Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
JThomas

#25026 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by JThomas »

antifascism wrote:
JThomas wrote:ne znam iz koje lige, srednje, osrednje ili odron, ali bez trećeg napadača nećemo moći na SP. volio bi i ja da ima falcao, ali kako sada stvari stoje, moraće mahmutović i/ili muslimović.
Fakat neznam sto spominjete Muslimovica, pa pogledajte njegovu statistiku na transfermarktu. Ili Mahmutovic, Djuric ili Duljevic.

umro bi da nisi udrobio to zadnje?
jeza u ledja

#25027 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jeza u ledja »

ne bi umro, vec bi ostao bez satnice.
north

#25028 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by north »

jeza u ledja wrote:cvrcak, plasman francuske iz 2006e u finale je ravan nasem plasmanu u baraz. nije isto sto i pobjeda u istom . da je domenech osvojio sp i njemu bi klanjali mada ni tu ne bi bio ravan nasem plasmanu na sp jer je to vec neko prije njega uradio. vidis, selektor koji dobije neki posao ispred sebe ima cilj shodno ambicijama ekipe koji vodi. u tome se ogleda njihov uspjeh. o tome je ovdje rijec. prica o tome da li je trener 'dobar' je u tom kontekstu deplasirana. mene ne zanima da li je susic 'dobar' vec da li ce postici zacrtani cilj. susic je blizi tog cilja i ako ga postigne ja cu mu se klanjati. to je jedino sto je u ovom trenutku mjerilo njegove kvalitete. ostalo su sporedne stvari. znaci mahmutovici, cocalici, defanzivni vezni, izjave u medijima, sve je to prdekana. ko se fokusira samo na to ima pogresne prioritete u 'zivotu' pracenja fudbala.
Ovo jeste ključno, ko što napisa, previše je dosad bilo razočarenja i ako se plasiramo ne smije se selektoru ništa prebacivati jer on je ispunio cilj, ok možemo se složiti da je bilo nebuloznih izjava isad ih ispaljuje :-) , pa i nebuloznih poteza tokom samih kvalifikacija i sl., ali to sve pada u vodu kao kritika i nije sekunde relevantno ako se plasiramo...

A kad se aBd plasiramo, onda možemo nastaviti rafalati, jer će nam apetiti porasti, ko mi :D , je li tamo pozvao one najbolje, koga je izostavio a nije trebao, koga je poveo a nije smio, što je ovakva formacija a nije onakva itd..... sada samo pustiti da se odrade ove dvije tekme i da nas napokon sunce obasja :bih:
palermo

#25029 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by palermo »

north wrote:
jeza u ledja wrote:cvrcak, plasman francuske iz 2006e u finale je ravan nasem plasmanu u baraz. nije isto sto i pobjeda u istom . da je domenech osvojio sp i njemu bi klanjali mada ni tu ne bi bio ravan nasem plasmanu na sp jer je to vec neko prije njega uradio. vidis, selektor koji dobije neki posao ispred sebe ima cilj shodno ambicijama ekipe koji vodi. u tome se ogleda njihov uspjeh. o tome je ovdje rijec. prica o tome da li je trener 'dobar' je u tom kontekstu deplasirana. mene ne zanima da li je susic 'dobar' vec da li ce postici zacrtani cilj. susic je blizi tog cilja i ako ga postigne ja cu mu se klanjati. to je jedino sto je u ovom trenutku mjerilo njegove kvalitete. ostalo su sporedne stvari. znaci mahmutovici, cocalici, defanzivni vezni, izjave u medijima, sve je to prdekana. ko se fokusira samo na to ima pogresne prioritete u 'zivotu' pracenja fudbala.
Ovo jeste ključno, ko što napisa, previše je dosad bilo razočarenja i ako se plasiramo ne smije se selektoru ništa prebacivati jer on je ispunio cilj, ok možemo se složiti da je bilo nebuloznih izjava isad ih ispaljuje :-) , pa i nebuloznih poteza tokom samih kvalifikacija i sl., ali to sve pada u vodu kao kritika i nije sekunde relevantno ako se plasiramo...

