Zeničani

Kulturno-politička scena, dešavanja u centralnim gradovima BiH: Zenici, Travniku, Visokom, Jajcu, Bugojnu, Tešnju, Doboju...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Norm

#25126 Re: Zeničani

Post by Norm »

kamen spoticanja wrote:Norm bi sad rek'o " to vam je europska zenica" :mrgreen:
e, al fakat u pozitivnom smislu :thumbup: ...nije ironija ali se slazem s @Batom...ima pomaka naprijed, ali ima jos i hamelja koji bode nozOvima...hebi ga nakotilo se godinama...a nesto mi i zene sve ljepse i ljepse...proljece valjda... :D
Kad smo kod jakni dze svi uzimaju one jack wolfskin? svi nosaju, a meni skupe...
kamen spoticanja

#25127 Re: Zeničani

Post by kamen spoticanja »

vjerovatno kod shanera
šapica je pravo skupa u regularnoj shop varijanti
4 stoje sam nalazio na bozicnim snizenjima
ExNihilo

#25128 Re: Zeničani

Post by ExNihilo »

Još malo pa ćemo leševe u Bosnu bacati...
Zaitsev

#25129 Re: Zeničani

Post by Zaitsev »

Momčić iz Gračanice, Zlatić Armin, podobro popio i razbijao čaše u Azuri, nakon čega su mu prišla dvojica momaka i rekli da se ne ponaša tako. Jednog od njih je uhvatio za kragnu kao šta ti meni imaš pričati, momci ga izvedu napolje i pretuku i nažalost ubodu nožem. Kako čujem, nije u životnoj opasnosti...
Norm

#25130 Re: Zeničani

Post by Norm »

kamen spoticanja wrote:vjerovatno kod shanera
...ma nije ni kod shanera dzaba...ma meni je to pravo ishodno-radna varijanta jer sam stalno na terenu i u autu...a zijanio se kad sam vidio u Zdicima na jednom ganuci kako u toj jakni rovi po zeljezu...a ja ko neka 'faca' nemErem sebi kupit'... :-?
Bude ih na snizenju po 180EUR :run:
Warashii

#25131 Re: Zeničani

Post by Warashii »

Norm wrote:
...ma nije ni kod shanera dzaba...ma meni je to pravo ishodno-radna varijanta jer sam stalno na terenu i u autu...a zijanio se kad sam vidio u Zdicima na jednom ganuci kako u toj jakni rovi po zeljezu...a ja ko neka 'faca' nemErem sebi kupit'... :-?
Pusti, to sto se kupuje je u 90% slucajeva laznjak ali eto ljudi imaju potrebu za brendiranim stvarima a kod nasih sminkera nema dalje od Jack Wolfskin-a, Bogner-a i Mammut-a. Dusu dalo za "nagizdati" se. Pa nes u planinu jbte.
Norm

#25132 Re: Zeničani

Post by Norm »

Warashii wrote:
Norm wrote:
Pusti, to sto se kupuje je u 90% slucajeva laznjak ali eto ljudi imaju potrebu za brendiranim stvarima a kod nasih sminkera nema dalje od Jack Wolfskin-a, Bogner-a i Mammut-a. Dusu dalo za "nagizdati" se. Pa nes u planinu jbte.
...vjeruj da nije za nagizdat, fakat, toplo-hladno, snijeg i visine, tereni...pa jbt prehladjen sam i hunjav vise od dva mjeseca...
ExNihilo

#25133 Re: Zeničani

Post by ExNihilo »

Onda sačuvaj pare jer je hunjavica virusno oboljenje. :oops:
Norm

#25134 Re: Zeničani

Post by Norm »

ExNihilo wrote:Onda sačuvaj pare jer je hunjavica virusno oboljenje. :oops:
...klinac cu sacuvat, ako si upravu sve cu to na doktore potrosit...
Kralj Tvrtko I.

#25135 Re: Zeničani

Post by Kralj Tvrtko I. »

A kako su se zvale one jakne iz perioda 1994-1996...bilo ih je u raznim bojama...sa prslukom na sebi :D
Nema ko ih nije imao...veliki đepovi na prsluku.
Warashii

#25136 Re: Zeničani

Post by Warashii »

Norm wrote: ...vjeruj da nije za nagizdat, fakat, toplo-hladno, snijeg i visine, tereni...pa jbt prehladjen sam i hunjav vise od dva mjeseca...
Vjerujem da nije tebi, jest njima ;) .
Elem te stvari je "najbolje" ako mozes uzeti od nekog sanera za kojeg si 100% siguran a ovo ostalo su u 90% slucajeva kopije.
Pa bolje ti je ako mozes naci neku dobru Icepeak ili Killtec jaknu level 3 ili jos vise u SportVisionu ili slicno nego kopiju kupiti.
Norm

#25137 Re: Zeničani

Post by Norm »

...ma nista kopije, meni bas treba kao zastita...a i da se nagizdam... :mrgreen:
Warashii

#25138 Re: Zeničani

Post by Warashii »

:-)
Norm

#25139 Re: Zeničani

Post by Norm »

