Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Qoom
#25126 Re: Utakmice.
Ne znam šta se slavi, ako je pobjeda ok, ako je bezmuda igra protiv raspale Krupe onda se divim intelektualno-limitiranim bojkot simpatizerima s istoka.
Skoro sigurno ostajemo bez Evrope. Nekada zbog vlastitog mentalnog zdravlja treba biti svjestan reale, za šta dvomarkaši i takvim slični nisu jednostavno sposobni.
Skoro sigurno ostajemo bez Evrope. Nekada zbog vlastitog mentalnog zdravlja treba biti svjestan reale, za šta dvomarkaši i takvim slični nisu jednostavno sposobni.
-
last mohicans
#25127 Re: Utakmice.
Sto znaci da više vjeruje njemu povrijeđenom nego Sabanovicu spremnom. Ali hajde,makar su pobijedili i nije nimalo lahko izvojevana pobjeda. Izgleda da je zalaganje bilo na nivou.Dinostula wrote:Nije svaku drugu nego svaku.Zadnje tri tekme izlazi vani zbog povrede.last mohicans wrote:Sta je s ovim Bekicem? Svaki drugu napusti prije kraja. Sto ga uopste stavlja, ako je lohotan.
- leškarenje
#25128 Re: Utakmice.
Ocekujem jedan ponosni selfi iz zdenke 
-
internazionale
#25129 Re: Utakmice.
Danas smo poceli mehko valjda kontali da ce se domacin cuvati za srijedu
Kasnije se probudili i zapeli i na kraju nagradjeni
Sumnjam da bi bilo koji tim u ligi u Krupi lakse dobio kad domaci igraju 110% za dobru premiju
Kasnije se probudili i zapeli i na kraju nagradjeni
Sumnjam da bi bilo koji tim u ligi u Krupi lakse dobio kad domaci igraju 110% za dobru premiju
-
last mohicans
#25130 Re: Utakmice.
Ja isto čitam i kontam jesam li blesav. Ako Zeljo uzme kup, a bili bi idioti da ne uzmu, mi idemo kao cetvrti. Zar nije tako? Sad smo bod ispred Listice i sa realnim sansama da budemo i 3.Sliver wrote:Kako ostajemo bez Evrope, a raspala Krupa igra finale onog drugog takmicenjaQoom wrote:Ne znam šta se slavi, ako je pobjeda ok, ako je bezmuda igra protiv raspale Krupe onda se divim intelektualno-limitiranim bojkot simpatizerima s istoka.
Krupa sigurno nije raspali klub, igraju odlicno i borbeno. Svaka cast im danas na borbenosti i zelji da osvoje mozda premiju ili prestiz.
-
internazionale
#25131 Re: Utakmice.
Kurac prestiz, odakle danasnjim fudbalerima osjecaj za toSliver wrote:Kako ostajemo bez Evrope, a raspala Krupa igra finale onog drugog takmicenja?Qoom wrote:Ne znam šta se slavi, ako je pobjeda ok, ako je bezmuda igra protiv raspale Krupe onda se divim intelektualno-limitiranim bojkot simpatizerima s istoka.
Krupa sigurno nije raspali klub, igraju odlicno i borbeno. Svaka cast im danas na borbenosti i zelji da osvoje mozda premiju ili prestiz.
Sto nisu protiv sirokog i zrinjskog igrali za prestiz
I na prosloj tekmi na Hasetu su bili premirani
-
last mohicans
#25132 Re: Utakmice.
Ašćare da su bili premirani, ali su dobili kitu. Na ovakvim se utakmicama gradi prestiz i ime, prvenstveno mislim na Sarajevo. Svaka cast momcima na pobjedi.
- leškarenje
#25133 Re: Utakmice.
Ima ovdje navijaca kojima bi bio licni uspjeh da budu u pravu ako ne odemo u Evropu,a za to su im kurceve sanse 
-
Qoom
#25134 Re: Utakmice.
Slažem se, poredeći nas sa ekipom kojoj je raspored utakmica 3-4-6 mi smo ti koji smo raspali.Sliver wrote:Kako ostajemo bez Evrope, a raspala Krupa igra finale onog drugog takmicenja?Qoom wrote:Ne znam šta se slavi, ako je pobjeda ok, ako je bezmuda igra protiv raspale Krupe onda se divim intelektualno-limitiranim bojkot simpatizerima s istoka.
Ne znam fakat kad će nam u glavu da od povratnika nikad nafake, al nikad! Krste standardno bezidejan sa 50 dodira lopte prije pokušaja pasa, koji su uglavnom netačni.
- Muhamed Đakmić
#25135 Re: Utakmice.
Krste standardno najbolji igrač ove ekipe. A ovu Krupu u gostima pošteno rijetko ko dobija.
- leškarenje
#25136 Re: Utakmice.
Velkoski samo gol iza vodeceg dvojca najboljih strijelaca,dao cetvrtinu golova ali ne valja 
- Muhamed Đakmić
#25137 Re: Utakmice.
