To ne sluzi da dobijes lovu vec da povratis troskove za ljekarsku pomoc Ako je bila neophodnatap3ah75 wrote:Kad se negdje ide preko neke agencije .... uvijek ima PZO par markica.
Je li se ikad iko ozljedio na takvom putovanju pa neku lovu dobio od tog osiguranja?
Popularne stvari koje ne kontam
- Bluemore
#25026 Re: Popularne stvari koje ne kontam
- šatirana_ljubičica
#25027 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ne kontam ovaj trend davanja podrške lgbt, oni koji ni ne znaju od čega je to skraćenica kače statuse tipa uz vas smo
- Nisrin
#25028 Re: Popularne stvari koje ne kontam
šatirana_ljubičica wrote:ne kontam ovaj trend davanja podrške lgbt, oni koji ni ne znaju od čega je to skraćenica kače statuse tipa uz vas smo
najbitnije je biti IN...vecina i tako..prilicno su dosadni svi postali oko ove tematike...a mi zadrta, tradicionalna sredina!
- pustopoljina
#25029 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ovi pametni satovi?
Treba li to imati?
Cemu to sluzi?
Bas volim narukvice, ali satove nikako ne volim...a sad svako malo neko spomene taj pametni sat.
Treba li to imati?
Cemu to sluzi?
Bas volim narukvice, ali satove nikako ne volim...a sad svako malo neko spomene taj pametni sat.
-
malocvijece
#25030 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ja sam razmišljala da kupim djeci pametne telefone za djecu uskoro kad se budu sami vraćali iz škole, a nemaju telefone još. Hajde rekoh da znam gdje su, jer valjda ih mogu pratiti preko svog telefona. Ali onda sam negdje pročitala da kako ih ja mogu pratiti, tako može i neko drugipustopoljina wrote:Ovi pametni satovi?
Treba li to imati?
Cemu to sluzi?
-
kakavdanakneiskustvu
#25031 Re: Popularne stvari koje ne kontam
a mogu im i otet telefon,ukrasti
-
malocvijece
#25032 Re: Popularne stvari koje ne kontam
To je manje bitno. Ja govorim o praćenju preko GPS-a. Odmah mi je 100 filmova kroz glavu prošlo.kakavdanakneiskustvu wrote:a mogu im i otet telefon,ukrasti
- šatirana_ljubičica
#25033 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ma i nismo zadrti, pogledaj nasNisrin wrote:šatirana_ljubičica wrote:ne kontam ovaj trend davanja podrške lgbt, oni koji ni ne znaju od čega je to skraćenica kače statuse tipa uz vas smo
najbitnije je biti IN...vecina i tako..prilicno su dosadni svi postali oko ove tematike...a mi zadrta, tradicionalna sredina!
a sa druge strane, ne mogu da ne pomislim- šta će biti sa nama koji smo hetero..na kraju ćemo mi biti ugroženi
popularna stvar:manjina ugrožava većinu, dajmo podršku!
- Raigor Stonehoof
#25034 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Primjeniti na Apple proizvode.Romeo 80 wrote:Ja vala ne kontam patnju za tom markiranom garderobom. Obicne krpice koje pravi neki Cang Slang u Vijetnamu a ovdje nam ih prodaju kao da se radi o ne znam ti cemu.
Vise je platis samo zbog oznake. Premijum
- vjesticanametli
#25035 Re: Popularne stvari koje ne kontam
da ti znas sta stariji s tim rade u skoli i kako handre nastavnikepustopoljina wrote:Ovi pametni satovi?
Treba li to imati?
Cemu to sluzi?