A kad se aBd plasiramo, onda možemo nastaviti rafalati, jer će nam apetiti porasti, ko mi :D , je li tamo pozvao one najbolje, koga je izostavio a nije trebao, koga je poveo a nije smio, što je ovakva formacija a nije onakva itd..... sada samo pustiti da se odrade ove dvije tekme i da nas napokon sunce obasja :bih:
Za oba posta :thumbup: .Mislim, kao da svi ne vidimo da ima nelogičnosti, ovog, onog....ali to jednostavno prestaje biti bitno kada je u pitanju plasman na svjetsko.

A bit će vremena da ga napadamo :D , što bi rekli braća Srbi dvadeset godina poslije, da je bio neko umjesto Osima bili bi svjetski prvaci :D
jeza u ledja

#25030 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jeza u ledja »

Ma mi ako se plasiramo sve ce poslije biti drukcije, barem neki period od 4-5 godina.

Nit ce mi sam plasman na veliko takmicenje biti ono wow, nit ce mi ako se ne plasiramo biti super zao. To govorim za sebe licno. A sto se tice samog rejtinga reprezentacije, o tome ne treba ni pricati.
Korisničkoime

#25031 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Korisničkoime »

Smiješno je a u jednu ruku i žalosno kako se većina pobornika Sušića okomila na istog nakon poraza od Slovačke. Naravno to je tada bila opravdana kritika oni nisu bili paćenici i pljuvači nego su umjereno Sušiću spominjali užu i širu familiju. Džabe su neki ovdje pokušali oprati Sušića jer kao prvo selektor je imao neku zamisao kako da se riješi gorući problem na žalost u pogrešno vrijeme i ona nije baš funkcionisala ali ipak je imao zamisao i pokušao je sprovesti. To ga razlikuje od njegovih forumskih obožavatelja (sada opet obožavatelja) umjesto da je nastavio spominjati svoju odbranu "šta, šta pa nismo mi Španija" (stvarno selektore eto mi svi mislili da jesmo) "nemamo mi boljih šta pa šta nismo mi Brazil" on je kao ozbiljan trener sjeo razmislio i nešto pokušao što u biti i nije tako daleko od toga da uspije.
Međutim iako dobra zamisao iako blizu rješenja dvije utakmice sa Slovačkom su pokazale da ipak to nije to. Sada Sušić to nekako mora izbiti iz glave kako ne znam.
3 su stvari jasne:
Sušić je pogriješio sa postavom i taktikom protiv Slovačke u obije utakmice. Pravu sa dobrom namjerom koja nije upalila drugu je pogriješio ili iz tvrdoglavosti ili iz potpune nesposobnosti.
Sušić griješi ako zaista misli da se drži navedene taktike i postave i to ne zaključujem na osnovu mog znanja nego na osnovu naših prošlih utakmica sa ovakvom ili sličnom postavom/taktikom. Svaki put smo bili naguženi i slijep vidi da to ne funkcioniše.
Sušić griješi ako misli da smo ravnopravni sa Njemačkom Brazilom i sličnim. Dobri jesmo ali sa samim vrhom se ne možemo mjeriti što su nam i pokazale ekipe kao Portugal, Francuska pa i Njemačka i Brazil u prijateljskim ali i ekipe poput Slovačke, Rumunije pa i B.rusije.
Ove naveden stvari su proste i jednostavne uopšte se ne mora puno znati o fudbalu da bi se ovo shvatilo, poricati navedeno putem argumenta mislim da se teško može.
Svi pa i najveći ljubitelji Sušića na forumu moraju priznati da selektor ima mana i da ima promašaja. Svi ih imamo i najveći treneri svijeta ih imaju ali ih uvide i koriguju sami sebe. Mene plaši i tjera mi strah u kosti činjenica da sam Sušić to ne čini, ne želi da vidi, ne želi da zna ili jednostavno se sa svima malo zeza što mu iskreno nikako ne bi halalio previše ljudi ludi za ovom reprezentacijom.
ultima_palabra

#25032 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ultima_palabra »

miki.ba wrote:Koliko nasih prvotimaca je standardno u svojim klubovima?
Nemoj bezveze njatke, nismo mi toliko igracki kvalitetni da nas bilo ko moze odvesti na SP.

