sad izjednacavas muslimane i vehabije i bez razloga vrijedjas puno ljudi sa tim... al to nije tema ovog thread-a pa cu preskociti.kloniran wrote:Ne, a ti si vjerovatno zagovornik istrebljenja istihRipicipi wrote:
A ti se prolanazis u "vehabijama"?![]()
Meni je samo pun k*rac likova koji javno pretpostavljaju nesto i uvijek s tendencijom izazivanja mrznje posebno ako je neki musliman akter događaja. Odmah ide etiketiranje bez ijednog dokaza.
Isto ko za Zvornik, sta bi na kraju, niđe s glave u izvjestaju uzvika i povika o kojima je svijet pisao, pojela maca jelde.
Ljudi na ovakvim pozicijama ne smiju sebi dati za pravo da pretpostavljaju, a to kod nas dođe ko obaveza.
Jebote, ljudi poginuli al najvaznije je da je bio i jedan srbin i jedan bosnjak. Sad ne bi bilo fer da makar i onaj ranjeni nije hrvat, a onaj u busu sejdic i finci da se makar popuni nacionalna zastupljenost
Al da se ja pitam, ovakve slucajeve ne bih hapsio, skup je on za hraniti u zatvoru a metak 2 KM.
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
- Johnny071
#25101 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
- Baltazar_khan
#25102 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
šta god da je ima preko 450 hiljada pratilaca na facebooku.MirtolaDas wrote:sta je taj telefraf? politicka satira?nKrkan wrote:TELEGRAF : VEHABIJA UBIO SRPSKOG VOJNIKA !
- drug_profi
#25103 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Nisam siguran da trebam vjerovati u sistem.
Pitanje je sta poduzeti.
Pitanje je sta poduzeti.
-
bumerangss
#25104 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ko nema fb, meni je taj sumlnjiv pa bih preporucio MUP-u da sve osobe bez fb temeljito istrazejulisiz es grant wrote:NeJma ga na FB, što znači da dok ga ne ufate, ništa o njemu ne znamoĐinajlu wrote:Ko je taj Enes Omeragić (ako je on ubica)?
- It_is_a_Leclerc
#25105 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Tako je.Ajant wrote:It_is_a_Leclerc wrote:U svakom slučaju, riječ je o terorizmu. Da li je motiv ISIL-ovština ili narkomanija, drugi je par obuće.
Pucati na autobus pun ljudi je terorizam.Terorizam
Član 201.
(1)Ko počini teroristički čin s ciljem ozbiljnog zastrašivanja stanovništva ili prisiljavanja organa vlasti Bosne i
Hercegovine, vlade druge zemlje ili međunarodne organizacije, da što izvrši ili ne izvrši, ili s ciljem ozbiljne
destabilizacije ili uništavanja osnovnih političkih, ustavnih, privrednih ili društvenih struktura Bosne i
Hercegovine, druge zemlje ili međunarodne organizacije
kaznit će kaznom zatvora najmanje tri godine.
- O'zone
- Globalni moderator
#25106 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ooooooo jbteeee Excluziveeeeeee
- volta dzontra
#25107 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ma lazu neoimperijalisticki islamofobni ocevidciMatzan wrote:Sad javiše na FTV, uključila se novinarka sa lica mjesta, da je ubica pucao i ubio 2 pripadnika OS BiHu kladionici uz uzvike "Allahu ekber", a potom izašao van i nasumično pucao po autobusu GRAS-a. Ovo je, kako kaže, saznala iz razgovora sa očevicima.
- Johnny071
#25108 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ajant wrote:It_is_a_Leclerc wrote:U svakom slučaju, riječ je o terorizmu. Da li je motiv ISIL-ovština ili narkomanija, drugi je par obuće.
Član 201.
(1)Ko počini teroristički čin s ciljem ozbiljnog zastrašivanja stanovništva ili prisiljavanja organa vlasti Bosne i
Hercegovine, vlade druge zemlje ili međunarodne organizacije, da što izvrši ili ne izvrši, ili s ciljem ozbiljne
destabilizacije ili uništavanja osnovnih političkih, ustavnih, privrednih ili društvenih struktura Bosne i
Na mjesto događaja su stigle i specijalne jedinice SIPA-e koje će pomoći u uviđaju ali i u potjeri za napadačem.
Istragu vodi Tužilaštvo BiH jer se radi o pogibiji vojnika Oružanih snaga.
Kako saznajemo, napadač nije pucao na autobus kako je ranije objavljeno već u pravcu autobusa gdje se nalazio treći vojnik koji je ranjen.
Navodi se da je jedan poginuli vojnik Bošnjak, dok je drugi Srbin.
U večerašnjoj pucnjavi koja se dogodila u 19:35 smrtno su stradala dva vojnika Oružanih snaga BiH.
Navodi se da je također još jedno lice povrijeđeno.
Last edited by Johnny071 on 18/11/2015 22:53, edited 1 time in total.
