Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sta je ovo za slasticarnom Europa u soping centru? Maloprije mamu da odvedem na kolace, i fakat su odron, samo po dva tri kolaca u friziderima, a jos petak navecer...Nisam mogao da vjerujem i to mi se desava vec drugi put. Jadna ponuda kolaca...Situacija je ista u obadvije Europe, i onoj kod sporednog ulaza, a i u onoj kod glavnog.
Ispada da u onolikom soping centru normlano ne mozes kolac pojesti.
Ma zbog parkinga najlakse, nije mi se preko mosta islo, a usput i kupovao nesto.
Nema druge, odsada u carsiju na kolace. A zar nije i ona slasticarna na sporednom ulazu (do natkrivenog dijela) isto Europa. Ja barem tako cuo, ne znaci da sam u pravu. Isti je gazda navodno.
Btw, sramota je fakat da nema normalne slasticarne u sopingu.
P.S. Ako si forumasica, mogao bih tebe odvesti na kolace u Mimozu
clio_dci120 wrote:Ma zbog parkinga najlakse, nije mi se preko mosta islo, a usput i kupovao nesto.
Nema druge, odsada u carsiju na kolace. A zar nije i ona slasticarna na sporednom ulazu (do natkrivenog dijela) isto Europa. Ja barem tako cuo, ne znaci da sam u pravu. Isti je gazda navodno.
Btw, sramota je fakat da nema normalne slasticarne u sopingu.
P.S. Ako si forumasica, mogao bih tebe odvesti na kolace u Mimozu
Obe drze vlasnici Evrope. Mada su se oni podijelili, ali su oni vlasnici tih cafe slasticarni.
E svasta, nisam znala da je i to evropa. Nisam tu nikad ni sjela
Kad vec pricamo o njima, ne znam znate li da imaju diskont u radakovu... poprilično jeftinije cijene a tu je samo proizvodnja, odnosno uvijek friski kolaci
Not My Idea wrote:Nemam pojma o kojoj drugoj slasticarnoj pricate, al u onoj evropi na glavnom ulazu su od pocetka stari kolaci
Pa ona na ulazu iz Crkvica, lijevo, prije stepenica i lifta.
ono nesto cokoladno?
Nekad bilo, ne znam da li je jos uvijek u ponudi cokolada i sve ostalo, ali ona "basta" je koliko znam njihova. Nikad tu nisam sjedio, ali znam da je bilo njihovo (vjerovatno je i sad).
Not My Idea wrote:E svasta, nisam znala da je i to evropa. Nisam tu nikad ni sjela
Kad vec pricamo o njima, ne znam znate li da imaju diskont u radakovu... poprilično jeftinije cijene a tu je samo proizvodnja, odnosno uvijek friski kolaci
Ko sto salcinovic ima u kineskom
cestitamoooo
sad nek te neko odvede na kolac od ovih vukova
Zaimov je prostor u kojem je bila Čokoladia ali on to ne drži nego njegov brat koji drži buregdžinicu u Lameli.
U Superioru, na glavnom ulazu u tržni je Zaim samo suvlasnik .
U svakom slučaju nema boljih kolača nadaleko.
U Radakovu imaju proizvodnju. Sve čisto, uredno, po recepturama.
Kolači su uvijek istog kvaliteta.
Bajra je uzimao kolače iz Evrope za ovu svoju Bečku kafanu u Travniku pa su nakon nekog vremena počeli praviti sami kolače ali ih raja odmah provalila jer je kvalitet ni blizu onog iz Evrope.
Ono što je problem ne samo Zaimov nego i ostalih ugostitelja,.. teško je naći dobrog radnika za posluživanje.
Omladina kuka ali svi bi najradije da rade sa rukama u džepovima. Rijetko ko da izdrži i godinu dana.
95 posto konobara u gradu ne zna napraviti dobru kafu. U centru jedino u Superioreu mozes popiti dobru kafu, ali nije ni to sto posto. Od 10 kafa, mozda ce 7 biti dobro. Vecinom se piju nekakve splacine i to za 1,50. Ne vrijedi ni pola marke, a pogotovo ne 1,50.