Ima Pape svojih gresaka, recimo tvrdoglavost, ne uvidja svoje greske, par puta pogresna strategija, ne zna sa medijima.
Ali treba biti posten pa reci da nikada nismo bolje kontrolisali igru kao pod njegovim vodstvom.
Imamo fin protok lopte, nesto povezemo, minimalno gubimo lopte koje bi evetnualno mogle stvoriti neku polukontru.

Sve u svemu gledanje repke pod Papetovim vodstvom je daleko lakse nego ranije, ono, coek se manje nervira.
Možda će neko reći da se ponavljam, ali smo puno bolje kontrolisali igru kad smo imali zadnjeg veznog u ekipi :D Doduše, ima tu još faktora.
Korisničkoime

#25033 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Korisničkoime »

jeza u ledja wrote:Ma mi ako se plasiramo sve ce poslije biti drukcije, barem neki period od 4-5 godina.

Nit ce mi sam plasman na veliko takmicenje biti ono wow, nit ce mi ako se ne plasiramo biti super zao. To govorim za sebe licno. A sto se tice samog rejtinga reprezentacije, o tome ne treba ni pricati.
Drug moj mi ako se ne plasiramo na SP mislim da ću zaplakati prvi put od rata naovamo. Od neke 94 nisam plakao ali tada bi se isplakao kao malo dijete ma šta isplakao, ručao bi kao vol.
miki.ba

#25034 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by miki.ba »

ultima_palabra wrote:
miki.ba wrote:Koliko nasih prvotimaca je standardno u svojim klubovima?
Nemoj bezveze njatke, nismo mi toliko igracki kvalitetni da nas bilo ko moze odvesti na SP.

Ima Pape svojih gresaka, recimo tvrdoglavost, ne uvidja svoje greske, par puta pogresna strategija, ne zna sa medijima.
Ali treba biti posten pa reci da nikada nismo bolje kontrolisali igru kao pod njegovim vodstvom.
Imamo fin protok lopte, nesto povezemo, minimalno gubimo lopte koje bi evetnualno mogle stvoriti neku polukontru.

Sve u svemu gledanje repke pod Papetovim vodstvom je daleko lakse nego ranije, ono, coek se manje nervira.
Možda će neko reći da se ponavljam, ali smo puno bolje kontrolisali igru kad smo imali zadnjeg veznog u ekipi :D Doduše, ima tu još faktora.
Bez zadnjeg veznog nema igre svakako, to je ko bez kurca u svatove. :D

Nemoj nam ba vise price o veznom redu. :oops:
jeza u ledja

#25035 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jeza u ledja »

@Korisnicki
Sta bi ti uradio drukcije u drugoj utakmici protiv Slovacke i zasto?
korisnik101

#25036 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by korisnik101 »

Da, Korisnicki sta bi ti uradio, kad nisi imao nikakvu drugu opciju !

Nisi mogao izostaviti Misimovica iz prvih 11/. Nisi ga mogao uvesti u 70oj minuti.
Nisi mogao poceti sa Defanzivnim veznim !. Koga ubaciti tu kad niko ne zna dodati lopte na svojoj polovini? :lol:
Nisi mogao poceti sa jednim napadacem. I tek u drugom vremenu uvesti drugog napadaca, kada se Slovaci otvore i krenu na sve i nista.
Nisi to sve pobogu mogao !..

:-) :lol:
jeza u ledja

#25037 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jeza u ledja »

nisi ti taj korisnicki. tvoji odgovori me bas i ne zanimaju
cvrčak_na_hedonizmu

#25038 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

E jebiga sad, finale SP-a je za svaku ekipu premija i veliki uspjeh ( jer osim Europskih "beton" reprezentacija imaš Brazil i Argentinu pride ). Apsolutno nijedna reprezentacija ne može garantovati finale i ispadanje u 1/2 smatrati fijaskom. Zato jer ako ispadnu to će biti zbog Njemačke, Brazila, Argentine, Francuske, Italije, Španije, Holandije + nekog iznenađenja koje se pojavi tipa Urugvaja na prošlom SP-u. Sve ekipe imaju vrhunske igrače, igrače svjetske klase, bla, bla, bla. Znači, poređenje ti je niđe veze. Al to više nema veze sa temom.

