+1Banksy wrote:Naravno da ne bi morao. To da je bila najbolja u generaciji zna cijelo Sarajevo. Iznimni pamet, znanje i trud, ništa drugo.julisiz es grant wrote:Morao bih biti vrlo blizak sa njom i ekspert iz njene struke, da bih tako nešto mogao tvrditi.Banksy wrote:
Možda, ali netačno. Iznimni pamet, znanje i trud, ništa drugo.
Za razliku od brata koji ovdje nije tema.
SDA-All about
-
VjecitiStudent
#25051 Re: SDA-All about
-
palermo
#25052 Re: SDA-All about
A sad bogati, došla sa politikom, otišla sa politikom....
kao što neki diskutanti na jednoj drugoj temi rekoše

Došla nova vlast i kao svaka do sada skida xxxxxxxxxx i stavlja svoj kadar. U tom svijetu živimo i po tom svijetu je i xxxxx sjeo u fotelju prihvativši pravila igre koja su mu/joj tad bila potaman
Rekli ljudi sve ovim postovimaali je kmečanje smiješno ako ga/ ju je i samu na poziciju postavila neka stranka - Ja nisam ničiji pijun, politici nije mjesto ovdje. - pa kako dođe na poziciju nego politikom, dragi/a xxxxxx.
-
The BEN10
#25053 Re: SDA-All about
Da, činjenično stanje jeste takvo, ALI to ni najmanje ne znači da ga treba kao takvog prihvatiti.palermo wrote:A sad bogati, došla sa politikom, otišla sa politikom....
Došla nova vlast i kao svaka do sada skida xxxxxxxxxx i stavlja svoj kadar. U tom svijetu živimo i po tom svijetu je i xxxxx sjeo u fotelju prihvativši pravila igre koja su mu/joj tad bila potamanRekli ljudi sve ovim postovimaali je kmečanje smiješno ako ga/ ju je i samu na poziciju postavila neka stranka - Ja nisam ničiji pijun, politici nije mjesto ovdje. - pa kako dođe na poziciju nego politikom, dragi/a xxxxxx.![]()
Ono, znaš da boluješ od neke bolešćure za čije izlječenje treba malo više vremena - pomiriš se sa tim da si bolestan, ali ne i sa tim da ćeš biti bolestan do kraja života!
- Banksy
#25054 Re: SDA-All about
Moje postove slobodno potpiši, ne smeta.palermo wrote:A sad bogati, došla sa politikom, otišla sa politikom....
Došla nova vlast i kao svaka do sada skida xxxxxxxxxx i stavlja svoj kadar. U tom svijetu živimo i po tom svijetu je i xxxxx sjeo u fotelju prihvativši pravila igre koja su mu/joj tad bila potamanRekli ljudi sve ovim postovimaali je kmečanje smiješno ako ga/ ju je i samu na poziciju postavila neka stranka - Ja nisam ničiji pijun, politici nije mjesto ovdje. - pa kako dođe na poziciju nego politikom, dragi/a xxxxxx.![]()
Neusporedivo je jedno s drugim, i priča i situacija i okolnosti, akteri automehaničari i akademici pogotovo, baš baš nigdje veze.
Da ne širimo.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
- JThomas
#25056 Re: SDA-All about
i vi vala sitničarite. sve te rupe i prazne prostorije popuniće privatna inicijativa.
- Banksy
#25057 Re: SDA-All about
Taman je falio još Ismet Horo ... 
-
palermo
#25058 Re: SDA-All about
Ne zajebaji Banksy, princip je isti.......čak bih ovdje mogao dati prednost Mariu iz prostog razloga što je gđa, doktorica bila šefica klinike trinaest godina, i naprosto dođe vrijeme kada bi nekako se trebala i odmoriti od šefovskih pozicija i posvetiti se naučnom radu.....Banksy wrote:
Moje postove slobodno potpiši, ne smeta.![]()
Neusporedivo je jedno s drugim, i priča i situacija i okolnosti, akteri automehaničari i akademici pogotovo, baš baš nigdje veze.
