Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
-
StupskaBitanga
#25076 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
City TV ima atraktivnu voditeljicu
-
Posmatrac_007
#25077 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pitanje za Telemach, da li će usluga Unifon koju je ponudio SBB u Srbiji i Telemach u Sloveniji biti dostupna i u Telemach BiH?
Preuzeo sam aplikaciju sa Playstore i u opisu aplikacije pise da je namijenjena korisnicima United grupe međutim nakon instalacije u odabiru se pojavljuje samo Srbija i Slovenija.
Preuzeo sam aplikaciju sa Playstore i u opisu aplikacije pise da je namijenjena korisnicima United grupe međutim nakon instalacije u odabiru se pojavljuje samo Srbija i Slovenija.
-
kakaljin
#25078 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Znači po tome telemach BiH nije u united grupiPosmatrac_007 wrote:Pitanje za Telemach, da li će usluga Unifon koju je ponudio SBB u Srbiji i Telemach u Sloveniji biti dostupna i u Telemach BiH?
-
Posmatrac_007
#25079 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Tako ispada.kakaljin wrote:Znači po tome telemach BiH nije u united grupiPosmatrac_007 wrote:Pitanje za Telemach, da li će usluga Unifon koju je ponudio SBB u Srbiji i Telemach u Sloveniji biti dostupna i u Telemach BiH?
The app can be activated on up to five devices per household, and it can be used by all SBB / Telemach landline customers.
- ZXSpectrum
#25080 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
kao prvo bn music jos postoji a kao drugo nidje ba veze svezom ovo nema cuj da bn otkaci kabl operatere pa kako ce iko da gleda tu tv preko antene one krovne riblja kost nane mi a axn sad lafo djaba i na analognoj dok sam ja ko zadnji levat placo taj paket 5km ma ima fala bogu jos operatera niste jedini a nesto kontam pa to dodik i vama kroji kapu sta vi radite wtf 
- N.N.
#25081 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Hoce biti otkljucavanja svih kanala u ovom pred Novogodisnjem periodu !? 
- fortaleza
#25082 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Trebalo bi biti, ali od 15.12. 
-
probook
#25083 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jes vala Dodika bas brine sta se gleda u Federaciji. 'ebo vas BN.ZXSpectrum wrote:kao prvo bn music jos postoji a kao drugo nidje ba veze svezom ovo nema cuj da bn otkaci kabl operatere pa kako ce iko da gleda tu tv preko antene one krovne riblja kost nane mi a axn sad lafo djaba i na analognoj dok sam ja ko zadnji levat placo taj paket 5km ma ima fala bogu jos operatera niste jedini a nesto kontam pa to dodik i vama kroji kapu sta vi radite wtf
- Radar71
#25084 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
znača drama, jebe mi se za BN, a i za parove
brine me sto je ovo ekskluziva

brine me sto je ovo ekskluziva

-
sencobih
#25085 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Vratite nam BN , a uzmite sve parove zajedno sa rusijom nazad.
- pepeljara
#25086 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Telemach
Da li se moze izbaciti ova dva kanala parotiv 1 i 2, te zamjeniti nekim japanskim (bilo kojim <> reality, xxx,...) moze i news kanali na japanskom bez translate ikakvog.
Hvala.
Da li se moze izbaciti ova dva kanala parotiv 1 i 2, te zamjeniti nekim japanskim (bilo kojim <> reality, xxx,...) moze i news kanali na japanskom bez translate ikakvog.
Hvala.
-
probook
#25087 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nije mi jasna kuknjava za BN kanalom? Zar je to iko gledao? Niti su imali kulturne emisije, sport, filmove, u zadnjih 5 godina nisam sekunde gledao taj kanal!
-
sencobih
#25088 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
To je samo dokaz da uvijek može da bude gore. Na kraju mi na analognoj uvijek izvucemo deblji kraj, hem oslabe signal, hem izbacuju kanale, a nije malo 15 maraka, kontaju narod ce dati jos koju marku za digitaluprobook wrote:Nije mi jasna kuknjava za BN kanalom? Zar je to iko gledao? Niti su imali kulturne emisije, sport, filmove, u zadnjih 5 godina nisam sekunde gledao taj kanal!
- vkmiro
#25089 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Evo, prebacio na BN TV, a tamo neko spava vec 2 sata, baš interesantno za gledati. Je.te, nedelja, šaltam preko 100 kanala, nema šta covjek gledati-katastrofa.Same reprize filmova i serija,likovi ispadaju iz paštete.
- Grof
#25090 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kralj Tvrtko I. wrote:@Telemach:
Imam problema, cesto to bude u nocnim satima, mnogo kanala mi se kodira, odjednom.
Npr. Prva plus, rtl, cinestar, i jos par niih. U cemu je problem?
Par puta sam to rijesio vadjenjem kartice iz modula...al nije to rijesenje...ne placam za to 50KM da svaku noc i ponekad i dan vadim kartice...