- insomnia78
#25036 Re: Popularne stvari koje ne kontam
De bgtmalocvijece wrote:To je manje bitno. Ja govorim o praćenju preko GPS-a. Odmah mi je 100 filmova kroz glavu prošlo.kakavdanakneiskustvu wrote:a mogu im i otet telefon,ukrasti
-
dzipalo
#25037 Re: Popularne stvari koje ne kontam
A kao lakse je hakovati GPS uredjaj da bi ga neko pratio, nego pratiti od skole autom i slicno? Jah, sta sve neces procitati.malocvijece wrote:To je manje bitno. Ja govorim o praćenju preko GPS-a. Odmah mi je 100 filmova kroz glavu prošlo.kakavdanakneiskustvu wrote:a mogu im i otet telefon,ukrasti
-
mali_balon
#25038 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Inace imam naocale pa ih moram nosati i vani i unutraNisrin wrote:Ja ne kontam ni naocale preko "glave" navecer kad nema ni S od sunca...ili sjediti sa naocalama u zatvorenim prostorima...osim ako nisi slijep ne vidim smisao, osim da si IN?
-
elcaliente
#25039 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ja ne kontam ove sto idu u fitnes, pumpaju ruke a stomaci im veliki?
Ne kontam i to ici u fit i raditi na masi u 2019 godini, kada svi znamo da je vec najmanje 4-5 godina definicija in a masa out.
Ne kontam i to ici u fit i raditi na masi u 2019 godini, kada svi znamo da je vec najmanje 4-5 godina definicija in a masa out.
-
elcaliente
#25040 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam kako neko radi u firmi gdje nije primio 13 plata i onda se kao odjednom pocne buniti da nije primio 13 plata i trazi isplatu. Od cega je zivio preko godinu dana, kako je platio kiriju i ostale racune?
Zasto se nije bunio vec kod prve plate koju nije primio i zasto nije promjenio firmu?
Totalno idiotski.
Zasto se nije bunio vec kod prve plate koju nije primio i zasto nije promjenio firmu?
Totalno idiotski.
- Nisrin
#25041 Re: Popularne stvari koje ne kontam
mali_balon wrote:Inace imam naocale pa ih moram nosati i vani i unutraNisrin wrote:Ja ne kontam ni naocale preko "glave" navecer kad nema ni S od sunca...ili sjediti sa naocalama u zatvorenim prostorima...osim ako nisi slijep ne vidim smisao, osim da si IN?
![]()
![]()
![]()
salim se kontam te.....jednostavno imam suncane sa dioptrijom.....kad situacija zahtjeva iste skinem i stavim obicne a kada ne onda ih ne skidam pa furam u suncanim...tako da....
Ma ovo su oni sa fake naocalama od 10-20KM
- pustopoljina
#25042 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pa sta rade, to me fakat zanima sta se s tim sve moze, sto vec nemamvjesticanametli wrote:da ti znas sta stariji s tim rade u skoli i kako handre nastavnikepustopoljina wrote:Ovi pametni satovi?
Treba li to imati?
Cemu to sluzi?
Bas volim narukvice, ali satove nikako ne volim...a sad svako malo neko spomene taj pametni sat.jer su m8b zabranjeni
![]()
- pustopoljina
#25043 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pogotovo ovu danasnju djecu...niceg se to ne boji, a leti za svim sto je sareni.dzipalo wrote:A kao lakse je hakovati GPS uredjaj da bi ga neko pratio, nego pratiti od skole autom i slicno? Jah, sta sve neces procitati.malocvijece wrote:To je manje bitno. Ja govorim o praćenju preko GPS-a. Odmah mi je 100 filmova kroz glavu prošlo.kakavdanakneiskustvu wrote:a mogu im i otet telefon,ukrasti
- insomnia78
#25044 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Prate ljudi tudju djecu preko GPS-s 
-
dzipalo
#25045 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Tacno vidis koliko ljudi kod nas pojma nemaju o stvarima koje koriste vec 10 godina. Pa bar da procita nesto o tome, nego cuje od komsinice kako prate djecu preko GPS-a, bjezi od toginsomnia78 wrote:Prate ljudi tudju djecu preko GPS-s
-
malocvijece
#25046 Re: Popularne stvari koje ne kontam
http://nymag.com/intelligencer/2017/10/ ... watch.html
I slične vijesti. Samo se vi smijite i ibretite. Jb ti to. Svako zna svoje. Perverznjacima i sličnim nikad nije bilo lakše doći do djece nego danas.
