AvatarPA evo I ovoga "novinara" koji se redovno linka na ovaj forum sa indexa (mislim da je svima jasan motiv tog "novinara" I njegovih "poslodavaca). Ni on me bas ne impresionira nekim najboljim namjerama I bolovima u spolovilu za rezultatima Safeta I njegovih igraca.![]()
![]()
Mislim, nebitan je skroz I nemjerodavan, ali kada ga podosta forumasa linka ovdje a jos vise se slaze sa njegovim nebulozama I huskanjem protiv selektora, onda se I ne stice neki dojam da je vecina kritika iz najboljih namjera.
Infaze Studio
Molim te drug nemoj, jbg meni to graniči sa uvrednom da se neko poredi sa tim govnom od novinara. Jbg ja sad ili neko drugi ako nekad iskažemo svoje kritično mišljenje ispadnemo kao to piskaralo koje ni do Ekspresa ne može dobaciti, ta spodoba.
Ovo ne govorim jer on zna nekada kritikovati Sušića nego govorim zbog onog teksta kojim se naslađivao nekom izmišljenom razdoru unutar repke. Naravno gdje drugo nego na komšijskom Indexu gdje su svi rado dočekali njegove tekstove o Bošnjama koji se kolju zubima kako bi mogli razglabati o pazi sad psihičkoj i mentalnoj nespremnosti Bošnji na uspjeh. Nabijem i njega i Index i onog ko mu je ijedan tekst objavio. Njegova kritika nema veze sa konstruktivnošću i dobrim namjerama kao što ni uvlačenje u pakaš Sušiću drugih piskarala nema veze sa fudbalom i novinarstvom.
Međutim ovdje nekad i zagovornici i kritičari Sušića odu predaleko pogotovo jer se nekada u raspravu umiješaju likovi koji baš nešto i ne prate fudbal ali kontaju da imaju svetu patriotsku dužnost da odbrane Sušića od mrskih neprijatelja svega što je sveto.
Evo pitanje da li iskreno misliš da je utakmica u Slovačkoj bila dobra, na stranu rezultat, da li smo dobro igrali, da li nam je pobjeda bila upitna, da li smo kontrolisali protivnika, da li smo izgledali stabilno u odbrani i opasno u napadu, da li smo svih 90 minuta držali utakmicu i protivnika pod kontrolom ili većinu utakmice.