Imam isti problem. Ima li još neko ko koristi modul i karticu da mu se dešava da se većina kanala odjednom kodira (ostanu samo otključani domaći kanali), sve dok se ne izvadi modul i kartica i onda tako u krug.
- pepeljara
#25091 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@telemach pridruzujem se gore navedenim
Molim da se provjeri zasto se kodiraju kanali?
Da li imate problem sa mrezom ?
Sa dostavljanjem signala ?
Softwarski ?
Jesam li ja to djaba platio cam modul 25km?
Molim da se oglasite.
Softwarski ?
Molim da se oglasite.
- Benq
#25092 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nije niko gledao tj. njih 80% (a mozda i vise) koji kukaju ovdje , nego znas kako je , treba nesto napisat , treba nekog pokusat ocrnit pa na bilo koji nacin, i da , neki od njih uopste nisu korisnici Telemacha nego drugih operatera ali bitno je negodovat i pravit se pametan. Vecina njih se takodje poziva na ugovor i spominju raskid istog , a niko od njih nije procitao taj isti ugovor , jer da jesu , ne bi pricali gluposti ovdje i na FB profilu Telemacha.probook wrote:Nije mi jasna kuknjava za BN kanalom? Zar je to iko gledao? Niti su imali kulturne emisije, sport, filmove, u zadnjih 5 godina nisam sekunde gledao taj kanal!
-
kakavdanakneiskustvu
#25093 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
U Mostaru je desetine hiljada korisnika TM tako da...[/quote]probook wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:lokalni mostarski kanalkakavdanakneiskustvu wrote:kakav je ovo city tv na broju 60,ciji je to kanal?
super,bas nam je svima taj kanal trebao
svaka cast na tome ali taj kanal bas i nije plaho potreban npr. sarajlijama ili zenicanima
-
leon25
#25094 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
lokalni mostarski kanal[/quote]
super,bas nam je svima taj kanal trebao[/quote]
U Mostaru je desetine hiljada korisnika TM tako da...[/quote]
svaka cast na tome ali taj kanal bas i nije plaho potreban npr. sarajlijama ili zenicanima[/quote]
ni nama u Mostaru nisu nesto potrebni kanali Vogosca , Behar, Alfa, RTV Zenica , Kakanj itd pa su tu
City TV je jedini kanal iz hercegovine uopste u ponudi dok imamo najmanje 5 lokalnih sarajevskih kanala
svaka cast na tome ali taj kanal bas i nije plaho potreban npr. sarajlijama ili zenicanima[/quote]
ni nama u Mostaru nisu nesto potrebni kanali Vogosca , Behar, Alfa, RTV Zenica , Kakanj itd pa su tu
City TV je jedini kanal iz hercegovine uopste u ponudi dok imamo najmanje 5 lokalnih sarajevskih kanala
-
kakavdanakneiskustvu
#25095 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
leon25 wrote:lokalni mostarski kanal
City TV je jedini kanal iz hercegovine uopste u ponudi dok imamo najmanje 5 lokalnih sarajevskih kanala[/quote]
o tome i govorim,potpuno nepotrebne kanale imamo.ko ce u zenici gledati tv vogoscu,city tv,tv kiss,jasmin,posavina tv,tv mostar,oscar c,nista vala zanimljivo na tim kanalima nema za ljude iz zenice,kaknja,sarajeva,isto tako sta ce ljudima u mostaru tv zenica u ponudi
- agent_zero
#25096 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nisi ti, ali mnogi jesu... npr. ja i moji smo znali gledati one političke emisije što vodi suzana rađen-todorić, a u kojima se kritikuje kriminal i korupcija aktuelna vlasti. Odlične goste je zvala i emsije su joj bile gledane od dijaspore do cijele ex yu.probook wrote:Nije mi jasna kuknjava za BN kanalom? Zar je to iko gledao? Niti su imali kulturne emisije, sport, filmove, u zadnjih 5 godina nisam sekunde gledao taj kanal!
A razni city tv, parovi, axn i njemu slični kanali mi ne trebaju ni u snu.
- Telemach
#25097 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kolege će izvršiti provjeru, bićete kontaktirani u najkraćem roku.pepeljara wrote:@telemach pridruzujem se gore navedenim
Softwarski ?
Molim da se oglasite.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#25098 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ako je pitanje bilo, izvinite, je li istina da preuzimate HS u Sarajevu?Telemach wrote:....
- pepeljara
#25099 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Telemach wrote:Kolege će izvršiti provjeru, bićete kontaktirani u najkraćem roku.pepeljara wrote:@telemach pridruzujem se gore navedenim
Softwarski ?
Molim da se oglasite.
Hvala.
Nadam se da ce stopati i kad budu provjeravali
Kakav sam baksuz bit ce sve po ps-u
-
sencobih
#25100 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
već su ima tri mjeseca iskeširali Enesu 24 miliona tako da su ih već preuzeli. Sad što ne usaglašavaju programsku šemu samo oni znaju._BataZiv_0809 wrote:Ako je pitanje bilo, izvinite, je li istina da preuzimate HS u Sarajevu?Telemach wrote:....