Votka + Saxon = 1 poginuli i 1 tesko ranjeni vozac.
Koliko rat moze biti bizaran, dali pijanim ukrajincima engleska vozila, volan na desnoj strani, uz malo votke, eto ti katastrofe.

Nevinu krv trenutno u Ukrajini prolijevaju ruski cetnici, pod budnim okom vaskolikog vodje.Kaligula I wrote:http://rian.com.ua/incidents/20150314/364797426.html
...novo samoubistvo u Ukrajini...samo mi je dvojba u tome jesu li ta samoubojstva posljedica pritiska izvana, npr od strane države, ili iznutra, npr grižnje savjesti...bilo kako bilo bit će toga još, jer premnogo proliveno nevine krvi...npr Odesa...
...opet ti?...pa kako si, jesi li imalo bolje?...čuj četnici?...nisam znao, jebo te...a prolijevaju li njihovu krv?...Avetinho wrote:Nevinu krv trenutno u Ukrajini prolijevaju ruski cetnici, pod budnim okom vaskolikog vodje.Kaligula I wrote:http://rian.com.ua/incidents/20150314/364797426.html
...novo samoubistvo u Ukrajini...samo mi je dvojba u tome jesu li ta samoubojstva posljedica pritiska izvana, npr od strane države, ili iznutra, npr grižnje savjesti...bilo kako bilo bit će toga još, jer premnogo proliveno nevine krvi...npr Odesa...
Cetnicke krvi mi nikad nije zao. Sto vise to bolje.Kaligula I wrote:...opet ti?...pa kako si, jesi li imalo bolje?...čuj četnici?...nisam znao, jebo te...a prolijevaju li njihovu krv?...Avetinho wrote:Nevinu krv trenutno u Ukrajini prolijevaju ruski cetnici, pod budnim okom vaskolikog vodje.Kaligula I wrote:http://rian.com.ua/incidents/20150314/364797426.html
Tifusari ih razbili, djaba Njemacka, djaba Italija. Levati.celava_dlaka wrote:Kako tako mozes blatiti cetnike ? Jel ti znas da su to veliki borci protiv fasista ? Da ljudi u svojoj historiji genocida nisu napravili i da su ratovali po pravilima ?
ZIVELA RUSIJA ZIVELA SRBIJA![]()
Kao sto se cetnici Srebrenice slomise samoubiVajuci..... kakva savjest????Kaligula I wrote:http://rian.com.ua/incidents/20150314/364797426.html
Porošenko: Dobijamo 30 hamera
Izvor: Tanjug
Kijev -- Ukrajina će sledeće sedmice dobiti 30 američkih višenamenskih oklopnih "hamera", izjavio je ukrajinski predsednik Petro Porošenko.
"Imam dobru vest: avionom će sledeće sedmice doleteti prvih 30 oklopnih 'Hamera'", rekao je on, dodajući da će "izviđačke jedinice najzad dobiti britanske oklopne transportere 'Saksone'", prenela je agencija Ukrinform.
Ukrajinska agencija podseća da su SAD odlučile da Ukrajini daju nekoliko sistema bespilotnih letelica "Gavran" (Raven), 30 oklopnih višenamenskih "hamera" i 200 džipova istog tipa, vrednih približno 75 miliona dolara.

pici wrote:Porošenko: Dobijamo 30 hamera
Izvor: Tanjug
Kijev -- Ukrajina će sledeće sedmice dobiti 30 američkih višenamenskih oklopnih "hamera", izjavio je ukrajinski predsednik Petro Porošenko.
"Imam dobru vest: avionom će sledeće sedmice doleteti prvih 30 oklopnih 'Hamera'", rekao je on, dodajući da će "izviđačke jedinice najzad dobiti britanske oklopne transportere 'Saksone'", prenela je agencija Ukrinform.
Ukrajinska agencija podseća da su SAD odlučile da Ukrajini daju nekoliko sistema bespilotnih letelica "Gavran" (Raven), 30 oklopnih višenamenskih "hamera" i 200 džipova istog tipa, vrednih približno 75 miliona dolara.
Ja, i? Bolje bi im bilo, da posalju i Americke vojnike, ako im je bas do rjesavnaja konflikta vojno. Moral je konj, a Ukrajinska vojska je ravna magarcu.pici wrote:stize Hamericko oruzje![]()
a nidje LiLiputancaAliceInChains wrote:Ja, i? Bolje bi im bilo, da posalju i Americke vojnike, ako im je bas do rjesavnaja konflikta vojno. Moral je konj, a Ukrajinska vojska je ravna magarcu.pici wrote:stize Hamericko oruzje![]()

http://www.forbes.com/sites/kenrapoza/2 ... an-europe/Why Russia Is Better Than Europe
...........However…if you are an investor in the Market Vectors Russia (RSX) exchange traded fund, take heart, my friends! The CFA Institute’s survey of some 120,000 chartered financial analysts lists Russia as the fourth most attractive market for investment in 2015.
The U.S. is No. 1, followed by China and India. Russia kicked out Germany this year.
Of course, everyone who has ever heard of Baron Rothschild and Warren Buffet knows you buy when there is blood in the streets. As Buffet once said, “You pay a high price for a cheery consensus.”
- To je to. Ta bespametna a tuđa "politika" ih je dovela do toga da je ruski predsjednik popularniji na jugoistoku (teritorija pod huntinom kontrolom), nego Porošenko: Grad Slavjansk, anketa ukrajinske Hromadske TV:AliceInChains wrote:Nego, kako ih nije stid, sta rade sopstvenom narodu? Povecali im sve moguce cijene, snizili sve nadoknade i jos ih ubija inflacija. Idol im je Kim Jong Un, sta li? Mislio sam, Balkan je politicki geto....ali sta se gore desava, ned'o bog.
Ako ovako dalje nastve, onda ce ih smaknuti zapadni Ukrajinci, a ne istocni.
Slike same govore za sebe.AliceInChains wrote:Bolje ti je citati americke ili engleske novine uvezi Rusije. Tu ces naci vise objektivnog materijala nego kod Evropskih amatera......tu je Amerika, nazalost puuuno liberalnija. Razocaran sam, iskreno.
Jok, cuska se da je postao opet otacpici wrote:a nidje LiLiputancaAliceInChains wrote:Ja, i? Bolje bi im bilo, da posalju i Americke vojnike, ako im je bas do rjesavnaja konflikta vojno. Moral je konj, a Ukrajinska vojska je ravna magarcu.pici wrote:stize Hamericko oruzje![]()
pojo ga tigar
Ljubav nije paradajzAliceInChains wrote:
Jok, cuska se da je postao opet otac

I kupovina stana u Sarajevu 94. je bila bolja investicija nego kupovina u Londonu. Islo je i po deset hiljada...AliceInChains wrote:Bolje ti je citati americke ili engleske novine uvezi Rusije. Tu ces naci vise objektivnog materijala nego kod Evropskih amatera......tu je Amerika, nazalost puuuno liberalnija. Razocaran sam, iskreno.
Nego, pazi sljedece:
http://www.forbes.com/sites/kenrapoza/2 ... an-europe/Why Russia Is Better Than Europe
...........However…if you are an investor in the Market Vectors Russia (RSX) exchange traded fund, take heart, my friends! The CFA Institute’s survey of some 120,000 chartered financial analysts lists Russia as the fourth most attractive market for investment in 2015.
The U.S. is No. 1, followed by China and India. Russia kicked out Germany this year.
Of course, everyone who has ever heard of Baron Rothschild and Warren Buffet knows you buy when there is blood in the streets. As Buffet once said, “You pay a high price for a cheery consensus.”