa da se osvrnemo da SDA-ovu brigu o okolišu.mario001 wrote:Ima li ove godine aktivnijeg odnosa prema reciklaziVjecitiStudent wrote:Oj stranko hipsterska, bezidejna i beskrvna, čak je i Reuf bolje skontao probleme i rješenja za Centar
-
VjecitiStudent
#25206 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Debata kandidata za Centar na TVSA.
Ko za Bukvu glasa ...
Ko za Bukvu glasa ...
-
VjecitiStudent
#25207 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Spameri, popustite više sa ovim pismom
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#25208 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
za bilo koga od onih...+ Rasedat, haman ce Ajnadzic zasluzeno pobijeditiVjecitiStudent wrote:Debata kandidata za Centar na TVSA.
Ko za Bukvu glasa ...
-
VjecitiStudent
#25209 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ajnadžićev kandidat Bukva.
-
mario001
#25210 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Jel bio Bekan??VjecitiStudent wrote:Ajnadžićev kandidat Bukva.
- KatarinaKosaca
-
mario001
#25212 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Gdje je Esko Omerbasic stao Bekan je nastavio, bez plate 
- Bancho
#25213 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Realno Bekan je veceras izdominirao...Bukva, nazalost promasaj...
-
kluz franjo
#25214 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Cijenjeni @pk,Pedja Kojovic wrote:kluz franjo
Treba vam informacija ili mene preispitujete?
Zaista nemam sada nemam vremena i energije zato ako zelite pitati nesto sto vas zaista zanima a ne mozete to saznati na drugi nacin, slobodno pitajte.
(Ako su vam poznate neke krimogene cinjenice, barem vi znate kako me mozete kontaktirati i dostaviti ih).
Ne znam u kakvim su odnosima drugi ljudi.
Stalno, uglavnom iz OO dobijamo pitanja za Zavod i upucujemo ih skoro na svakoj Skupstini.
Prof. Pozder i Forto su zaduzeni za to.
p.k.
p.s.
Fraza "onaj cije se ime ne izgovara" je bila simpaticna prvih 156 puta.
ponekad (neredovno) još uvijek "zraknem" na pdf, te molim za oprost zbog kašnjenja u odgovoru.
U potpunosti prihvatam dobronamjernu, kolegijalnu, forumašku kritiku. 156 puta ponavljati istu frazu stvarno nije simpatično. Kako ste konačno 157. put barem na forumu reagirali na istu, evo ja se svečano odričem iste.
Naravno, i dalje sam mišljenja da ste i lično i kao stranka puno ranije morali institucionalno reagirati na "ušminkane" varijante smajića, mešanovića i inih...
Zapitajte se, ako su Vaša iskustva takva, kako prolaze obični, anonimni ljudi, a koji si jednostavno uzimaju slobodu da drugačije misle, sa brojnim anonimnim smajićima.
Vaš je izbor bio da takve "našminkane" nazivate prijateljima. Vi ste zatvarali oči pred njihovim "diplomama". Vi ste njihove ublehe zvali "hvale vrijednim pokušajima". I nažalost, Vama je trebala 156. prozivka i jedan "degenek", da shvatite sa čime se obični ljudi susreću svakodnevno.
Vas lično da umirim, neću Vas više politički zamarati (odgovore na moja pitanja i probleme sam već pronašao).
Generano sam mišljenja, da politički svjesni građani Opštine Centar trebaju ove izbore masovno bojkotirati. Sasvim je evidentno da su tzv. "progresivne" stranke učinile sve da nikakvog napretka nema. Politički svjesni građani Centra, po mom skromnom mišljenju (a uz punu svijest o ishodu) ne smiju dati demokratski legitimitet ovakvoj političkoj ponudi.
To je moje mišljenje. Ali mišljenje je kao i guzica. Svako je ima...
PS: Anđelić očigledno već dugo nije osjetio "damar"...
-
putokaz1
#25215 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ko je Bekan sad?Bancho wrote:Realno Bekan je veceras izdominirao...Bukva, nazalost promasaj...
-
kolegione
#25216 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ajnadzic ima odlicne reference jedino zasluženo može na robiju ali sreca pa ima vas pala mu je sjekira u med dok je vasKatarinaKosaca wrote:za bilo koga od onih...+ Rasedat, haman ce Ajnadzic zasluzeno pobijeditiVjecitiStudent wrote:Debata kandidata za Centar na TVSA.
Ko za Bukvu glasa ...![]()
![]()
- KatarinaKosaca
#25217 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
ma, naravno....vidis kako znaskolegione wrote:Ajnadzic ima odlicne reference jedino zasluženo može na robiju ali sreca pa ima vas pala mu je sjekira u med dok je vasKatarinaKosaca wrote:za bilo koga od onih...+ Rasedat, haman ce Ajnadzic zasluzeno pobijeditiVjecitiStudent wrote:Debata kandidata za Centar na TVSA.
![]()
- KatarinaKosaca
#25218 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
ipak cemo tog Kosovca ostaviti, vama, yugonostalgicarima, koji cete mu lako halalit i bombardovanje Sarajeva....kolegione wrote:Ajnadzic ima odlicne reference jedino zasluženo može na robiju ali sreca pa ima vas pala mu je sjekira u med dok je vasKatarinaKosaca wrote:za bilo koga od onih...+ Rasedat, haman ce Ajnadzic zasluzeno pobijeditiVjecitiStudent wrote:Debata kandidata za Centar na TVSA.