Da ne širimo.
Al haj da ne širimo
- JoseMujica
#25059 Re: SDA-All about
taman mjera lokalnog seljaklukaBanksy wrote:Taman je falio još Ismet Horo ...
- Banksy
#25060 Re: SDA-All about
palermo wrote:Ne zajebaji Banksy, princip je isti.......čak bih ovdje mogao dati prednost Mariu iz prostog razloga što je gđa, doktorica bila šefica klinike trinaest godina, i naprosto dođe vrijeme kada bi nekako se trebala i odmoriti od šefovskih pozicija i posvetiti se naučnom radu.....Banksy wrote:
Da ne širimo.
Al haj da ne širimoal stvarno makar nama na forumu ne bi smetalo da smo onako malo principjelniji
Pa ja lično mislim da je ovdje SDA trebala reći (Dinarevićka) ostaje kao direktor, to je i naš interes. Posebno ako se zaista pokazala kao dobar direktor. To bi bilo onako odgovorno političko ponašanje.
- JoseMujica
#25061 Re: SDA-All about
jebeno je kad ćovik biva usisan uoti sustav...valja se onda sinhronizirat sa svakakim budalama
-
VjecitiStudent
#25062 Re: SDA-All about
Niđe veze, porediti jedno majušno pozorište u zemlji u kojoj je kultura na margini svih margina, sa jedinom pedijatrijskom klinikom u državi, gdje od kvaliteta šefovanja bukvalno dječiji životi ovise i gdje se, do jučer, itekako vrjednovala struka.palermo wrote:Ne zajebaji Banksy, princip je isti.......čak bih ovdje mogao dati prednost Mariu iz prostog razloga što je gđa, doktorica bila šefica klinike trinaest godina, i naprosto dođe vrijeme kada bi nekako se trebala i odmoriti od šefovskih pozicija i posvetiti se naučnom radu.....Banksy wrote:
Da ne širimo.
Al haj da ne širimoal stvarno makar nama na forumu ne bi smetalo da smo onako malo principjelniji
Preživjela je Dinarevićka tri smjene vlasti, ali ne i Seku.
Ne zaboraviti, i tvoj je glas kumovao ovome.
-
palermo
#25063 Re: SDA-All about
Banksy wrote:Pa ja lično mislim da je ovdje SDA trebala reći (Dinarevićka) ostaje kao direktor, to je i naš interes. Posebno ako se zaista pokazala kao dobar direktor. To bi bilo onako odgovorno političko ponašanje.
Neusporedivo je jedno s drugim, i priča i situacija i okolnosti, akteri dugogodišnja direktorica i mlade snage koje tek dobijaju prvu šansu (zamisli u 38 godini) baš nigdje veze.
ma mislim, odgovorna politika bi zaista trebala misliti i iu ovom i u onom slučaju o raznim stvarima.....al , bilo bi lijepo da makar mi na forumu pokažemo neki stepen principjelnosti pa vala nikad ne dočekali u stvarnom životu od političara. Ali mislim da bi brže dočekali ako zapravo i mi sami, kao osobe, ne bi lelujali od slučaja do slučaja rukovodeći se jedino našim partijsko simpatizerskim stavovima
-
palermo
#25064 Re: SDA-All about
Pa princip je princip......ili nije ?VjecitiStudent wrote:
Niđe veze, porediti jedno majušno pozorište u zemlji u kojoj je kultura na margini svih margina, sa jedinom pedijatrijskom klinikom u državi, gdje od kvaliteta šefovanja bukvalno dječiji životi ovise i gdje se, do jučer, itekako vrjednovala struka.