Krste, Bilbija i Miloš Filipović su tri najbolja fudbalera Premijer lige BiH ove sezone, barem gledano u zbiru golova i asistencija.
Pa i danas je imao gol i asistenciju Krste. 12 golova i 9 asistencija, te brojke ne pamtim kad je neko kod nas postigao.
Pa i danas je imao gol i asistenciju Krste. 12 golova i 9 asistencija, te brojke ne pamtim kad je neko kod nas postigao.
-
internazionale
#25138 Re: Utakmice.
Krste je dobar kad ima jos jednog dobrog napadaca uz sebe, valjda ga rastereti
Kad je "sam" onda ga nema
Kad je "sam" onda ga nema
- Grean
#25139 Re: Utakmice.
Meni ovo nije dobro.leškarenje wrote:Sta je falilo danasnjoj igri ?Grean wrote:Pa imamo li razloga za optimizam, makar za iducu sezonu sa ovom igrom?leškarenje wrote:Haaj kukajte jossssssssssssssssss
Ko da neko “kuka” bez razloga. Vidimo sta ima da se vidi a vremena kapitalaca su prosla da bi se natovarilo Benka, Delaca, Jajala za neku tijesnu titulu.
Defanzivno, prelako nam se dolazi do gola. Crepulja npr. defanzivno ne postoji.
Halilovic nije nista napravio 90’ minuta.
Pohvale Adukoru, kad se vezni red sakrije on je tu. Uvijek hoce naprijed. Tacno malo steta sto je silom prilika na stoperu.
- leškarenje
#25140 Re: Utakmice.
Muhamed Đakmić wrote:Krste, Bilbija i Miloš Filipović su tri najbolja fudbalera Premijer lige BiH ove sezone, barem gledano u zbiru golova i asistencija.
@Grean,koliko su nam to prilika napravili kad nam olako dolaze go gola
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#25141 Re: Utakmice.
Spasi Mićo vikend u zadnji čas.
Jbg vazda imamo problem na postavljenu odbranu, a i fali nam malo žustrine u duelima.
Najdraže pobjede, pogotovo ovakve ekipe tipa Krupa, Travnik, Sloboda, Željo što se valjaju pred kraj.
Jeba njih Mićo!
Jbg vazda imamo problem na postavljenu odbranu, a i fali nam malo žustrine u duelima.
Najdraže pobjede, pogotovo ovakve ekipe tipa Krupa, Travnik, Sloboda, Željo što se valjaju pred kraj.
Jeba njih Mićo!
-
internazionale
#25142 Re: Utakmice.
Po mom skromnom sudu Halilovicu danas najlosija tekma otkako je dosao
Mislim da njega vrijedi ostaviti
Mislim da njega vrijedi ostaviti
-
Qoom
#25143 Re: Utakmice.
Krste postiže gol u prosjeku svake treće utakmice, živo me interesuje koliko ih je dao iz penala i koliko je upropastio zicera poput onog danas. Pa Fajić iz Krupe ima bolju statistiku. Dajte bar minimum ozbiljnosti.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#25144 Re: Utakmice.
Nema.Qoom wrote:Krste postiže gol u prosjeku svake treće utakmice, živo me interesuje koliko ih je dao iz penala i koliko je upropastio zicera poput onog danas. Pa Fajić iz Krupe ima bolju statistiku. Dajte bar minimum ozbiljnosti.
-
Qoom
#25145 Re: Utakmice.
Naravno da ima il si to napisao jer nemaš ništa pametnije.Tomahawk11 wrote:Nema.Qoom wrote:Krste postiže gol u prosjeku svake treće utakmice, živo me interesuje koliko ih je dao iz penala i koliko je upropastio zicera poput onog danas. Pa Fajić iz Krupe ima bolju statistiku. Dajte bar minimum ozbiljnosti.
- Logovan
#25147 Re: Utakmice.
Joj utakmice, tačno će me ovo Sarajevo u grob otjerati.
Jebo te primiš niđe veze gol i onda preokreneš u posljednjim minutama prvog poluvremena, kreneš sa centra i odmah primiš gol, zabiješ za pobjedu u 93. minuti.
Ludilo.
Krste Velkoski!
Mićo
Mujakić
Šabanović i Mustafić su trebali početi od prve minute.
Krste Velkoski!
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#25148 Re: Utakmice.
Pogledaj, pa ćeš vidjeti da nema.Qoom wrote:Naravno da ima il si to napisao jer nemaš ništa pametnije.Tomahawk11 wrote:Nema.Qoom wrote:Krste postiže gol u prosjeku svake treće utakmice, živo me interesuje koliko ih je dao iz penala i koliko je upropastio zicera poput onog danas. Pa Fajić iz Krupe ima bolju statistiku. Dajte bar minimum ozbiljnosti.
-
Qoom
#25149 Re: Utakmice.
Prijaviću te moderaciji za trolanje
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#25150 Re: Utakmice.
Prijavi.