Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Korisničkoime

#25201 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Korisničkoime »

@ Infaze Studio
PA evo I ovoga "novinara" koji se redovno linka na ovaj forum sa indexa (mislim da je svima jasan motiv tog "novinara" I njegovih "poslodavaca). Ni on me bas ne impresionira nekim najboljim namjerama I bolovima u spolovilu za rezultatima Safeta I njegovih igraca. :) :zzzz:
Mislim, nebitan je skroz I nemjerodavan, ali kada ga podosta forumasa linka ovdje a jos vise se slaze sa njegovim nebulozama I huskanjem protiv selektora, onda se I ne stice neki dojam da je vecina kritika iz najboljih namjera.
Infaze Studio

Molim te drug nemoj, jbg meni to graniči sa uvrednom da se neko poredi sa tim govnom od novinara. Jbg ja sad ili neko drugi ako nekad iskažemo svoje kritično mišljenje ispadnemo kao to piskaralo koje ni do Ekspresa ne može dobaciti, ta spodoba.
Ovo ne govorim jer on zna nekada kritikovati Sušića nego govorim zbog onog teksta kojim se naslađivao nekom izmišljenom razdoru unutar repke. Naravno gdje drugo nego na komšijskom Indexu gdje su svi rado dočekali njegove tekstove o Bošnjama koji se kolju zubima kako bi mogli razglabati o pazi sad psihičkoj i mentalnoj nespremnosti Bošnji na uspjeh. Nabijem i njega i Index i onog ko mu je ijedan tekst objavio. Njegova kritika nema veze sa konstruktivnošću i dobrim namjerama kao što ni uvlačenje u pakaš Sušiću drugih piskarala nema veze sa fudbalom i novinarstvom.
Međutim ovdje nekad i zagovornici i kritičari Sušića odu predaleko pogotovo jer se nekada u raspravu umiješaju likovi koji baš nešto i ne prate fudbal ali kontaju da imaju svetu patriotsku dužnost da odbrane Sušića od mrskih neprijatelja svega što je sveto.
Evo pitanje da li iskreno misliš da je utakmica u Slovačkoj bila dobra, na stranu rezultat, da li smo dobro igrali, da li nam je pobjeda bila upitna, da li smo kontrolisali protivnika, da li smo izgledali stabilno u odbrani i opasno u napadu, da li smo svih 90 minuta držali utakmicu i protivnika pod kontrolom ili većinu utakmice.
sumasumarum77

#25202 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by sumasumarum77 »

Bilo bi dobro kad bi mi mogli imati neku rezervnu varijantu kao sto je npr igra Slovacke. Ako se plasiramo nas ce sigurno dopasti par velesila i veliko je pitanje da li mi mozemo izdrzati u nekom otvorenom nadigravanju. Posto ce mo mi u takvim susretima imati ulogu autsajdera dobro bi bilo imati kakvu varijantu sa kontranapadima. Doduse pitanje da li mi mozemo iskombinovati tim za takvu varijantu ali sigurno je da medo, miske i pjana ne mogu tada igrati zajedno. Mozda bi cak samo jedan od njih mogao igrati. Ipak sumnjam da mi to mozemo uigrati.
shake69

#25203 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by shake69 »

Ma, je li se ovo Pape sali da ce vec protiv Argentine zvati bratica Tina iz Hajduka!? :shock: :run:
kota_pisvir

#25204 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by kota_pisvir »

shake69 wrote:Ma, je li se ovo Pape sali da ce vec protiv Argentine zvati bratica Tina iz Hajduka!? :shock: :run:
e svasta ! Ne moze me niko ubijedit da mu menadzeri ne sastavljaju ekipu ;-)
zalizani

#25205 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by zalizani »

Ima da Tin izdominira :mrgreen:
Logovan

#25206 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Logovan »

shake69 wrote:Ma, je li se ovo Pape sali da ce vec protiv Argentine zvati bratica Tina iz Hajduka!? :shock: :run:
Kako li je on zaslužio poziv da mi je znati a nisu neki drugi... :-)

Nije problem što mu je rod, problem je što momak nije neki kvalitet.
JOINT_1921
Vozim: odlično

#25207 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by JOINT_1921 »

NAJBOLJI TRENER KOJEG BIH POSJEDUJE... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Havatar

#25208 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Havatar »

Logovan wrote:
Kako li je on zaslužio poziv da mi je znati a nisu neki drugi... :-)

Nije problem što mu je rod, problem je što momak nije neki kvalitet.
Igra u jakoj ligi a i vec su ga primjetili skauti najbogatijih klubova..
Murat Sabanovic

#25209 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Murat Sabanovic »

ja sam jos prije par mjeseci negdje procitao da je tino susic jedan od punika za brazil.
oglo

#25210 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by oglo »

Tino je porslu sezonu pkazivao potencijal ,ali ove je pao.Kvrzic na vrijeme dobija poziv i zasluzio je da bude prvi igrac iz HNl koji ce ga dobit.Za razliku od Husejnovica momak standardan,nema velikih oscilacija u igri,u bitnim utkamicama je odgirao odlicno za razliku od ovog.
shake69

#25211 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by shake69 »

Murat Sabanovic wrote:
ja sam jos prije par mjeseci negdje procitao da je tino susic jedan od punika za brazil.
Salu na stranu, ali Pape ce ozbiljno poljuljati selektorski ugled pozove li tog momka za tako jaku provjeru. Bljesak na jednoj utakmici i onda desetak ispodprosjecan, ili van kadra jedanaestorice Hajduka, pa takvih imamo da napunimo 'spaceka' do Jarcedola i Faletica. :(
It_is_a_Leclerc

#25212 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by It_is_a_Leclerc »

Pape se nenormalno kocka u svim segmentima.