- zateznistub
#25109 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Majku u picku i ko im ikad pokaza put u BiH
-
costacurta
#25110 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
STAJ'BILO STAj' BILO STA?!O'zone wrote:Ooooooo jbteeee Excluziveeeeeee
- nKrkan
#25111 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Hrvatski mediji su relativno umjereni , a ovi sa domenama RS bombarduju.
- kloniran
#25112 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Navedi mi rijec u ovom postu gdje sam izjednacio vehabije i muslimane?Johnny071 wrote:sad izjednacavas muslimane i vehabije i bez razloga vrijedjas puno ljudi sa tim... al to nije tema ovog thread-a pa cu preskociti.kloniran wrote:Ne, a ti si vjerovatno zagovornik istrebljenja istihRipicipi wrote:
A ti se prolanazis u "vehabijama"?![]()
Meni je samo pun k*rac likova koji javno pretpostavljaju nesto i uvijek s tendencijom izazivanja mrznje posebno ako je neki musliman akter događaja. Odmah ide etiketiranje bez ijednog dokaza.
Isto ko za Zvornik, sta bi na kraju, niđe s glave u izvjestaju uzvika i povika o kojima je svijet pisao, pojela maca jelde.
Ljudi na ovakvim pozicijama ne smiju sebi dati za pravo da pretpostavljaju, a to kod nas dođe ko obaveza.
Jebote, ljudi poginuli al najvaznije je da je bio i jedan srbin i jedan bosnjak. Sad ne bi bilo fer da makar i onaj ranjeni nije hrvat, a onaj u busu sejdic i finci da se makar popuni nacionalna zastupljenost
Al da se ja pitam, ovakve slucajeve ne bih hapsio, skup je on za hraniti u zatvoru a metak 2 KM.
-
almir_tz
#25113 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Žderači Nutelle i pijači Coca-Cole.volta dzontra wrote:Ma lazu neoimperijalisticki islamofobni ocevidciMatzan wrote:Sad javiše na FTV, uključila se novinarka sa lica mjesta, da je ubica pucao i ubio 2 pripadnika OS BiHu kladionici uz uzvike "Allahu ekber", a potom izašao van i nasumično pucao po autobusu GRAS-a. Ovo je, kako kaže, saznala iz razgovora sa očevicima.
-
zipoo
#25114 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Vjerujem da nema ovo nikakve veze sa vehabijama. Obični narkoman koji likuje djela ovih sa istoka
- Bosanski_kralj
#25115 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Štap u ruke i po glavi. Kod nas u Krajini vehabije u pojedine džamije ne smiju zalaziti. Par puta su pokušali doći, dobili po leđima i više se ne vraćaju.drugi profil wrote:Nisam siguran da trebam vjerovati u sistem.
Pitanje je sta poduzeti.
- Maharadza
#25116 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
undefined007 wrote:

'bemti i policiju i sipu smotanu!
Last edited by Maharadza on 18/11/2015 22:55, edited 1 time in total.
- O'zone
- Globalni moderator
#25117 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Nefic kaže da rade na identifikaciji napadača
-
sahara1428
#25118 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
da li se varam, narkoman bi nasumično pucao, a ne tražio vojnike u uniformama???
-
MirtolaDas
#25119 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Pronasao sam se u Nutelli :-( Nijeste feralmir_tz wrote:Žderači Nutelle i pijači Coca-Cole.volta dzontra wrote:Ma lazu neoimperijalisticki islamofobni ocevidciMatzan wrote:Sad javiše na FTV, uključila se novinarka sa lica mjesta, da je ubica pucao i ubio 2 pripadnika OS BiHu kladionici uz uzvike "Allahu ekber", a potom izašao van i nasumično pucao po autobusu GRAS-a. Ovo je, kako kaže, saznala iz razgovora sa očevicima.![]()
![]()
- Ajant
#25120 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ako tako nisko postavimo ljestvicu, onda je terorizam i kad lik pijan sjedne za volan i ubije nekog. Ovo za ozbiljnu destabilizaciju itd. ne bih komentarisao, to "pravno dobro" nikako ne može ugroziti pucnjava narkomana, ali može neko ko to čini iz ideoloških razloga.It_is_a_Leclerc wrote:Tako je.Ajant wrote:It_is_a_Leclerc wrote:U svakom slučaju, riječ je o terorizmu. Da li je motiv ISIL-ovština ili narkomanija, drugi je par obuće.
Član 201.
-
costacurta
#25121 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Nemoguce da na forumu nema nikog sa Sokolja il Rajlovca da zna ovog lika i kaze nam ko je. Osafunjase mi se obrve vise
-
nema me tamo
#25122 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
vidjecemo sve
-
MirtolaDas
#25123 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Sta znas kakav mu je trip bio. Vjerujem da ce to drzavni organi ispitati kad ga pritvore.sahara1428 wrote:da li se varam, narkoman bi nasumično pucao, a ne tražio vojnike u uniformama???
- O'zone
- Globalni moderator
#25124 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Opet će ovo na kraju ispasti neki aferimi iz prošlosti....
-
Ripicipi
#25125 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
TV1 "imao dugu bradu"...