Zaitsev wrote:Momčić iz Gračanice, Zlatić Armin, podobro popio i razbijao čaše u Azuri, nakon čega su mu prišla dvojica momaka i rekli da se ne ponaša tako. Jednog od njih je uhvatio za kragnu kao šta ti meni imaš pričati, momci ga izvedu napolje i pretuku i nažalost ubodu nožem. Kako čujem, nije u životnoj opasnosti...
...a ko su dijabole sto ga izbusise? Zar zbog pravljenja nereda u ugostiteljskom objektu ne bi trebalo organi reda da intervenisu?
Yebo divlji Zapad.... 'unas' haman svi sherifi...
Tempo
ZeModerator

#25140 Re: Zeničani

Post by Tempo »

izgleda da se opet nesto desilo. maloprije policija opkolila lokvu krvi kod londje.
kamen spoticanja

#25141 Re: Zeničani

Tempo wrote:izgleda da se opet nesto desilo. maloprije policija opkolila lokvu krvi kod londje.
saobracajka
neko udario pjesaka
macchiato

#25142 Re: Zeničani

Post by macchiato »

ja koliko vidim prema slikama (a izvinjavam se ako sam pogriješila), žena udarena praktično na pješačkom prelazu.

na nekim lokacijama u gradu se možeš poroditi dok ti neko stane :roll: a evo koliko vidim, može te i na ortopediju poslati što si se usudio preći preko prelaza.

i onaj kvaziparking kod uglovnice je strašan, kao po bojnom polju da hodaš, samo čekaš sa koje strane će te neko pokupiti :-)
jedni ulaze, drugi izlaze, treći se pokušavaju parkirati, konstantno haos.
Throttle

#25143 Re: Zeničani

Post by Throttle »

Londža je inače problematična za pješake i prelazak, odjednom se neko pojavi između auta, ne vidiš ga ranije. Problem je što je parking skroz do pješačkog pa pješaka vidiš pa zagazi u tvoju traku ako ideš u smjeru Odmuta
Ako ideš prema Bosanci, pregledno je sve, nije mi jasno kako je na ovom djelu nesreća. Jedino mobitel i nepažnja
Zaitsev

#25144 Re: Zeničani

Post by Zaitsev »

Norm wrote:
Zaitsev wrote:Momčić iz Gračanice, Zlatić Armin, podobro popio i razbijao čaše u Azuri, nakon čega su mu prišla dvojica momaka i rekli da se ne ponaša tako. Jednog od njih je uhvatio za kragnu kao šta ti meni imaš pričati, momci ga izvedu napolje i pretuku i nažalost ubodu nožem. Kako čujem, nije u životnoj opasnosti...
...a ko su dijabole sto ga izbusise? Zar zbog pravljenja nereda u ugostiteljskom objektu ne bi trebalo organi reda da intervenisu?
Kako će organi reda intervenisati? Piju kafu kod mene u objektu u to vrijeme i čujem i ja na motorolu da dolazi vijest o nesreći. "Kadet" odmah uzima šapku, kaže mu stariji kolega, stani, mi smo sad kod Bosanke tek, polako... Dijabole su neki momčići, 19 i 20 godina, iz Nove Zenice. Ne znam imena...
Warashii

#25145 Re: Zeničani

Post by Warashii »

macchiato wrote:ja koliko vidim prema slikama (a izvinjavam se ako sam pogriješila), žena udarena praktično na pješačkom prelazu.

na nekim lokacijama u gradu se možeš poroditi dok ti neko stane :roll: a evo koliko vidim, može te i na ortopediju poslati što si se usudio preći preko prelaza.

i onaj kvaziparking kod uglovnice je strašan, kao po bojnom polju da hodaš, samo čekaš sa koje strane će te neko pokupiti :-)
jedni ulaze, drugi izlaze, treći se pokušavaju parkirati, konstantno haos.
Na nesrecu saobracajna kultura i jednih i drugih je jako losa.
Vec sam nekoliko puta pisao o pjesacima koji ne j*** zivu silu, konta da ako je na pjesackom ne moze mu nista biti.
Pazite se ljudi, i jedni i drugi, kad sta bude jbt ga ko je kriv.
Norm

#25146 Re: Zeničani

Post by Norm »

Zaitsev wrote:
Norm wrote:
Kako će organi reda intervenisati? Piju kafu kod mene u objektu u to vrijeme i čujem i ja na motorolu da dolazi vijest o nesreći. "Kadet" odmah uzima šapku, kaže mu stariji kolega, stani, mi smo sad kod Bosanke tek, polako... Dijabole su neki momčići, 19 i 20 godina, iz Nove Zenice. Ne znam imena...
...ma mislio sam na konobara ili gazdu objekta koji je trebao zvati policiju na prvi znak sranja...a mozda dijabole 'stite' objekat? pa se obracunavaju sa nezgodnim musterijama tako sto ih malo iscakijaju? Boga pitaj odakle je to sAslo kad jos u kafanu ide sa cakijom...
Freamon Lester

#25147 Re: Zeničani

Post by Freamon Lester »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Norm

#25148 Re: Zeničani

Post by Norm »

Hazbin zemljak... :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:
veliki_ah

#25149 Re: Zeničani

Post by veliki_ah »

Meni je veća ironija da je nakon toliko godina morala doći televizija iz hrvatske da o tome nešto snimi i da neki pritisak na nadležne napravi.

J.eb.em ti naše polupismene polunovinare.
kamen spoticanja

#25150 Re: Zeničani

a sto nece ton videa?
Post Reply