Ovo spominjanje baraža bih zabranio ustavom države.

P.S. HNL je rupa od lige. Uz našu i još par, to je samo dno evropskog fudbala. Ja sam šokiran da neko koga smatramo ozbiljnim trenerom to ne shvata.
TheMule

#25213 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by TheMule »

Mi nemamo klupe, u tom je problem. Mozda je i uvidio da mora imati bar jos 4 igraca na koje moze racunati osim pocetnih 11.
shake69

#25214 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by shake69 »

It_is_a_Leclerc wrote:Pape se nenormalno kocka u svim segmentima.

P.S. HNL je rupa od lige. Uz našu i još par, to je samo dno evropskog fudbala. Ja sam šokiran da neko koga smatramo ozbiljnim trenerom to ne shvata.
Sve se tjesim mozda je covjek pogresno citiran, ali predug je citat i covjek je bio nedvosmislen. Strah me kud ovo vodi.
luckylaka

#25215 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

shake69 wrote:

Sve se tjesim mozda je covjek pogresno citiran, ali predug je citat i covjek je bio nedvosmislen. Strah me kud ovo vodi.
Za sada vodi prema Brazilu,sto ce te biti strah.I ABD do Brazila treba sakupiti 23 igraca.I ja da sam selektor pozvao bih amidzica u reprezentaciju pa makar da radio kao pekar,svakako se nece naigrati :D
shake69

#25216 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by shake69 »

luckylaka wrote:
shake69 wrote:

Za sada vodi prema Brazilu,sto ce te biti strah.I ABD do Brazila treba sakupiti 23 igraca.I ja da sam selektor pozvao bih amidzica u reprezentaciju pa makar da radio kao pekar,svakako se nece naigrati :D
Lucky, u pitanju su principi kako se dolazi do reprezentativnog dresa. To ce biti 'rodjacka poruka', nazalost.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#25217 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by JoseMujica »

Rin Tin Tin :roll: :zid:
Murat Sabanovic

#25218 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

shake69 wrote:

nije on pogresno citiran,vec on to zaista namjerava! pozvati ga protiv argentine, a zatim i u brazil. jer, sto bi ga "testirao" protiv argentine, ako ga ne misli voditi u brazil ?!
ultima_palabra

#25219 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ultima_palabra »

Kako ono, ne voli igrače iz osrednjih liga? :oops:

Šteta što nemamo igrača u gruzijskoj ligi, jer tamo igra Dila Gori koja dvaput dobije moćnog 'Ajduka, samo nebo je granica :izet:
PeppermintSA

#25220 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by PeppermintSA »

Ne vidim u čemu je problem,

Tin je mlad i perspektivan igrač, trenutno igra na poziciji koja nam škripi i što ga ne probati. Pa nije Pape lud, ne bi zvao levata zbog porodičnih veza nakon što smo napravili takav rezultat, ne bi se doveo u takvu situaciju.

Uvijek je bolje zvati mlade igrače iz Hrvatske nego tamo negdje iz Ukrajine ili Rusije jer Hrvatska tuši igrače vani k'o na traci. Vidjećemo šta bude.
It_is_a_Leclerc

#25221 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by It_is_a_Leclerc »

Sušić se igra u kritičnom momentu. Umalo nas njegova tvrdoglavost nije koštala poraza u Žilini, a sad inzistira da igramo bez zadnjeg veznog, i time ugrožava i pobjedu protiv Litvanije, a ovo dovlačenje fudbalera sa deponija evropskog fudbala je za bogu plakati...
Ras Al Ghul

#25222 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Ras Al Ghul »

Ja ne mogu da vjerujem da lik zove igrače iz raspalog Hajduka u reprezentaciju!Jedan Cocalić igra grupnu fazu Evropa lige sa Makabi Haifom i nema ga na spisku, hajde da ga barem zovne u nekoj prijateljskoj pa da ga proba, jok on zove bratića koji nije standardan u prvoj postavi raspalog Hajduka :lol: :lol: , kakav lik!
Kemal Malovčić

#25223 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Kemal Malovčić »

Pape, nije heroin za sportske ljude!
ja71

#25224 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ja71 »

da sam dole pozvao bih na demonstracije ispred saveza
Murat Sabanovic

#25225 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

It_is_a_Leclerc wrote:Sušić se igra u kritičnom momentu. Umalo nas njegova tvrdoglavost nije koštala poraza u Žilini, a sad inzistira da igramo bez zadnjeg veznog, i time ugrožava i pobjedu protiv Litvanije, a ovo dovlačenje fudbalera sa deponija evropskog fudbala je za bogu plakati...
da,ovakve izjave su opasne i samo nam mogu unijeti nemir u slacionicu.
Locked