Što se tiče postizanja cilja, bojim se da je Safet debelo podbacio u 3 od 4 utakmice koje smo odigrali ( Grčka i Slovačka ). Slovačka je već prepričana, da se ne ponavljam. Prva utakmica u Grčkoj je bila Allahov put 1 ; Safete uigravaj odbranu protiv Meksika, Papca više nema, čovjek pozove ukupno 3 odbrambena igrača :shock: ( Pandžu, Mujdžu, Jahića za kojeg je bilo jasno da više ne može i nije reprezentativni kalibar ) :shock: Safete jebo te Spahić, gledaj štopere igramo sa Velsom, da vidimo na čemu smo ( Vranješ dobije priliku u 87 minuti, Šunjić u 71 ) :shock: Lihtenštajn, Vranješ na beku, Šunjić stoper - obojica starteri po prvi put. Super, genijalni potezi. Utakmica pred Grčku :-) Latvija, Vranješ prvi put starta na štoperu :-) Grčka u Atini, drugi start Vranješa na poziciji štopera, vile nas nosaju, momak se izgubio u prvom poluvremenu, umalo da nas dođe glave. Razlog, neigranje. Hronologija je tačno ovakva, po utakmicama. Ništa nisam preskočio. Tada Zukanovića nije bilo na reprezentativnoj mapi :-) Bilo je mogućih opcija i rješenja, na kraju, pure luck, kao i protiv Slovačke. Strašan trener :D Klasa :-D
luckylaka

#25039 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

Korisničkoime wrote:
jeza u ledja wrote:Ma mi ako se plasiramo sve ce poslije biti drukcije, barem neki period od 4-5 godina.

Drug moj mi ako se ne plasiramo na SP mislim da ću zaplakati prvi put od rata naovamo. Od neke 94 nisam plakao ali tada bi se isplakao kao malo dijete ma šta isplakao, ručao bi kao vol.
Nemoj ti uopste da spominjes mogucnost da ne idemo na S.P.mene odmah zigne nesto.Jeste jos ima da se igra ali nemoj brate biti pesimista nemoj me ubijati u pojam prije reda.Idemo,idemo ABD :bih: :bih:
JOINT_1921
Vozim: odlično

#25040 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by JOINT_1921 »

Nasa (i Safetova) najveca sreca je sto su igraci u apsolutnom zenitu svojih karijera, tj. igraju bolje sada nego sto su ikad prije (osim Misimovica), svi su tu negdje a uglavnom poprilicno bolji nego npr. u proslim kvalifikacijama ili onim kada nas je Ciro vodio... Safet je samo imao ludu srecu sto se nasao u pravom trenutku na pravom mjestu, nesto slicno bih i ja napravio sa reprezentacijom, kao i Safet nemam nikakvog trenerskog iskustva, ali makar se ne bih glupirao sa nekakvim talovima, burazovim agencijama, gazenjem svojih rijeci, pozivanjem nekakvih mutavaca dok duplo bolji cekaju, probao bih neke varijante gdje bih vidio da smo najtanji, itd.
Charuga
Globalni moderator

#25041 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Charuga »

JOINT_1921 wrote:Nasa (i Safetova) najveca sreca je sto su igraci u apsolutnom zenitu svojih karijera, tj. igraju bolje sada nego sto su ikad prije (osim Misimovica), svi su tu negdje a uglavnom poprilicno bolji nego npr. u proslim kvalifikacijama ili onim kada nas je Ciro vodio... Safet je samo imao ludu srecu sto se nasao u pravom trenutku na pravom mjestu, nesto slicno bih i ja napravio sa reprezentacijom, kao i Safet nemam nikakvog trenerskog iskustva, ali makar se ne bih glupirao sa nekakvim talovima, burazovim agencijama, gazenjem svojih rijeci, pozivanjem nekakvih mutavaca dok duplo bolji cekaju, probao bih neke varijante gdje bih vidio da smo najtanji, itd.
Imas li neke dokaze za ovo ili je to ona mahalska? Smeta ti kad neko, bez dokaza, prica kako je neko iz kluba za koji navijas kupovao utakmice a onda ti isto pises.
antifascism