I slične vijesti. Samo se vi smijite i ibretite. Jb ti to. Svako zna svoje. Perverznjacima i sličnim nikad nije bilo lakše doći do djece nego danas.
-
malocvijece
#25047 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Nije tih 13 plata za 13 mjeseci jedan iza drugog. Vjerovatno plata kasni jedan-dva mjeseca, pa dobije platu, pa preživi, pa opet tako i nakupi se 13 plata. Malo obecavanja, malo našeg mentaliteta "šuti i trpi" i tako...elcaliente wrote:Ne kontam kako neko radi u firmi gdje nije primio 13 plata i onda se kao odjednom pocne buniti da nije primio 13 plata i trazi isplatu. Od cega je zivio preko godinu dana, kako je platio kiriju i ostale racune?
Totalno idiotski.
-
dzipalo
#25048 Re: Popularne stvari koje ne kontam
malocvijece wrote:http://nymag.com/intelligencer/2017/10/ ... watch.html
Upravo ono o cemu govorim. Da bi neko pristupio tim podacima prvo mora hakovati taj uredjaj ili bar lokaciju gdje se cuvaju podaci. Lakse mu je parkirati blizu skole i pratiti dijete autom milion puta nego da hakuje uredjaj ili server. Kad ljudi nemaju pojma o cemu pricaju
- medvjed23
#25049 Re: Popularne stvari koje ne kontam
o kojoj državi govorimo? u bosni su mogućnosti promjene firme i bunta protiv loših uslova rada limitirane.. neki ljudi zapnu u lošoj situaciji iz koje mogu preći jedino u još lošiju.. tad princip šuti i trpi nije rezultat idiotizma već razumnog odabira manjeg zla..malocvijece wrote:Nije tih 13 plata za 13 mjeseci jedan iza drugog. Vjerovatno plata kasni jedan-dva mjeseca, pa dobije platu, pa preživi, pa opet tako i nakupi se 13 plata. Malo obecavanja, malo našeg mentaliteta "šuti i trpi" i tako...elcaliente wrote:Ne kontam kako neko radi u firmi gdje nije primio 13 plata i onda se kao odjednom pocne buniti da nije primio 13 plata i trazi isplatu. Od cega je zivio preko godinu dana, kako je platio kiriju i ostale racune?
Totalno idiotski.
-
malocvijece
#25050 Re: Popularne stvari koje ne kontam
dzipalo wrote:malocvijece wrote:http://nymag.com/intelligencer/2017/10/ ... watch.html
I slične vijesti. Samo se vi smijite i ibretite. Jb ti to. Svako zna svoje. Perverznjacima i sličnim nikad nije bilo lakše doći do djece nego danas.![]()
Upravo ono o cemu govorim. Da bi neko pristupio tim podacima prvo mora hakovati taj uredjaj ili bar lokaciju gdje se cuvaju podaci. Lakse mu je parkirati blizu skole i pratiti dijete autom milion puta nego da hakuje uredjaj ili server. Kad ljudi nemaju pojma o cemu pricaju
Nije praćenje autom jedina prijetnja. Živimo u 21. stoljeću. Ko ovdje ne zna o čemu priča?
Tvoje dijete je sigurno u svojoj sobi i niko mu se ne može približiti, jer pobogu ne prati ga fizički. Ako je tinejdžer, vjerovatno ima 1000 prijatelja na fejsu i svima nudi slike na instagramu. Ali niko ih ne prati autom, pa je sve ok.
Moji su još mali i nemaju telefone i te fazone i pametni sat je bila jedna ideja da mi bude lakše kad se sami budu vraćali kući iz škole, ali ne vrijedi. Neka.