A moj glas, može biti to što kažeš, ali brate si ga lipi, ja i ne tvrdim da ne griješim, za razliku recimo od tebe
- JoseMujica
#25065 Re: SDA-All about
hajte o ovome se samo po forumima tambura i niđe više.....SDA trenutno ima kontrolu nad medijima ko što je u zlatno doba jemo Slućajni Prolaznik
We are Seka. You Will be Dismissed. Resistance is Futile
- Banksy
#25066 Re: SDA-All about
Gačani imaju, ne SDA. Bakir je predsjednik inkognito, niko ga nije vidio u medijima ima pola godine, a i to kad ga pokažu, stave mu sliku s tamnim cvikama ...JoseMujica wrote:hajte o ovome se samo po forumima tambura i niđe više.....SDA trenutno ima kontrolu nad medijima ko što je u zlatno doba jemo Slućajni Prolaznik
-
VjecitiStudent
#25067 Re: SDA-All about
palermo wrote:Pa princip je princip......ili nije ?VjecitiStudent wrote:
Niđe veze, porediti jedno majušno pozorište u zemlji u kojoj je kultura na margini svih margina, sa jedinom pedijatrijskom klinikom u državi, gdje od kvaliteta šefovanja bukvalno dječiji životi ovise i gdje se, do jučer, itekako vrjednovala struka.
A moj glas, može biti to što kažeš, ali brate si ga lipi, ja i ne tvrdim da ne griješim, za razliku recimo od tebe
-
palermo
#25068 Re: SDA-All about
VjecitiStudent wrote:
- Banksy
#25069 Re: SDA-All about
odgovorno političko ponašanje...palermo wrote:VjecitiStudent wrote:
![]()
jah
-
VjecitiStudent
#25070 Re: SDA-All about
Da, to je taj lik, "vođa nacije", koji nije ni tih deset mizernih rečenica u stanju bio da napamet nauči.palermo wrote:VjecitiStudent wrote:
![]()
jah
-
palermo
#25071 Re: SDA-All about
a matere ti, pa nisam ja kriv što mu je glavni konkurent bio gazda Fahro....vala, nešto mi se nije dalo da pušćam da nam Fahra postane prešjednik (koliko je do mene bilo)....znam ja da ima što drugojačije misle..VjecitiStudent wrote:
Da, to je taj lik, "vođa nacije", koji nije ni tih deset mizernih rečenica u stanju bio da napamet nauči.
- JoseMujica
#25072 Re: SDA-All about
Banksy wrote:Gačani imaju, ne SDA. Bakir je predsjednik inkognito, niko ga nije vidio u medijima ima pola godine, a i to kad ga pokažu, stave mu sliku s tamnim cvikama ...JoseMujica wrote:hajte o ovome se samo po forumima tambura i niđe više.....SDA trenutno ima kontrolu nad medijima ko što je u zlatno doba jemo Slućajni Prolaznik
Long Live and Prosper Clan Gataschki
Al jebo narod kog Gačani s Modernom upoznaju
-
palermo
#25073 Re: SDA-All about
A Mujice, pa da nije Gačana ne bi se znalo za BiH, pa zar dvojica naših najpoznatijih ne vode porijeklo iz tog mitskog mjestaJoseMujica wrote:
Al jebo narod kog Gačani s Modernom upoznaju
- Banksy
#25074 Re: SDA-All about
Meščini da su ovdje Kurta i Murta, ali ljepota je u oku objektivnog posmatrača ...JoseMujica wrote:Long Live and Prosper Clan GataschkiBanksy wrote:Gačani imaju, ne SDA. Bakir je predsjednik inkognito, niko ga nije vidio u medijima ima pola godine, a i to kad ga pokažu, stave mu sliku s tamnim cvikama ...JoseMujica wrote:hajte o ovome se samo po forumima tambura i niđe više.....SDA trenutno ima kontrolu nad medijima ko što je u zlatno doba jemo Slućajni Prolaznik
We are Seka. You Will be Dismissed. Resistance is Futileako bi to znaćilo da Prošnjaci konaćno izlaze iz srednjovjekovnog feudalnog sistema paša, aga i begova
- JoseMujica
#25075 Re: SDA-All about
ma znaš ti nas jebo ti nas kad vazda navijamo za ove što se tek probijaju....al haj imaćemo kad i Gačanima sve po spisku krhat
ps
naravno Palermo...trenutno naš najveći režiser i vođa liberalnog krila SDA NS-FGR ...Gacko je istočno Međugorje