#25042 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by antifascism »

Charuga wrote:
JOINT_1921 wrote:Nasa (i Safetova) najveca sreca je sto su igraci u apsolutnom zenitu svojih karijera, tj. igraju bolje sada nego sto su ikad prije (osim Misimovica), svi su tu negdje a uglavnom poprilicno bolji nego npr. u proslim kvalifikacijama ili onim kada nas je Ciro vodio... Safet je samo imao ludu srecu sto se nasao u pravom trenutku na pravom mjestu, nesto slicno bih i ja napravio sa reprezentacijom, kao i Safet nemam nikakvog trenerskog iskustva, ali makar se ne bih glupirao sa nekakvim talovima, burazovim agencijama, gazenjem svojih rijeci, pozivanjem nekakvih mutavaca dok duplo bolji cekaju, probao bih neke varijante gdje bih vidio da smo najtanji, itd.
Imas li neke dokaze za ovo ili je to ona mahalska? Smeta ti kad neko, bez dokaza, prica kako je neko iz kluba za koji navijas kupovao utakmice a onda ti isto pises.
Pa eto, jel slucajnost da je vrso skupio desetak nastupa i da mu je Sead menadzer? Vrso ce ic i u Brazil jer je bio tu cijele kvalifikacije.

O Anelu Hadzicu se pricalo ko da je Makelele, iako nebi imo mjesto u Zelji. Svaka 2-3 dana su ga mediji i Susic spominjali i sada kada je napravio transfer tisina (hvala Bogu da je napravio transfer inace bi nas gnjavio ko vrso). I njemu je Sead menadzer. Slucajnost? Mozda je i slucajnost sto je se Hajduk borio za njegov potpis :oops:

Evo sad se polahko pocinje sa jos jednim supertalentom Hajduka. Seadova velika nada Haris Bukva :oops:

Iako nemam nista protiv Zahirovica (nije toliko los ko sto neki misle) Susic nikada nije pruzio priliku Cocalicu.
missko

#25043 Re: AW: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by missko »

Osim Misketa slabiji su nego prije, Vedo Spaha Ibricic i Dzeko

Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk 2
nKrkan

#25044 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by nKrkan »

Image

Kad je mogo čuvat vakog igrača može se vratit u reprezentaciju umjesto "umjetnika" Vršajevića
JOINT_1921
Vozim: odlično

#25045 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by JOINT_1921 »

Charuga wrote:
Pa vidim da to svi konstantno pisu, a vidim i koliko je i on sam uporan u pozivanju jednih te istih hadalja a nije mogao za jednu prijateljsku pozvati ove potencijalne Mahmutovica, Cocalica, Saida kad je poceo igrati za Dinamo, tj. kad je usao u formu, itd. a mogao je probati SUnjica, Vrancica, Vrsajevica, Vranjesa, vjecnost mu trebala da pozove Zukanovica na itekako deficitarnoj poziciji, zatim nemamo 3 napadaca (Muslimovic je zasluzio da za ovu reprezentaciju igra npr. zadnjih 10 minuta ako zapne, covjek bi poginuo na terenu da ga zabije, uglavnom korisniji od Ibricica npr.). Ako nema nekog interesa onda bi sigurno malo rotirao, isprobao, drzao bi se svojih principa koje je k'o fol sebi zacrtao, a mala mi je slucajnost da mu je brat menadzer i da toliko ljudi prica koji su njegovi igraci... Ima li neko dokaz da to nisu njegovi igraci ?