![]()
-
vrapcic
#25219 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
A sta bi ti rekla na ulici???mario001 wrote:vrapcic wrote:Ne bi bilo loše da se Lejla javi sa komentarom na temu svog odnosa sa Crnkićem, jer je očigledno da to predstavlja veliki teret i njoj i stranci, čini se i najveći uoči predstojećih izbora. Mene bi zanimalo čuti šta ima reći na tu temu, ali ipak ne toliko da bih je tražio po predizbornim štandovima.
Iz onoga što je dosad poznato, blisko su sarađivali u Prizmi, a zatim u ZZO. Saradnja u Prizmi se možda i mogla podvesti pod slučajnost po sistemu 6 degrees of separation, ali činjenica da nakon Crnkićevih malverzacija u Prizmi, za koje je znala ili morala znati na funkciji koju je obavljala (a to što nije osuđen govori više o našem pravosudnom sistemu nego o njegovom poštenju), on nju "vodi sa sobom" u ZZO, a ona to prihvata, meni ukazuje na postojanje odnosa obostranog povjerenja.
+1. Jedini ste koje pratim i jedina opcija za koju bi se jos moze glasati. Za Lejlu sigurno necu osim ako se javno ne izjasni i ne ogradi se od gospodina odnosno njegovih radnji. Ono sto bi eventualno meni licno rekla o tome na ulici je jedno a ono sto u javnosti izjavi ima sasvim drugu tezinu.
Za kandidate za vijecnike cu glasati za NS. Mada ne znam da li vam svojim i glasovima uze porodice cinim uslugu ili ne - ovako ili onako valja koalirati za medjedima uz duzno postovanje prema zivotinjama![]()
U svakom slucaju sretno!
Da je u zavodu bio Konkurs (nije) na koji se prijavila i bila najbolja...ona je sve ono protiv cega se NS bori ili barem tako prica[/quote]
Zato niko nece ni dobiti moj glas za nacelnika. A posebno ne "tvoj kandidat" ili barem onaj za kojeg mi se cini da navodis vodu na njegov mlin diskreditujuci NS. Ni lobotomiju da mi urade.
-
VjecitiStudent
#25220 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Dok je NS-a sa ovakvim kandidatima za načelnike, svima njima je sjekira pala u med.kolegione wrote:Ajnadzic ima odlicne reference jedino zasluženo može na robiju ali sreca pa ima vas pala mu je sjekira u med dok je vasKatarinaKosaca wrote:za bilo koga od onih...+ Rasedat, haman ce Ajnadzic zasluzeno pobijeditiVjecitiStudent wrote:Debata kandidata za Centar na TVSA.
![]()
-
kolegione
#25221 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ti si sagovornik koji ne koristi argumente koji bezocno laze i daje pausalne kvalifikacije.KatarinaKosaca wrote: ipak cemo tog Kosovca ostaviti, vama, yugonostalgicarima, koji cete mu lako halalit i bombardovanje Sarajeva....
Idi lijepi letke Bakir ce ti baciti petobanku na kafu, to je bolje nego lupati gluposti etiketirati ljude sto je najtuznije totalno pogresno.
-
kolegione
#25222 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
.VjecitiStudent wrote: Dok je NS-a sa ovakvim kandidatima za načelnike, svima njima je sjekira pala u med.
Last edited by kolegione on 15/09/2016 16:20, edited 1 time in total.
- KatarinaKosaca
#25223 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
kolegione wrote:Ti si sagovornik koji ne koristi argumente koji bezocno laze i daje pausalne kvalifikacije.KatarinaKosaca wrote: ipak cemo tog Kosovca ostaviti, vama, yugonostalgicarima, koji cete mu lako halalit i bombardovanje Sarajeva....
Idi lijepi letke Bakir ce ti baciti petobanku na kafu, to je bolje nego lupati gluposti etiketirati ljude sto je najtuznije totalno pogresno.
-
kolegione
#25224 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ja sam samo reagovao na tvoje perfidne pokusaje da nas ubijedis da bi Ajnadzic trebao zasluzeno pobjediti.KatarinaKosaca wrote:a sta ti radis nego lazes etiketiras i to pogresno? kos, yu, ajnadzic, ovo, ono...sagovornik? Nisam ti se nikad obracala. Ti meni jesi
Nisam etiketirao, niti me interesuje sta si ti i cim se bavis.
Svaku laz koju dokazes da sam ja izgovorio ja cu ti dati 50KM da odmoris od promovoranja SDA :*
- KatarinaKosaca
#25225 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
kolegione wrote:Ja sam samo reagovao na tvoje perfidne pokusaje da nas ubijedis da bi Ajnadzic trebao zasluzeno pobjediti.KatarinaKosaca wrote:a sta ti radis nego lazes etiketiras i to pogresno? kos, yu, ajnadzic, ovo, ono...sagovornik? Nisam ti se nikad obracala. Ti meni jesi
Nisam etiketirao, niti me interesuje sta si ti i cim se bavis.
Svaku laz koju dokazes da sam ja izgovorio ja cu ti dati 50KM da odmoris od promovoranja SDA :*