Ukrajina

dječak sa šibicama

#25051 Re: Ukrajina

Post by dječak sa šibicama »

Image

Votka + Saxon = 1 poginuli i 1 tesko ranjeni vozac.

Koliko rat moze biti bizaran, dali pijanim ukrajincima engleska vozila, volan na desnoj strani, uz malo votke, eto ti katastrofe.
Co0l

#25052 Re: Ukrajina

Post by Co0l »

Ne moze rat biti toliko bizaran koliko komentari pojedinaca mogu biti glupi.
Captain Ahab

#25053 Re: Ukrajina

Post by Captain Ahab »

"The International Monetary Fund approved a $17.5 billion loan program for Ukraine, including an immediate $5 billion disbursement, to help the former Soviet republic stave off default amid a conflict with pro-Russia rebels."

http://www.bloomberg.com/news/articles/ ... ue-economy
Captain Ahab

#25054 Re: Ukrajina

Post by Captain Ahab »

"The United States will expand its military aid package to Ukraine to include Humvees and small aerial drones, but it is still declining to send weapons long requested by Ukrainian officials as their military tangles with separatists who have Russian backing and arms.

The new aid package includes about 30 armored Humvees, 200 other Humvees, radios and hand-launched Raven surveillance drones, which are also used by U.S. troops.

The new aid package includes $75 million in “non-lethal defensive security assistance,” and the new Humvees. Also included are secure communications equipment and radars that detect mortar fire."

http://www.washingtonpost.com/news/chec ... o-weapons/
Kaligula I

#25055 Re: Ukrajina

Post by Kaligula I »

http://rian.com.ua/incidents/20150314/364797426.html

...novo samoubistvo u Ukrajini...samo mi je dvojba u tome jesu li ta samoubojstva posljedica pritiska izvana, npr od strane države, ili iznutra, npr grižnje savjesti...bilo kako bilo bit će toga još, jer premnogo proliveno nevine krvi...npr Odesa...
Avetinho

#25056 Re: Ukrajina

Post by Avetinho »

Kaligula I wrote:http://rian.com.ua/incidents/20150314/364797426.html

...novo samoubistvo u Ukrajini...samo mi je dvojba u tome jesu li ta samoubojstva posljedica pritiska izvana, npr od strane države, ili iznutra, npr grižnje savjesti...bilo kako bilo bit će toga još, jer premnogo proliveno nevine krvi...npr Odesa...
Nevinu krv trenutno u Ukrajini prolijevaju ruski cetnici, pod budnim okom vaskolikog vodje.
Kaligula I

#25057 Re: Ukrajina

Post by Kaligula I »

Avetinho wrote:

Nevinu krv trenutno u Ukrajini prolijevaju ruski cetnici, pod budnim okom vaskolikog vodje.
...opet ti?...pa kako si, jesi li imalo bolje?...čuj četnici?...nisam znao, jebo te...a prolijevaju li njihovu krv?...
Avetinho

#25058 Re: Ukrajina

Post by Avetinho »

Kaligula I wrote:
Avetinho wrote:

...opet ti?...pa kako si, jesi li imalo bolje?...čuj četnici?...nisam znao, jebo te...a prolijevaju li njihovu krv?...
Cetnicke krvi mi nikad nije zao. Sto vise to bolje.
celava_dlaka

#25059 Re: Ukrajina

Post by celava_dlaka »

Kako tako mozes blatiti cetnike ? Jel ti znas da su to veliki borci protiv fasista ? Da ljudi u svojoj historiji genocida nisu napravili i da su ratovali po pravilima ?

ZIVELA RUSIJA ZIVELA SRBIJA :bih: :bih:
KAMI666

#25060 Re: Ukrajina

Post by KAMI666 »

Po cemu su Novorusi cetnici a Ukrajinci Alijini ljiljani, moze li mi to ko obajsniti?
Jesu Novorusi isli na Kijev da biju nevino stanovnistvo ili su to ipak bili Ukrajinci, Alijini? Nista ne moze biti toliko beskrajno kao bosanska logika.
Hebali vas oni, i jedni i drugi su za vrijeem naseg rata dolazili ovamo da nas ubijaju. Ali sto se tice njihovog rata, veci su fasisti Ukrajinci, furaju se na SS divizije, mali hitlerovci.
madner

#25061 Re: Ukrajina

Post by madner »

celava_dlaka wrote:Kako tako mozes blatiti cetnike ? Jel ti znas da su to veliki borci protiv fasista ? Da ljudi u svojoj historiji genocida nisu napravili i da su ratovali po pravilima ?