P.S. Vedo u Stuttgartu slabiji nego u Hoffenhaimu ? Spaha slabiji u Leverkusenu, svaku u pocetnoj, bundesliga i liga prvaka, od Monpeillera ili Seville ? Ibricic, ko je taj, ionako nikad ne igra ? Dzeko, prvi strijelac kvalifikacija ? :lol:
Charuga
Globalni moderator

#25046 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Charuga »

Stoji to da je do sada trebao probati jos neke igrace. Stoji i to da ima igraca koje nije nikad probao a bolji su od ovih sto je zvao i sto su igrali do sada. Vecina ih je vec nabrojana pa da se ne ponavljam ali bezveze je to spominjanje nekih talova i brata mu Seada a sve zbog mahalske price. Safet je selektor i njegovo je da bira igrace. Rezultati su jedino mjerilo svega toga. Hoce li ih imati ili nece vidjet cemo u Oktobru.
šrilančananin

#25047 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by šrilančananin »

Dajem glavu da je Tomic bolji igrac od Zahirovica i brzi i kvalitetniji u postavljanju i razgradnji, inteligentniji, al' nije ga gledao, izgleda ? Mislim da bi on eksplodirao u Reprezentaciji, vrlo blizu je da postane zvijezda svojim pristupom igri.
Sumnjam da ce ga Zeljeznicar moci zadrzati.
phillie

#25048 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by phillie »

Charuga wrote:Stoji to da je do sada trebao probati jos neke igrace. Stoji i to da ima igraca koje nije nikad probao a bolji su od ovih sto je zvao i sto su igrali do sada. Vecina ih je vec nabrojana pa da se ne ponavljam ali bezveze je to spominjanje nekih talova i brata mu Seada a sve zbog mahalske price. Safet je selektor i njegovo je da bira igrace. Rezultati su jedino mjerilo svega toga. Hoce li ih imati ili nece vidjet cemo u Oktobru.
Upravo tako. Da mu igra 10 kloceva a na golu parmak, ako je prvi u grupi, ako se plasira na SP, ako ispuni taj zacrtani cilj, njemu je kapa do poda. Na kraju krajeva to je njegov posao, i od rezultata zavisi hoce li ga i dalje obavljati. Nama, navijacima osim emocionalne hrane, ni iz dzepa ni u dzep ako se repka plasira ili ne plasira.
missko

#25049 Re: AW: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by missko »

U reprezentaciji se ugracii ne saltaju tako pa svaku tekmu neko novui ionako je malo vremena da se uigraju. Vidiu kod velikih repki kako stoje stvari. Kisling moze biti vec godinama medju top 3 napadaca BL i nigdje ga u reprezentaciji iako bi po mnogima imao mjesta ispred Gomeza i Klosea. Tako i Spanci jos uvijek vuku Toresa iako je karina ali je tu. Obicno pri smjeni generacija u reprezentaciji mjenja se i selektor tako da selektori uvijek imaju mali staz sa istom repkom. Imas jasan cilj uigranu takticku varijantu i stil i to se u sustini rijetko mijenja pogotovo ako je uspjesno nema nijedna rep. tu snagu da iz tekme u tekmu mije ja taktiku a isti igraci.

Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk 2
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#25050 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Admir_1984 »

diskutabilno totalno, misimovic i dzeko bili strah u trepet u bundesligi, salihovic igrao puno bolje nego što sada igra, spahic bio mladji, u nekim utakmicama igrao i bajramovic, igrac kakvog sada uopšte nemamo. svaki dan sve neke nove dlake u jajetu da se selektor ponizi, sramotno

gdje si bio prije 4 godine da izneseš kritike na taktiku protiv turske, ili je ciro zaslužan za promašene zicere turske i utakmicu karijere nemanje supica :roll:

nevjerovatna kolicina ljubomore i zavisti je prisutna kod tebe :run:

preporuka--- savez, formulari za trenerske licence, završi i cekaj konkurs pa se prijavi za selektora, siguran sam da ceš nas odvesti do titule prvaka svijeta u Rusiji 2018, ispravit ceš bruku Safeta Sušića koji ce obrukati i sebe i zemlju u Brazilu :roll:
Locked