Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dale cooper wrote: ↑17/02/2022 15:32
Obrve su dio paketa koje čini lice, ako su u skladu sa ostatkom lice, takve su najbolje, da ne skreću pozornost ni na koji način.
A da ih je jebeno održavati to vam vjerujem. U mene su nekakve oštre i zajebane i imaju tendenciju da štrče pa ih valja skraćivati makazicama.
Ma ne mislim da je to nešto teško za održavati ako si low-maintenance kao ja.
Evo, pogledaj sliku:
Da li vrijedi para i vremena uložiti da bi imala ove druge, ili su sasvim ok one prve?
Žene sad idu pa tetoviraju obrve i svakakve budalaštine koje izgledaju baš neprirodno.
dale cooper wrote: ↑17/02/2022 15:32
Obrve su dio paketa koje čini lice, ako su u skladu sa ostatkom lice, takve su najbolje, da ne skreću pozornost ni na koji način.
A da ih je jebeno održavati to vam vjerujem. U mene su nekakve oštre i zajebane i imaju tendenciju da štrče pa ih valja skraćivati makazicama.
Evo, pogledaj sliku:
Da li vrijedi para i vremena uložiti da bi imala ove druge, ili su sasvim ok one prve?
Žene sad idu pa tetoviraju obrve i svakakve budalaštine koje izgledaju baš neprirodno.
Evo, pogledaj sliku:
Ove druge su "tetovirane" isto , tehnika se zove microblading, sve zavisi koliko je strucna osoba koja to radi.
Ne razumijem se ja u to, ali sve što izgleda prirodno je meni lijepo i OK (i ove druge mi se sviđaju iako su "tetovirane"). Ali stvarno sam vidjela ogroman broj djevojaka sa baš primjetnim istetoviranim obrvama i to mi se nikako ne sviđa, onako prva stvar koju uočiš na licu.
hadzinicasa wrote: ↑17/02/2022 14:45
pravila zeljanicu.
znaci dok sam oprala i ocistila i narezala zelje.... pola sata.
smlatila je za 7 minuta i stavila da se pece.
da ima neko da smisli za mene sta ce se jesti, odradi nabavku i pripremu ja bih kuhala 10x dnevno
medvjed23 wrote: ↑17/02/2022 15:49
Ja sam se jednom zaljubio u jedan luk obrve. Doduše, zaljubio sam se i u sve ostalo na toj osobi, al u luk obrve ponajprije, prelijepo nešto...
zamišljam konverzaciju sa rodbinom/prijateljima..."kakva je?"
"joj, da joj vidiš luk obrve..."
Tehnologija napreduje pa sad i te tetovirane mogu izgledati prirodno, a ima djevojaka koje su to vjerovatno uradile ili davno ili kod nekog jefitno pa upropastile sebi lice... Ali sreca ima i lasersko skidanje
Ove druge su "tetovirane" isto , tehnika se zove microblading, sve zavisi koliko je strucna osoba koja to radi.
Ne razumijem se ja u to, ali sve što izgleda prirodno je meni lijepo i OK (i ove druge mi se sviđaju iako su "tetovirane"). Ali stvarno sam vidjela ogroman broj djevojaka sa baš primjetnim istetoviranim obrvama i to mi se nikako ne sviđa, onako prva stvar koju uočiš na licu.
Ja sam radila microblading, sad imam tzv. puder obrve. Ova prva tehnika maaalkiice izgleda prirodnije, ali jako je bitno koja nijansa boje se koristi, tamnije nijanse obicno zavrse tragicno.
Capajebo wrote: ↑17/02/2022 15:53
90% nas neće ni primijetiti razliku, osim ako nije bas neka drastična promjena
Isto mislim. Mislim da žene više primjećuju te detalje.
@hadzinicasa i meni se ljepse druge, ali recimo bilo bi me strah otići negdje da mi to neko napravi, jer nemam povjerenja da ne ispadne nekako drugačije i neprirodno.
medvjed23 wrote: ↑17/02/2022 15:49
Ja sam se jednom zaljubio u jedan luk obrve. Doduše, zaljubio sam se i u sve ostalo na toj osobi, al u luk obrve ponajprije, prelijepo nešto...
zamišljam konverzaciju sa rodbinom/prijateljima..."kakva je?"
"joj, da joj vidiš luk obrve..."
Nema konverzacije, samo beskrajni monolozi prožeti sasvim opravdanim hvalospjevima... Pa ko preživi...
Ja sam radila microblading, sad imam tzv. puder obrve. Ova prva tehnika maaalkiice izgleda prirodnije, ali jako je bitno koja nijansa boje se koristi, tamnije nijanse obicno zavrse tragicno.
Cool. Ako budeš htjela da podijelš svoje atribute pošalji mi sliku obrva na pp.
Cool. Ako budeš htjela da podijelš svoje atribute pošalji mi sliku obrva na pp.