ZIVELA RUSIJA ZIVELA SRBIJA :bih: :bih:
Tifusari ih razbili, djaba Njemacka, djaba Italija. Levati.
GAU8

#25062 Re: Ukrajina

Post by GAU8 »

Kao sto se cetnici Srebrenice slomise samoubiVajuci..... kakva savjest????
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#25063 Re: Ukrajina

Post by pici »

Porošenko: Dobijamo 30 hamera
Izvor: Tanjug

Kijev -- Ukrajina će sledeće sedmice dobiti 30 američkih višenamenskih oklopnih "hamera", izjavio je ukrajinski predsednik Petro Porošenko.

"Imam dobru vest: avionom će sledeće sedmice doleteti prvih 30 oklopnih 'Hamera'", rekao je on, dodajući da će "izviđačke jedinice najzad dobiti britanske oklopne transportere 'Saksone'", prenela je agencija Ukrinform.

Ukrajinska agencija podseća da su SAD odlučile da Ukrajini daju nekoliko sistema bespilotnih letelica "Gavran" (Raven), 30 oklopnih višenamenskih "hamera" i 200 džipova istog tipa, vrednih približno 75 miliona dolara.
Image
AliceInChains

#25064 Re: Ukrajina

Post by AliceInChains »

pici wrote:
Porošenko: Dobijamo 30 hamera
Izvor: Tanjug

Kijev -- Ukrajina će sledeće sedmice dobiti 30 američkih višenamenskih oklopnih "hamera", izjavio je ukrajinski predsednik Petro Porošenko.

"Imam dobru vest: avionom će sledeće sedmice doleteti prvih 30 oklopnih 'Hamera'", rekao je on, dodajući da će "izviđačke jedinice najzad dobiti britanske oklopne transportere 'Saksone'", prenela je agencija Ukrinform.

Ukrajinska agencija podseća da su SAD odlučile da Ukrajini daju nekoliko sistema bespilotnih letelica "Gavran" (Raven), 30 oklopnih višenamenskih "hamera" i 200 džipova istog tipa, vrednih približno 75 miliona dolara.
Image

Mogu kupit jos dvjesto dzipova. I dalje? Opet ce ih Rusi zgaziti, ako je potrebno.

Nego, kako ih nije stid, sta rade sopstvenom narodu? Povecali im sve moguce cijene, snizili sve nadoknade i jos ih ubija inflacija. Idol im je Kim Jong Un, sta li? Mislio sam, Balkan je politicki geto....ali sta se gore desava, ned'o bog.
Ako ovako dalje nastve, onda ce ih smaknuti zapadni Ukrajinci, a ne istocni.
pici

#25065 Re: Ukrajina

Post by pici »

stize Hamericko oruzje :thumbup: :bih:
AliceInChains

#25066 Re: Ukrajina

Post by AliceInChains »

pici wrote:stize Hamericko oruzje :thumbup: :bih:
Ja, i? Bolje bi im bilo, da posalju i Americke vojnike, ako im je bas do rjesavnaja konflikta vojno. Moral je konj, a Ukrajinska vojska je ravna magarcu.
Co0l

#25067 Re: Ukrajina

Post by Co0l »

pici

#25068 Re: Ukrajina

Post by pici »

AliceInChains wrote:
Ja, i? Bolje bi im bilo, da posalju i Americke vojnike, ako im je bas do rjesavnaja konflikta vojno. Moral je konj, a Ukrajinska vojska je ravna magarcu.
a nidje LiLiputanca :oops: pojo ga tigar

Image
AliceInChains

#25069 Re: Ukrajina

Post by AliceInChains »

:zzzz: Bolje ti je citati americke ili engleske novine uvezi Rusije. Tu ces naci vise objektivnog materijala nego kod Evropskih amatera......tu je Amerika, nazalost puuuno liberalnija. Razocaran sam, iskreno.

Nego, pazi sljedece:
Why Russia Is Better Than Europe

...........However…if you are an investor in the Market Vectors Russia (RSX) exchange traded fund, take heart, my friends! The CFA Institute’s survey of some 120,000 chartered financial analysts lists Russia as the fourth most attractive market for investment in 2015.

The U.S. is No. 1, followed by China and India. Russia kicked out Germany this year.

