e, al fakat u pozitivnom smislukamen spoticanja wrote:Norm bi sad rek'o " to vam je europska zenica"
Kad smo kod jakni dze svi uzimaju one jack wolfskin? svi nosaju, a meni skupe...
Moderators: _BataZiv_0809, anex
e, al fakat u pozitivnom smislukamen spoticanja wrote:Norm bi sad rek'o " to vam je europska zenica"
...ma nije ni kod shanera dzaba...ma meni je to pravo ishodno-radna varijanta jer sam stalno na terenu i u autu...a zijanio se kad sam vidio u Zdicima na jednom ganuci kako u toj jakni rovi po zeljezu...a ja ko neka 'faca' nemErem sebi kupit'...kamen spoticanja wrote:vjerovatno kod shanera
šapica je pravo skupa u regularnoj shop varijanti
4 stoje sam nalazio na bozicnim snizenjima
Pusti, to sto se kupuje je u 90% slucajeva laznjak ali eto ljudi imaju potrebu za brendiranim stvarima a kod nasih sminkera nema dalje od Jack Wolfskin-a, Bogner-a i Mammut-a. Dusu dalo za "nagizdati" se. Pa nes u planinu jbte.Norm wrote:...ma nije ni kod shanera dzaba...ma meni je to pravo ishodno-radna varijanta jer sam stalno na terenu i u autu...a zijanio se kad sam vidio u Zdicima na jednom ganuci kako u toj jakni rovi po zeljezu...a ja ko neka 'faca' nemErem sebi kupit'...kamen spoticanja wrote:vjerovatno kod shanera
4 stoje sam nalazio na bozicnim snizenjima![]()
Bude ih na snizenju po 180EUR
...vjeruj da nije za nagizdat, fakat, toplo-hladno, snijeg i visine, tereni...pa jbt prehladjen sam i hunjav vise od dva mjeseca...Warashii wrote:Pusti, to sto se kupuje je u 90% slucajeva laznjak ali eto ljudi imaju potrebu za brendiranim stvarima a kod nasih sminkera nema dalje od Jack Wolfskin-a, Bogner-a i Mammut-a. Dusu dalo za "nagizdati" se. Pa nes u planinu jbte.Norm wrote:...ma nije ni kod shanera dzaba...ma meni je to pravo ishodno-radna varijanta jer sam stalno na terenu i u autu...a zijanio se kad sam vidio u Zdicima na jednom ganuci kako u toj jakni rovi po zeljezu...a ja ko neka 'faca' nemErem sebi kupit'...kamen spoticanja wrote:vjerovatno kod shanera
4 stoje sam nalazio na bozicnim snizenjima![]()
Bude ih na snizenju po 180EUR
...klinac cu sacuvat, ako si upravu sve cu to na doktore potrosit...ExNihilo wrote:Onda sačuvaj pare jer je hunjavica virusno oboljenje.
Vjerujem da nije tebi, jest njimaNorm wrote: ...vjeruj da nije za nagizdat, fakat, toplo-hladno, snijeg i visine, tereni...pa jbt prehladjen sam i hunjav vise od dva mjeseca...
...a ko su dijabole sto ga izbusise? Zar zbog pravljenja nereda u ugostiteljskom objektu ne bi trebalo organi reda da intervenisu?Zaitsev wrote:Momčić iz Gračanice, Zlatić Armin, podobro popio i razbijao čaše u Azuri, nakon čega su mu prišla dvojica momaka i rekli da se ne ponaša tako. Jednog od njih je uhvatio za kragnu kao šta ti meni imaš pričati, momci ga izvedu napolje i pretuku i nažalost ubodu nožem. Kako čujem, nije u životnoj opasnosti...
saobracajkaTempo wrote:izgleda da se opet nesto desilo. maloprije policija opkolila lokvu krvi kod londje.
Kako će organi reda intervenisati? Piju kafu kod mene u objektu u to vrijeme i čujem i ja na motorolu da dolazi vijest o nesreći. "Kadet" odmah uzima šapku, kaže mu stariji kolega, stani, mi smo sad kod Bosanke tek, polako... Dijabole su neki momčići, 19 i 20 godina, iz Nove Zenice. Ne znam imena...Norm wrote:...a ko su dijabole sto ga izbusise? Zar zbog pravljenja nereda u ugostiteljskom objektu ne bi trebalo organi reda da intervenisu?Zaitsev wrote:Momčić iz Gračanice, Zlatić Armin, podobro popio i razbijao čaše u Azuri, nakon čega su mu prišla dvojica momaka i rekli da se ne ponaša tako. Jednog od njih je uhvatio za kragnu kao šta ti meni imaš pričati, momci ga izvedu napolje i pretuku i nažalost ubodu nožem. Kako čujem, nije u životnoj opasnosti...
Yebo divlji Zapad.... 'unas' haman svi sherifi...
Na nesrecu saobracajna kultura i jednih i drugih je jako losa.macchiato wrote:ja koliko vidim prema slikama (a izvinjavam se ako sam pogriješila), žena udarena praktično na pješačkom prelazu.
na nekim lokacijama u gradu se možeš poroditi dok ti neko stanea evo koliko vidim, može te i na ortopediju poslati što si se usudio preći preko prelaza.
i onaj kvaziparking kod uglovnice je strašan, kao po bojnom polju da hodaš, samo čekaš sa koje strane će te neko pokupiti![]()
jedni ulaze, drugi izlaze, treći se pokušavaju parkirati, konstantno haos.
...ma mislio sam na konobara ili gazdu objekta koji je trebao zvati policiju na prvi znak sranja...a mozda dijabole 'stite' objekat? pa se obracunavaju sa nezgodnim musterijama tako sto ih malo iscakijaju? Boga pitaj odakle je to sAslo kad jos u kafanu ide sa cakijom...Zaitsev wrote:Kako će organi reda intervenisati? Piju kafu kod mene u objektu u to vrijeme i čujem i ja na motorolu da dolazi vijest o nesreći. "Kadet" odmah uzima šapku, kaže mu stariji kolega, stani, mi smo sad kod Bosanke tek, polako... Dijabole su neki momčići, 19 i 20 godina, iz Nove Zenice. Ne znam imena...Norm wrote:...a ko su dijabole sto ga izbusise? Zar zbog pravljenja nereda u ugostiteljskom objektu ne bi trebalo organi reda da intervenisu?Zaitsev wrote:Momčić iz Gračanice, Zlatić Armin, podobro popio i razbijao čaše u Azuri, nakon čega su mu prišla dvojica momaka i rekli da se ne ponaša tako. Jednog od njih je uhvatio za kragnu kao šta ti meni imaš pričati, momci ga izvedu napolje i pretuku i nažalost ubodu nožem. Kako čujem, nije u životnoj opasnosti...
Yebo divlji Zapad.... 'unas' haman svi sherifi...