Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sjednice vijeca nikad gledanije. Predstavnici nikad losiji. Ustvari uvijek su oni ovakvi i bili samo sto do sada nije bilo toliko poprecnih misljenja pa to sada dolazi do izrazaja.
Ja_Ja wrote:Sjednice vijeca nikad gledanije. Predstavnici nikad losiji. Ustvari uvijek su oni ovakvi i bili samo sto do sada nije bilo toliko poprecnih misljenja pa to sada dolazi do izrazaja.
A da je tek bilo ovoliko oprecnih misljenja e to bi bila prava pljacka...
Casual's wrote:Koga mi izabrasmo. Sve ovo rastjerat treba mamu im jebem.
Bas tako. Stid me sto ce ovo cijela drzava vidjet.
Gledaj ovog kretena pored Kelesture, koja frizura, brada...pretpostavljam da je to sin Isaka Rame. Za povratit.
Super Brko uradi extra predizbornu reklamu za vakufskog brizonju. Sad ce ovaj da ispadne jos i dingospo Majke mi osjecam zal za starom dobrom prevarantskom SDA. Ono znao si kome da jebes mater, a sad imas 10 novih stranaka koje su nastale na prici protiv SDA a djela na terenu identicna.
Shmeker wrote:Super Brko uradi extra predizbornu reklamu za vakufskog brizonju. Sad ce ovaj da ispadne jos i dingospo Majke mi osjecam zal za starom dobrom prevarantskom SDA. Ono znao si kome da jebes mater, a sad imas 10 novih stranaka koje su nastale na prici protiv SDA a djela na terenu identicna.
Slazem se, osim jedne ispravke, djela na terenu gora 10x.
Nece u stecaj, ali sigurno hoce u neki oblik JPP-a.
Srednja zalost sve firme kao moguci partneri u tom poduhvatu, posmatrajuci sa aspekta zastite radnickih prava (navodno se spominju Centotrans, Prevoz Putnika,odnosno almi).
Gledaj ovog kretena pored Kelesture, koja frizura, brada...pretpostavljam da je to sin Isaka Rame. Za povratit.
...nisu oni ni najmanje nesposobni...nesposobni su glasaci, svi mi ostali...suti samo nek ne puca...uzo 30 kermi za glas, jesam hin zayebo...itd...
Ko nas yebe!
da,njegov sin,lokalni kabadahija
Jel balavac ikad izasao za govornicu? Najzalosnije je to sto ce i sljedeci mandat sjediti na istom mjestu. Dok svi Ramini radnici i njihove porodice daju glas mogao bi balo za par godina biti i Gradonacelnik
Svakim danom u svakom pogledu mi je sve draze sto sam spakovao kofere i otisao