Of course, everyone who has ever heard of Baron Rothschild and Warren Buffet knows you buy when there is blood in the streets. As Buffet once said, “You pay a high price for a cheery consensus.”
http://www.forbes.com/sites/kenrapoza/2 ... an-europe/
Challenger__

#25070 Re: Ukrajina

Post by Challenger__ »

AliceInChains wrote:Nego, kako ih nije stid, sta rade sopstvenom narodu? Povecali im sve moguce cijene, snizili sve nadoknade i jos ih ubija inflacija. Idol im je Kim Jong Un, sta li? Mislio sam, Balkan je politicki geto....ali sta se gore desava, ned'o bog.
Ako ovako dalje nastve, onda ce ih smaknuti zapadni Ukrajinci, a ne istocni.
- To je to. Ta bespametna a tuđa "politika" ih je dovela do toga da je ruski predsjednik popularniji na jugoistoku (teritorija pod huntinom kontrolom), nego Porošenko: Grad Slavjansk, anketa ukrajinske Hromadske TV:

_____

- A sad da vidimo šta zaista misle ljudi iz centralne i zapadne Ukrajine o ovoj vlasti. Na video ispod su momci, Ukrajinci, pripadnici regularne ukrajinske vojske u koju su se sami prijavili, a lik iz gro kadra je nekadašnji šampion Ukrajine u džudou. Ovo njihovo obraćanje je privuklo veliku pažnju ukrajinske i ruske javnosti:

bez prevoda:

sa prevodom:

- njihovo obraćanje je privuklo pažnju organa bezbjednosti pa su ih malo pritisnuli, a onda su se obratili ponovo, sarkastično:

Co0l

#25071 Re: Ukrajina

Post by Co0l »

AliceInChains wrote:
:zzzz: Bolje ti je citati americke ili engleske novine uvezi Rusije. Tu ces naci vise objektivnog materijala nego kod Evropskih amatera......tu je Amerika, nazalost puuuno liberalnija. Razocaran sam, iskreno.
Slike same govore za sebe.
AliceInChains

#25072 Re: Ukrajina

Post by AliceInChains »

pici wrote:
AliceInChains wrote:
a nidje LiLiputanca :oops: pojo ga tigar

Image
Jok, cuska se da je postao opet otac :mrgreen:
Challenger__

#25073 Re: Ukrajina

Post by Challenger__ »

- Da se ljudi ne zaglupljuju sa tupavim hejterima, njihovim nebitnim "mišljenjima" i još glupavijim linkovima, evo još građana Ukrajine i njihovog bitnog mišljenja: Viktorija Šilova, Dnjepropetrovsk, poslanik u tamošnjem paralamentu i predsjednik antiratnog "Antivojna" udruženja:

- U prvom dijelu dijaloga osporava Porošenkov "legitimitet" govoreći o mizernom procentu izlaznosti i dobijenih glasova, pa onda da šef države ne smije da "ubija svoju djecu" kao što to radi u Donbasu itd. Poentira ovako: "ako ljudi žele federalizaciju, dajte federalizaciju, ako hoće regionalizaciju, dajte regionalizaciju... Neka narod odluči hoće li živjeti sa NATO-om ili bez NATO-a, sa Evropom ili bez Evrope... Donbas je dobio status zasebnog regiona, pa zašto je onda poginulo 50.000 ljudi!?"

Evo je ponovo, iz svoje kuće, o mizernom životu danas:

_____

Žena je opasna i ako je nacisti ili oligarsi ne smaknu, mnogi joj predviđaju furioznu političku karijeru u novoj, budućoj, tipujem proruskoj Ukrajini. Naravno, kao i svaka prava Ukrajinka govori čisti ruski jezik.
pici

#25074 Re: Ukrajina

Post by pici »

AliceInChains wrote:
Jok, cuska se da je postao opet otac :mrgreen:
Ljubav nije paradajz
Image
Captain Ahab

#25075 Re: Ukrajina

Post by Captain Ahab »

AliceInChains wrote:

Nego, pazi sljedece:
Why Russia Is Better Than Europe

...........However…if you are an investor in the Market Vectors Russia (RSX) exchange traded fund, take heart, my friends! The CFA Institute’s survey of some 120,000 chartered financial analysts lists Russia as the fourth most attractive market for investment in 2015.

The U.S. is No. 1, followed by China and India. Russia kicked out Germany this year.

Of course, everyone who has ever heard of Baron Rothschild and Warren Buffet knows you buy when there is blood in the streets. As Buffet once said, “You pay a high price for a cheery consensus.”
http://www.forbes.com/sites/kenrapoza/2 ... an-europe/
I kupovina stana u Sarajevu 94. je bila bolja investicija nego kupovina u Londonu. Islo je i po deset hiljada...
Post Reply